Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az elmúlt 3 napban eladtam 3 játékosomat is, két remek kp-t (kadir, haldrup) és egy jó kapust (gamlieli). mindegyik áron felül kelt el, nem panaszkodom. az utóbbi kettõt csak kitettem 50-50 milláért, hátha megveszi valaki hát megvette. most, hogy pénz állt a házhoz veszek egy fasza kapust és ha még marad egy kicsi pénz, egy új 17 éves kp-t.

Köszi a tanácsokat, és a 44 játékosaim közül sok a fiatal, akinek kevés a TSI-je azokat kidobjam? Mert kitettem átadólistára a fél csapatom többséget(0 kezdõ licittel) és nem sokat vettek meg, próbálkozzak majd késõbb még az átadólistával vagy dobjam ki õket?
HA majd valaki ráér az írhatna véleményt illetve válaszolhatna az elsõ két hozzászólásomra is: #14779, #14780
HA majd valaki ráér az írhatna véleményt illetve válaszolhatna az elsõ két hozzászólásomra is: #14779, #14780
Üdv!
Megnéztem a csapatodat, az észrevételeim:
- remek edzõd van, érdemes ezt kihasználni! csak egyfajta edzést csinálj hosszabb ideig, ne nagyon változtass
- 17-18 éveseket vegyél olcsón, és azokat tedd az edzett posztokra (nagyon gyorsan fognak fejlõdni)
- 44 játékosod van a keretben, ennek a fele is bõven elég
Megnéztem a csapatodat, az észrevételeim:
- remek edzõd van, érdemes ezt kihasználni! csak egyfajta edzést csinálj hosszabb ideig, ne nagyon változtass
- 17-18 éveseket vegyél olcsón, és azokat tedd az edzett posztokra (nagyon gyorsan fognak fejlõdni)
- 44 játékosod van a keretben, ennek a fele is bõven elég
Bocs, de mivel csak a 3. hozzászólásomnál írtam be helyesen( 1.nél csak kódokat írtam 2. ban nem volt szóköz, a 3. volt a jó)
On: Nekem az a gondom az egésszel, hogy mikor néhány átigazolásnál kinézek egy jó játékost az átadólistánál és ránézek az árára, hát sokan teljesen irreális árat kérnek érte, ami nem jó. Különösen fiatalokért kérnek néha túl sok pénzt.
Ti tényleg milyen edzéseket csináltatok eddig? Én eddig játékszervezés és támadásépítés, átadás
A másik kédésem ti milyen mecstaktikával mentek? Én általában középpen támaddással megyek
On: Nekem az a gondom az egésszel, hogy mikor néhány átigazolásnál kinézek egy jó játékost az átadólistánál és ránézek az árára, hát sokan teljesen irreális árat kérnek érte, ami nem jó. Különösen fiatalokért kérnek néha túl sok pénzt.
Ti tényleg milyen edzéseket csináltatok eddig? Én eddig játékszervezés és támadásépítés, átadás
A másik kédésem ti milyen mecstaktikával mentek? Én általában középpen támaddással megyek
nem kell minden hsz-edbe beleírni a csapatneved, fõleg, hogy már ott virít a logófejléceden.
Adenin2 (1644230) VI.684 (72475)
Altrator talán megveszik mivel még fiatal és fejlõdhet még, de nagyobb eséllyel vennék meg, ha rendelkezne valami specialítással.
Altrator talán megveszik mivel még fiatal és fejlõdhet még, de nagyobb eséllyel vennék meg, ha rendelkezne valami specialítással.
Adenin2(1644230) VI.684 (72475)
Most néhány játékosomat elkezdtem eladni a legfurcsább eladásaom:
Elek Fábry 31 éves és 14 napos TSI: 340 és ezért kaptam 10 000 eFt én ezért a játékosért amit kitettem semmit sem adtam volna itt meg 10000-kaptam érte ami szerintem sok.
A másik dolog van egy játékosom messze a csapatom legjobbja(persze már nem TSI-ben)
József Skaliczky
30 éves és 110 napos, TSI = 7 670
Forma: jó, erõnlét: jó
Tapasztalata megfelelõ, és gyenge vezetõi képessége van
Védés: pocsék
Védekezés: csapnivaló
Játékszervezés: kiemelkedõ
Szélsõjáték: pocsék
Átadás: remek
Gólszerzés: csapnivaló
Pontrúgás: katasztrofális
2010-07-03 (Középpályás)
Szerintetek eladjam vagy még játszassam egy évet még mivel õ kapja a legtöbb csillagot még mindig?
Most néhány játékosomat elkezdtem eladni a legfurcsább eladásaom:
Elek Fábry 31 éves és 14 napos TSI: 340 és ezért kaptam 10 000 eFt én ezért a játékosért amit kitettem semmit sem adtam volna itt meg 10000-kaptam érte ami szerintem sok.
