22246
Hattrick
-
#14240 3-5-2 ellentámadás. Tétmeccsen a tavalyi szezon fele óta nem kaptam ki. -
#14239 És maradjon szerinted a 3-5-2 egy védekező középpályással, két védekező csatárral csak ellentámadással.
vagy te hogy csinálnád? -
#14238 rizikós...
Veszteni valód nincs szerintem, én ellentámadást nyomnék, 3 védővel szerintem a játéktördelés sem jobb megoldás.
-
#14237 ha az övé se szerez egyet se akkor kiegyezek az X-el, hiszen idegenben játszom egy jóval erősebb csapat ellen. -
#14236 Játéktördeléssel minden játékos arra koncentrál, hogy megakadályozza az ellenfél támadásait. Ha X-re játszol, akkor jó taktika lehet, de játéktördelés mellett kicsi az esély arra, hogy gólgazdag meccs lesz, lehet, hogy 1 gólt sem szerez majd a csapatod. -
#14235 Kösz a példát.
Sajnos az én védelmem közel se ilyen jó és a középpályám nem ennyivel gyengébb, de megfontolandó.
Az aggaszt még, hogy nekem csak megfelelő az ellentámadásom míg neked remek volt a meccsen. -
#14234 Elírtam.
ellentámadásnál gyengül, míg játéktördelésnél erősödik a középpálya. -
#14233 nem csak Te :) -
#14232 Ezzel itt csak az a baj, hogy alap helyzetben a középpálya is (ahogy minden más) az övé, hiszen minden csapatrészében jobb a csapata.
A példádat kíváncsian várom.
A játéktördelésről viszont nem mondtál semmit se, pedig volt olyan meccsem (igaz még 7.-ben), ahol egy jóval gyengébb csapat játéktördeléssel megvert. -
#14231 ez talán jó példa -
#14230 "Játéktördelésnél erősebb a középpálya, ami a csapatom erőssége, míg ellentámadásnál pont a középpálya erősödik."
csak én érzekelek egy enyhe paradoxont?
-
#14229 A menyasszonyom elégedett velem, de ott is folyamatosan tanulok, hogy még jobb legyen mindkettőnknek.
A Hattrickot viszont még csak tanulom és mint ilyen minden tanács jól jön főleg úgy, hogy egy sokkal jobb csapat ellen idegenben lépek pályára. -
#14228 Ellentámadás azt jelenti, hogy átengeded a labdabirtoklást az ellenfélnek.
Tehát ha pl 50-50 lenne a labdabirtoklás (középpálya határozza meg) alap felállásnál, akkor ellentámadás esetén ez az ellenfél javára billen.
Cserébe viszont gyors kontrákkal (főleg átadás képesség kell hozzá) legyőzheted az ellenfeledet.
Mindjárt keresek neked példát olyan meccsre, amikor ellentámadással nyertem. -
#14227 Úristen!
Asszonyt ne elégítsük, hogy jobb legyen? -
#14226 Nincs.
Csak a 3-5-2. -
Abacuss #14225 4-5-1 be van gyakorolva? -
#14224 Játéktördelésnél erősebb a középpálya, ami a csapatom erőssége, míg ellentámadásnál pont a középpálya erősödik.
Vagy rosszul tudom?
Jelenleg amúgy 3-5-2 egy védekező középpályással, két védekező csatárral van beállítva.
légyszives minél többen mondjátok el a gondolataitokat a hétvégi meccsemmel kapcsolatban, hogy tanulhassak belőle. -
#14223 Gratula, udv. a klubban!
Sok turelmet kivanok a szuletes utani elso 6 honaphoz!:) -
#14222 Ha nyerni akarsz, akkor a játéktördelés kevés lesz, úgyhogy ismét csak az ellentámadást tudom javasolni, hátha lesz egy ki szerencséd is.
előző meccsen is lehetett volna szorosabb szerintem, de így alakult -
#14221 Na összeállítottam a hétvégi Nagyfüged-fc verő taktikámat.
Kérek mindenkit, aki teheti, hogy nézzen rá a meccsünkre, mert minden támogatásra szükségünk lesz. -
Tominho94 #14220 Ja, akkor egyszerű a válasz, csak én nem jöttem rá.
Köszi! -
#14219 Azt csak a támogatóknak lehet. -
Tominho94 #14218 Srácok, lehet hogy láma kérdés lesz, de erre a dologra még nem jöttem rá.
A csapatomnak hogy tudok saját mezt venni?
A mezkeresés menüpontban jöttek fel igen szép, ötletes dresszek, de csak különböző csapatoké.
