Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Mehet, kihívsz?

Mo.Organ
kezdek egy kicsit izgulni, ugyanis van egy ifim aki 7 csillagot hoz állandóan meccseken. Remélem lesz is belõle valaki.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Magic Boy
Bocs nem ide akartam.
De legalább jobb kedvre derítem kicsit a fórumot.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Az ír meg a zsaru

Írországból jött a történet, ahol köztudottan sport piásan autózni.

Az Ír kisváros, Donegal egyik kocsmája parkolójának sötét zugába szép csendesen behúz az éjszakai járôr. Kisvártatva, mikor bent elhangzik a ’záróra!’, látja, hogy kijön egy igencsak támolygó alak, alig tud járni. Az ember botorkál egy ideig a parkolóban, a zsaru csendben figyeli.

Végtelennek tûnô ideig jön-megy a pasas, próbálgatja a kulcsát vagy öt-hat kocsi zárjába míg végül sikerül megtalálnia a sajátját. Nagynehezen kinyitja az ajtót és szinte beesik az ülésre. Az emberek szállingóznak közben kifelé és elfelé, de ô csak ül, csak ül, hosszú percekig.

Végül aztán elindítja a motort, bekapcsolja az ablaktörlôt - csendes nyári este volt! - , az indexet kapcsolgatja ki- meg be, dudál, aztán felkapcsolja a világítást. Elindul a kocsival, megy pár centit, aztán kicsit vissza, aztán újra még vagy jónéhány percig míg aztán egyhelyben marad megint egy jó ideig. Közben a többi vendég is elhajt, kikerülgetve a szerencsétlenkedôt.

Mikor aztán az utolsó kocsi is kihúzott a parkolóból, végre elindul, szép lassan , ki az útra. A zsaru, aki türelmesen csak erre várt, begyújtja a motort, felkapcsolja a villogó lámpákat és megállítja az ürgét, hogy megszondázza.

Legnagyobb meglepetésére a szonda "0" alkoholt mutat! Nem tudja mire vélni a dolgot, mondja a vezetônek, hogy be kell hogy kisérje az ôrsre, mert nyilvánvalóan a szonda hibás.

’Én nem hiszem,’ mondja Paddy , igazán büszkén saját magára ’csak ma este én vagyok az ügyeletes csali!’

Manoboy
Az szép, gratula. 😊

Rudee
A 2-5-2es felállás érdekes.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Magic Boy
Szerintem õ a B csapatával játszott, de ennek ellenére nagyon szép eredmény.

Magic Boy
Játszunk egy barátságost a jövõhéten?

Fabio Capello
Rac³awicka 0 - 3 Rottyantott (268155241)
17-02-2010 17.55
A stadionba érkezõ 3281 nézõt kellemes szórakozást ígérõ „labdarúgóidõ” fogadta. Rac³awicka ezúttal egy 2-5-2 felállás mellett döntött. A csapat Kolasa - Treitl, Petrov - Kremm, Deveaux, Bally, Wildenrother, Frasunkiewicz - Rzepecki, Chory³ek összeállításban kezdett.

A kissé idegesnek látszó Rottyantott-játékosokat a vezetõedzõ érdekes 3-5-2 felállásban küldte pályára. Az alábbi játékosok alkotják a kezdõcsapatot: Calistru - Babla, Faulkner, Raketis - Masaoka, Henry, Tamás, Pickess, Gainey - Ursul, Majczak.

