34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • toMpEr
    amugy szerintem 100 folott mar ugyis tokmindegy mennyi fps a monitorod ugyse tudja megjeleniteni :)
  • toMpEr
    hat szerintem nemolyanrossz az, ha aztnezed,hogy egy 5700-es FX meg a 9600 kb egy arkategoraban van es majdnem 50%-al gyorsabb
  • LSC
    Az ilyen embereken akik ilyeneket írnak csak röhögni tudok és persze sehol nincs ez feltüntetve. Biztos az aranylemezt vette meg.
  • LSC
    P4,GF
  • hykao #1791
    Milyen kocsi?
  • LSC
    De kár hogy nem láttam:) mit írt?
  • LSC
    Ezek ideiglenes hangok és a fél játék (szó szerint) hiányzik belőle.
  • LSC
    Ezt be lehet szerezni vagy mi ez? Amit mi nyomunk?
  • LSC
    Szegény GF FX-ek. Pedig nvidia-s a game.
  • toMpEr
    jó helyen van ez a kocsi!
  • M@TriX
    jó lesz ez a gém. ;)
  • toMpEr
    ja, es meg most fogjak optimalizalni :)
    The actual final version of the game we tested may behave a bit differently since software makers will continue to optimise their code, while graphics chips designers will go on with improving quality of their drivers.
  • toMpEr

nemsemmi fps ertekek vannak :D
  • toMpEr
    Benchmark a fullos verzioval...hmm nem sokat lassult ez :)
    http://www.xbitlabs.com/articles/editorial/display/stalker_5.html
  • M@TriX
    . ;) hát ez no comment. ;)
  • toMpEr
    akkor most majus vagy oktober? :)
  • [HUN]Crassus

Ezt nem tudtam.2002-es az alfa amivel lehet nyomni?Na mindegy akkor kiváncsi leszek a véglegesre!
  • Teperinke
    Pontosabban a fájlok dátuma 2002 okt, a "XRay Engine" build 1114 Compilation date: May 19 2002
  • Teperinke
    Már elhangzott többször, de ez 2002 október és nem 2004.
  • [HUN]Crassus
    Hát lehet lehurrogtok ,de ez a játék elég gyenge!Sokkal jobbra számítottam!Tudom nem végleges verzió,de azom kívül,hogy szépek a pályák gagyi a játék.A hangok rosszak a golyónyomok nevetségesek az egyes tárgyakon,az emberek tök bénán mozognak-semmi életszerűség nincs bennük és ez a rohadt CS-s ugrabugrálás még mindíg menő??Majd megnézem a Full játékot is ,de 2004-re ez elég gyengécske!
  • Teperinke
    Azt melyik paraméterrel lehet állítani, hogy milyen messzire nőljön ki tőlem a fű? Olyan bénán néz ki, hogy 10m-re látszik hogy nincs még fű csak akkor nő ki ha odébbmegyek...
  • Malakai
    Meglehet, de azt olyan daraboknál szoktad tapasztalni, ahol a főbb és a procit elvivő fícsörök már benne vannak, csak optimalizálatlanul. Itt viszont sok hiányzik még. A legjobb esetben is veszitünk egy keveset valószinüleg, de ezzel nem azt akarok mondani, hogy lassú az engine, biztosan nagyon gyors és valószinüleg nem lesz olyan rettenetes a sebességvesztés.
  • Gfreiter
    Hali! Hykao!! Kira az új bannerod :)) Szól valaki ha lesz vmi demo, vagy ilyesmi? (nem az alpha-ra gondolok). Egyébként nekem nagyon szaggatott. Nyilván valamit valahol be kell állítni, de amíg mindent be kell "programozni", addig nem vacakolok vele, mer hülye vagyok én az efféle mesterséghez :)
  • 0ppika
    AZ BIZTOS!!!
  • hykao #1771
    Ja! Lehet ennek a játéknak több köze van a valósághoz, mint a ValóVilágnak.
  • Zsoltee_a_bator
    es az is biztos hogy optimalizalnak a kodon. az alfak altalaban joval lassabbak mint a veglegesek.
  • davos80
  • davos80
    Kit érdekel az a szar népbutító trágya valóvilág?Én egyiket sem néztem, sőt tévét sem nézek!Az ilyen beszólásaiddal menj valami valóságsó fórumba!
  • HuAn82
    Most ezt mindenhova beírod?
  • hykao #1766
    nyitottam egy topicot erre a célra...
  • Malakai
    Sorry, akkor, hogy ide írtam.

Egyébként a sebesség biztos, hogy rosszabb lesz a véglegesben, mivel még sok fícsör tudtommal (nem próbáltam ki) nincs benne.
  • hykao #1763
    A FULL biztos sokkal lassabb lesz, de legalább elindul...
    ...nem úgy mint a Deus Ex ugyi?
  • The Garrett
    Gyerekek nekem megvan 2004 év játéka!!
    Elindítom a stalker alfat alab beállításokkal, és mikor egyedül vagyok a mapon 80 FPS!
    Ha meg az a patkányos zombis ölőset indítom akkor 30-40 és ez az én gépemen nagy szó
    1ghz Celeron Gef4mx440
    Istenem de várom már a full gamet
  • hykao #1761
    A piros KAMAZ a STALKER-ből...
  • hykao #1760
    Ne ide!!!
  • Malakai
    Jaj, annyi ilyen van, hogy előrre meg lehet szerezni.. Aztán persze ott nem tudod kipróbálni és kaptál egy prealfát, meg egy rakás hülye körítést, hogy mégis nagyobb legyen...
    Egy rakás ember szokta állítani, hogy neki megvan 1-1 játék full verziója, még akkor is, ha az neki nem anyagi haszon, de ebből még az is bejöhet. Aki elhiszi az ilyeneket az magára vessen...
    Ha ez még egy későbbi is, mint a prealfa, akkor se a végleges, ahogy toMpEr is írta, a verseny is 1 hete zárult le, és nemhiszem, hogy simán csak az a pár lény hiányozna a játékból. Ha még hiányoznak belőlle dolgok, akkor még nem is tesztelhették eddig rendesen, vagyis a bétatesztek se fejeződhettek még be szvsz.
  • hykao #1758
    Ja, nyitottam a témakörnek egy külön topic-ot.
  • toMpEr
    van markulon topic, plz oda :)
  • insp
    Akkor hozzon nekem Kreed-et, az már megjelent az oroszoknál!
  • toMpEr
    en nemnagyon hiszek benne,hogy vegleges az a stalker, meg 1 hete zarult le a rajongok alltal bekuldott szornyek versenye.