S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így én is jártam egyszer, elakadt az AI script. Tölts vissza egy régebbi mentést és jó lesz
menj át az alagúton, és ha átértél, õ is átballag.
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy mit csináljak kurglov-val?Mert freeplay modban amikor átmennék Kurglovval Yantarba megáll az alagútnál:
És az istenért nem mozdulna meg.Mit csináljak?Tudnátok segíteni?
És az istenért nem mozdulna meg.Mit csináljak?Tudnátok segíteni?
Olyat lehet csinálni hogy magammalhívok stalkereket és jönnek velem a játék során?Ha igen akkor hogy?
Úgy értettem, hogy az 1.0004, ami neked megvan, az kumulatív patch (20 MB-nak kell lennie), minden elõzõ patch benne van, és erre kell feltenni a te 8 MB-os 1.0005-ös patchedet.
És az 1.0005-öt csak úgy fel lehet tenni, vagy kell elõtte egyéb patch verzió?
Köszi!
Köszi!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nálam az 1.0005 patch 35 megás. Az 1.0004-re kell rátenni szerintem a te 8 megásodat, mert az nem kumulatív patch.
Nemrég kijött egy Stalker 1.0006 patch is, de csak a multiplayert javítja ki, és béta verzió. Single playeren sajnos megint nem javítottak semmit.<#szomoru1>#szomoru1>
Nemrég kijött egy Stalker 1.0006 patch is, de csak a multiplayert javítja ki, és béta verzió. Single playeren sajnos megint nem javítottak semmit.<#szomoru1>#szomoru1>
Fel kell tenni a régi PATCH-eket is, vagy elég csak a legutolsót???
Azért kérdezem, mert legutóbbi patc 8 MB, teszem azt az 1.0004-es meg 19 MB. <#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Azért kérdezem, mert legutóbbi patc 8 MB, teszem azt az 1.0004-es meg 19 MB. <#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha ha ha nagyon vicces a kisebbet bántani.<#sir>#sir>
Az OL1.3.3.-al nem kell újat kezdeni ha legalább az 1.3 fent van.
Szerintem kb jövõ héten jön ki, még nem tudom pontosan, jelenleg teszteljük.
Szerintem kb jövõ héten jön ki, még nem tudom pontosan, jelenleg teszteljük.
A Zóna kiveti magából a gonoszt!<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
..a magyar sem az erõsséged. Szerinted akarja ez a játék, hogy játszál vele? <#vigyor>#vigyor>
Hanem???
sound :cache: 65538 kb,76O9lines, 882O bpl
starting RENDER device...
gpu -
...
sok mkajomsag mag nam indul csak a vegen annyit isr h
starting engine...
ez normalis me stm nem mit kurtam el???
starting RENDER device...
gpu
...
sok mkajomsag mag nam indul csak a vegen annyit isr h
starting engine...
ez normalis me stm nem mit kurtam el???
Nem csak az angolod szar..<#whatever>#whatever>
az alapjátékot ugye nem kell crack-olni??
az lehet<#vigyor5>#vigyor5>
Biztos rossz krekket tettél fel.
hali van itt vki
hallod az olnek nincs vmi oninstalló setupja meg ay angolom kicsit szar szal mit meg hova kell bemásolni segítsetek
felinstaltam az alapjátékot patcholtam 1.OOOO5 el s azt monja nekem h nem jo disc inszerted... s nem indul a jaték hatással lessz ez a modra???
Sok. Miért?
Biztosan, de az inkább helikopter szimulátor lenne. 😊
Hol maradna a túlélésért folytatott harc a mutánsokkal és a Zónával, ha egy Mi-24 Hinddel repkedhetnél bárhová, és le lehetne kaszálni az egész bandát a levegõbõl?<#violent>#violent>
Hol maradna a túlélésért folytatott harc a mutánsokkal és a Zónával, ha egy Mi-24 Hinddel repkedhetnél bárhová, és le lehetne kaszálni az egész bandát a levegõbõl?<#violent>#violent>
Sokkal jobb lene ha nem ilyen anomáliás trükkel lehetne csak repülni, hanem pl. helikopterrel 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem megy jól a magyarosítással, lesz amit nem fog kiírni normálisan, mert addoltam csomó új szöveget,pl a minigun questje se fog menni, meg lehet lesz más bug is.
