22246
Hattrick
-
#14200 Ezt se nekem akartad... -
#14199 Remélem négyesikrek és lányok, persze Chievo fanok lesznek:D -
Zenszkij #14198 Mert az alapképessége nulla. Játékszervezés..az a lényeg. -
#14197 Gratulálok.
Sok boldogságot nektek.
Bár csak már mi is itt tartanánk a menyasszonyommal. -
Abacuss #14196 gratulálok, remélem jóképű a postás -
geo91 #14195 kész -
Abacuss #14194 ez igaz, de a hattrick nem egy olyan húha új játék, hogy nagy dolgokat fedezzen fel benne egy új játékos
ha jó csapatot szeretnél akkor pénzt kell "csinálnod"
ezt pedig a játék elején edzéssel tudod összehozni. később tréderkedhetsz és akkor edzhetsz általánost ha nagyon akarsz, de ez alacsonyabb osztályokban totál fölös... -
#14193 Ha a nyáron szezon végén rakod ki simán elviszik ennyiért, de most nem hiszem, hogy versenyezni fognak érte. -
geo91 #14192 rakom, pill. -
#14191 nekem már nem kell vernem semmire, jövőhéten megy az asszony nőgyógyászhoz. -
#14190 17evesen remek szelsojatek,jo atadas miert szar? -
#14189 Szerintem mindenki úgy játszik, ahogy akar. A való életben is különböző felfogások vannak.
Ja, Geokám, betennéd nekem is csapatnevemet? Thx. -
Zenszkij #14188 Gabber, no offense, de tényleg igaza van. Formát edzeni marhaság. Amúgy meg mindenkinek egyéni szoc problémája, hogy mit csinál a csapatával... -
#14187 Addigra indul majd egy erős trauma feldolgozó csoport. -
Zenszkij #14186 Ezt a xart !!!!!!! ennyiért? Hát hol élsz Te? Ultralol!!!!!!!!!!!! -
Abacuss #14185
és te mire is vered magad? arra a húhajó csapatodra vagy arra, hogy még csak nem is vagy tisztában alap dolgokkal?
-
#14184 nem is tudom, hogy fogom feldolgozni azt, amikor Te és Misike már a harmadikban fogjátok nyomni, én meg visszaesek majd a hetedbe.:D -
#14183 :ASA:D:D:Dd meg még árulkodik is :D -
#14182 neked hattrick-készítőnek kellene lenned, annyira vered itt magad a harmadosztályoddal. :D -
#14181 Eladó Playa bagóért :D :
Roberto Trivellin (T) (278380656)
Italy 17 éves és 105 napos, következő születésnap: 2010-06-17
Forma: csapnivaló, erőnlét: jó
Népszerű fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és gyenge vezetői képessége van.
Tulajdonos: Hajdu FC (2010-03-03 óta)
TSI: 1 750
Fizetés: 89 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Betöltés... Betöltés...
ÁTADÓLISTÁRA TÉVE
Emlékeztetők
Határidő: 2010-06-13 17:51
Kikiáltási ár: 140 000 eFt
csak számok
Licitálok a játékosra eFt
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
Szélsőjáték: 8/20 remek
Átadás: 7/20 jó
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 2/20 pocsék -
Abacuss #14180 ez igaz, a saját csapatát mindenki úgy cseszi el ahogy akarja.
lehet évekig hatodban meg hetedben formát edzeni csak akkor ne lepődj meg ha más nálad később kezdő játékosok már stabil ötödös vagy negyedes csapattal bírnak mikor te még ugyanúgy sehol se jársz. -
Abacuss #14179 ez a szezonkezdéskor leesik a forma neked honnan jött?
csak mert az totál baromság...
