22246
Hattrick
  • JimKirk
    Nem semmi meccs!:O
  • Zenszkij
    Az én mérkőzésem sem volt eseménytelen. Gondoltam a frissen feljutó ellen picelek. Eléggé meglepett, de a végén szerencsével csak megszereztük a győzelmet :D. Az idegek harca volt.

Jászberény 3 - 4 Varangy (352803742)
    1 - 0 Márk Huszárik 6'
    2 - 0 Márk Huszárik 7'
    2 - 1 Sepp Umkehrer-Neudeck 37'
    3 - 1 Ken Severino 61'
    3 - 2 Sepp Umkehrer-Neudeck 67'
    3 - 3 Koni Sours 69'
    3 - 4 Thierry Altenburger 74'
  • kopaszqtya
    DVSC-TEVA 2 - 3 VFC (352828608)
    1 - 0 Thomas Fayolle 13'
    1 - 1 Hector Beugli 61'
    2 - 1 Kristijonas Kere¾is 69'
    2 - 2 Budisav Iliæ 70'
    2 - 3 Ionuþ Bâscã 85'
  • Sysfox
    A hatstatban benne van a hűség okozta plusz teljesítmény is, ezt ne felejtse el senki. Nekem is 226 volt idegenben, eddig 211 volt a legtöbb, de az is hazai pályán.

A következő szezonban pedig még többet fog számítani a hűség.
  • JimKirk
    Spartacus 3 - 1 Goo team

0 - 1 Jonatan Kvarndahl 22'
    1 - 1 Dimitar Genkov 26'
    2 - 1 István Makkfalvi 40'
    3 - 1 Selmo Fontana 52'

HatStats:265

Igen jol teljesitett ma a csapat, gond nelkul hoztuk a rangadod. Jovo heten szinten hazai palyan jatszunk egy a mainal erosebb csapat ellen, szep lenne ha sikerulne sorozatban 3 rangadod nyernunk!

Hetkozben mindenkeppen lazazunk a kupaban!
  • sajtburger
    Pálca SE - Fc. Catalunya 1 - 5

0 - 1 Ullrich Lemmer 10'
    1 - 1 Vilim Miletiæ 28'
    1 - 2 Pasquale Cipriani 35'
    1 - 3 Tom Nebl 47'
    1 - 4 Pasquale Cipriani 74'
    1 - 5 Benedykt Chudziñski 82'

Minden játékrészben messze erősebbnek bizonyultunk, így sikerült egy nagy arányú győzelmet aratni.
  • Jakuza001
    Tyúkszembrigád 7 - 0 Football
    31578 néző

1 - 0 Sándor Bussy 2'
    2 - 0 Dirk Linschoten 6'
    3 - 0 Kosta Jeftiæ 30'
    4 - 0 Mariano Limachi 64'
    5 - 0 Mariano Limachi 72'
    6 - 0 Kosta Jeftiæ 73'
    7 - 0 Balázs Krasznai 74'

Ez jol ment lazazva. Bar elozo heten is lazazhattam a kupameccsen, de nem sok eredmenyet lattam ugyanugy huvos maradt a csapatszellem.
  • Sysfox
    Ultra Viola Bulldogs - Foxtrotty 1:5

0 - 1 Tamás Szilágyi 28'
    0 - 2 Benedek Kuczkó 36'
    0 - 3 Benedek Kuczkó 37'
    1 - 3 Alexander Csende 38'
    1 - 4 Benedek Kuczkó 41'
    1 - 5 Norbert Kasik 64'
  • Rudee
    Ellenfelem egyik középpályása Podolski
  • Zenszkij
    mázli, nekem folyamatosan selejteket ad :(, pedig 3 scoutom is van
  • Christian88
    Na belőle talán még lesz valaki:

Sándor Harasztia ((113923407))
    15 éves és 66 napos, következő születésnap: 2011-12-28

Nos, Sándor Harasztia 15 éves, és amit láttam a játékából, az nagyon is biztató.

További edzés nélkül Átadás képessége gyenge szintű marad. Ha fejlesztjük Szélsőjáték képességét, rövid időn belül jó szintre is léphet!

Szerződtessük, főnök?
  • Rudee
    Az egy osztállyal magasabb szinten szereplő ellenfél elleni kupabúcsú után a holnapi bajnokin egy a napokban gazdára találó csapattal találkozunk a bajnokságban. Idegenben is győzni kellene.
  • Jakuza001
    Ez nem igaz, hogy csak a csataroknak szamit.
    A kozeppalyasoknal, szelsoknel, szelso hatvedeknel mind-mind szamit a golszerzes, mert hozzaadnak a tamadasertekeleshez, legalabbis en igy tudom.
  • Sysfox
    A HT Súgóban, ahol részletezik, hogy melyik poszton milyen tulajdonságok számítanak, a gólszerzést csak a csatároknál írják.

