22246
Hattrick
-
#16322 Én megpróbálnám lebirtokolni mondjuk 3-5-2-vel. (ha be van gyakorolva)
De miért nem kapust vettél, amikor ilyen gyenge (a 6.-hoz képest) a kapusod? -
#16321 A csapatszellem az nem függ attól, hogy mit fogsz most játszani a következő meccseden. Az önbizalom annál inkább, de azt meg a lazázás/legfontosabb meccs tudtommal nem befolyásolja. -
#16320 Ha nyernék akkor is? Mert ők a favoritok pl. a szurkolók előrelátása... Kockázatos akkor lehet eléggé.. :S -
#16319 Meg lehet próbálni, de akkor az azt követő meccsen lazáznod kellene, mert kb gyilkos csapatszellemed lesz addigra. -
#16318 HO-t tudom én is ajánlani. Bár még csak 1 vagy 2 hete használom, de nagyon sok hasznos információhoz jutottam. Ajánlani tudom azoknak, akik még nem használják.
6 vereséggel a hátam mögött, ma sikerült beszerezni egy igen pro kis középpályást. 100 rugóért eladtam egy lassan 32 éves védőmet, így ma sikerült egy nagy erősítést véghez vinni. Ha most nem kezdünk be, akkor sose..
Amúgy, ha ingerült a csapatszellem és csapnivaló az önbizalom akkor egy kb. rangadó szerű meccsre jó beállítani szezon legfontosabb meccsét? Még nem állítottam be, de most nagyot erősödött a csapat, ez utáni meccs meg egy sima kieső ellen fog lenni. -
#16317 Felreertes ne essek en is a HCP-t kultivaltam mindig is, de sajnos nem frissittik.
Pedig kinezetre mukodesre stb jobban bejott mindig a HO-nal.
Csak hat az gaz hogy 2007 ota nem frissitettek.
Mig a HO-nal a lenyegi reszek a pluginok es azt folyamatosan karban tartjak. -
#16316 Én is a HO-t használom, hiszen azt legalább frissítik és a játékos/meccs szimulációs része is jobb szerintem. -
#16315 Kb az hogy a 2007 ev vegi kiadashoz kepest rengeteget valtozott a Hattrick szabalyrendszere.
Vajon az edzeskalkulator es a valtozasokon atment programreszei rendesen mukodnek szerinted ? -
#16314 HO is talán egyszer volt frissítve, igaz én csak 1 éve használom :) -
#16313 Van egy kesz program amiben tobb dolog kozul lehet valasztani. Ennek mi koze a 2 eve leallt updatenek? -
#16312 HCP-t nem frissitettek kb 2 ev ota. Szoval ezt azert ketlem. -
#16311 A HO, de csak a meccs szimulacio miatt. A HCP-ben szerintem tobb lehetoseg van.. -
hapeti #16310 Maradt a 0-4. 1. vagyok 2 pont előnnyel. -
#16309 Klotildliget - FC Parmalat 0 - 2
1. Pomáz City 28p
2. FC Parmalat 27p
3. Budapesti Sasok 22p -
Immigrants #16308 10 játékossal de hoztam a kötelezőt! Jelenleg gólkülönbséggel 1. vagyok :D -
#16307 Sziasztok!
Most láttam meg a piacon saját nevelésű ifimet, Gusztáv Lipcsit (292281920) 17 éves és 100 napos játékos.
Forma: jó, erőnlét: jó
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és csapnivaló vezetői képessége van.
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 5/20 középszerű
Gólszerzés: 8/20 remek
Pontrúgás: 1/20 katasztrofális
Ára: 200 000 eFt
Megérné ennyiért visszavenni? Jól jönne mondjuk, második csatárnak, mert kezdenek kiöregedni a srácok.. :) -
#16306 Szerintetek melyik a jobb a HO (Hattrick Organizer) vagy a HCP (Hattrick Coach Professional)? -
#16305 eladó. Védekezést edzőknek nagyon ajánlott!
-
Tominho94 #16304 ESE 5 - 1 B.L.C
0 - 1 Erik Tóth 24'
1 - 1 Yannick Moret 30'
2 - 1 Yannick Moret 33'
3 - 1 Arkadiusz Karbownik 35'
4 - 1 Juan Javier Bustos Fermoso 52'
5 - 1 Jacob Dorls 67'
Továbbra is 3. vagyok, de beértem ezt a bot csapatot pontszámban. -
#16303 Nagyon nagy csatában sikerült nyernem idegenben 2:1-re!Ráadásul mind a két gólt az új szerzeményem rúgta.
Ezzel a győzelemmel még mindig 2. helyen vagyok és versenyben maradtam a bajnoki címért folyó harcban...:)
Bénák 1 - 2 AceKing
0 - 1 Bülent Askeri 33'
1 - 1 Bálint Fényi 80'
1 - 2 Bülent Askeri 85' -
#16302 A csapat lejátszott egy mérkőzést. A jegyeladásból befolyt összeg 52 103 eFt.
Megnyugtat, meg az is, hogy otthon 1-1es döntetlent játszottam az eddig veretlen csoportelsővel. (idegenben 3-1re kaptam ki)
Lehet, ha nem próbálkozok be a (mint utólag kiderült, gyenge szintű) játéktördeléssel és rádobok egy MOTS-ot, nyerek.
