A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • bcs78
    Na, Psion, végre sikerül normálisan elbeszélgetnünk. Visszavonom a "bunkó" jelzőt.

Néhány kérdésem lenne az általad írottakkal kapcsolatban:
    1) Nem értem pontosan, hogy mit értesz az alatt, hogy probémás az, hogy 20-30 éves emberek katonásdit játszanak tinikkel. Ez most a rendfokozatos meg ilyen dolgokra vonatkozik, vagy arra a klántalálkozós, egyenruhás, paintballozós, shooting-ranges, kirándulásos dolgokra? Vagy arra, hogy elég széles skálán mozog a klántagjaink életkora?

2) A sziszematikus megválással kapcsolatban nem írnék semmit, mert az utolsó mondatoddal meg is válaszoltad magadat. Sokkal lazább a kapcsolat nálunk, itt a tagok az AA-n meg a HAF-on kerrsztül ismerik meg egymást. Előtte nagyon kevesen ismerték már egymást. Igyhát, nem mi dobtuk ki őket, hanem egyszerűen ők hagytak itt minket. A többi csak formalitás volt.
    A szarkavarás kifejezást arra értettük, hogy nyilvánosan fikázol miket a szabályzatért (amit egyébként jópár klán átvett, gyakran szó szerint). A szabályzatunk és közted zéró kapcsolat van, ezért (már bocs ha sértő) senki nem kíváncsi a véleményedre azzal kapcsolatban. Ha szerinted vicces, nevess rajta magadban, vagy a barátaid között. De ne fikázz minket emiatt nyilvánosan.
    Amúgy az általad is melített "más struktúra" miatt volt szükség e szabályzat megalkotására. Nehéz 40-50 embert kordában tartani.

3) A Kurt téma az tényleg körülményes. Hülye egy ügy volt. Tényleg ne menjünk bele.

4) A PB shot az inkább vicces volt (legalábbis én jót röhögtem ezen a férleértésen).

5) A szerver "szabályzat" "legyak" pontjában igazad van. Valóban félreérthetően fogalmaztam. Itt az SG-n sikerült is tisztázni mire is gondoltunk. Kiszedni nem fogom, de jelentősen át fogom fogalmazni.

6) Goofy szalonképtelen stílusával én sem értek egyet, de ennek az indulatnak az oka a kettes pontban részletezett "szarkavarás".