Kérdésem, a mezőny többi tagja használja a gólszerzés képességét? Vagy számít valamit?
  • Zenszkij
    De kis fincsi játékos!
  • rvn
    Szerintetek jó lesz az u20-as válogatott csapatba?
  • rvn
    Csanád Várszegi [playerid=332057447]
    17 éves és 50 napos, következő születésnap: 2012-01-11

Nemzetiség: Hungary

Formája megfelelő, erőnléte középszerű.
    Bajkeverő alak, aki temperamentumos és egyenes.
    Tapasztalata pocsék, és középszerű vezetői képessége van.
    Hűsége isteni.

Tulajdonos: Red Devils United FC 1878 (2011-09-21 óta (11/46), 7h 1n)
    TSI: 4 630
    Fizetés: 102 eFt/hét 1 632 eFt/szezon
    Lapok: 0
    Sérülések: Egészséges
    HTMS-pontok: Képesség: 513/Lehetőség: 2083

[table]
    [tr][th]Védés[/th][td]katasztrofális[/td][/tr]
    [tr][th]Védekezés[/th][td]középszerű[/td][/tr]
    [tr][th]Játékszervezés[/th][td]gyenge[/td][/tr]
    [tr][th]Szélsőjáték[/th][td]csapnivaló[/td][/tr]
    [tr][th]Átadás[/th][td]jó[/td][/tr]
    [tr][th]Gólszerzés[/th][td]nagyszerű[/td][/tr]
    [tr][th]Pontrúgás[/th][td]megfelelő[/td][/tr]
    [/table]
  • Jakuza001
    Hm rosszabb fejlodesidokre szamitottam a kapuraloves edzestol. Raadasul az volt a leirasaban, hogy a pontrugas csak egy szezon alatt novekedik kb.
    Erre harmadik hete edzek kaopuralovest es szinte mindegyik jatekosom fejlodott, valamit.

Az elmult 2 het.

Egy képesség növekedett! Bengt Nøhr A játékos Gólszerzés képessége csapnivaló szintről gyenge szintre emelkedett.
    Egy képesség növekedett! Kristof Laurier A kemény munka végre meghozta gyümölcsét! A játékos Gólszerzés képessége csapnivaló szintről gyenge szintre fejlődött.
    Egy képesség növekedett! Eliran Ganot A kemény munka végre meghozta gyümölcsét! A játékos Pontrúgás képessége csapnivaló szintről gyenge szintre fejlődött.
    Egy képesség növekedett! Csaba Milinte A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Gólszerzés képessége csapnivaló szintről gyenge szintre fejlődött.
    Egy képesség növekedett! Mariano Limachi A játékos Pontrúgás képessége csapnivaló szintről gyenge szintre fejlődött.
    Egy képesség növekedett! Sándor Bussy A játékos Gólszerzés képessége gyenge szintről középszerű szintre emelkedett.
    Egy képesség növekedett! Marcell Kanyok A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Pontrúgás képessége katasztrofális szintről pocsék szintre fejlődött.
    Egy képesség növekedett! Márk Móga A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Pontrúgás képessége pocsék szintről csapnivaló szintre fejlődött.
    Egy képesség növekedett! Dirk Linschoten A kitartó munka meghozta gyümölcsét, Pontrúgás képessége katasztrofális szintről pocsék szintűre változott.

Tim van Bonn

A játékos Pontrúgás képessége katasztrofális szintről pocsék szintre emelkedett.
    Egy képesség növekedett! Kostas Paltopoulos

A játékos Gólszerzés képessége csapnivaló szintről gyenge szintre emelkedett.
    Egy képesség növekedett! Leon ®uriæ

A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Gólszerzés képessége csapnivaló szintről gyenge szintre fejlődött.
  • Zenszkij
    Bocsi ezt nem jól tudod. Aki idegenben játszik csak az 1/3-át kapja, aki otthon az a 2/3-át nagyon nem mindegy! A bevétel szabályt nézd meg itt.
  • Jakuza001
    A kupamerkozesen mindegy hol jatszol bevetel szempontjabol, mert az felezodik. En arra ertettem hogy meg par kupamerkozesen tuljutni, hogy annak a beveteleit is megkapjam.
  • Zenszkij
    Erősen javaslom, hogy a kupamérkőzést vedd most komolyan. Kell egy otthoni meccs a pénzbevétel végett. Én otthon fogadok egy hasonló kaliberű, állandóan kreatív taktikával kiálló, jobb oldalon gyenge csapatot. Ezen túl lennék, akkor két meccset is otthon játszhatnék...kell a pénz. Hétvégén lazázok egy épp feljutó gyengébb ellen. Szerencsés a sorsolásom. Szvsz középpályán verd meg, kupameccsre gyengébb a középpályája, ha te A csapattal állsz ki, és szélen támadj, ott gyengébb, továbbá mivel ő is szélre megy, mindenképp rakj be jó szélső védőket! Remélem tudtam segíteni!
  • Jakuza001
    Nalam is 16k-s ellen, aki ugy tunik kb ugyanolyan eros csapattal rendelkezik mint en, raadasul megint idegenben jatszom.
    Nem is emlekszem arra, hogy mikor is jatszottam utoljara otthon kupamerkozesen.

