60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [HUN]Crassus
    Remelem en benne vagyok abban a haromban:)))
  • HAF Rigel
    Ja a névsort leírom hogy legyen ki szidni .

Tehát felső sor .
    Ujjtibi(apa), Rigel,ujjzsolt(fia)Szollar,Lacek(sapkában)Gall,Sudesz,Cerberus,Misi/Undertaker,Cactus,Corvus, Beast Hunter,Mr.Lala.
    Középen Otto elötte Manci.
    Alsó sor .
    Bazyjoe, Örnagy, Erik Bacsi,Goffy és a jobb sarokban BCS78 alisas Dörner György.

• Barocas
    Mielőtt én is húznék:

-PET-tel a flém PET beszólásával kezdődött. (patacsi képe után, nem keresek vissza, mindenki tudja a módját)

-A személyeskedés azzal indult, hogy PET lehülyézett.
    (egy fórumon ahol mostanság nincs moderátor...stb.)

-A kisbarátom megszólítása nekem úgy tűnik nem pont én akarom osztani az észt.

-A kis buzi talán túlzás volt.

Elértem a 100 honort, de csak a xSU-ban tudok mondani 3 embert aki kapásból ügyesebb nálam, de gondolom más klánban is van ilyen. 100 honorra soha nem hivatkoztam, és nem is fogok, ez csak megint olyan befeketítés lehet.
  • bcs78
    Ja mégegy dolog (bocs, tényleg ez lesz az utolsó). Egyet még szeretnék tisztázni.

Igen, van a HAF-ban jópár 12-14 éves gyerek is. Nem igazán tudhatjátok, hogy hogy kerültek hozzánk, ezért leírom (még mielőtt pedofíliával vádolnátok meg ;-D ).
    Mikor Rigel csatlakozott a klánhoz, jött vele az öccse Ottó is. Ő is ebbe a fiatal korosztályba tartozik. Aztán mikor Ornagy is csatlakozott, akkor ő pedig hozta magával a két csemetéjét, Bogyót és Mancit. Később jöttek Ottó barátai, Dávid és KisFecó, hogy legyen kivel AA-zni délutánonként.

Ennyi. Ha esetleg ez szúrta a szemedet Psion, akkor remélem ezt is sikerült tisztázni.

És most már tényleg vége.
  • bcs78
    Csekk AA.hu fórum.
  • bcs78
    Végre ez is lezárult.

Ha bárkinek bármi további kérdése van a HAF-al kapcsolatban, vagy nem érti hogy mit miért teszünk, akkor kérdezzen. Ígérem válaszolni fogok. Jöhet privátba is.
  • Psion #46423

Elolvastam mindketőtök írását semmi kifogásom, tényleg.
    De inkább itt lezárom a témát ... Elnézést mert megbánottalak titeket ...ez van, én tényleg bunkó tudok lenni ...
  • Ahet
    Már élesbe "forgattok", vagy még a terület bejárása folyik? :)
  • Sadist
    Me'hogy? Kötözködsz?
    Inkább mondjatok valami okosságot arra, hogy lehet TS-en direktbe zenét nyomni a többieknek. Normális hangszóró az nincs, csak füles, szal valami olyan megoldás kéne, ami a miki helyett a gépen hallható zenét küldené TS-en. Nem akarom az egész Szikla albumot feltölteni.
  • HAF Rigel
    Köszi Psion.

Most azért válaszolnék is a dolgokra.

