S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Mégis hol? A faltól 1 cm-re, úgy, hogy meg sem mozdulsz.
De tudod mit... szerintem egyszerûen ATI-ra van optimalizálva ez a xar.
Már nagyon tele van vele tököm, hogy az Oblivion 35 FPS alá nem esik a legmagasabb beállítások mellett sem. Ez meg már az az Arénában 15 FPS ALÁ esik... szánalmas.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Sakharoval hogyan beszéljek?
X16!
Ott áll elöttem de nem jelenik meg az F(talk) opció!
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Áhh,iszonyat jó a játék :o
Pár kérdés:
A wild territory-n megmentettem egy kutatót,akit át kellett kisérni Yantar-ba,vagy hova.Amikor elváltunk,igért egy "ajándék" kutató ruházatot,de a hülye fejemmel nem jegyeztem meg hova lehet érte menni,a pda-ban meg nem találtam infót (bár lehet vak vagyok) <#help>#help>
VSS Vintorez tipusú fegyvert honnan lehet szerezni?
(gyk. : ez az a mesterlövész fegyver amelyik integrált hangtompítóval rendelkezik,és sorozatlövésre is képes).Egyszer láttam a bárban,egy faszi hátán,de csak nem fogom már legyakni,20 szemtanú elött :d
Egyébként most ott tartok,hogy vmi Barlow (?) nevü banditától kellett vmi key-t megszerezni.Iszonyat dúrva,megöltem ott vagy 50 ellenfelet.
Én játékot ennyire nagyon rég élveztem,kell/illik egy eredeti ebbõl 😊
ui:
(és végre be tudtam lõni dx9-re is a grafot,csak a hülye fejjemmel eddig nem vágtam le,hogy a textúrák átállítása után,újre kell indítani a játékot <#falbav>#falbav> ) -(egyébként egy figyelmeztetõ ablakot kirakhatna ilyenkor is)
Valaki segítsen nekem. Egy katonai táborban vagyok ahol el kell lopni egy dokumentumot. Felmegyek ellopom és vissza megyek az alagúton.
Keresnem kell menedéket. De hol keressem? Vagy mit kell csinálni miután nállam a dokumentum?
Egy giga rammal, 7800GS-el és Intel 2.8GHz-es procival megoldható, hogy full-dynamic lightinggal csak elvétve swappeljen.
Megoldás: az árnyékok részletességét le kell venni minimumra. Nem garantálom a biztos sikert, de az én gépemen bevált. Ha maxon van akkor brutális a szaggatás, de mikor levettem akkor csak az árnyékok felbontása csökkent egy kicsit, de minden más remekül szuperál.
Esetleg még a Lighting Distance minimumra vétele is segíthet, majd holnap megpróbálom.
Egy kis ízelítõ:
Fox viskója villámláskor:
Staticban én nem láttam bump-mapet, de dynaic-ban nagyon jól néz ki, hogy rendesen kirajzolódik a sebhely (a téglafalakról nem is beszélve).
Egy stalker járõr a kezdõ településen. Látványos az ahogy belesétál a lámpa fénykörébe, nem úgy mint static megvilágításnál.
Luxusvilla villámláskor.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Nekem eredeti Stalker hibásan fut , ha elinditom a játékot akkor nem látszik semmi csak felhõk ? Tapasztalt valaki ilyet ?
Gép 6600 core 2, 8800gtx , 2 gb ram , windos vista 64bit hun ?
Ötlet , mert a másik kisgépemen megy rendesen , ami egy
3200+ athlon 64 , és egy 7900 gt , winfos xp
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
nagy bug, de valamiért kimaradt a pályáról, vagy eltûnt vagy nem is tudom... de van még egy pár hasonló... volt olyan hogy dumáznom kellett volna küldetés után a fószerral, és csak bambán állt, nem lehetett hozzá beszélni... vagy épp megtámadták õket, és miután leöltem az összes támadót, utána is vigyázállásban várták a többit... ezeknél mindig újra kellett csinálnom a küldit, vagy elõzõ mentésbõl folytatni.... :C
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
A hulláknál vannak a kódok.
😊
(az a kurva sziréna... 😛)
1 órát bolyongtam egy picsafasznyi kis pályán végig elemlámpával, úgy hogy kinéztem a szememet is, és ez eléggé elvette a kedvem...
hnap azért nekivágok újból egy elõzõ mentésbõl, mert idáig azért tetszik.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Végre egy jatek ahol szabalyosan tartok az ellenfelektol nemugymint Cod2 hogy kiallok oszt lerotalok mindenkit
Ja és viccbol beallitottam kozepes felbontasra meg felig dinamikusra amikor lentvoltam a csatiba, hát valami eszmeletlenul szép
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Na mindegy, ezt is láttuk legalább.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
akkor te is csak rohantál végig de akkor meg minek az egész? inkább el se kezdted volna.
"A sztori, hát nem egy nagy durranás" mégis milyen sztori kellene leszálljanak az ufók vagy megint egy csúnya fõgonosz vagy mi a fene?
"Bugok" - ugyan melyik játékban nincsennek?
Nem értem ezeket a nyivákolókat, játszatok mással , menjetek ott van nektek a WOW.
Mondjuk én puskával, de azért elég sok kellett bele.
Amikor elõször megláttam kicsit paráztam, de nem is értem, hogy azon kívül, hogy az agyamat turkássza mit tud ártani? 😊 Mert szépen megvárta amíg telepumpálom ólommal. 😊
De akkor majd megpróbálom késöbb. Hátha. Köszi.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Csak itt valami hiba lehet, mert már meg kellett volna kapnom a special küldit.. 😞 A Mole nevû fickó meghalt, lehet az a baja? De a küldit megadta.
Meg az is érdekes, hogy amikor belépek a Garabage-ba, beadja, hogy védjem meg a tábort a bandita támadástól, 1 nap idõlimittel. Odamegyek, gitározik 1 fazon, 2 csak álldogál és nincs semmilyen támadás... Szóval szerintem bugos ez az egész. De nincs kedvem újra kezdeni. 😞
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Oldalon látom 10% van megadva, de bízom benne csak azért mert nem frissítitek😊)
Sokan várják már.
http://www.hunstalker.extra.hu/
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
A PDA-mban most 3 küldi van, 1 ami alapból benne volt, a laboros, meg a "ghost" valami. De sztem egyiket se a trader adta.
Elõször maradt életben pár, mikor épp adtam el a 10+ AK-t hallottam kint lõdözés van.
Aztán a falu ment volna bosszulni, de beakadt az útkeresõ és leálltak egy sarokba hokizni. 😄
GRánátvetõt nem láttam. Lehet vissza kéne nézni? 😊
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
A játék egy bizonyos pontnál folyton kidob. Annál aküldetésnél mikor ki kell kapcsolni egy jeladót! Semmilyen hibaüzenet nincs csak úgy kilép!
Ha valaki erre tudja a megoldást az léci írja már le.
A játékkal eddig semmi baj nem volt kifogástalanul ment, csak mmost kezdet el vacakolni.
plz HELP
GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA