22246
Hattrick
  • Zenszkij
    hát tartsd meg és edzesd, de amúgy bocsi egy hulladék piacon ingyen se vinnék
  • dartonita
    Ja es a kerdesem:
    Hogy tudom visszanezni melyik jatekosom fejlodott a mult heten?Mert azt szeretnem kirakni listara aki most lepte meg a vedekezes skillt,de mar nem emlekszem ra.
  • dartonita
    Mai ifi akit felhuztam:

György Fenyves (336030364)
    Hungary 17 éves és 18 napos, következő születésnap: 2012-02-09
    Formája megfelelő, erőnléte gyenge.
    Szimpatikus fickó, aki higgadt és becsületes.
    Tapasztalata pocsék, és gyenge vezetői képessége van.
    Hűsége isteni.
    Tulajdonos: Szinkopa FC Anyaegyesületi bónusz (2011-11-07 óta)
    TSI: 1 420
    Fizetés: 66 eFt/hét

Sérülések: Egészséges
    Specialitása: Erőteljes

Jelenlegi képességek
    Védés: 1/20 katasztrofális
    Védekezés: 6/20 megfelelő
    Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
    Szélsőjáték: 5/20 középszerű
    Átadás: 6/20 megfelelő
    Gólszerzés: 5/20 középszerű
    Pontrúgás: 1/20 katasztrofális

Vedoket edzek,azt hiszem a kiegjei es a spece miatt erdemes megtartani es edzeni.Mi a velemenyetek?
    (az atadast nem volt turelmem kimaxolni,jo-ig lehetett volna edzeni de oregebb lett volna es akkor a vedekezes edzese lett volna kesobb elkezdve)
  • REALista
    Nem az igazi szerintem.Én játszok rajta de nem igazán veszem komolyan, néha néha belépek és kész.Akkor már a powerplay manager jobb...
  • dartonita
    Hat bar kicsit fura hogy ebben a topikban kell ezt mondanom,de :
    a legjobb.
  • JimKirk
    Dartonita jatszik vele, en is probaltam es nem tunt rossznak!
  • Zenszkij
    off
    Van ez a másik focimenedzser, a sokker vagy mi. Arról mik a tapasztalatok? Nagyon gáz?
    on
  • kazai21
    Real Staffrod-Rynart FC 0:2 :)
  • Jakuza001
    Jah es meg valami amit nem ertettem igazan, hogy a gyerek hazai palyan egy az enyemnel erosebb csapattal miert jatszott ellentamadast, amikor ilyenkor ugy idegenben gyengebb az en kozeppalyam amugy is.

Igaz benyomtam a MOTS-ot, de ha nem ilyen gagyi 5-4-1el es ellentamadassal akar jatszani siman hozhatta volna a merkozest.

Igaz mondjuk szerencseje se volt, mert neki meg kiallitottak a legjobb jatekosat ez is hozzatartozik a tortenethez.

Az meg meginkabb erthetetlen szamomra, hogy 30-50k kozotti jatekosai vannak es egy 3k-s csatarral akart ellentamadast jatszani ???
    Ami helyzete volt azt ki is hagyta. :D
  • Jakuza001
    Az a szerencsem hogy nem reg vettem egy vedot, aki valami oknal fogva nem is jatszott. LOL

Igaz nem olyan jo, mint aki leserult. Az 25k-s ez meg csak 15,5k, de azonos a vedekezesi ertekuk (ragyogo)es az uj 21 eves csak mig a masik mar 29.
    Igaz a koztes ertekeikben mint az atadas,pontrugas,jatekszervezesben lemarad.
    Talan potolni tudja addig, amig felgyogyul.
  • JimKirk
    Gratualok! Sajnos nalam is van egy harom hetes serules, szerencsere egy vedo!
  • Jakuza001
    Erre mar nem is mondok semmit.
    Megint leserult az elso merkozesen a legjobb vedom pont az ellen akivel valoszinuleg a feljutas dont es most pottyant le hozzank az v. osztalybol.
    Raadasul 4 hetre, hogy rohadjon meg.

5-4-1-et jatszott hazai palyan ellentamadassal szinten mint JimKirknek.
    Lebirtokoltam 61-66%ban es a szeleken tamadtam.

Sáskajárás 0 - 2 Tyúkszembrigád

0 - 1 Mariano Limachi 44'
    0 - 2 Kosta Jeftiæ 44'
  • Rudee
    5-1-re nyertünk, egy sérült a melléktermés. Kupameccsen nem tudom mi legyen még.
  • JimKirk
    Egy tamadasa sem volt az ellenfelemnek! Nekem gyenge, neki kozepszeru kozeppalyaja volt, mindket golomat szelso tamadasokbol szereztem! Elegge bejott az elgondolasom.