Ha te csatlakozol egy csapathoz elfogadod a szabályzatát.
    Igen a HAF klánt egy "katonásdi" rendszerben alkottuk meg.
    Miben nyilvánul meg ez ? Vannak rangok a klánban, kitüntetések, szabályok. Miben is merül ki ez? A kitüntetés a legegyszerűbb , mert az a játékra ösztökél, minél jobb eredmény elérésére.
    Rendfokozat. Na az csak arra jó hogy jól mutat az adatlapodon, meg a neved mellet a fórumban, mert semmi nagy következménye ha nem teljesíted a "parancsot".
    Az állománytábla akkor lett kitalálva mikor a klán 20fő fölé duzzad.
    Mert kezelhetetlen volt a dolog. Mindeni Bcs vagy engem keresett meg a problémákkal, ekkor találtuk ki az állománytáblát és szolgálati utat. Nem volt nehéz mert voltam katona és a fater meg hivatásos volt.
    De ezt a szolgálati utat, talán egyedül a néhai Bazy Joe kérte számon az embereken. Engem mindig meg lehetett keresni minden ügyben.
    A szabály rendszerük is csak egy*er módosult mikor arra az elhatározásra jutott a klán hogy az inaktív , vagy nem klántagként játszó emberektől megválik a klán 10 ember küldtük el akkor.
    Kiket ? azt az embert aki 9 honapja nem armyzott , aki egy éves tagsága alatt 2 db hozzászólást gyártott a forumra , vagy aki egyetlen egy klán rendezvényen sem vett részt, pedig volt egypár
    3 paintball 2 klántali 3 éleslövészet 1 "túlélőtábor ".
    Más téma barátság. Én pont az ellenkezőjét érzem.
    Mivel alapítok között érkeztem így végigkövettem 50-60 ember pályafutását a klánban. Én barátságnak nevezem azt mikor a csapat kilép a gép mögül és élőben is megismerkedik egymással. Mikor lemehetsz a Balatoni klántaghoz nyaralni, mert megengedi. Mikor tönkremegy a videokártyád és valaki ingyen ad egyet nehogymár ne lehessen nyomni az amryt. Mikor a kis csapat kimegy az erdőbe és 2 napig csak "tanulja" a terepen való mozgást. Én azt ajánlom nézd meg a honlapunkon a képgaléria/klántalálkozok képei rovatot. http://www.hafclan.hu/modules.php?op=modload&name=My_eGallery&file=index&do=showgall&gid=3
    133 db kép . Ha nem lenne barátság a tagok között szerintem nem készül el ennyi kép.

Mostmár abbahagyom mert bcs közben válaszolt a többi dologra . Köszi Psion hogy válaszoltál a kérdéekre , jó játékot

ui: Bocsi hogy ilyen hosszú voltam .

A kép az egyéves klántalin készült . A kislány [HAF]manci akiről az elöbb szó volt
  • Dexa
    kabbeeee...
    ;)
  • Sadist
    Akkor engem majd olyan 7-re várjatok
  • Dexa
    én aszem már 6kor rontom a levegőt fent a szerveren...
    ;)
  • Sadist
    Én a maira gondoltam, hogy kb. mikor lesz gyülekező :)
  • Dexa
    csitt és csitt...
    ;)

mingyá' kész vok a teljessel amit majd lehet már műteni ahol kell... és amit majd még ma változtatunk a történeten...
  • Sadist
    Mikorra tervezitek a forgatást?
  • bcs78
    Bizony! Az volt ám a széria!
  • Sadist
    Lassú vagy, mint egy reumás csiga! AA.hu-n is bcs-vel már 2X beelőztünk :P
  • Dexa
    megelőztél... ratyi...
    ;)
  • Dexa
    honnan ismerős ez a duma nekem...
    rájen közlegényes?
  • Sadist
    Ryan közlegény megmentése?
  • Dexa
    ez nem XXX film lesz...
    :D
  • Strahd_
    that God gave me a special gift,
    made me a fine instrument of warfare.
    /*
    folyatatása:
    Well, what I mean by that, sir,
    is if you was to put me and this sniper rifle
    anywhere up to and including 1 mile
    of Adolf Hitler with a clear line
    of sight, sir--
    Pack your bags, fellas. War's over.
    */
  • Ahet
    A magyar verzsönbe meg "Asztalra vissza, bébi!"
  • Sadist
    Akkor már inkább "Hasta la vista, baby!"
  • bcs78
    "Ho-ho-ho! Now I have a machinegun!" by John McLane (Bruce Willis) a Die Hard-ban
  • bcs78
    Na, Psion, végre sikerül normálisan elbeszélgetnünk. Visszavonom a "bunkó" jelzőt.