Rottyantott ma a kontratámadásokra épülõ stratégia mellett döntött. Rottyantott nagyszerû bal oldali ellentámadást hajtott végre a 3. percben, amit Quintin Gainey góllal zárt le: 0 - 1. Az idõrõl idõre elbizonytalanodó Rac³awicka képtelen volt az edzõi utasításoknak megfelelõen játszani; a begyakorolt taktikának a pályán nyoma sem volt. A csapat szervezettsége gyenge szintre esett vissza. A néha feltûnõen szabálytalanul játszó Rottyantott-játékos, Laurent Henry hosszasan rángatta ellenfele mezét, ezért sárga lapot kapott. A taktikailag kissé felkészítetlennek tûnõ Rac³awicka játékosai néha tanácstalanul mozogtak, egy-egy hibánál egymással veszekedtek. A csapat szervezettsége pocsék szintre esett vissza. Az egyenlítésért hajtó Rac³awicka védõi megpróbálták felívelni a labdát a csatároknak, de az ellenfél védõi kifejelték. A néha tanácstalankodó Rac³awicka-játékosok nem találták helyüket a pályán, és a csapat szervezettsége pocsék szintre zuhant. A játék 41. percében Vyktor Ursul áttört a védelmen és a tizenhatosról kapura lõve majdnem tovább növelte a vendégek elõnyét, de a labda fölé ment. A mérkõzés 42. percében Vyktor Ursul (Rottyantott) látványos mûesését a játékvezetõ sárga lappal honorálta. 44 percnyi játék után a mesterük által ûzött Rottyantott játékosai egy sikeres kényszerítõt hajtottak végre, ezt követõen Tsuneyo Masaoka növelte csapata elõnyét: 0 - 2. 0 - 2 volt a félidei eredmény. Rottyantott dominált, pontosabban 54 százalékban birtokolta a labdát.

A taktika átbeszélése úgy tûnik, segített, hogy a zavartan játszó Rac³awicka szervezettsége visszaálljon középszerû szintûre. Frédéric Deveaux mindent megtett, hogy csökkentse Rac³awicka hátrányát, de az ellenfél kapusa, Gicu Calistru nagyszerûen õrzi a kaput. A taktikusan visszahúzódó Rottyantott kontrái életveszélyesek voltak az ellenfél számára. Az egyik jobb oldalon vezetett támadás eredményeképp Vyktor Ursul a kapus eszén is túljárva módosította az állást: 0 - 3. A játék képe lassan változni kezdett, mert az elõnye tudatában játszó Rottyantott átadta a teret és a támadás lehetõségét az ellenfélnek. Bogdan Chory³ek (Rac³awicka) durva szabálytalansága sárga lapot ért. Egy kis kavarodás volt a pályán, mivel több Rac³awicka-játékos nem a begyakorolt poszton játszott. A csapat szervezettsége csapnivaló szintre esett vissza. A meccs 72. percében Simon Bally átjátszotta az ellenfél védõit, ám az utolsó cselnél kicsit hosszan tolta meg a labdát, és a visszaért védõ blokkolta a lövést. Az állás nem változott. Rac³awicka úgy tûnt, kísérletezget a felállással, nem csoda hát, hogy szervezettségük pocsék szintre esett vissza. A félidõ nagy részében irányító Rottyantott fölényét jelzi a magabiztos 54 százalékos labdabirtoklási arány.

Frédéric Deveaux (Rac³awicka) ma csapata legjobbjának bizonyult, ám Hans-Peter Treitl teljesítménye finoman szólva is hagyott kívánnivalót maga után. Mindenki számára világos, hogy a mérkõzés legjobb Rottyantott-játékosa Vyktor Ursul volt, Phil Faulkner viszont meglehetõsen gyenge napot fogott ki. A bíró véget vetett az összecsapásnak; 0 - 3 a végeredmény.

---------------

Azért javaslom, keressetek rá a csapatra és hasonlítsátok össze a TSI-nket, nagyon meg fogtok lepõdni azon hogy én gyõztem 😄

Magic Boy
Igen hasonló a kezdõm, de a csatárok és az egyik szélsõ hátvéd más.

A tiedet se találja el teljesen, hiszen még fülöpöt is úgy kezeli, hogy nálad van. <#vigyor0>

kazai21
Alltidon néztem😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

Magic Boy
Õ a 3-as számú csatárom. <#vigyor0>

matthias92
játékos, akiért 10millát kaptam. <#mf1>

kazai21
Ja csak Béla Liptákot néztem😄

Magic Boy
Az A csapatom nem csak 7-et rúgott volna szerintem a te B csapatodnak.
Az A csapatom pihen, mert a hétvégén és az utána való hétvéhgén is rangadót játszik.

kazai21
Köszi a meccset😊

Most nézem,hogy az A csapattal álltál ki ellenem😊

Magic Boy
Magic Family B - Ate FC B 7 - 1

1 - 0 Charles Salazar 17'
2 - 0 Rados³aw Stoma 24'
3 - 0 Kamilis Kagakinas 26'
4 - 0 Oğuzhan Selvican 54'
5 - 0 Oğuzhan Selvican 55'
6 - 0 Béla Lipták 68'
7 - 0 Oğuzhan Selvican 72'
7 - 1 梁 (Liang) 源山 (Yuanshan) 75'

Megsérült: Gergely Zelnik ( Magic Family 😎 19'

Köszönöm a meccset Ati!

