34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#31054 omfg szóval siettem!XD -
#31053 :):) vanijen iettem:) -
#31052 Baszki, te aztán tudsz fogalmazni, meg értelmesen írni... -
#31051 ÁÁ dehogy odamentem aszt véigpusztítottam az egészet:):) a Húsdarabot elbuktam és annak a dögneka farkát se találtam de minden más küldit megcsináltam most megy lk a szemételeptől balra lévő znába a vasúti aluljárónál kicsit kemény a bandita koncetráci:):)
a leszakadt hídnál egyszernem akartak átengedni mert nem adta be a fizetést asziem ingyé van átfuttam este volt azst üldöztek de megáltak és mind az 5 en 1 helyen átak hazavágtam 3 mat gráánátal a másk 2 levadásztam:):) De nagyon jó játék már nyomom 1 ideje és még mesze a vége fasza:):)
Ja és 64 bite Vistán cash dump os blue screen erort nyomat sokaknak de XP-n nem már nem crashelt be azóta hogy XP-n naomom:) -
galocza #31050 ezek random küldik, csak akkor vállald el, ha van ilyen tárgyad (mindig pótlódnak ezek a feladatok, szóval nem tudod "készre" csinálni), különben ott az egy nap limit (hacsak nem használsz modot), és semmi nem garantálja, hogy egy artifactot meg fogsz találni egy nap alatt, de még állatdarabkát se feltétlenül... -
#31049 Tegnap felraktam az OL2.1-t magyaritással. 15 perc játék után Sidorovicsnál kilépett. Úgy értem szabályosan! előbb kiugrott a játékból és szabályosan leállitotta a gépet. :) Erre varjatok gombot........ -
pervajakróv #31048 AHA ! -
Shidrovics #31047 farkat a következő maponn a roncstelepenn tudsz szerintem találni mert a kordonnál elég ritka ez az állat.
A húsdarab pedig egy relikvia amit szinténn a roncstelepenn lehet szerezni.
Ja mielött a roncstelepre mennél azért szerváljál egy ak t mert a kordonhoz képest egy kicsit duva hely.
-
#31046 Most olvasom neten sokaknak elég sürün crasel be szal nem tom:):) ez cink:) -
#31045 Nekek nem szokot kék képernyős hibaüzivel kifagyni?? vagy becraselni?? -
#31044 Helosztok még azelső zónába vok és lene még 2 quvest addig nem akrok elmeni szal pseudodog farka kelene meg egy husdarab:) Hol találok ijeneket?? -
#31043 Ez a játék nem ronda... lol... hol éltek ti? 2007-es, akkor gyönyörű volt, és most is jó -
#31042 Ha neked ronda, nálad van a baj, nekem szép, max az ég 2x2-es textúráira mondanám hogy ronda, de a fények, árnyékok nagyon szépek. Bár én vista 64-en játszom, full grafikán full dynamic lightninggal, és 16x anisoval.
Alap játékban novice és normal fokozaton nehéz meghalni, legalábbis ahhoz képest ami a valóságos. Én olyan kis módosítással játszottam, amiben pontosabbak voltak a fegyverek (nem olyan viccek mint alapon), és nagyobbakat is sebeztek, tehát kicsit valóságosabb. Én egy rövid ak74 sorozattól simán meghaltam, de az ellenség is, de mégis végigvittem a játékot. -
FoxMurder #31041 Igazad van, így értelmetlen volt. Szóval: ha jobban és szebben megy Vistán, akkor biztos Dx10-es. LOL -
#31040 "ha Vistán megy, akkor biztos Dx 10-es"
LoL -
FoxMurder #31039
Vicces. Logikus, ha Vistán megy, akkor biztos Dx 10-es. Inkább olvasd el az alap tudnivalókat a Stalker SOC-ról:
x-ray grafikus motor -
#31038 Sztem nem:) Vistán szebben megy sokkal jobb a graf is:) de ztán ki tudja:) -
FoxMurder #31037 A "sima" Stalker Shadow of Chernobyl csak Dx 8 és 9-es, a "kieg." (ami a SOC előzményeiről szól) a Stalker Clear Sky, az már Dx 10-es is lesz. -
Grifidos #31036 Jó ez a könnyű meghalni.
Elsőre én is nagyképűen belerongyoltam az első tűzharcba, azután nézegettem ki a fejemből "Az első halott" büszke címet viselve.
Meg még vagy 4x amíg rá nem éreztem a játék ritmusára.
A grafika valóban kissé Hmm-hmm kategória, de a táj és az effektek pótolnak mindent (egyszerűen imádom a játékbeli vihart, nagyon hangulatos)
Amit igazán kritizálhatónak tartok én személy szerint. Az a gugolás/mélygugolás jobb lett volna, ha lehet hasalni a mélygugolás helyett. Amitől pedig a falnak futok az a kinyírok valakit (mert útba esik) és hopp látom, hogy küldetést teljesítettem, és ha malacom van oda is érek a jutalomért, vagy gyűlik az a ronda (nem teljesített a PDA-ban) Jobb lett volna, ha csak akkor kell robogni, ha felvettem a küldetést a megbízótól. -
#31035 Jóaz nekem nagyon bejön szetem leginkánbb egy falout2 és valamijen FPs hibrid:):) Faloout 2 nem szeretem mert körökre osztott volt de jó volt a trad meg a bezség na ez meg csodá:):) megnézem DX10be de angyon jó és elég könnyű meghalni ez igz de ha belejösz no para:) -
#31034 Az az igazság, hogy az egész szériával gondok vannak.