Amúgy már megcsinálták az oroszok, hogy az npck tudjanak gránátot dobni, benne lesz az OL1.3.3.ban.
Amúgy már megcsinálták az oroszok, hogy az npck tudjanak gránátot dobni, benne lesz az OL1.3.3.ban.
ha majd nem müksyik majd holnap pattogog meg <#rinya>#rinya> minden mennyiségben. kösszi
lécci segitsetek!!!
Csak azért, hogy nehogy öngyi legyél<#ravasz1>#ravasz1>:
Igen, worldwide patch kell neked, az a jó.
Az Oblivion Lost megy az 1.0004 és 1.0005 patch-el is.
Letölthetõ:
OL 1.3:
http://stalker.filefront.com/file/;86329
OL 1.3.2:
http://stalker.filefront.com/file/Oblivion_Lost_Cumulative_Patch;87172
Igen, worldwide patch kell neked, az a jó.
Az Oblivion Lost megy az 1.0004 és 1.0005 patch-el is.
Letölthetõ:
OL 1.3:
http://stalker.filefront.com/file/;86329
OL 1.3.2:
http://stalker.filefront.com/file/Oblivion_Lost_Cumulative_Patch;87172
HALI
Aki esetleg még nem látta volna a Vörös Erdõt a levegõbõl, kb 100-200 méterrõl<#vigyor2>#vigyor2>:
A poén az, hogy négy kerékre érkeztem vissza, és simán mentem tovább.
A poén az, hogy négy kerékre érkeztem vissza, és simán mentem tovább.
Mindent world wide-ot töltötemm le amit lehetett az jó?
Name:Worldwide Mirror by FileFront
Provided by:FileFront.com
1.0005 patch kompatibilis az oblivion lostal? s kell e hozzá crack?
oblivion losthoz ez a patch megfelel vagy sem mert mossán kezdek belefáradni ebbe az egész históriába...
az oblivion lostot pedig a SaGa által megadott (30030 as üzenet) által megadott koordiátáról lehet letõteni segítsen valaki...
agyrákot kapok nem megy nállam csak a vanilla stalker amit már nagyon sokadszorra játszok végig s már kezdem unni. legyetek syivessek gyorsan mielõtt õngyi leszek...
Nekem EZ a kedvencem.
szép homályos..
Hát ezzel ritka csúnya lett a játék!
Én átírtam az user fájlban egy cuccost és sztem így is szép de alapból mégszebb!Nem is kell moddolni!Szép ez alaból is!
Pár kép hogy milyen szép!(Alap grafika + Bloom)
Én átírtam az user fájlban egy cuccost és sztem így is szép de alapból mégszebb!Nem is kell moddolni!Szép ez alaból is!
Pár kép hogy milyen szép!(Alap grafika + Bloom)
mit kell letöltenem honnan hogy múködjön??
nem nem erre...
egyszerúen néha lefagy az egész és kész 😞
nagyon lagol a stalker valaki segitsen plz!
(fennvan a float 32)
(fennvan a float 32)
Már megoldottam!!! Nem volt beállítva az optionsba a motor beindítása semelyik gombra! De ez az Oblivion Lost az Ultra Graphics móddal egy vadállat jó játék!!! Aki teheti próbálja ki! És az 1.4 es magyarosítással tökéletesen megy magyarul!!!!
Sziasztok! Feltettem az OBLIVION LOST mod csomagot. Fut is szépen. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet indítani benne az autókat ha egyáltalán lehet. Mert találtam eddig egy Nivát meg egy UAZt, be is tudtam ülni mindkettpbe. Fényszorót is rá tudtam adni. De a gyujtást nem... :S Most ezek mennek is? Ha igen segítsen valaki! Köszi! Egyébként sztem király az aOblivion Lost!
A multi része, azok szerint, akik próbálták, katasztrófális...