Viola Stoners United - Ultras 1885 3 - 1 (Újpest kupa)

1 - 0 Blas Morales 2'
2 - 0 Alexandre Jesus Raminha 13'
3 - 0 Hasszán Erdõ 80'
3 - 1 Baltazar Gibowski 86'
Kiállítva Roar Myrvold 84'
1 sárga lap Trisztán Várközi 87'
Megsérült José Menino Apiaú 81'

eddig 3 meccsbõl 2 gyõzelem, 1 vereség, +6-os gólaránnyal

banok
nyertem egy IV. osztályú izlandi ellen 2-0-ra.
több mint 5000 nézõ, 5 milla bevétel.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Rudee
Nem mondom, hogy semmi gond, de talán Székely az egyetlen, akit megfelelõen tudok pótolni a mai 11bõl 😊
Otthon úgyis simának ígérkezõ meccs jön.

gercse
Bocs Rudee a sérültért, nem volt valami nagy meccs

jhetedikj
Eladó és a licit ma jár le.

Gergely Ágoston (275876476)
17 éves és 3 napos, következõ születésnap: 2010-06-06

Forma: megfelelõ, erõnlét: gyenge
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és igazságos.
Tapasztalata katasztrofális, és csapnivaló vezetõi képessége van. Tulajdonos: Pinnyéd CF (2010-02-14 óta)
TSI: 180
Fizetés: 54 eFt/hét
Lapok: A lapok nem jelennek meg, amíg a mérkõzések be nem fejezõdtek.
Sérülések: A sérülések adatai nem érhetõk el a mérkõzések ideje alatt.

ÁTADÓLISTÁRA TÉVE

Határidõ: 2010-02-17 14:47

Kikiáltási ár: 0 eFt
Licitálok a játékosra eFt

Jelenlegi képességek
Védés: katasztrofális
Védekezés: csapnivaló
Játékszervezés: gyenge
Szélsõjáték: megfelelõ
Átadás: pocsék
Gólszerzés: csapnivaló
Pontrúgás: csapnivaló

anno 1987

Tono34
Vedd fel a kapcsolatot az U20-as kapitánnyal. Biztosan ellát majd hasznos tanáccsal is.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Rudee
Szélsõ védõ.

Mo.Organ
Krisztian Ebedli 17 év 7 nap

Védés:ismeretlen
Védekezés:jó (maximum jó)
Játékszervezés:pocsék (maximum pocsék)
Szélsõjáték:középszerû (maximum középszerû)
Átadás:ismeretlen (maximum pocsék)
Gólszerzés:ismeretlen (maximum gyenge)
Pontrúgás:ismeretlen

segítsetek már pls. Lehet belõle valami a nagyoknál majd?

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Magic Boy
A csoportomban a boot csapatnál felajánlja a meghívást.

Ha ismertek olyat aki szívesen játszana, akkor szóljatok és szívesen meghívom.

A csapat tök utolsó és biztos kiesõ, de így legalább lenne ideje megtanulni a játékot és megerõsíteni a csapatot.

Christian88
mindig a legtöbb csillagot hozó a csapat legjobbja =)

http://www.twitch.tv/hegii

Fabio Capello
Károlyt új poszton próbáltam ki, Ursul pedig már hat meccse a csapat legjobbja, kezdünk összeállni 😊

Rottyantott 9 - 0 BUST (264087047)
14-02-2010 18.00
Bár a meteorológusok mára esõt jósoltak, a csodálatos A Csirke Aréna 7244 nézõjének mégsem kellett elõvennie az esernyõket. Rottyantott ezúttal egy 3-5-2 felállás mellett döntött. A kezdõjátékosok: Calistru - Babla, Faulkner, Raketis - Masaoka, Henry, Tamás, Pickess, Gainey - Ursul, Ball.

A látszólag jól felkészült BUST 4-4-2 felállásban kezdte a mérkõzést. Az összeállítás: Blackburn - Elliot, Cleere, Irwin, Rybkin - Caiger, Jarvis, Kojak, Frame - Terry, Gray.

