A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • HAF Rigel
    Köszi Psion.

Most azért válaszolnék is a dolgokra.

Ha te csatlakozol egy csapathoz elfogadod a szabályzatát.
    Igen a HAF klánt egy "katonásdi" rendszerben alkottuk meg.
    Miben nyilvánul meg ez ? Vannak rangok a klánban, kitüntetések, szabályok. Miben is merül ki ez? A kitüntetés a legegyszerűbb , mert az a játékra ösztökél, minél jobb eredmény elérésére.
    Rendfokozat. Na az csak arra jó hogy jól mutat az adatlapodon, meg a neved mellet a fórumban, mert semmi nagy következménye ha nem teljesíted a "parancsot".
    Az állománytábla akkor lett kitalálva mikor a klán 20fő fölé duzzad.
    Mert kezelhetetlen volt a dolog. Mindeni Bcs vagy engem keresett meg a problémákkal, ekkor találtuk ki az állománytáblát és szolgálati utat. Nem volt nehéz mert voltam katona és a fater meg hivatásos volt.
    De ezt a szolgálati utat, talán egyedül a néhai Bazy Joe kérte számon az embereken. Engem mindig meg lehetett keresni minden ügyben.
    A szabály rendszerük is csak egy*er módosult mikor arra az elhatározásra jutott a klán hogy az inaktív , vagy nem klántagként játszó emberektől megválik a klán 10 ember küldtük el akkor.
    Kiket ? azt az embert aki 9 honapja nem armyzott , aki egy éves tagsága alatt 2 db hozzászólást gyártott a forumra , vagy aki egyetlen egy klán rendezvényen sem vett részt, pedig volt egypár
    3 paintball 2 klántali 3 éleslövészet 1 "túlélőtábor ".
    Más téma barátság. Én pont az ellenkezőjét érzem.
    Mivel alapítok között érkeztem így végigkövettem 50-60 ember pályafutását a klánban. Én barátságnak nevezem azt mikor a csapat kilép a gép mögül és élőben is megismerkedik egymással. Mikor lemehetsz a Balatoni klántaghoz nyaralni, mert megengedi. Mikor tönkremegy a videokártyád és valaki ingyen ad egyet nehogymár ne lehessen nyomni az amryt. Mikor a kis csapat kimegy az erdőbe és 2 napig csak "tanulja" a terepen való mozgást. Én azt ajánlom nézd meg a honlapunkon a képgaléria/klántalálkozok képei rovatot. http://www.hafclan.hu/modules.php?op=modload&name=My_eGallery&file=index&do=showgall&gid=3
    133 db kép . Ha nem lenne barátság a tagok között szerintem nem készül el ennyi kép.

Mostmár abbahagyom mert bcs közben válaszolt a többi dologra . Köszi Psion hogy válaszoltál a kérdéekre , jó játékot

ui: Bocsi hogy ilyen hosszú voltam .

A kép az egyéves klántalin készült . A kislány [HAF]manci akiről az elöbb szó volt