22246
Hattrick
  • JimKirk
    Koszonom!

En holnap megprobalkazom valami ujal a suzuki ellen! A 17-es szintu ellentamadasaval egy nagyon kellemetlen csapat, az utolso forduloban remek kozeppalyaval is siman kaptam tole egy harmast! Most ugy dontottem, hogy PIC, ellentamadas, szelre tolt csatarok, tamado szelsok es szelso hatvedek. Kivancsi vagyok mi sul ki belole!
  • matthias92
    Sok sikert mindenkinek a szezon első fordulójában! :)
  • Jakuza001
    Kozben megtalaltam. A sugo, Támogatói szolgáltatás oldalan jobboldalt van kiirva.
  • Jakuza001
    Tnyleg ha mar a tamogatoknal tartunk, hol lehet megnezni, hogy mennyi van hatra a tamogatoi idobol ?
  • JimKirk
    Kiraly!:)
  • Sysfox
    Támogató lettem 3 hónapra! Még szokom a sok újdonságot!
  • Jakuza001
    Mivel bot csapat volt az ellenfel igy lazazhattam idegenben is.

MTK Szeged - Tyúkszembrigád 0 - 9
  • Zenszkij
    Ma jelentették be, hogy próbálnak ezen változtatni. Ez nagyszerű ötlet, remélem sikerül nekik. Talán több meccs kéne és sűrűbb online jelenlét. Nem tudom, majd meglátjuk. Ti miben javítanátok, változtatnátok? Ennek az lesz a vége, hogy megszűnhet a 7. ligánk :(.
  • sajtburger
    Kecskemét SE - Fc. Catalunya 0 - 8

Rendkívül sima meccs volt, lazázva. Egyetlen egy óriási bosszantó momentum a legjobb csatárom pirosa.. :@ Nem értem az ilyeneket..
  • Rudee
    fc fehérvári bkf - Ex Pepita F.C. 0 - 7

Simább lett, mint vártam.
  • pe28
    Nagyon csökken... sajnos. Amugy a maptrick.org oldalon meg tudod nézni országonként és globálisan is.
  • Zenszkij
    Ti hogy látjátok, fogy az online felhasználók száma a Hattricken?
  • Jakuza001
    Minden skill kiveve a stamina 0.5 szinttel novekedik. (Anyaegyesulet bonusz)

A huseg bonusz pedig 3 ideny alatt eri el a maximumat, ami +1 szint minden skillnel, kiveve a stamina.

Ezert is kerdeztem, hogy ezt hol latom, mert isteni szinten van szinte az egesz keret, de ugyanolyanok a skilljeik, mint a valtoztatas elott es a csapatosszeallitasnal az elorejelzett ertekelesnel se latok semmilyen valtoztast, minden maradt a regiben.
  • Rudee
    Én kicsit felforgattam a csapatot, hogy a hétvégi bajnokira nehogy valaki lesérüljön, mert (vélhetően) rangadóval kezdjük az új szezont. Igaz, így is tovább kell jutni.
  • Christian88
    Köszi.
    Holnap sok sikert mindenkinek, bár kétlem, hogy valaki is nehezen venné a bot elleni meccset.
  • Zenszkij
    értékelés előrejelzésnél nekem már mutatja a magasabb értéket, pl a középpálya feltűnően jobban teljesít
  • kovacsgeri
    másnak sem látszik, nem nálad van a hiba
  • Christian88
    csak nekem nem látszanak most, hogy ki mlyik csoportban van meg címerek?
  • REALista
    Valaki megtudja mondani hogy az anyaegyesületi bonusz az mit jelent?Jobban teljesítenek kicsit?
  • Sysfox
    Szerintem ezt csak a meccs végén fogod látni, illetve csak a csillagszámból tudsz rá következtetni. Szerintem ez külön nem lesz jelölve, csak a játékosaid több csillagot kapnak a teljesítményükre, legalábbis ezt írták anno.
  • Jakuza001
    Nem, nem latom.
  • Zenszkij
    Állíts be a mérkőzésnél a taktikát és menj rá az értékelésre, ugye látod mennyit nőtt :). Csak itt látod mert a magasabb skill rejtett maradt.
  • Jakuza001
    Ti lattok valami valtozast a jatekosok skilljeiben a huseg valtoztatas utan ?
    En nem nagyon vettem eszre, hogy a skillek ertekei valtoztak volna pedig a jatekosaim tobbsege isteni huseggel rendelkezik es a kulbbom az anyaklubja a legalabb a jatekosok felenek.
  • Zenszkij
    Szerintem ahhoz gyenge a gólszerzése. Ha nem akarod másnak inkább add el, amíg ér valamit.
  • Sysfox
    Van egy ragyogó játékszervezésű, középszerű gólszerzésű 28 éves játékosom, akit nem akarok edzeni tovább. Kitaláltam, hogy védekező csatár lesz, mert annak ideális. Vélemény?
  • Rudee
    Focirajongó, de vajon melyik csapatnak szurkol? :D
  • Zenszkij
    Érdemes megnézni :D:D.
  • Christian88
    Még ne vedd biztosra, mert elcsesztek valamit
  • dartonita
    Lolka.Az osszes kezdo vedom 20-as husegu :))
    Remelem ez tenyleg sokat jelent majd.
  • Rudee
    Holnap estére sikerült az ifinek lekötni egy barátságos meccset, ha ott is megsérül valaki, én eret vágok magamon :D
  • Rudee
    Ifim 7-0-ra nyert, de 3!! játékosom is lesérült...
  • Sysfox
    14 isteni hűség, de a többi se sokkal marad el!
  • sajtburger
    Nálam is vannak bőven. Van szíve a csapatomnak, az egyszer biztos. Köv. szezonban pedig kiemelkedünk, nem nagyképűségből, de ha ez a hűség is úgy fog működni, mint ahogy jósolják.. hát lehet eladok 1-2 játékost és úgy is sima első hely.. :)
  • JimKirk
    Mennyi huseges jatekosom van!
  • Rudee
    Holnap végre ismét játszik az ifim, kíváncsi leszek az új kapusra.
  • DaemoonHunter
    Így egy jó edző képzése 94 400 eFt, szerintem maradok a saját játékosnál. A tanácsokat megfogadom "semleges" lesz a választás.
  • JimKirk
    Most 100 alatt en sem nagyon talalok normalisat!:(
  • Sysfox
    Soha többet nem fogok használni védekező edzőt... Elvileg a védekező +20%-ot ad a védelemhez, a támadó +10%-ot a támadáshoz, a semleges pedig mindkettőhöz 5-5%-ot.
  • Zenszkij
    Az én szerény véleményem szerint se nem támadó se nem védekező legyen. Továbbá minél magasabb a tapasztalata annál olcsóbb belőle edzőt faragni. Vezetői képességet nézd az van ingyen. Egyébként sokkal drágább lesz, mint a külső toborzás. Gondold át. Tapasztalat az edzőnél nem számít, csak a vezetői képesség, ha sajátból csinálsz, továbbá google a barátod.
  • DaemoonHunter
    edzőcserén gondolkodok, ragyogó tapasztalatú egy remek helyére, igazából jó edzői képességűt akarok faragni, viszont nem tudom támadó, védekező, vagy nem támadó nem védekező típusú legyen e. Általában 2 csatárral játszok, de 4-5-1 is gyakori. Valami tanács?