S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha érdekel küldj privit 😊
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Kéne help. Ott akadtam el amikor lekell emnni a laborba és kell hozni valami dokumentumokat. Az elsö ajtót ki tudtam nyitni a 1243-as koddal de a 2.-at már nem és nem találom sehol a kodját. Elolvastam már egy végigjátszás de ott az szerepel hogy ez az ajtó is az 1243-as koddal nyilik, de nekem nem nyilik valami segitsen PLÍÍÍÍZ! elöre is köszi :L
Lehet hogy egy kicsit bonyolult leszek. Az all.sapawn fájlal kapcsolatban kérném a segítségetek. A vector x,y,z koordinátákat honnan tudnám lelesni. Az „rs_stats parammal” nem látom. Ha jól tudom akkor ezzel lehet beállítani a spawn + map északirány stb. tájolást. Valamit olvastam az acdc.pl fájlról is. Ez ügyben. Nem várok kimerítõ választ. Csak úgy dióhéjban is elég. Köszi. Ja igen tetszett az O.L. mod. Egy apróságot megemlítenék.
A BM long puska 6 rublikás az „ui_icon_equipment.dds” fájlban. Az inventory-ban lemaradt a csõ vége az
inv_grid_widt = 5
inv_grid_height = 1
Miatt. Tehát lehet javítani az „inv grid with = 5” Bejegyzést 6-ra.
A „w_bm16_full.ltx” fájlban. Csak hogy kerek legyen a kép.
A válaszotokat elõre köszönöm. Még ilyen késõi órában is. :-)
Persze holnap is jó. )
(Hmmm...)
(Lehet azért mert fullra van állítva a graf😄)
Nekem rendesen ment 1.0004-es patch-el.Én a telepítést úgy csináltam hogy elõször feltettem a patch-et, utána crack utána freeplay mod + magyarítás(bár a magyarítás videóknál nem mûködik úgyhogy elég macerás ki be veszegetni a gamedata fájlt.Na de mind1😊
Nekem minden jól ment ezzel a telepítési módszerrel😄 De hát nagyon én sem tudom mi lehet a probléma.
(Wolf is bement chernobil közponjába és úgy tért vissza, hogy a kocsijának kicsit elmozdult az alja,és õ meg mutáns lett és a keze helyett a farkával lõ.Lehet hogy elkapta egy PSI kitörés)-vicc
<#nyes>#nyes>
Én is a Blind(vakság) befejezést kaptam !!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha mindkét alkalommal a pénzes befejezést kaptad, akkor mindkét alkalommal rossz befejezést válaszottál. Kihagytál még 2 plyát, és sok óra játékot...
Esetleg menet közben olvasd el, amit mondanak az npc-k...
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
Szal lehet jáccani így csak elég durva....
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
gépem:
2GHz-es intel pentium4-es gép
1 giga ram
GeForce 4 Ti 4200-as 128 mb-os videokari(azt írják hogy megy vele)
Régen egy GeForce 6600-os karim volt de az tönkre ment! igaz akkor nem is volt ilyen jellegû problémám!
lécci írjatok választ kössz!
<#help>#help>
Az a helyzet hogy:
Felraktam a S.T.A.L.K.E.R.-t
Ráraktam az 1.0004-es patch-t
Aztén ráraktam a Free Play Mod-ot
crack-eltem az 1.0004 hez mûködõ crack-et!
elindítottam a gémet ÚJ JÁTÉKOT KEZDTEM és mikor kijövök a kereskedõtõl az elején és meglátok egy kocsit akkor a karosszéria alól hiányzik a kerék+rugók stb de mellette 1,5 méterre megtalálom 😄
Na ez a helyzet Wolf-al is a fegyver a lábai között helyzkedik el pedig a keztében kéne lennie!
PLS HELP!!!!!!!!
mi lehet a gond???????<#sir>#sir>

Köszi, akkor most már tényleg nem tudom, mibe kössek bele...<#vigyor>#vigyor>
Ja persze, megvan: az Oblivion Lostot is jó lenne magyarul látni.
#30194 emixa: Nem mûködik a videófeliratozás, csak v1.0003-ig. A magyarítás új változata feltehetõ minden változatra, csak az újabb (v1.0004-tõl kezdõdõ) játékváltozatokon nem is próbálja feliratozni a videókat, nehogy fagyi legyen.
Tüzsapásnál persze 2 után megakad. Sorozatnál van, hogy elsõ 2 gyorsabban megy ki és /ki van "akasztva" a blokkoló mechanizmus/ aztán folytatja normál tüzsebességgel. Perce az elsõ 2 bogyó itt is pontra megy. Sorry.
Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás
Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás
Fel akarom hozzá venni ( a stalkers are not blind 0.99 ) modot amit ha az ember felrak az NPC-k kikerülik az anomáliákat ( Nemtudom vonatkozik ez az állatokra is ? ) . És csak az a baj hogy ezt a modot csak 1.0004 patch-nál lehet használni , Kruglov megmentése után ( Mert állitolag Kruglov igy nem megy át a tüzanomáliás alaguton ! )
Több kérdésem lenne !