Néhány kérdésem lenne az általad írottakkal kapcsolatban:
    1) Nem értem pontosan, hogy mit értesz az alatt, hogy probémás az, hogy 20-30 éves emberek katonásdit játszanak tinikkel. Ez most a rendfokozatos meg ilyen dolgokra vonatkozik, vagy arra a klántalálkozós, egyenruhás, paintballozós, shooting-ranges, kirándulásos dolgokra? Vagy arra, hogy elég széles skálán mozog a klántagjaink életkora?

2) A sziszematikus megválással kapcsolatban nem írnék semmit, mert az utolsó mondatoddal meg is válaszoltad magadat. Sokkal lazább a kapcsolat nálunk, itt a tagok az AA-n meg a HAF-on kerrsztül ismerik meg egymást. Előtte nagyon kevesen ismerték már egymást. Igyhát, nem mi dobtuk ki őket, hanem egyszerűen ők hagytak itt minket. A többi csak formalitás volt.
    A szarkavarás kifejezást arra értettük, hogy nyilvánosan fikázol miket a szabályzatért (amit egyébként jópár klán átvett, gyakran szó szerint). A szabályzatunk és közted zéró kapcsolat van, ezért (már bocs ha sértő) senki nem kíváncsi a véleményedre azzal kapcsolatban. Ha szerinted vicces, nevess rajta magadban, vagy a barátaid között. De ne fikázz minket emiatt nyilvánosan.
    Amúgy az általad is melített "más struktúra" miatt volt szükség e szabályzat megalkotására. Nehéz 40-50 embert kordában tartani.

3) A Kurt téma az tényleg körülményes. Hülye egy ügy volt. Tényleg ne menjünk bele.

4) A PB shot az inkább vicces volt (legalábbis én jót röhögtem ezen a férleértésen).

5) A szerver "szabályzat" "legyak" pontjában igazad van. Valóban félreérthetően fogalmaztam. Itt az SG-n sikerült is tisztázni mire is gondoltunk. Kiszedni nem fogom, de jelentősen át fogom fogalmazni.

6) Goofy szalonképtelen stílusával én sem értek egyet, de ennek az indulatnak az oka a kettes pontban részletezett "szarkavarás".
  • Dexa
    na vitatkozósok:
    akkor még azon is törjétek a fejeteket hogy milyen dumákat kéne berakni a múviba...
    (jó frappáns szövegek jöhetnek)
    ezeket a dumákat majd úgy is külön kell felvenni és majd a film alá gyúrni...
  • Psion #46401
    Nem kell "kibannolni" mert nem lessz rá precedens, hogy felcsatlakozom ...

Ettől fügetlenül megpróbálom nem sértően megfogalmazni a dolgot, de rengeteg dolog történt köztünk, ami melett nem tudtam elmenni szó nélkül.
    Talán ott kezdődött a dolog hogy klántársaitoknak szoltatok hogy uyganmár ne játszanak velünk mert nem lessz jó vége ...

Azt megkaptátok tőlem hogy milyen problémás az hogy 20-on 30 éves emberkék katonásdid játszanak 10-en éves gyerekekel ... jahh ezt fel lehet fogni szar kavarának , de ettől fügetlenül így van ...

Erre írtatok egy szabályzatot ... amit szintén mókásnak találatam ... és betettem a TS-aljára , szó szerint idézve ... jahh szar kavarás de ettől még ti írtátok ... és maximálisan érdekes ha ti is csak egy baráti társaság vagytok miért van szükség szisztemetikusan megválni azoktól az emberektől akik nem játszanak eleget, vagy nem viselkednek megfelelően ... A cimborámat soha nem vágnám ki a "klánból" még akkor sem ha ő lenne világ legbénább embere vagy soha nem jönne játszani ... ettől fügetlenül belátom más a struktúrája a HAF-nak mert nem közeli ismerősök játszanak egymással hanem ki-ki betéved és vagy alakalmazkodik vagy nem ...

