60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [HUN]Crassus
    jaja tulizgultam:p viszont most a sniperkedéssel szopok Proficienten...
  • Belton
    Akk menti a traningeket is lehete csinalni ?
    Mert a DMR-t meg adta nekem meg is csinaltam de anno nem mentette el.
  • Fenrir
    Nem egy nagy dolog az expert MOUT, nem szabad lelőni baráti céltáblát és nem szabad elhibázni ellenségest, ha ezek megvannak lazán teljesíthető.
  • [HUN]Crassus
    lol 94% 2:19 és expert:)
  • Szega87
    voltam valami pipeline on, elég jónak tűnt :D
  • [HUN]Crassus
    ja és régii accot tudta már vki linkelni az újjal?
  • [HUN]Crassus
    kéne egy expert MOUT,de baszott nehéz 93% alá mennem...2:33 a rekord ezen is kéne faragni....van valami jó tippje valakinek?
  • Belton
    Ezzel a patchel mar el mondhato a jatekrol hogy jatszhato teljesmertekben :)
    Legalabbis nalam.
  • Prince23
    Na most már végre müxik. van game nálam.
  • modellmaker
    *patch
  • modellmaker
    A tegnapi pach hibajavítása.
  • misu006
    ez mi ezez?
  • Mighty
    2 napja toltam ott. Repült a heli.
  • Szega87
    nekem a trainingek update után is fagynak
  • Borg
    AA 3.0.3 Fixes/Changes

* Removes Password from AA3Launch.log
    * Fix for MBS not working after server travels to a new map
    * Fixes TeamReady in Mission Preplanning
    * Updated authentication SDK to improve reliability and performance.
    * Fix for freezing on training mission load
    * Improved performance on loading maps/training missions
    * Fixed several small memory leaks
    * Fixed performance issue with server that caused it to load UI elements into the server (where they aren't needed) and thus use up additional CPU and memory.
    * Modified training authentication so it is more efficient
    * Modified AMD negative delta time exception handling so it no longer stops the server or client, just logs the event.
    * Fixed admin add player admin
    * Fixed admin kicking of players. Now works properly with soldier name and has optional kick by player ID
    * Adds new AdminListPlayers to get list of players and their player ID's
    * Removes most of the server log spam, especially that tied to missions and mission setup and ROE.
    * Fixes several issues related to ROE firing off when player is bleeding, asphyxiating, or falling after being wounded by ROE
    * You can now strafe on ladders so you don't get stuck in Pipeline or Obstacle Course. Strafe too far and you fall off, just like AA 2.x
    * Modified program startup to clear out any old ATS temporary files.
    * Improved scoring messaging support for training missions
    * Fixes several scoring issues
    * Optimizes more of the authentication code and adds better exception handling in it.
    * Adjusts STS (stats) integration to better detect invalid objects to avoid crashes.
    * Fixes issues with single player stats not correctly initializing all of the time
    * Adds feedback to UI when player purchases training until purchase is complete (says "Purchasing")
    * Modifies MBS to track how many players are playing vs. how many players are on the server (player + Spectators) and now MBS browser only shows the number of players (so count won't exceed max players)
    * Turns HUD off whenever menu is activated (still an issue with battle planner activation the first time, however)
    * Adjusts the close menu logic to always close properly so double menus should no longer happen
  • misu006
    linkeld már az ip-t pls
  • Gabe18
    Hát tréning még mindig nem megy,de a szerverek most dobálnak ki.
    Az Impact pálya felett eddig elrepült néha egy helikopter?Mert én ott asszem eddig egyszer voltam huzamosabb ideig,de erre nem emlékszem.Most repült.Ha volt már eddig is akkor nem szóltam.
  • PunkZoli
    nekem 0ról szedi le újra :D
  • Gabe18
    Jaja,valamit töltikézett a Steam.Na megnézem mi történt...
  • Prince23
    Kijött az új frissítés.
  • modellmaker
    rohadjak meg, akkor se látom. :|
  • Belton
    Én ahogy észre vettem a 26slotos serverek nagyon laggosak,ha jot akartok akk 16-18slotos max azok amik anyira nem veszesek azok be valtak nagyon.
  • Belton
    Van magyar server es nem laggol :)
    AA.hu-n be is van linkelve az ip.
  • misu006
    hát ha vkinek van huzalma hozzá akkor pik pak megvan
  • armageddon666
    pedig nagyon jó lenne egy 26 fős jelszavas magyar szerver :) laggmentes, királyságos :)
  • misu006
    ühüm, és miért van az h az elöbb kaptam vmi érmét és mikor kimentem menübe ott már nem látszott?:D
  • Mighty
    Ha van magyar server, akkor gondolom az aao.hu-n lehet erről leghamarabb értesülni.
  • HUmanHunter
    nemhiszem hogy már van.
  • misu006
    na azt már megoldottam xd nem tudtok vmi magyar szervert v szervereket?
  • HUmanHunter
    csak multi van, és szerintem nem engedted ki tűzfalon.
  • misu006
    hi all! vmi pro nem dobna nekem egy msn címet? mert elég sok kérdésem lenne... pl a h a multi playernél nem látok 1 szervert se... meg h van-e ehhez vmi single player féleség, de ez csak kettő a sok kérdés közül xd előre is thx
  • John McLane
    Confirmed.
    A fájl bemásolása óta hibátlan. Leszámítva a bugokat, de mind1. Nekem egyre jobban tetszik, főleg ha sikerül találni 1-2 olyan embert aki hajlandó csapatban közlekedni és végrehajtani a feladatot:). Már 2 emberes csapat is nagyon hatékony és elég sok pontot is lehet begyűjteni. Tetszik na. Remélem a peccsekkel csak jobb lesz.
    Apropó lesz magyar szerver?
  • Gabe18
    Én mióta beraktam a "#59229"-ben lévő file-t a helyére,egy fagyásom nem volt a multi részen.Vagy bemegy,vagy párszor volt hogy visszadobott a szerverekhez,gondolom akkor tele lett előttem amire menni akartam.
  • BEAST #59261
    Nekem is ugyan ez volt, mindegy, marad az uj account :D
  • Mighty
    Mert nem elégséges az auth serverek kapacitása. Szinte minden egérkattintásra az auth serverhez fordulna a játék. Ilyenkorra kezd növekedni a terhelés és csak szerencs kérdése, ha be tud valaki joinolni egy serverre.
  • lee56
    Az miért lehet hogy elidítom, belogolok, szépen elmegy a menüig, onnan aztán akár tréningre akár multiba csatlakoznék befagy a kép amint rányomok
  • Ben007
    nekem sikerült
  • HoReSz1975
    Valaki át tudta regelni az AA2 -es accountját, mert én bármit csinálok nem enged be vele

Megkaptam az emailt, és ezt írja ki:

[img=http://img40.imageshack.us/img40/3821/screenshot060nvf.th.jpg]

De az újonnan regisztrált accal persze megy
  • Ben007
    nagy gáz van belépek szerverre erre nem tok mozogni semmit mit lehet ezzel csinálni nem fagy le mert bele tudok nézni a cékeresztbe meg lőni is tudok
  • oneal1
    ahhaaa értem, akkor majd gondolom később jó lesz...