Rottyantott az ellentámadásokra helyezte a hangsúlyt. Dennis Pickess nevétõl volt hangos a nézõtér, amikor a mérkõzés 22. percében gólt szerzett Rottyantott javára, és ezzel megszerezték a vezetést: 1 - 0. 27. perc: Megvan az újabb Rottyantott-gól! 2 - 0! Vyktor Ursul a jobb szélen egy gyönyörû egyéni akció végén állva hagyta az ellenfél védelmét, és a kapuba emelt. 29. perc: Will Ball (Rottyantott) áttört az ellenfél középsõ védelmén, majd gólt szerzett: 3 - 0 az állás. Gicu Calistru gyönyörûen blokkolta James Gray lövését, mellyel BUST csökkenthette volna hátrányát a mérkõzés 34. percében. Hatalmas hiba után a bal oldalon Dennis Pickess indult meg a védõktõl szerzett labdával, elfektette a kapust, majd az üres kapuba lõtt. Történt mindez az összecsapás 37. percében, 4 - 0 a helyzetét remekül kihasználó Rottyantott javára. A játék képe lassan változni kezdett, mert az elõnye tudatában játszó Rottyantott átadta a teret és a támadás lehetõségét az ellenfélnek. Rottyantott tovább növelte elõnyét a mérkõzés 39. percében, amikor Will Ball tört át a középsõ védelmen, majd eredményesen zárta le akcióját: 5 - 0. A félidõben 5 - 0 állt az eredményjelzõ táblán. A labdabirtoklási arány a félidõben 67% volt a frissebben mozgó Rottyantott javára.

65. perc: a középsõ vendégvédelem tehetetlenül nézte Phil Faulkner akcióját, melynek végén már 6 - 0 állt az eredményjelzõn. 67. perc: Laurent Henry csúsztatott fejjel a kapuba egy jobbról érkezõ beadást, növelve ezzel a formás támadást vezetõ Rottyantott elõnyét: 7 - 0. A nem túl boldog BUST stábja a meccs 70. percében cserélni kényszerült, Tim Irwin sántikált le a pályáról, Freddy Nevin váltotta. Károly Tamás növelhette volna a csapata elõnyét a játék 70. percében, de Zachariah Blackburn remek kapusteljesítménye életben tartotta a vendégek esélyeit. 76. perc: Nem sokkal késõbb egy középen vezetett formás támadás után Károly Tamás góllal fejezte be az akciót, és tette megnyugtatóvá az iramot fölényesen diktáló Rottyantott elõnyét, 8 - 0. Kelvin Cleere (BUST) a sípszó után lõtte el a labdát, így sárga lapos figyelmeztetésben részesült. 80. perc: Károly Tamás szépen kivitelezett szabadrúgásával 9 - 0 lett az állás, ezzel Rottyantott tovább növelte elõnyét. Az ebben a játékrészben domináló Rottyantott 74 százalékos labdabirtoklást mondhatott magáénak.

Vyktor Ursul (Rottyantott) ma csapata legjobbjának bizonyult, Phil Faulkner viszont különösen rossz napot fogott ki. James Gray (BUST) a mai napon hihetetlenül jól játszott, ám Kelvin Cleere teljesítménye finoman szólva is hagyott kívánnivalót maga után. Felhangzott a hármas sípszó, a végeredmény: 9 - 0.

Jakuza001
Nekem most ket olyan ifim van aki 7 csillagos es mar most jo tulajdonsagokkal rendelkezik 16 evesen es remek tulajdonsagig lehet edzeni oket. 😉

2-1-re nyertem!

Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!