De hát azért a TESCO-nál mindenki 20 év felett van dolgozik stb. ebből adódóan nehéz lenne közös témát találni egy 13 - 15 éves emberkéval ... nem mondom volt rá precedens és eggyüt játszottunk fiatalbbakal, de nehezen került volna be a haveri körbe ... sorry a kitérőért ...

Aztán volt a Kurt-os affér amibe nem igazán érdemes bele mennünk mert nem vagyok tisztába valójában a HAF-ból ki cheat-erezett le minket ... de ezt Lacek-el megbeszéltük, de ez sem segített elfogadni ezeket a dolgokat ... Eztán jött ugye a PB Screenshot-os téma ... hát valóban, keményen mellé nyultunk...

Megnyugtatlak nem pocskondiázom folyton a HAF-ot, szerencsére naponta kb. öt percre jut eszembe a dolog. Akkor találok ki ilyen álatságokat ... Ettől fügetlenül Skafaládé-val majd megbeszélem, mert ha ez így van és én nem veszem észre akkor az tényleg porbléma és irány a pszichológus ...

Aztán most meg ez ... mint írtam, ha fogjátok és kivesztek ezt a sort a szabályzatból, és írtlanul alkalmazzátok semmi gond ... mert nem az elvel van gond, hanem a dolog ízével, gondolj bele mit is jelent ...
    Mindenki játszhat a server-ünkön aki gyengébb nálunk ... tudom, hogy nem ez van a dolog mögött, de így hangzik...

Az ezt követő reakciók pedig tovább gyengítették az "amúgy nehezen megszerzett megbecsülésteket" ...
    Mert az hogy valaki "fa****pó"-nak vagy "köcsög"-nek nevez valakit az nem ezköz, hanem sajnos tényleg a primitívtás megnyilvánulása ... el kellene számolni 10-ig ...

Hát remélem nem lessz belőle hiszti, nem azért írtam ...
  • Josszimatroz
    ők tesók ugye?
  • HAF Rigel
    ki emlegette itt Blake szavát és Viktor herceget. Vagy a nagy farkas klánt. Nem is tudtam rolad Slow hogy mechwarior fan vagy .
    nekem is megvan az összes könyv . Még az új szorozat is .

Más nálunk ujjtibi és ujjzsolti játszik egy helyről , de 2 gépen .
    Nagyon élvezets mikor vezsekednek egymással , mert lelötték egymást .
    Ja nem írtam de apa fia a páros .
  • Sadist
    Psion, neked volt már valamilyen konstruktív hozzászólásod itt az Army topikban? Mert én még nem nagyon láttam.
  • Sadist
    Online nem lehet NPC-ket se summonolni, se irányítani
  • Sadist
    Várható volt, egyszer úgyis ki kell ereszteni a gőzt :D
  • Sadist
    Annyit kérhetnénk még, hogy az auto teambalance-ot vegyétek ki, és a köridőt állítsátok a lehető legmagasabbra? (Ha lehet ki is kapcsolhatjátok) Nagyon megköszönnénk :)
  • Sadist
    105 új üzenet? Bekaphassátok
    [visszaolvas]
  • MarkBlade
    Csak nem egy Battletech fan? :) Már azt hittem egyedül vagyok.. A végén kiderül hogy még a neten is nyomtad??
  • Dexa
    az se rossz leosztás...
  • Josszimatroz
    US.HAZZARD familia is aszem ferj + feleseg+gyerkoc..
  • Dexa
    US Klammy?
    hmmm
    amikor én játszogattam néha velük pontosabban összefutottam velük szerveren akkor még nem voltak bent semmilyen klánban sem és Insurgent Camp-en voltak nap mint nap...
    hát aszem róluk van szó ha ők azok a Klammy-k akik a Klammyk...
    :D