és ha teszem fel így is lenne, hogy leesik szezonkezdetkor (nincs így) akkor is elég a sima edzésnél maradni. -
Abacuss #14178 onnan hogy pl 4 év alatt nem edzettem formát csak mikor az u20as játékosaim miatt kellett... akkor éppen harmadban voltam!
de addig nem edzettem, mert a fejlődésben semmit sem segít!
ja és a formaedzés sem garantálja a fix formajavulást, szóval attól, hogy formát edzel még eshet kulcsfontosságú játékosod formája. -
#14177 Ez így van, ezért nem is utasítunk senkit, csak megosztjuk a tapasztalatokat. -
#14176 Ebben a játékban pont az a szép, hogy mindenki azt csinál amit akar. -
#14175 Én még sosem edzettem formát, mégis össze tudok rakni egy csapatot, ahol megfelelő a forma átlagban.
Sokkal fontosabb, hogy a 17-18 éves védőknek ne maradjon ki egy edzés sem. -
#14174 szezonkezdéskor leesik a forma, azt meg csak formaedzéssel tudod feltornázni. -
#14173 mert anélkül is bent lehet maradni a hatodosztályban, ha rátermett a csapatod, ezért nem is ajánlják csak felsőbb osztályokban
elveszi a képességedzésekre szánt időt, fölösleges -
#14172 "a formaedzés meg totál fölös"
ezt honnan szedted? -
#14171 Én is úgy vettem észre, hogy a VI. és V. között elég nagy szakadék tátong, de onnantól felfelé nem nagy a különbség.
Aki már V-be feljut, az már tud valamit a játékról, VI-ban meg simán el lehet alibizni, szerencsével pedig fel is lehet jutni (ha nagyon gyenge a csoportod).
Én inkább csapatot építek, és úgy szeretnék átlépni ezen a szakadékon, hogy V-ben is ragadjak, ne pottyanjak ki 1 év múlva. -
#14170 Tényleg igyekeztem a lehető legfiatalabb csapatot összerakni, hogy minél tovább használhassam őket.
Igen igyekeztem minden posztra jó főtulajdonságúakat venni.
Csak akkor adom el a nagyszerű középpályásaimat, ha tudok a helyükre igazolni fiatal (17-18 éves) jó főképességűeket.
Az edzésintenzitás 100%, az erőnlét meg 15% -
Abacuss #14169 amúgy mi ez a nagy fiatal csapat mánia nálad? minden posztra ilyen 20 éves jó-remeket vettél? az idősebb játékosok olcsóbbak és jobbak is lennének a tapasztalatuk miatt...
a formaedzés meg totál fölös
a 21 éves nagyszerűeknek már magasabb szinten kéne járni, helyes hogy eladod őket inkább.
edzésintenzitás és erőnlét % mennyi? -
#14168 Ki szoktam hasznalni,de 2 vedom is serult azert kenyszerulok ugyanazokat jatszatni most mar 2hete.Remelem 4-5ot eladva mar lehet egy relative eros csapatot csinalni.5-4-1et fogok akkor gyakoroltatni veluk szerdankent.
Koszi -
#14167 igen edzek (a mai edzés lejártáig).
6 középpályást edzek. (+ a 4 szélső)
19-21 évesek, de most akarok venni fiatalokat (17-18 éves) és helyettük kirakni a legidősebbeket.
Remek és nagyszerű szinten vannak. -
Abacuss #14166 a 10 edzéshelyet azért ki kéne használni, barátságoson ne játszanak olyanok akik védőként játszottak bajnokin.
5-3-2 és az 5-4-1 legyen begyakorolva
kezdetben nem egyszerű, de anyagilag az egyik legjobban megéri a védő edzés -
Abacuss #14165 te edzel/edzettél formát jszervezés helyett?
hány középpályást edzel? koruk? milyen szinten állnak? -
#14164 Jahm pont igy jartam.Eleg szep vedelmet sikerult mar osszehoznom,kiemelkedo+ szintuek a sracok de egy gagyi csapat 5kozeppalyassal es erosebb csatarokkal siman vert.Mondjuk az is igaz hogy nem taktikazom egyaltaln. -
#14163 Egyetértünk. -
#14162 A középpályám általában gyenge (átlag felett), de volt már középszerű (átlag alatt) is, de mindez csak annak köszönhető, hogy a csapat formája a csúcson van. -
Abacuss #14161 mennyit érne meg neked?
bár mivel még támogató is vagyok, ezért extra feláras lesz