• JimKirk
    suzuki 0 - 2 Spartacus

0 - 1 Ján Vavreèák 23'
    0 - 2 Lucas Juillard 62'

Bejott a taktika!
  • Zenszkij
    4-0 76%-os labdabirtoklássaé hehe ez az!
  • matthias92
    1-2re szoptam a meccset. (Y)
  • Sysfox
    Foxtrotty - Battery 1:1

Elég gyenge, fölényben voltam, győzni kellett volna.
  • sajtburger
    Fc. Catalunya - ETO CITY 4 - 0

Óriási fölénnyel, sikerült az első meccsen győznünk. Ami külön öröm, hogy 78-as középpályát sikerült össze hozni, ami "jó" értékelést kapott, és ez csak javulni fog.. :)
  • dartonita
    Fehérvár 0 - 7 Szinkopa

A botcsapat ellen nem is lehetett mas az elvaras mint a sima gyozelem.Lazazva,serules nelkul,igaz a 70.percben lekapkodtam a palyarol a sztarokat.A kupameccsre a B csapat megy,a tovabbjutas lenyegtelen.
    Gratula a gyozteseknek.
  • Rudee
    Szünetben 3-0 ide, a meccs legemlékezetesebb pillanata:
    43:15 Hunyadi csapata előtt nagyszerű lehetőség adódott egy középső támadásra, de emlékezvén a kapott utasításra inkább a szélre irányították át a támadást.
  • JimKirk
    mar 2-0-ra vezetek!
  • sajtburger
    3:0 hazai pályán, 65%-os labdabirtoklással.. :)
  • Zenszkij
    hova tűntek a nevünk mellől a csapat és csoport id-k??
  • matthias92
    jah és én alapfelállás, ő pedig ellentámadás taktikával játszik. na kiváncsileszek :D
  • matthias92
    59%-os labdabirtoklás 0-0 a félidőben itthon.
    Én 3-5-2, ellenfél 4-5-1 felállással.
  • Zenszkij
    én 77%-ban birtoklok ellentámadással szemben és 0-0
  • JimKirk
    54%-ban birtokol az ellen es 1-0 ide. De jo lenne legalabb egy dontetlen!
  • REALista
    helyes...:)
  • Zenszkij
    lesz
  • JimKirk
    0-1!
  • REALista
    Ha az ellenfelem nem áll ki és 5:0-val nekem adják a meccset akkor a lazázásnak lesz hatása?
  • JimKirk
    Nem tudom, hogy PIC-kel is birtokolnek-e, mert szerintem mindekettonknek kozepszeru kozeppalyaja lesz. Elozo szezonban hazai palyan mindketten ellentamadast jatszottunk, akkor sikerult lehoznom 0-0-val a meccset. Az utolso forduloban remek vs. gyenge kozeppalya es kikaptam 3-0-ra!:) Meglatjuk mi lesz, most a csapatszellem feltornazasa fontosabb mint egy esetleges gyozelem. A kupaban is megy egy PIC, igy jovo heten hazai palyan mar egy jo kozeppayaval allhatok ki.

Kivancsi vagyok, lehet a ket a jo szelso tamadasomnak koszonhetoen bemegy egy-ket helyzet!:) Meg mar amugy is reg ki akartam probalni ezt a taktikat.
  • Zenszkij
    miért ilyen tetű lassú az oldal?
  • Jakuza001
    Ez szep es jo de ha te birtoklod a kozeppalyat es megis ellentamadast jatszol, akkor meginkabb kevesebb helyzeted lesz, sot ami lesz azt biztos megtorolja az ellenfel.
    Csak ugy ervenyesul az ellentamadas, ha gyengebb a kozeppalyad es az ellenfel a kozeppalya folenybol adodoan tobbet tamad.

Szerintem, lenyeges dolog az ellentamadas ellen a szelso jatek, mivel kozepso vedelme az 5 vedovel felallo csapatoknak mindig erosebb.

Meg kell nezni melyik szelen gyengebb es arra az oldalra fokuszalni a tamadast. A kozeppalyat nem szabad feladni.
    Caak akkor jon be amugy az ellentamadas, ha a vedelem lenyegesen erosebb mint a tamadas. Ha megtalalod a vedelme gyenge pontjat az ellentamadasos taktikaval legtobbszor csak kikapsz.
  • Sysfox
    De ha átadja a birtoklást, akkor JimKirknek se lesz helyzete, gondolom azért győzni szeretne! Az ellentámadás egy fránya dolog, nehéz ellene játszani, betonvédelem kell hozzá, akkor nem mennek be a helyzetei, amiket megkap.

A 17-es szintre kaphat 4 ellentámadást is simán, nehéz dolog. Én egy szezont így játszottam, tudom, miről beszélek! :)

Amúgy tök mindegy, mert ha odaadja a birtoklást, és mondjuk lesz két helyzete JimKirknek és kimarad, akkor is kaphat az ellenfele ellentámadást kettőt is. Inkább legyen több helyzete és azokból gól! :D
  • Zenszkij
    én átadnám neki szívatásképp a középpályát és akkor nem jön be neki az ellentámadás
  • Christian88
    De ha PIC-cel is birtokolsz, akkor az ellentámadásnak csak a hátrányait kapod meg.
  • JimKirk
    Koszonom!
    Most meg az elejen belefer egy vereseg, raadasul szuksegem van a jobb csapatszellemre az elkovetkezo ket hazai rangadomra, azokat nyernem kell!

Ma egy dontetlennel is nagyon elegedett lennek!

• Zenszkij
    Na ezek az igazi kihívások a játékban. Egy kalappal!