22246
Hattrick
-
geo91 #14280 -
Tominho94 #14279 Csak 21-én nyomhatom legközelebb. -
Tominho94 #14278 Nekem lenne. -
Immigrants #14277 Kinek van kedve egy ifi barátságosra? -
#14276 Írj ide, mert a többség tanulni akar azokkal meg ne törődj akik alapból Hattrick zseninek születtek. (csak kár, hogy ez se a hozzászólásaikon, se a csapatukon nem látszik) -
#14275 Bocsánat McFrost, hogy segíteni akartam.
Vagy nem ilyen bocsánatkérésre gondoltál Gabber? -
#14274 jó az avatarod, én is a hollandokat favorizálom! -
Abacuss #14273 nem hiszem, hogy erőltetni fogom az ide "beilleszkedést"
majd inkább csak olvasom a poénjaitokat és tanulok a játékról új dolgokat. pl az egyik új dolog, hogy az ellentámadás taktika ha birtokolsz is egy halálos fegyver
lehet használom is majd a következő kupameccsemen -
#14272 minden médzsik miatt van, igen én is rájöttem közben. -.-
ha nem csinálta volna médzsik az amit, akkor nincs a szívató, és nem nyeli be a harmadikligás újsrác a poént.
médzsik szerintem kérj bocsánatot a harmadikligás sráctól, mert minden miattad van. :D -
#14271 majd beilleszkedik az újsrác, csak idő kérdése.
amúgy te sem vagy valami régi szerzemény itt,vagy tévedek? -
#14270 Ja, én pl idén lesz, hogy 6 éve játszom a HT-val. Soha nem érdekel a nagy taktikázás igazán, de az edzésre mindig odafigyeltem, hogy legalább rendes játékosokat neveljek ki, lehetőleg minél többet.
Valamint ez az egyik pénzforrás.
Most is van egy csapatom, ami VI.-ban vígan elvan, plusz a számlán van még több mint 2.000.000 eFt. Ennyit jelentenek a játékosok. Ha mindenkit eladnék most, akkor kb olyan 6-7 milliárdot tudnék összeszedni belőlük. -
#14269 Nem veszekedni jött ide Aba és bármilyen furcsa, mindig szeretett segíteni a kezdő játékosoknak.
Elég régóta ismerem már, személyesen is volt hozzá pár alkalommal szerencsém.
Az hogy egy poént félre értettek itt többen, az nem biztos, hogy az ő hibájuk csak. Nem akarlak bántani. Én a magam részéről nem olvasok mindig mindent el, mert a sok játékos linkelés nem érdekel, de néha ott is van olyan infó amit lehet érdemes lenne elolvasni.
Máskor, ha poént írsz esetleg szúrj a végére valami smiley félét és akkor nem lesz probléma. -
#14268 Elhittem, amit mondtál, mert a csapatodat elnézve akár igaz is lehetne. (ismerek olyan 8. osztályút aki tartalékokkal is leverné a csapatodat te meg föl akarsz vele jutni pofozógépnek)
Amit írtam az igaz és nem baromság.
A játékos akit vettél csatár.
Ez tény amin nincs mit magyaráznod.
Hogy az itteniek többsége az alapokkal sincs tisztában (lásd ellentámadás, amikor te vagy a jobb) az nem vita tárgya, hanem tény.
Hogy nem értette a "poént" az nem az ő baja, hiszen az ember ilyennel nem viccel.
Az meg, hogy ő önzetlenül segíteni akar és ti nekimentetek az a ti szegénységi bizonyítványotok, amit felesleges magyarázni.
Részemről a téma lezárva. -
#14267 Látod milyen buta vagy?
Természetesen nem baj, ha ad jótanácsokat, csak azt nem szeretem ha poénkodik az ember, akkor miért kell itt játszani a menőt?
Ugyanis az egész onnét indult, hogy vettem egy játékost és te leírtad, hogy megnézted HO-el, hogy rossz, nem odavaló és a szokásos blabla.... Ám én nem akartam bunkó lenni veled ismét, erre a te stílusodban válaszoltam egy oltári baromságot, amit te kanyar nélkül benyeltél vakbélig! Erre jött harmadosztályjózsi és elkezdte osztani az észt! Qrvára nem vette le a poént, hanem jött a több éves tapasztalattalé s a nem vagyunk tisztában az alapokkal szöveggel. Egyedül Gabber vette le az adást, próbált még alápakolni......