Én ekkora pusztulat játékot még nem láttam.
Nem tuom, hogy más mit lát ebben, de részben elmondhatom, hogy végignyomtam 1x és annyit tapasztaltam, hogy ronda elsősorban.
Animáció gyenge, hangok közepessek, kivéve a sugárzásjelzőt.
És könnyű meghalni, hogy finoman fogalmazzak.
Lehetett volna ebből egy jó játék, ha eldöntötték volna, hogy most akkor FPS, vagy RPG legyen.... -
#31033 omg akkor azért nemv olt jó XP-n elég fura volt 1-2 textúra mondom ez nem nagy szám:):) -
Grifidos #31032 Szerintem pont a stalker az a game amit kicsit el kellett volna MMOsítani, egy cooperative játék móddal. -
#31031 Sima is az tudomásom szerint. -
#31030 Hello a sima Stalker DX10 es már?? vagy csak a kieg lessz az?? csak enm tom hgy vistára rakjam vagy XP re:) -
#31029 Van topicja! -
#31028 helo nem tudjátok mikor lssz vagy van e már a clear sky kieg hozzá haverom mondta hogy látot fasza videókat róla:) -
URH #31027 De azért valahogy szabályozni kéne, hogy kit hívhatok magammal. Bármelyik stalkert elhívhatom, azért az eléggé megkönnyítené a dolgomat.
Mondjuk csak akkor jönnének velünk, ha fizetünk nekik xy összeget. de pl a barátok ingyen is velünk tartanának.
Még nem csekkoltam le ezt a modot igazából, de majd este megnézem. -
#31026 Nah eladom a pc-m,erre kijon magyarul whaa! :) -
taksony #31025 Egy jópár végigjáccás után azt mondom hogy NAGYON megszínesítené a játékot...és életszerűvé tenné. Pl.: felszerelni őket jófajta fegyverrel meg páncélzattal és cserébe jönnének velem kalandozni egy két küldetés erejéig. Aztán újra elválnának az utjaink, de mindezt ugy hogy nekik is és nekem is megérje a dolog...
Még jobban elrugaszkodva, ha vkiket már felébéreltem akkor azok jóbarátokká válnának és ha esetleg vhol egyedül nagy csávába kerülnék (akár más pályákon is), akkor rádión segítségül lehetne őket hívni.. meg ilyenek..de tényleg jó lenne ebbe az irányba moozdulni..
mert az való életben is a csapatmunka a legjobb -
Kanyhalos #31024 Köszi FoxMurder.
...
Amúgy mit gondoltok a coop-ról? Próbálta valaki? Beleillik az a stalkerbe amúgy egyáltalán? Lehetne olyan hogy minden factionhoz csatlakozni lehessen miután megcsináltad a befejezést is visszajöttél, és pl 10-12 npc-vel kiirtani az ellenséges bázist, stb.
Mit gondoltok? Jó ez vagy hülyeség? -
URH #31023 Hmmm... haza jövök az éjjeli kalandozásból és ez fogad.
Köszönjük. ;)
De ideje feküdni, holnap 6:15kor kelés van. :S -
FoxMurder #31022 Stalker SHOC Oblivion Lost 2.1 magyarítás:
A magyarítás a FI csoport munkáján alapul.
Köszönet Mr. Fusionnak a magyar szövegért, TSL16b-nek a telepítőkészletért.
Kizárólag az Oblivion Lost 2.1-el garantált a működése, régebbi verziókkal nem műkszik.
Oblivion Lost 2.1 magyarítás -
taksony #31021 a #30983 bejegyzésnél található a link ahol
DOWNLOAD Oblivion Lost 2.1 for 1.0004 vagy 1.0005 patch
alatti linkre katt...
-
#31020 Honnan szedhetném le a OL 2.1-et?? -
Kanyhalos #31019 ezt csekkoljátok vanilla stalkerrel, de nehogy belemásoljátok az OL modba!:D
http://www.gsc-game.com/index.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr&thm_page=1&thm_id=14986&page=6&sec_id=16 -
Kanyhalos #31018 Azért mert random, 8 interval közül választ véletlenül minden blowout után. Valószínűleg kezdéskor kifogtad a leghosszabb intervalt, az kb 2,5 nap játékban. Én is játszok, újat kezdtem, nekem már első nap blowout volt a Cordonban. -
#31017 Most vettem el Borov kulcsát,indulok a laborba.Jó az OL 2.1 ,gratulálok a készítőknek.Eddig még nem volt blowout,ez így normális ? Mert a régebbi verzióknál,már volt a játék elején is -
A tumi #31016 Akkor ezt elb@sztam...... -
SaGa #31015 Hova lökött vissza? Ne marháskodjunk már.
Ha nem lépsz be a közös tudatba, akkor az erőmű mögötti területre kerülsz, új pálya, ahol még sosem jártál. Ott kell magad végigverekedni az egyetlen, ténylegesen jó befejezésig.