A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Psion #46401
    Nem kell "kibannolni" mert nem lessz rá precedens, hogy felcsatlakozom ...

Ettől fügetlenül megpróbálom nem sértően megfogalmazni a dolgot, de rengeteg dolog történt köztünk, ami melett nem tudtam elmenni szó nélkül.
    Talán ott kezdődött a dolog hogy klántársaitoknak szoltatok hogy uyganmár ne játszanak velünk mert nem lessz jó vége ...

Azt megkaptátok tőlem hogy milyen problémás az hogy 20-on 30 éves emberkék katonásdid játszanak 10-en éves gyerekekel ... jahh ezt fel lehet fogni szar kavarának , de ettől fügetlenül így van ...

Erre írtatok egy szabályzatot ... amit szintén mókásnak találatam ... és betettem a TS-aljára , szó szerint idézve ... jahh szar kavarás de ettől még ti írtátok ... és maximálisan érdekes ha ti is csak egy baráti társaság vagytok miért van szükség szisztemetikusan megválni azoktól az emberektől akik nem játszanak eleget, vagy nem viselkednek megfelelően ... A cimborámat soha nem vágnám ki a "klánból" még akkor sem ha ő lenne világ legbénább embere vagy soha nem jönne játszani ... ettől fügetlenül belátom más a struktúrája a HAF-nak mert nem közeli ismerősök játszanak egymással hanem ki-ki betéved és vagy alakalmazkodik vagy nem ...

De hát azért a TESCO-nál mindenki 20 év felett van dolgozik stb. ebből adódóan nehéz lenne közös témát találni egy 13 - 15 éves emberkéval ... nem mondom volt rá precedens és eggyüt játszottunk fiatalbbakal, de nehezen került volna be a haveri körbe ... sorry a kitérőért ...

Aztán volt a Kurt-os affér amibe nem igazán érdemes bele mennünk mert nem vagyok tisztába valójában a HAF-ból ki cheat-erezett le minket ... de ezt Lacek-el megbeszéltük, de ez sem segített elfogadni ezeket a dolgokat ... Eztán jött ugye a PB Screenshot-os téma ... hát valóban, keményen mellé nyultunk...

Megnyugtatlak nem pocskondiázom folyton a HAF-ot, szerencsére naponta kb. öt percre jut eszembe a dolog. Akkor találok ki ilyen álatságokat ... Ettől fügetlenül Skafaládé-val majd megbeszélem, mert ha ez így van és én nem veszem észre akkor az tényleg porbléma és irány a pszichológus ...

Aztán most meg ez ... mint írtam, ha fogjátok és kivesztek ezt a sort a szabályzatból, és írtlanul alkalmazzátok semmi gond ... mert nem az elvel van gond, hanem a dolog ízével, gondolj bele mit is jelent ...
    Mindenki játszhat a server-ünkön aki gyengébb nálunk ... tudom, hogy nem ez van a dolog mögött, de így hangzik...

Az ezt követő reakciók pedig tovább gyengítették az "amúgy nehezen megszerzett megbecsülésteket" ...
    Mert az hogy valaki "fa****pó"-nak vagy "köcsög"-nek nevez valakit az nem ezköz, hanem sajnos tényleg a primitívtás megnyilvánulása ... el kellene számolni 10-ig ...

Hát remélem nem lessz belőle hiszti, nem azért írtam ...