-
#14217 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1021728945&no=14208]#14208[/URL]
Szép fogalmazás fiam,de mivel eltértél a témától 1-es! Leülhetsz -
#14216 üdv!
jó kis fórum ez, csak néha polgárháborús helyzet uralkodik :) -
Tominho94 #14215 Sok boldogságot és INTER fan gyerekeket. -
#14214 ON
Hajrá Banok FC!!!!!!
-
Abacuss #14213 Bár nem kenyerem játékostársaim kommunikációs jellegű megnyilvánulásainak sem szakmai, sem stilisztikai, sem morális megítélése és azzal szembeni kritika kifejezésre juttatása, mégis úgy gondolom, hogy az ilyetén felszólalás ellen nem mehetek el anélkül, hogy ne térjek ki pár apróságra, melyek értelmezési kérdéseket vetnek fel mind nyelvi, mind genetikai, mind emberi eredettörténeti szempontból, és esélyesek arra, hogy kínzó gondolatokat ültessenek arra érdemtelenek fejébe.
Tehát, az édesanyámba való "húzás" számomra nem kivitelezhető, hiszen az ember, úgy gondolom, ne nézzen visszafelé. Ahonnan jött, azt ne felejtse, de a múltra borítson fátylat és előre felé haladjon, törekedjen. A te személyednek pedig édesanyámba történő vonszolását az értelmezés köréből kizártam, személyiségpszichológiai szempontból.
A "seggfej" kifejezés sem helytálló, hiszen a segg, mint testünk és azon belül is az altestünk elválaszthatatlan része, nem rendelkezik fejjel, amennyiben pedig a koponyám formáját kívántad egy ún. segghez, vagyis tomporhoz hasonlítani, úgy jelzem, tévedtél. Hogy miért? Először is azért, mert valószínűsíthető, hogy sohasem kerültél vizuális kontaktusba a fejemmel, így a vizuál-asszociatív megállapítás kizárható, másodszor pedig azért, mert efféle mutáció, ha létezne, akkor elképzelhetetlenné tenné azt, hogy egy magadfajta frusztrált személyiség dühös és sértő megnyilvánulásait olvassam, hiszen a fenék elnevezésű testtájékon csupán egy nyílás található, az pedig nem a látást szolgálja.
Azzal a ténnyel, hogy engem "nem kérdezett senki", nem tudok vitatkozni, hiszen valós tény. Azonban abban a kontextusban, amelyben használtad, igencsak félreérthető, hiszen az adott topik címe nem kérdésekhez kapcsolódik, így nem csak kérdéseknek és a megkérdezettek által beírt válaszoknak van benne hely. Ebből következik, hogy a kérdésedre - mely bár nem nekem szólt, a témához kapcsolódott, melyben szerény személyem is érdekelt mint versenyző - adott válaszom nem ellenkezett sem a fórumszabályzattal, sem a formális logika által támasztott kézenfekvő kritériumokkal, így azt a konklúziót tudom levonni az egészből, hogy LESZOPHATSZ! -
#14212 nemár! legalább történik vmi azon kívül hogy "2-1-re nyertem az első ellen hétvégén, igazoltam egy új védőt, kikaptam a bé csapattal" stb -
#14211 Ok én abba hagytam,
ilyen hülyékkel úgy sem érdemes vitázni mert elvernek a rutinjukkal. -
#14210 Fellépett a kapusom nagyszerű szintre 17 évesen és 61 naposan! =) -
#14209 Nah, én csak most látom, hogy van ilyen topik :) Remek ötlet! Innen remélem sokat tudok tanulni, hogy is kéne és mit csinálni :) -
geo91 #14208 legyetek szívesek mind a ketten megbékélni, unalmas nagyon! -
Abacuss #14207 óóóó neked most nem osztottam lapot! -
#14206 Én is köszönöm, igen most begyakorlom az eddigi 3-5-2 mellé a 4-5-1 és 2-5-3-at is. Nem hiszem, hogy nyertem volna inkább szerencsém volt, hogy csak ennyit kaptam.
abaKuss: hiába vered itt is a nyálad ez nem változtat semmin. Ezzel meg, hogy egy barátságon meccseken be akarod mutatni nekem a hiperszuper-harmadosztályos csapatodat hiába akarsz bűnbocsánatot nyerni ,
de ha megnyugtatja a kis szívedet valamelyik héten elverheted a csapatomat. -
somakam #14205 tábor Bogácson -
#14204 En is ugy tudom hogy a monoskilles jatekosok kora lejart.Javitsatok ki ha tevedek,mert tervezem a kp edzest idovel en is. -
Zenszkij #14203 Ha ne adj isten úgy alakulna, admin jogokat megköszönném . Amúgy sok boldogságot, ha tényleg bejön a gyerkőc! :D -
#14202 Ez azért nem igaz, mert az a játékos szélső, akiknél a szélsőjáték és az átadás a lényeg. -
#14201 Köszi.