34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
A tumi #31014 Kinyitottam vele egy ajtót,ott kilőttem a zöld hülyeségeket a terem közepén.Amikor jön a tudat társaságtól egy faszi kérdezi be akarok e lépni a tudat társaságba ott azt mondtam nem,erre visszalökött a Csernobil külsőbe.Visszatöltöttem ott azt választottam,hogy belépek a társaságba erre jön egy videó ahol is a faszi a kutyájához beszél,hogy ne várjanak rá mert nem fogok menni erre elmennek és vége a játéknak. -
SaGa #31013 Mert még mindig nem olvastad el, amit a bárban mondott a csapos. Nem a kívánságteljesítő kristály a cél. Az egy átverés, kerüld ki.
Hol használtad a dekódert? Ha a titkos labor ajtaján, miért nem arra mentél tovább? -
tpM #31012 Volt -
A tumi #31011 Hello!
Mért kaptam a legszarabb befejezést(gazdagság illúzió) amikor a dekódert is használtam amit a szállodában találtam.Minden fő küldit megcsináltam. -
#31010 Szerintem ha vissza mész és beszélsz vele megkapod a doki buvóhelyét. Proba cseresznye. -
Kanyhalos #31009 Ebben 100% biztos vagy? Volt blowout X18-ban amikor ott voltál? -
URH #31008 Korábban már volt róla szó, hogyha lesz rá igény akkor lesz magyarosítva az OL 2.1. Én felteszem a kezem és igényt tartok rá.
Amúgy COOP alatt azt értem, hogy egy haverommal együtt tudom neten keresztül kijátszani a single részt. -
taksony #31007 !!! lekapcsoltam az agyperzslőt, de! nem adta lehetőségnek hogy beszéljek a Guide-dalnemtom mit csesztem el ...pedig az előző végigtolásoknál nem volt ilyen gondom.. -
#31006 Lesz honositva OL 2.1?! -
tpM #31005 nekem olyan gondom van, hogy X18 után vagyok és az ottani zörejek (omló fal meg valami leeső vasrúd stb) hangja hallatszik másik pályákon is:\
(OL2.1-gyel nyomom) -
#31004 Köszi a választ! -
#31003 az OL 2.1-hez fel kell rakni az összes patchet ? vagy úgy is elég ha azonnal az 1.0005-ös verziót telepítem ? -
#31002 nagyon hálás vok neked köszi -
#31001 nem mególdódott -
#31000 magyar de semmi ugyanazt írja -
FoxMurder #30999 Ha angol vagy magyar win xp-d van.
start menü - beállítások (settings) - vezérlőpult (control panel) - rendszer (system) - haladó (advanced) - teljesítmény (performance)- beállítások (settings) - haladó (advanced) - virtuális memória (virtual memory) - változtatás (change): nekem két giga rammal 2024-5120 közé van állítva, vagy rendszer állítsa be (system managed size). -
#30998 és hogy tudom engedélyezni??? -
FoxMurder #30997 Ha coop mod alatt azt érted, hogy npc-k követnek, segítenek, akkor az
1.0003-hoz van egy nagyon bugos coop mod. Nem is ajánlom senkinek, ki se tenném ide a linkjét. Ctd-zik, npc-k nem követnek a következő szintre, nem tudod gyógyítani a sérült npc-ket, nagyon kiszámíthatatlan. -
URH #30996 COOP Mod létezik az alap stalkerhez? ha valaki tud valamit linkeljen má PLS!
Kanyhalos: Nem is kell! Csak eljátszottam a gondolattal. :p -
FoxMurder #30995 Legalább 2 GB virtuális memória kell a Stalkernek, nálad vagy le van tiltva a page file, vagy 2 gb-nál kisebbre van állítva. De miért használsz német oprendszert? -
FoxMurder #30994 OL 2.0-tól kezdve már nincs artifact aktiválás, hagyományos fegyverekkel kell leölni. -
#30993 Nekem valami miatt ezt a Szöveget írja indításkor:Die Page-Datei ist deaktiviert oder die Dateigröße reicht nicht aus.
Um zu funktionieren braucht das Spiel eine Page-Datei von mindestens 2GB.
Bitte die System konfiguration anpassed, bevor das Spiel erneut gestartet Wird.