Ennyi történt, no offensive és csá! -
Zenszkij #14266 Szerintem is örülni kéne, hogy egy 3-ad osztállyal rendelkező játékos tanácsokat ad. Ez nem a bunkózásról szól. Van amihez ő jobban ért. Ennyi. Én szivesen várom az ő és mások tanácsait is. -
#14265 Az mér okoskodás, ha kérdésre válaszol?
Régebben játszik a Hattrickal, mint itt bárki és így több tapasztalata van a játékkal kapcsolatban, mint itt bárkinek.
Ha olyat ír, ami valakinek nem tetszik még nem kell megfogadni, de attól még nem kell nekiesni.
Segíteni akart önzetlenül, ami sajnos ritka Magyarországon és ezt meg kéne besülni és nem, pedig elvadítani.
Az meg jelen helyzetben mindegy, hogy az SG-n új reg vagy nem, hiszen olyan témáról van szó, aminek semmi köze az SG-hez. -
Abacuss #14264 az egyik srác hozzászólására reagáltam a többiekkel viszont nem veszekedni akartam.
úgy csinálok mint aki a játékot írta? már leírtam, hogy közöm nincs a ht-khoz, de az elég hamar kiderült, hogy ti rengeteg dologgal nem vagytok tisztában. normálisan válaszoltam kérdésekre és én lettem az aki "mesternek" képzeli magát vicces... akkor ha jól gondolom ti vagytok azok akik a ht-t írták és fejlesztik és mindent tudtok a játékról.
a ht kérdések fórumát megtaláltátok már? mert ha nekem mint tök kezdő felhasználónak nem hisztek, akkor ott hátha segít pár igazi mester -
#14263 majd szerintem beilleszkedik idővel. -
#14262 poénból írtam és még szmájlit is használtam. -
#14261 Más lehet itt a gond.....pl. az, hogy párnapos reg vagy, nyilván veszekedni jöttél, ez már az első hsz-ból kiderült és azóta úgy csinálsz, mintha te írtad volna a játékot! Sajnos egypár butuska ugrott rád, amitől most itt mesternek képzeled magad..... -
Abacuss #14260 azt tudtad, hogy ha birtokolsz akkor pl nincs értelme benyomni az ellentámadást?
mert a meccseidből úgy tűnik, hogy nem...
ilyenkor csak taktika független kontrát kaphatsz, de cserébe buksz a birtoklásodból. szóval az ellentámadás negatívumait élvezed csak. elnézést kérek ezért az okoskodásért is!
-
Abacuss #14259 nem hiszem, hogy beszóltam neked... vagy sérti a kis önbecsülésed hogy harmadban nyomom és talán jobban is értek a játékhoz mint te? anno én inkább örültem ha segítettek és nem beszóltam -
Abacuss #14258 nem erősödik a kpálya tördelésnél
sőt a taktika miatt minden játékosod hamar "elfárad" -
#14257 Hat sajna ez inkabb csak disz.A felhuzott ifik joresze megy a kukaba hiaba ugyeskednek ilyen meccseken :)
Azert 1-2sracban akad most talentum foleg ha atallok kp edzesre akkor lesz finom. -
#14256 Jóféle!! nekem volt már 69.5 is, mégis levertek :) -
#14255 uhh, az igen -
#14254 Nézem az erőviszonyokat, az adatokat és az erdményt. -
#14253 -
geo91 #14252 wow -
#14251 és hogyan tanulmányoztad kedves Misi? -
#14250 Huah mit muvelt ma az ificsapatom.Nem is lattam meg ennyi csillagot felhalmozni oket :)
Meccs
(nemtom,remelem latszik igy linkelve) -
#14249 Tanulmányoztam a meccseidet.
Jól tolod ezzel a taktikával.
Remélem nekem is bejön a hétvégén. -
#14248 de tavaly baromira nem magasodtam ki :] -
#14247 -
#14246 nálam 2 csatár, de a HO szerint mindkettő védekező csatár. -
#14245 nálam a védekező-csatár posztra egy középpályás van berakva. -
#14244 Capello neked csak a kupa kihívás, mert kimagasodsz a csoportodból. -
#14243 Meggyőztetek módosítottam.
Az egyiknek gyenge, a másiknak meg csapnivaló a játékszervezés, viszont az egyiknek jó a másiknak meg megfelelő az átadása.
Az egyik a legjobb védekező csatárom, de a másik is jobb védekező csatárként. -
#14242 Ha a csatárok játékszervezése nagyon rossz, akkor ők maradhatnak alapon szerintem. -
#14241 szerintem is
én 2 szezon alatt 2x kaptam csak ki így, ebben a felállásban. de azért kérdezd majd meg a harmadosztályost is. :D