34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#21164 Én nem értem mire kell egyeseknek más mentése. -
skribblez9 #21163 Hi' Valaki Tudna adni egy mentést a stalkerhez(1.0001)es hez??
Ha valaki tud az Tegye be a fórumba vagy irjon egy mailt a [email protected] ra' Előre is THX Mindenkinek' -
barmi #21162 jelenleg egy házban vagyok ahol a felső emeleteken nincsen semmise, lefelé viszont egy új pályarész található ( gondolom az x-16) a profal és kuglofal valo találkozás után ja és a sárgaruhás manusz megtalálása után aki a lezuhant helikopternél van a mocsárban. szoval le kell mennem oda (x-16) van ott valami különlegesség amit nem árt ha tudok mielött lemennék? :) köszi elöre is! -
kobra223 #21161 hali valakinek működik az a mod hogy minden cucc meg vásárolható az első kereskedőnél?
-
Hellsing47 #21160 x-el -
hitman55 #21159 hogy lehet a játékba futni?
-
barmi #21158 Nem tudok rola hogy be lehet. vot egy beta változat vagy mi a pék és abban be lehetett valamibe szállni, vagy valami ilyesmi :D Ebben tudomásom szerént nem lehet beszállni semmibe sem -
#21157 ezen fogom megunni:S -
#21156 de szar.... kurva sok idő Á-ból eljutni B-be így :S:S -
Antrax #21155 -
#21154 bocs a kiabálásért CapsLock volt... -
barmi #21153 jovanna, én csak megtaláltam a hibát! -
#21152 HOGY LEHET BESZÁLLNI A JÁRMŰVEKBE???!!!
Be lehet egyáltalán? -
#21151 ja mert eredetileg nem rejtvénynek szántam -
Antrax #21150 Kb melyik nap?????????????? -
#21149 Nah másodjára is végigvittem, ezúttal stalker módban... De úgy idegesít, hogy a Frapssal csináltam vagy 30 képet a szarkofágról, mert annyira szép volt meg tetszett... erre meg az a rohadék program nem csinálta meg őket... Hát szétmegyek -
barmi #21148 © SaGa Jr
ma 17:21 | privát | válasz erre | #21142
Hehe. Pedig írtam hogy amint átérsz várd be őkelmét. Nem írtam olyat, hogy menj át a következő pályára, csak hogy menj át az aluljárón és menni fog utánad. :)
De legalább megoldódott a problémád és tudsz tovább haladni.
Persze, mivel mondtad hogy várjam be! Köszi a segitséget, 1 faildel kevesebb :) eddig 4 van kb :D -
MrAndree #21147 Érdekes barátaid vannak. :) -
#21146 Figyeljetek. Nekem eredeti STALKER-em van. na most vean egy EXTRA contest vagy mi a rák. Arra hogy lehet szerezni kódot? (hivatalosan)
Tehát: Start/Thq/stalker/ UNLOCK CODE!!!! -
#21145 jövöhéten -
barmi #21144 a kurzor pont azt mutatja :DDD -
#21143 találd meg a hibát...
-
SaGa Jr #21142 Hehe. Pedig írtam hogy amint átérsz várd be őkelmét. Nem írtam olyat, hogy menj át a következő pályára, csak hogy menj át az aluljárón és menni fog utánad. :)
De legalább megoldódott a problémád és tudsz tovább haladni. -
SaGa Jr #21141 Távcsövest venni nem fogsz. Maximum ha mázlista vagy távcsövet veszel és bizonyos típusokra felteheted. Az árusoknál lehet venni limitált mennyiségű lőszert, de inkább az elesett ellenfelektől szedhetsz el többet vagy találhatsz a felfedett rejtekhelyeken belőle.
Emellett az ellenfelek által elejtett fegyvereket is érdemes felvenni és kitárazni, mert ekkor is lőszerhez jutsz. -
Antrax #21140 A magyarírás kb mikorra várható? (gondolom nem sok ha 70%-nál tartanak)
(azon kívül hogy jövőhéten) -
SaGa Jr #21139 Amúgy játék közben is átállítható a nehézség. Az options lehetőséget kínál rá. Ott átállítod és már az új nehézségen fut a progi. :) -
SaGa Jr #21138 Nincs billentyűbeállítási lehetőség az időgyorsítás és lassításra. A * és a / jelet ne használd. Ezek a gyorsítás lassítás billentyűk. Nincsenek benne a kiosztásban. -
#21137 Najó, most már rájöttem, nem volt jó vicc zélleg. Viszont jövőheti időpont nagy valószínűséggel tartja magát, szóval ne búsulj :) -
barmi #21136 a lassítás a / jel! nézd meg pda-n hogy hogy telik az idö.
© SaGa Jr : sikerült kuglofot végigkiséni :) Az volt a baj hogy nem vártam meg hogy ö is átszaladjon az aluljárón és mentem tovább ahol már egy uj pályarész következett. kis töltés, szokásos aztán kiirta hogy faild :) Tulságosan siettem :)) -
#21135 akkor hogy tudom újra visszalassítani, csak azt mondja meg valaki :) -
#21134 Boldog ápr. 1.ejét! :)
Csak vicz. -
Nagydög #21133 Felreolvastad. Nem neked kell odarakni, hanem valaki odarakta, es remeli, masok nem talalnak ra. A hely leirasa egyebkent szokott tartalmazni segitseget, hogy mit is keress es hol. -
nightwalker #21132 Szisztok!A Pcgameshuns-on ezt olvastam:
"És igen, végre eljött az időpont, amire mindenki várt! A vártnál korábban elkészültünk a STALKER fordításával! A fordítás letölthető a Letöltések menüpont alatt!!!! STALKER - Finsih 4ever! "
De,a letöltés menüpont alatt nincsen.Most,akkor elkészült,vagy nem?Amúgy a Project infóknál meg 70%-osnak írja.(mondjuk,az se lenne rossz,akkor már nem sok lenne hátra) -
Der Wahnsinn #21131 Légyszi magyarázzátok már el, hogy működik ez a rejtekhelyesdi! Szal a PDA jelzi a helyeket a karikával, amiben van 3 lila háromszög, de sokszor, mikor odamegyek, nem találok semmit, vagy mondd vmi olysmit, hogy pakoljam oda a skulót, hátha rálel vki. Ennek mi értelme van? -
#21130 Jaja, úgy húzós. Én stalker fokozaton is nagyon szenvedtem, amikor kezdtem. Aztán csak sikerült belejönni. :) -
Nagydög #21129 Mert nincs benne a kiosztasban, es nem is tudod felulirni. Ha valamit ezekre a billentyukre allitasz, akkor a te funkciod meg az ido gyorsitas/lassitas egyszerre fog mukodni. -
kijou #21128 jól van de egyből veteránon kedeni egy játékot amivel csak most ismerkedsz?? :D -
#21127 Ott nincs benne szerintem. Énis kerestem, nem találtam.
És nekem a patch óta nem működik a régi "/" "*" állítgatás. Igy legalább véletlenül sem tudom fegyorsítani. :) -
#21126 Én előszőr stalker fokozaton kezdtem, most veteran és egész jól megy. A fejlövéstől gyorsan fekszenek. Mondjuk én is. :) -
#21125 Én arra a bill.-re állítottam be a kötszer-t :D Szal nem hiszem.. Meg mi a megnevezése ennek az időgyorsításnak a billentyűzetkiosztásban? mert én nem találtam ilyet....