34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Shep
    Nekem rajta van a magyarítás és semmi gond nincs vele, pár párbeszédnél meg a térképen ír hülyeséget, de semmi vészes, kifagyás sem volt a manós részt kivéve.
  • FoxMurder
    Felraktad a magyarosítást az Oblivion Lost-ra? Az érdekes lesz, mert az csak az alapjátékhoz jó, a moddal nem fog rendesen működni. Ha a játék esetleg kifagyna vagy kidobna, az ezért (is) lesz...
    De ha esetleg végigvinnéd fagyás nélkül, akkor azért írj egy hsz-t.
  • czky
    Hát igen! Ez előrordul. Abból az irányból csak gyalog menj át az első pályarészre! :)
    Én is jártam így, csak nekem egy Lada Niva figyelt bennt! :)
  • SzocsA
    hm?
  • Shep
    Nem látnak, hót bambák, csak hallanak, tehát a lopakodás erősen ajánlott. Nekem volt olyan, hogy megyek ilyen este 8 körül szürkületben, sunnyogok az árnyékban, mint Sam Fisher aztán egyszer csak azon kapom magam, hogy ott vigyorog tőlem 1m-re egy katona és csak néz maga elé bambán, és ez nem egyszeri eset, viszont ha nem lopakodok 10-20m-ről simán meghallanak és riasztanak.
  • SzocsA
    hát elég kemény meg midig visszarakja az emberkéket ha visszajövök a páylára amin már átmntem!

és a kocsi megvan csak eléggé könnyüek a kocsik mert ha átmegyek hullán megdobja! nem egy nfsps! nitró nincs?

és itt meg 2 méterről lőtt le utánna visszament de ha nem nézek hátra még lekésel!

és ezn a pályán amikor feljöttem a csatornából égve hagytam a lámpát a csávó kiabál és lelőnek!
    másodszorra lekapcsolt lámpával a csávó megint kiabál megint lelőnek!
    hogy látnak ezek engem sőtétben? ez nemér!

és FPS-t milyen parancsal nézem meg?

• FoxMurder
    A lényeget kihagytam: a user.ltx sokkal több beállítást tartalmaz, mint amit a játékból lehetőséged van beállítani.
  • FoxMurder
    Félreértetted...
    A játék a user.ltx-ben tárol minden grafikai, hang, és billentyűzet beállítást. Bármi, amit megváltoztatsz a játék főmenüjéban a grafikai, hang, bill. leosztás beállításoknál, az ebben a fájlban mentődik el.
    Csak nevezd át a régit mondjuk user.bak-nak, és másold be a helyére a letöltött user.ltx-el.
  • Shep
    Beállítja.

A freemodenál, hogy jutok ki az erőmű hátsó részéből, teleportálok jobbra balra, de csak nem tudok kijutni.
  • IFOR
    ez beállitja magának vagy én is variálhatom?? most 1280/1024 en játszok, minden fullon, csak az árnyékok minosége középen..akadás nélkül megy.......eddig
  • FoxMurder
    Én is most próbáltam ki ezt az új user.ltx-et, de nem voltak túl nagy reményeim, a konfigomat erősen esélytelen tartottam.
    Konfig: AMD X2 64 4200+, 2 GB 400 Mhz RAM, MSI 7600GT 512MB.
    Az eredmény: Szabad területen nem láttam 22 FPS-nél többet, harc közben 10-15 FPS között voltam (Fraps), tehát szaggat, mint állat, harc közben alig lehetett célra tartani.
    Visszatérek a régi, mosott textúrás, kevés árnyékos user.ltx-emhez.
    A max grafika viszont megér egy próbát, mert BRUTÁLIS!

Képeket is akartam csatolni, de 20 kb nem elég, url-t meg még nem enged beszúrni még.
  • IFOR
    P4Prescott 3,4 Ghz, 2 GB RAM, ATI 1950 Pro 512 Mb..elbirja a plusz grafikát???
  • Shep
    Nagy ügy vágj bele a késsel (másodlagos tűz) egyből fel is robban :)
  • FoxMurder
    Pedig látom, az OL-el tolod, ott így van beállítva.
    Akkor nézd meg a C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-SHOC\user.ltx-ben szerepel-e az a sor, hogy

bind turn_engine kB

Ez a B gombhoz köti a motorbeindítást, kb. a 13. sorban kell lennie. Ha nem szerepel ez a sor, akkor vagy beírod a játék közben a konzolban (0 gombbal jön le) vagy beleszerkeszted a user.ltx-be, valamilyen normális editorral (Notepad++), vagy adsz egy emilcímet, és küldök egy olyan ltx-et, amiben van ilyen.
  • SzocsA
    már megvan csak be kellett állítani melyik billel akarom mert le volt véve!
  • SzocsA
    nem lehet elindítani a b gombal!

a kutyák meg széttépték a kocsit!