Mi a teendő ilyenkor???? -
#30992 Hali
Felraktam az OL 2.1-et és most járok ott mikor a törpét kell megölni anomáliával de semmiet nem tudok berakni a fegyver helyére és így nem tudom megölni!
Van valakinek ötlete mi lehet a baj?
Köszönöm -
taksony #30991 Tényleg!! mostmár emléxem...akkor összeszedtem egy csomó fegyvert meg mindent egy hullába és lassacskán áthurcoltam a Bar-ba ...és dőlt a lé...
megnyugodtam, THX! -
#30990 Szeva. Az Agyperzselő útán kapod igy lehet majd visszavágtázni. -
taksony #30989 hali!
Érdeklődnék hogy OL 2.1-ben mikor kapom meg a lehetőséget hogy beszéljek a Guide-dal??, hogy utána mehessek a Doktorhoz aztán meg a dekódolóért... már 2szer végigtoltam az eredetit meg egyszer az ol 1.3at de nem emléxem mikor adta a lehetőséget. Mert már mennem kell lekapcsolni az Agyperzselőt és még nem adta.
Lécci segíjjen vki!! THX!
ui:NAGYON király lett ez az OL 2.1!!! -
Kanyhalos #30988 Hát én már tuti nem kezdek bele pályaépítést tanulni, a Clear Sky hamarabb kész lesz minthogy bárki is pályát csináljon a SHOC-hoz, és szerintem az emberek 90%-a át fog váltani a CS-ra. -
URH #30987 Nekem is ez a véleményem. Ez a nagyon sok apró változtatás, iszonyat hatalmasat dob a játékon.
Már csak új Mapok kellenének. :) Szép nagy bejárható területekkel.
Kegyetlen jó ez a mod. -
#30986 Hát ez egész jó lett igy a game az oblivion losttal. Ez azért nagyon ciki, hogy 1 300Mb mod teljessen más hangúlatot ad a játéknak, valami ilyesmire tervezték nem? Ezt azért 7 év játék készités útán benne hagyhaták volna. Szerintem szenzácios igy. -
URH #30985 Köszönjük!!! -
taksony #30984 1000 thx -
Kanyhalos #30983 http://www.gsc-game.com/index.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr&thm_page=1&thm_id=12491&sec_id=17 -
Kanyhalos #30982 OL2.1 megjelent=)
http://www.gsc-game.com/index.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr&thm_page=1&thm_id=12491&sec_id=17
Akinek tiszta install OL2.0-ja van, az tudja folytatni a mentését, de szerintem jobb újat kezdeni, talán úgy érdekesebb.
Légyszi olvassátok el az utolsó hozzászólásomat.
Üdv.
kany
-
#30981 Helló
Az lenne a kérdésem h most vittem végig a játékot 1.006-os pachel és most letöltöttem az Oblivion Lost 2.0-át hozzá. Töröljem le a játékot és tegyem fel újra a Ol-lel együtt vagy ha felrakom simán akkor fog úgy menni?
Köszi -
#30980 Szerintem próbáld ki az Oblivion Lost modot hozzá, és tuti tetszeni fog! :-) -
#30979 Egyik Havernak megvan a játék. és tetszik is neki. nekem viszont nem annyira -
Shidrovics #30978 A GP se rossz énis szeretem mert ha még új akkor gyakorlatilag snipernek is használható mert ha eltaálja a fejét akkor rögtönn meghal.
Az az egyetlen hibája hogy nem lehet rá gránátvetőt rakni :S -
#30977 Az nekem is az egyik kedvencem, másik a GP-37. -
Shidrovics #30976 Sztem is jó a vintar de én nem nagyonn szoktam használni.
Az én kedvenc fegyverem a sniper VLA.
Olyan mint a vintar csak 20 golyós a tárja. (Vorogyintól lehet kapni az egyik mellékküldiért)
-
palm pilot #30975 A VintarBC sztem egész korrekt, csak figyelembe kell venni hogy lassú a lövedéke (az eredeti fegyónak is szubszonikus), ezért mozgó célpontnál elé kell célozni. Egyedüli hátránya hogy gyakorlatilag nem igazán dobál hozzá senki lőszert, szinte csak venni lehet, az army warehouse utáni pályákon elég macerás visszajárkálni kereskedőhöz (főleg a sok töltögetéssel súlyosbítva), pripjaty után meg ugye nem is lehet.