S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mellék küldetések semmiresemjók csak feljebb kerülsz a ranglétrán aszem enyi meg kapsz pénzt vagy bénaságokat de amugy csak szorakozásnak jók szerintem.
no nem baj attól még szeressük a stalkert! ilyen felbontással milyen típusú tv-re raktad ki a képet?
nvidia driverben bízok, lehet lekapok egy újat, hogy segítsen a textúra vagy milyen gondjainkon 😊
TILOS VISSZAOLVASNI ÉS HASZNÁLNI A KERESÕT!
Ezért a biztonság kedvéért mindig megnézem, de nem...
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Én is kiírtottam ott mindenkit, azóta egy lélek sincs ott, legalább ezek nem termelõdnek újra. 😊 Állítólag, ha megtámadod õket és éledben hagysz párat, akkor megtámadják a tábort.. De, ha mind hulla akkor már nem ugrálnak. 😄
Mellesleg katonéknál megtaláltam a gránátvetõt és valahol elhagytam.. Most meg megkaptam a küldit hogy találjam meg .. nahbaz fogalmam sincs holvan 😊 aszem eladtam mert nehez volt.. Jo mi ?
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
mi a teendõ?
valaki help!
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Next PC upgrade: 2022
A legelején, a 'falutól' nem messze van egy military outpost. Kis kergetõzéssel lehenteltem az összes katonát, találtam egy táskát "Documents from the outpost" néven.
Tudja valaki mire jó? 😊
És hogy a kedves katonáék mit lépnek majd erre?
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Why so serious?
Why so serious?
Next PC upgrade: 2022
Why so serious?
Segitene vki? itt akattam el hogy lehet kinyitni az ajtót? hova tovább???
Vki járt már ott, ahol a föld alatt kell mászkálni, van 2 számzáras ajtó, az egyiknek 1243 a kódja, de a másiknak mi?
2.: ha a játék legeslegelején, de télleg ott akadtál el,
akkor 1.:
<#lama>#lama> vagy, és ezt az oldalt ajánlom neked:
Láma
2.: és majd remélem újra kiteszik azt az egy sort,
ami nem tudom mért tünt el a bannerból
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Drivert még nem frissítettem meg nem is nagyon játszottam vele így nem tudom hogy segít e az ilyesmi.
Annyi tuti hogy nekem már a multi open beta verzióban is jelentkezett a probléma...
Why so serious?
kék ahonnan kezded a játékot kb és a zöld ahol belépsz a BAR-ba
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
thx
Piros pont a homlokodra jégcsákánnyal, hogyha megcsinálod.
meg milyen kiindulási pontot?
ahol elsönek beérkezünk arra területre?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Örök hálám lenne.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Egyébként azt a fickót meg lehet egyáltalán menteni? Mert ott folyamatosan harcolnak, már 3szor kiirtottam ott mindent, de mindig visszajönnek a banditák. Azóta hagyom. De lehet azért van, mert meghalt és nemsikerült rendesen befejezni, nemtudom. De remélem semmi jelentõsége. Mondjuk én már rég nem ott tartok, csak néha visszanézek. 😊