Jövőhéten, pedig idegenbe megyünk, és az ellen a csapat ellen játszom, amely szerintem az elsőszámú ellenfelem a ligámban. 4-5-2 vs. 5-3-2, 49,5 vs. 49,5 csillag, 93650 vs. közel 150k tsi (az egyik csatár 65k tsi).
Nem tudom mennyi esélyem van ellene. Szerintem az utolsó három meccset, pedig már hozni fogom. Aztán lesz szerintem vérfrissítés, kiöregedtek a mostani játékosok. :( -
#16301 végül 2:4 lett. Első félidő végén jobbak voltunk, több helyzetünk volt, de most nem jött össze a győzelem. Ahogy nézem HO-ban jobb és bal oldali támadásba volt jobb az ellenfél, minden másban mi.
6. tétmeccse nem tudunk nyerni, a következő fordulóban remélem már összejön és vége lesz ennek a rettentően rossz formának. -
#16300 Akit érdekel kiraktam pár játékost eladóra. Kicsit átszervezem a csapatot. -
#16299 Szintén kötelező győzelmet szalasztottam el. Az bosszant hogy 2-0-ás vezetésnél kidőlt a fasza kis középső védő és szutyok állt be helyette. ezután mindhárom gólt középről kaptuk :S 100 helyzetből csak három gól. -
#16298 Cczet 2 - 2 Pinnyéd CF
1 - 0 Truls Aagesen 14'
1 - 1 Krisztián Kornyik 31'
2 - 1 Klemen Brezec 57'
2 - 2 Vasco Gouveia 67'
alapcsapattal, mert elfelejtettem kiadni az utasításokat időben :( -
#16297 Best of Argentina - Banok FC 3 - 3
1 - 0 Giuseppe Bertinelli 9'
2 - 0 Stephan Forster 37'
2 - 1 Janheinz Studtrucker 39'
2 - 2 Jean-Christophe De Raedt 40'
3 - 2 Serkan Özat 50'
3 - 3 Jean-Christophe De Raedt 56' -
#16296 nálunk is 2:2 mi egymás utánban rúgtuk a gólokat, még egyet kéne a hajrában is -
#16295 én meg eldobom az agyam, elvileg nyerhető meccset kéne hoznom, de 5 helyzetet is kihagytunk, ellenfél persze egyből egy, és így 1-1 az állás... -
#16294 Szintén, 0:2-ről 2:2-re jöttem fel, félidő után, mind ezt a listavezető ellen, aki eddig 1x kapott ki. Az elmúlt fordulók, vereségek után ha ma nyernénk, csodálatos lenne, remélem valahogy megszerezzük ma a 3 pontot. Szoros lesz ez a jó 25 perc még.. :) -
hapeti #16293 Félidőben 0-4 nekem. -
#16292 2-0-ról feljöttem 2-2-re... :) -
hapeti #16291 Eladtam kapusomat 100 millióért. Pár hete kb. 22 milláért vettem. Szerencsém volt mert az árbecslő szerint csak 50-et ér. Licit volt rá. -
#16290 HCP:
Segítségével számos dolgot követhetünk nyomon a csapatunkkal kapcsolatban. A HCP több nyelven, így magyar nyelven is a felhasználók rendelkezésére áll.
További információk: a program segítségével nyomon tudjuk követni nem csupán a saját csapatunk, hanem a velünk egy csoportban szereplő csapatok teljesítményét. A program lehetőséget nyújt a legfrissebb adatok letöltésére, majd ezt követően össze lehet vetni korábbi állapotokkal. Segít meghatározni egy játékos legjobb posztját, figyeli a játékos teljesítményét, árbecslést végez, s százalékos arányban mutatja az edzés hatékonyságát. Segít összeállítani a legjobb felállást, a pénzügyeket áttekinthetően mutatja, tartalmaz gazdasági és stadion kalkulátort is.
Mindent egybevetve egy rendkívül sokoldalú, hasznos program, első sorban azok számára, akik szeretnénk közelebbről is nyomon követni csapatukat. -
#16289 Már sikerűlt,köszönöm. -
#16288 hát attól függ, hogy mire gyúrsz jobban,
mert ha szélsőjáték értéke jóval jobb mint a játékszervezésé, akkor az sokkal jobb támadásban, több gólhelyzet, gól adódhat,
ha viszont a játékszervezése jobb mint a szélsőjátéka, akkor a labdabirtoklás több lesz a középpályán, de támadásban nem olyan erős
és akkor lehet kompromisszumokat kötni, hiszen árban jóval drágább egy olyan játékos, akinek mindkét tulajdonsága magas, de nyilván van aki vesz ilyet is olyat is, és meccsenként, ellenféltől függően váltogatja
nekem is van olyan szélsőm akinek a szélső játéka a legjobb tulajdonsága, de általában akkor rakom be, ha tudom, hogy még így is jobb lesz a középpályám -
#16287 Az en velemenyem szerint ugyanolyan fontos mint a szelsojatek, ezert sem ertem, hogy egyesek miert vesznek jateszerv. nelkuli szelsoket. -
#16286 A HO szerinti értéke 315.000.... -
IXEMGabeo #16285 hehe most veszem észre nem látok a személyzet között közgazdászt:D mióta nincsen? -
#16284 S az mire jó? -
#16283 Rossz a jelszó, vagy miért? A segédprogramokhoz nem a hattrick.org bejelentkezési jelszó kell.