• FoxMurder
    Egy user.ltx file, amiben olyan kapcsolók vannak, amit a játék video options menüjéből nem lehet elérni.
    Csak be kell másolni a C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-SHOC mappába (az eredetit azért mentsd ki magadnak, ki tudja...), és a grafikát csúcsszuperre állítja, ha a géped bírja.
    Letöltés:
    http://users.atw.hu/stalkerfaq/user.ltx
  • Shep
    A játék végigvitele után, lehet ugye bóklászni még a zónában, de lesz valami új, vagy csak az ami eddig is megvolt, mit tudom én új küldetés vagy valami?
  • grebber
    Nemtudom mire gondolsz! FAQ-ban van egy.Mást nemtudok.
  • IFOR
    Grebber

milyen user filet mondasz?, hol találom??
  • FoxMurder
    Ez az Oblivion Lost 1.3-ra vonatkozik, gondolom még mindig azt tolod:
    A kocsi csak akkor vezethető, ha közelről ránézel, és kiírja a progi, hogy használ (alapból F gomb). Szóval F-el beülsz, és B gombbal indítod (és leállítod) a motort, L gombbal a fényszórót lehet fel és lekapcsolni.
    Üzemanyag nem kell bele.
  • grebber
    Külön lekell szedni modot hogy lehessen vezetni alapból nincs benne vezetés. Benzint akarsz tölteni lol azért ott még nem tartunk :D
  • SzocsA
    ez majd 1 GB hm!

hogy kell kocsit vezetni?
    találtam benzineskannát de nem tudom felemelni hogy bletöltsem az uazba!
    még az első páylánál ahol meg kell menteni a faszit a kutyáktól ott van kocsi nem indul!
  • grebber
    Mert emgszeretném nézni ez mit tud! De nemtudom hogy kell feltenni hova kell másolni stb :(
  • Shep
    Miért nem használod egyszerűen az FAQ-ban is szereplő überbefosás grafikát előcsalogató user file-t? Én is azt használtam.
  • grebber
    Ezt a graf modot hogy kell használni?
  • Doom 4
    Na vettem a fáradtságot és ujra raktam régen volt 1 jó god mode végtelen futás örökélet meg 1.000.000 kiló-t birtam az jó volt valami ilyesmit adtok v. linkeltek mert nem szeretem a trainereket
  • Doom 4
    nekem nem tudtok segíteni tom hogy nem ide való de. msn: [email protected] vegyél fel aki átküldi
  • SzocsA
    ja
    de nagyobbat ugrik is a hapsim amivel fel tudok ugrani némelyik fára meg kocsik tetejére!

egyébként tényleg olyan sötét van hogy a fegyveremet se látom a lémpa meg semmit sem ér! tök durva amikor jönnek a mutáns állatok a sötétben nem látod merre lősz vagy kire csak lövöldözöl összevissza!
  • FoxMurder
    Hát akkor isten (a monolit) hozott Dark Valleyban! Jó időtöltést a környéken, kezdő stalkerral, és főleg pisztollyal jó kis pálya lesz ez!
    A kapunak ha nekimész, nem nyílik ki? Elvileg ki kéne, de OL 1.3-ban még én sem jutottam el idáig, ez is megváltozott volna?
    Ha nem nyílik a kapu, keresd meg a térképeden a kis világoskék köröket (azoknál mehetsz át egy másik térképre), azon keresztül tudsz átmenni a Garbage-ra, és onnan vissza a Cordon-hoz.
    Fára mászni? Jó ötlet, gondolom a mutánsok miatt szeretnéd.
    Hát nem. Fuss!
  • Shep
    Na megcsináltam az ajtós trükköt aztán a titok felfedése után kijutottam a szabadba és egyből odateleportált pár katona, jól le is lőttek :9
  • SzocsA
    Nimble ad küldetést hogy keressem meg a ruhát! van egy alagút az elején vannak dolgok amikre felugrok azt kinyírom a macskákat vagy miket!
    megyek beljebb aztán átdob egy másik pályarészre visszamenni meg nemtudok! mert a kapu zárva van!
    na most ilyenkor mi van!

fára miért nem lehet mászni?
  • FoxMurder
    Szóval beütöd a Dark Valley labor első ajtajánál, hogy 1243, zöld enter, és nem nyílik? Hmmm...
  • santibi
    De szerepel a kód a leltáromban. Megtaláltam elötte egy dokumentumot.
  • Shep
    Akkor ok, csak ez a tetü ajtó nem nyílik ki eléggé, na sebaj próbálkozom tovább :)
  • FoxMurder
    Nem.
    A válasz az utolsó mondatomban van a 29773-ban.
  • FoxMurder
    Például azt, hogy egy végigjátszásból olvasod ki a kódokat, és nem úgy találod meg a játékban valakinél. Ilyen a stalker, ha nem találsz meg valamilyen infót (kód, rejtekhely) valakinek a pda-jában vagy akárhol, akkor addig a kód használhatatlan (és a rejtekhely üres).
  • FoxMurder
    Nem anomália, az egy blowout volt. Leginkább a föld alatt tudod átvészelni, vagy egy zártabb épületben, de közben mindenképpen told magadba a vodkát és az antirad gyógyszert, mert úgy az igazi, ez adja a hamisítatlan ruszki stalker érzést.
    Éjjellátó? Leghamarabb talán a stalker suithoz lehet hozzájutni, amibe bele van téve.
  • Shep
    A dokival meg a Guideal mindenképpen kell beszélni?
  • santibi
    S.O.S.
    Valamiért nem tudom kinyitni a vasajtót. Kód helyes pedig (1243)de nem nyilik. Mit cseszek el?