Elöször is ha 1.0005 Patch-os kimentéseket használok ha ujra felveszem a STALKER-t 1.0004 Patch-al akkor használhatom-e az 1.0005 Patch-os kimentéseimet ?
Másodjára single player modba az 1.0004 és az 1.0005 Patch között van-e jelentös különbség , legalábbis a játékmenetre valo hatássra ? Gondolok itt a respawn-ra , mesterséges inteligenciára , NPC viselkedésére stb .
Ja és valaki tud-e olyan modot ami kijavitja azt a bugot hogy a Stalkereket tábortüzbe rakja le ? Szeretnék már játszani egy csökkentet bugos Stalkerral !
Várom a válaszotokat , javaslataitokat !
Ahol azt látod, hogy mi van nállad.
Szélesebb legyen, pl két puska is elfér egymás mellett.
És hogy ne csak 5 artifact-ot tudj magadra tenni, hanem pl 7-et!
Esetleg el tudná magyarázni PM-ben, hogy a már MOD-olt fajlt, ami esetleg tartalmazza az ehhez tartozó bejegyzéseket, hogy mit hogy kell átirni, hogy meg tudjam változtatni.
Elõre is köszi a segítséget!!!
Vki próbálta már a magyarosítást az 1.0005-ös patchel h mûködik-e?A 1.0004-essel igen, de ezzel vajon...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
stalker.filefront.com -- keresd meg
A modok, fõleg az olyanok, amik több lényt pakolnak be, ellenben rontanak, hisz az AI-nak több egyeddel kell számolnia.
Ááh ezt a gépet már nem fejlesztem tovább.
Egy komplett új konfig kell mostmár.
Nemtom, de sztem a patch lehuzza a sebességet elég rendesen. nem??
Ugyan ilyen gépen, 2GB RAM-mal, float32-vel, full dinamic light, majdnem kimaxolva ment jól, csak néha akadt el egy-egy pillanatra, amikor töltötte a pálya további részeit.
Mikor lesz OM 1.3.3??
Sebességnövelésre van valami tippetek?
Múltkor feltettem, semmi patch, semmi, tök gyors volt, 1024 mediumon. Most feltettem ujra, 1.0003 patch, magyaritás, float32 legujabb, és 1024 low-on alig megy, akadozik
3200+, 1Gb, 6600Gt, Swap 2048Mb.
Mien beállításokat használjak h szép is legyen, és játszható is legyen.
(gépet még nem akarok venni 😄)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ha nem, akkor asszem újrakzdem, mert én még a legelsõ OL játszom, de ezek a változások tetszenek, a teljesen kihalt Zóna meg elég lehangoló.....
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Lenne egy kérdésem😊
Miért van az hogy a kötelességieknek nem segítettem a szabadságiak elleni támadásban s ezek után összehaverkodtam a szabadságiakkal s átmenve a Monolithosokhoz lõnek rám ez így természetes?
Illetve ha nem voltam a laborban az erdõben s nicns meg a dokumentum akkor is tovább mehetek mert tul hamar lettem joban a szabadságiakkal s lenne még küldetésem a kötelességieknél.... s nem tudok átjárni a területen..
Úgy érzem hogy ez a jatek már oda😄, mert nem tudom megcsinálni a fontosabb küldiket csak menni elõre... Yantar s a monolithok felé haladhatok már.
Van remény vagy ennyi volt?😄
Próbáltam a realism felé terelni leginkább, a fegyverek már egész jól be vannak kalibrálva a közelgõ 1.3.3.-ban, erõsek a fegyverek, pontosak, de csak akkor ha pontosan célzol velük, és vissza is rúgnak, persze az npc-k is ugyanezt használják, meg már gránátot is dobnak.
Most azt csinálja haver hogy gyógyítsák egymást medkittel, de sztem az most nem lesz benne. Az állatok annyira nem respawnolódnak, inkább random spawn rendszer van, valamint a blowout is spawnol sok mutánst, attól függ hol vagy.
Quest Npc-k elõfordulhatnak hogy máshol találkozol velük, de ez random, de nincs gond mert mutatja a pda map, nekem még emiatt nem halt meg senki.
Pl Guide rendszeresen ellátogat Garbagére meg Yantárba, ki tudja épp hol lesz, amikor hozzá kell menned.
A múltkor Bes a Radar pályán beszélgetett a tûznél egy freedom stalkerrel, Wolf meg Rostokban volt.
Persze ezek már mind akkor amikor kijátszottam a játékot és visszajöttem az erõmûbõl freeplayezni.
A tábortûzben nem halnak meg az npck, és kikerülik az anomáliákat.
Ilyen rookie, master, veteran témához nem nyúltam.
Ejj nemtom mit írjak, jáccál inkább oszt majd meglátod.😊
Persze szövegértõ olvasási képesség nélkül nehéz, tudom...