Az mar biztos, hogy mar a mostani merkozesen is nagycsapatot jatszatta, tehat nem tehetem meg hogy cserecsapattal lazazok, ha gyozni szeretnek, marpedig jo lenne kis penzmag , mert kellene meg erosites.
    Szoval most el kell gondolkoznom, hogy felaldozzam e a kupa merkozest es a bajnoksagra koncentraljak, ahol ugy tunik lepeselonyre tettem szert, vagy probaljak meg ezen a kupamerkozesen tuljutni, hatha kovetkezo merkozesen lazazos magasabb osztalyut fogok ki.
  • JimKirk
    Szemcsosok 1 - 3 Spartacus

0 - 1 Luca Berrutti 3'
    0 - 2 Lucas Juillard 5'
    1 - 2 Juan Carlos Madrigal 47'
    1 - 3 Dimitar Genkov 69'

Nincs serult:)

Csapatszellem: fellegjáró
    Önbizalom: kissé túlzott

A kovetkezo forduloban hazai palyan jatszom egy 24k atlag TSI-s csapat ellen. Lazazva merdek lesz!
  • Sysfox
    Kakis Papucs - Foxtrotty 0:3

A következő körben 265-ös hatstat ellen... :S
  • Jakuza001
    Meg ma, talan mar meg is van.
  • dartonita
    Hm ezt nem gondoltam volna.
    B-s fiatalok lazazva,jatektordelve idegenben tudtak nyerni.
    2-0al tovabbmentunk,igaz sajna az uj fiu rogton meg is serult.
  • Zenszkij
    mikor tudjuk meg ki lesz a kövi kupaellenfél?
  • Jakuza001
    *pszichologus
  • Jakuza001
    Sok mindent nem tudsz tenni, max kirugod a szpichologusaid.
  • sajtburger
    Miskolci Démon FC - Fc. Catalunya 2 - 7

Csapatszellem: Boldog
    Önbizalom: kissé túlzott

Ez még belefér? Ha túl nagy lenne az önbizalom, mitévő legyek? Ilyen helyzetben nem igen voltam még, és ahogy a szezont nézem, kulcsfontosságú lehet ennek a szabályzása.
  • Jakuza001
    Karikaláb fc - Tyúkszembrigád 0 - 4

0 - 1 Rudi Rohleder 6'
    0 - 2 Kristof Laurier 14'
    0 - 3 Kristof Laurier 38'
    0 - 4 Dániel Lakatos 61'

Masodik csapattal, lazazva. Kellenek is az ilyen pihenteto merkozesek, mert maz az elso forduloban kenytelen voltam motsolni.
    Remelem meg a jovoheten is valami hasonlo csapatot kapok.
  • Zenszkij
    Én is azt írtam inkább tartsa meg, ahhoz túl jó, hogy kárba vesszen, de a mai piaci árak mellett nem érné meg eladni. Amúgy jó hír, mégse emelik a supporter árát! :)
  • Rudee
    Holnapi kupameccsre készen áll a csapat. Igyekeztem úgy alakítani a kezdőt, hogy az esélyünk azért meglegyen. Igaz, az edzés kicsit fontosabb.
  • JimKirk
    En nem nagyon ertem Zenszkij kollegat!:)

Szerintem egy jo jatekos, en is megtartanam es edzenem tovabb!
  • dartonita
    Lehet hogy szerinted hulladek,de jobb kiegjei van mint a mostani vedoimnek.
    Btw a mi kutyank kolyke,igy marad.
    A kis gorog vedo piacon ha barkit erdekel,meg csak 19 eves ugyhogy edzheto.3honapra en is tamogato lettem,igy kiderult hogy o lepte meg a def-et legutobb.
  • Sysfox
    Ez egy újítás, pár hete van nem támogatók részére. Nem kiegészítő. Legalábbis nálam megjelent pár hete/1-2 hónapja. Ha nem a HT csinálja, akkor a Foxtrick.

De csak az utolsó változásokat mutatja.
  • Jakuza001
    Valoszinu valamilyen kiegeszito, mert alapbol olyan nincs ott.
  • matthias92
    Én nem vagyok támogató, mégis látom, hogy kik fejlődtek az előző hét óta. Valamelyik kiegészítő miatt van? :o (edzés menüben, az edzésintenzitás beállítása alatt egy kis dobozkában)
  • Jakuza001
    Szerintem azt a jatekost a fiatalsaga miatt azert ellehet adni par millioert.Persze jobb lenne ha valamelyik fo skillje legalabb jo vagy remek lenne.
  • Jakuza001
    Ugy tudod megnezni, ha tamogato vagy.
    Ramesz az edzes menure es alul rakattintasz ha legorgeted a lapot kozepen a "tobbi edzes riport" linkre. Akkor elojonnek a heti edzesfejlodesek visszamenoleg is.