Rudee
Ifim 3-3as döntelennel nyitott az új bajnokságban a tavalyi gyõztes ellen. Tegnap "szerzõdtetett" védõm 5 csillaggal és góllal debütált. Többi játékost is elég jó értékelést kapott. Mérai egyébként szélsõként 6 csillagos, most kipróbáltam kicsit hátrébb.

jó neve van...
kovacsgeri
nekem õ az egyetlen valami hasznot hozó játékosom:

Rikárdó Kósi

16 éves és 68 napos
Védés: ismeretlen
Védekezés:
ismeretlen (maximum középszerû)
Játékszervezés:
gyenge (maximum középszerû)
Szélsõjáték:
jó (maximum jó)
Átadás:
megfelelõ (maximum megfelelõ)
Gólszerzés:
ismeretlen (maximum csapnivaló)
Pontrúgás: ismeretlen

komoly neve van
de komoly ára is lesz

JimKirk
vazz!
Christian88
Róbert Asszony (64711909)
16 éves és 57 napos, következõ születésnap: 2010-04-10

Védés: jó (maximum jó)
Védekezés: csapnivaló (maximum csapnivaló)
Pontrúgás: jó (maximum jó)

jhetedikj
Eladni nem lehet, max. felhozni és majd ott ha már 17 elmúlt, de 112 nap egyébként.😊

anno 1987

Rudee
Ifim meccsei az új bajnokságban csak délután 15:40tõl lesznek, pedig már rákészültem, hogy most délelõtt megnézem mit jáccanak.

Megnéztem a tegnapi bajnoki "statisztikáit", már 44 csillagot hoztak össze a fiúk.

matthias92
Madar Botond, a 17 éves és 0 napos középpályás, megfelelõ játékszervezéssel, kedves fickó, ajánlom mindenkinek!!! <#puszis>
ha lenne férõhely a keretben, simán õ játszana. <#vigyor5>

Viola Stoners United 0 - 2 Ringier FC
14715 nézõ

0 - 1 Vidar Mørk 17'
0 - 2 Romano Sellhorst 38'
1 sárga lap Paul Albutt 20'
1 sárga lap Ruben De Vleesschauwer 73'

Rudee
Bokafogó Torna Club - Pepita F.C. 0-1

Van egy egy hetes sérültem és egy 3. sárgáját jegyzõ kp-m.

dartonita
Asszm 122 nap

Fabio Capello
ifiakadémiás játékost mikortól lehet eladni?

sapkafej
A csapat a legutóbbi 7 tétmérkõzésén veretlen.

<#hawaii><#hawaii>

György

JimKirk
Kivancsi vagyok o mennyiert fog elmenni!

16 éves és 98 napos

Játékszervezés: (maximum jó)
Szélsõjáték: középszerû
JimKirk
Mar 3 hete varom, hogy vegre maxolja magat a srac.. Kezd "tulkoros" lenni!😞

17 éves és 79 napos
Védés: ismeretlen (maximum pocsék)
Védekezés:gyenge (maximum gyenge)
Játékszervezés:megfelelõ (maximum )
Szélsõjáték: jó (maximum jó)
Átadás: gyenge (maximum gyenge)
Gólszerzés: csapnivaló (maximum csapnivaló)
Christian88
Hát látszik, hogy gyenge VI. ba estem vissza még mindig =)

Top scorers
Player[/] Team [/] Goals [/]
1. Juan Jesús Prieto CF Catalunya 8
2. Jonas Klinke CF Catalunya 8
3. Matthieu Florence CF Catalunya 5
4. Marco Roentgen CF Catalunya 5
5. Antoon Bogman MTK LenRoCk FC 4

jhetedikj
Még jó, hogy nem néztem élõben mert a szívroham kerülgetett volna. Most az új igazolásokkal ez volt eddig legerõsebb összeállításom egy sokkal erõsebb csapat ellen.(125-ös ratings)
Persze ha formában lesznek a középpályásaim lesz ez még jobb is.😊

Pinnyéd CF 4 - 4 Cczet (258018476)

1 - 0 Henny Rademakers 2'
2 - 0 Norton Jakab 7'
3 - 0 Noel Nagy 16'
4 - 0 Gusztáv Simon 20'
4 - 1 Ádám Bódis 36'
4 - 2 Ádám Bódis 37'
4 - 3 Joan Antoni Colldefont 73'
4 - 4 Dragan Tarana 74'
sárga lap Zoltán Tieber 28'
sárga lap Cassio Biffi 38'
sárga lap Luís Ricardo Leite Alves 65'
piros lap Zoltán Tieber 72'
sérülés Norton Jakab 29'

anno 1987

REALista
Az ificsapatra gondoltam.😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

kovacsgeri
Én nyertem 5-0ra meccs nélkül. Ha lesz meccs szerintem többet rúgok, de sebaj.