S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem veszem meg a Steamrõl az tuti...
I want to be a mighty pirate ever!
Az én modomban nem lesz Kruglov bug és az megy az 1.0005-tel, jobbat nem tudok mondani.
Meg lehet csinálni igy ?
Egyébként köszi !
ez amúgy csak patch lesz, ha minimum az OL1.3 fent van akkor nem kell vele újat kezdeni.
na megpróbálom összefoglalni hogy mit tud az 1.3.3., már majdnem kész van, még 1 dolog fos, sok vele a meló még meg tesztelni kell, de szerintem jövõ héten jön...
Ez most legfõképpen az AI-ra lesz kihegyezve:
-az npc-k reakciói full átírva, nehezebb lesz lopakodni éjjel mint az elõzõ verzióban, de sokkal okosabbak az npc-k, amúgy átlopakodtam agropromba, ugyan észrevettek de nem találtak el, könnyen elveszítenek sötétben
-az npc-k kikerülik az anomáliákat
-az npc-k tudnak gránátot dobni
-a controllert most már tényleg hívhatjuk controllernek, mert 50 méteres körzetben irányítja az npc-ket, természetesen Marked One ellen is😊, ha kikerülnek a controller aurájából vagy a controller meghal akkor visszaváltoznak normál npc-kké
Van még benne rengeteg javítás, okosítás, egyéb dolgok is, majd leírom máskor, az idõjárás is megint át lett írva, dinamikus esõ van, akármikor elõjöhet, az összes fegyver sokkal jobb lett, stb...
lenne egy olyan problémám hogy nem indul a gáma!
XR 3DA exe mûködése leáltt....
patch nélkül sem meg azzal sem!
vista 64bit van fent lehet hogy az miatt?
zene egyenlő élet
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
sztem még max 1 hét kell és ki lesz téve (remélem..)
Amúgy szerintem trainer nélkül is jó lenne csak sok töltény kéne😄
Úgy tervezem hogy kijátszom freeplay mod-dal aztán jöhet az Oblivion Lost 😊
ha nem tetszik akkor játssz más modokkal, amit nem változtatják meg az alapjátékot...
Szerintem az Oblivon elvezhetettlenne tette a jatekot, izlesek es pofonok, lehet van akinek ez tetszik.
Lehet hogy a tobbi javitas nagyon jo amit raktatok bele, de addig mar nem jutok el hogy kiprobaljam, mert az orült mennyisegu szörny, meg hogy szegeny npcknek eselyuk sincs eletben maradni nagyon elvette a kevem.
Lehet hogy ha 20.ra kezded elorrol a gamat akkor arra van szukseg, hogy sok szörny legyen. De akkor meg kellet volna oldani, hogy ne meszaroljak mar le szegeny npcket. Kezdõken sokkal jobb volt a keves fajta par szörny meg epp csak ismerkedek a jatekkal, nem szeretem ha egy horda ront ram.
May the force serve you well!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
persze mentet allat nem lehetett betolteni, na mind1 ugyis epp csak atmentem a 2. palyara.
Nezem lehet aludni szuper, lehet javitani dejo.
Aztan kimegyek es az elso hidon vagy 3-4 kutya meg diszno tamad ram.
Mi a farnc, na mind1. Megyek tovabb mindenhol 2-3x annyi szorny meg ZOMBIK . Simaba meg joval kesobb sem voltak zombik. Aztan a zobik szepek kinyirtak minden npct. Még a hid alatti chekpointot is ahol marha na tuzero volt en meg felszedem vagy 6 karasnyikovot rengeteg tolteny. Megyek tovabb a kovetkezõ házban is csak npc hullak meg par szörny hulla.
Hat bazz ez igy kibaszott szar :S
Elvettek teljesen a felfedezes elmenyet, a szornyek megolik azokat a npcket is akik kuldit athattak volna :S
^^
esetleg egy liknet is tudnal adni?
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
ejszaka kurva sotetva persze az ai-t ez egy cseppet sem zavarja, én viszont az orromig sem latok
De amúgy szerintem mind1 hiszen úgyis tudja mindenki mirõl avagy kirõl beszélek<#vigyor2>#vigyor2>.
Nekem alapjátékban senki nem csinálta ezt amit Kruglov most Freeplay moddal.
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
A környéken már mindent kiirtottam, és akkor se mozdult a prof. Azt, hogy a közelben nincs senki, egyszerûen lehet ellenõrizni, a pda contactok gombbal, de be is jártam a környéket. Nincsen semmilyen elbújt zombi. Sõt, akárcsak a képen, nálam is inkább az égetõ anomáliára fogta a fegyvert, mintha azt akarná elintézni. Bug, semmi több.
Ha céloz a pisztolyával, akkor van még ellenfél a közelében. Késõbb is így lesz...
Ha nem lesz és mégis felteszi valaki a vanilla magarosítást akkor ne hülyézzetek le ha bugos lesz.:-)
Én nekem õszinte legyek nincs türelmem megcsinálni, utálok fordítani.😊
Mert már egyszer végigjátszottam és most gondoltam kipróbálom így is 😄
Amúgy köszi a tanácsot.Mert eléggé meglepõdtem amikor csak ott megállt Kurglov <#vigyor>#vigyor>
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Nekem is volt ilyenem, és csak az elõzõ állás visszatöltése segített, másodszorra már sikerült.