A másik dolog van egy játékosom messze a csapatom legjobbja(persze már nem TSI-ben)
József Skaliczky
30 éves és 110 napos, TSI = 7 670
Forma: jó, erõnlét: jó
Tapasztalata megfelelõ, és gyenge vezetõi képessége van
Védés: pocsék
Védekezés: csapnivaló
Játékszervezés: kiemelkedõ
Szélsõjáték: pocsék
Átadás: remek
Gólszerzés: csapnivaló
Pontrúgás: katasztrofális
2010-07-03 (Középpályás)
Szerintetek eladjam vagy még játszassam egy évet még mivel õ kapja a legtöbb csillagot még mindig?
1644230 72475
20000 e Ft? talán megveszi valaki, de lehet kicsit drága
Most írok ide elõször, régóta játszok, de elõször veszem komolyabban a szezont elõször is pénzt gyûjtöttem és 2 éve vettem egy játékost aki nagyszerû tapasztalattal rendelkezik és edzõvé tettem(Egy remek edzõ, aki támadó szellemû Öntörvényû ember, aki higgadt és balhés. Tapasztalata nagyszerû, és középszerû vezetõi képessége van) Jó döntés volt szerintetek? Eddig elég jól jött mivel mindenki gyorsan fejlõdött.
1 hónappal ezelõtt vettem egy játékost 51000 e Ft-ért: 1 hónap után így néz ki: Forma: jó, erõnlét: jó
Szimpatikus fickó, aki jámbor és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és csapnivaló vezetõi képessége van.
TSI: 3 010
Fizetés: 305 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Technikás
Védés: katasztrofális
Védekezés: pocsék
Játékszervezés: nagyszerû
Szélsõjáték: gyenge
Átadás: gyenge
Gólszerzés: gyenge
Pontrúgás: pocsék
Az átadás szinje fejlõdött csak egy szintet, de szerintem megérte. Szerintetek amennyiért vettem az olcsó volt vagy drága vagy pont megfelelõ? Nem vagyok teljesen tisztában mennyiért édemes játékosokat venni, de ennél olcsóbbat nem nagyon láttam akkor. Majd nézzétek meg a csapatomat és mondjataok véleményt.
Meglepetés számomra, hogy ebben az évben elég jól szerepelek a bajnokságban pedig nincs is olyan sok TSI-s játékosom, talán ez annak az oka, hogy a mecseken a taktikám világklasszis szint között mozog? Nem tudom nekem az volt ebben a szezonban a célom, hogy bennmaradjak erre még az 1. helyért is versenghetek pedig a többieknek több 10000 fölötti Tsi-s játékosuk van nekem meg csak 1 A másik gondom érdemes laza játékot játszani egy bot csapat ellen? Bot csapat ellen garantálva van a gyõzelem? Mert azon gondolkozok, mivel a következõ mecsen egy gyenge bot csapat ellen mennék, hogy érdemes lenne e laza játékra váltani?
20000 e Ft? talán megveszi valaki, de lehet kicsit drága
Most írok ide elõször, régóta játszok, de elõször veszem komolyabban a szezont elõször is pénzt gyûjtöttem és 2 éve vettem egy játékost aki nagyszerû tapasztalattal rendelkezik és edzõvé tettem(Egy remek edzõ, aki támadó szellemû Öntörvényû ember, aki higgadt és balhés. Tapasztalata nagyszerû, és középszerû vezetõi képessége van) Jó döntés volt szerintetek? Eddig elég jól jött mivel mindenki gyorsan fejlõdött.
1 hónappal ezelõtt vettem egy játékost 51000 e Ft-ért: 1 hónap után így néz ki: Forma: jó, erõnlét: jó
Szimpatikus fickó, aki jámbor és becsületes.
TSI: 3 010
Fizetés: 305 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Specialitása: Technikás
Védés: katasztrofális
Védekezés: pocsék
Játékszervezés: nagyszerû
Szélsõjáték: gyenge
Átadás: gyenge
Gólszerzés: gyenge
Pontrúgás: pocsék
Az átadás szinje fejlõdött csak egy szintet, de szerintem megérte. Szerintetek amennyiért vettem az olcsó volt vagy drága vagy pont megfelelõ? Nem vagyok teljesen tisztában mennyiért édemes játékosokat venni, de ennél olcsóbbat nem nagyon láttam akkor. Majd nézzétek meg a csapatomat és mondjataok véleményt.
Meglepetés számomra, hogy ebben az évben elég jól szerepelek a bajnokságban pedig nincs is olyan sok TSI-s játékosom, talán ez annak az oka, hogy a mecseken a taktikám világklasszis szint között mozog? Nem tudom nekem az volt ebben a szezonban a célom, hogy bennmaradjak erre még az 1. helyért is versenghetek pedig a többieknek több 10000 fölötti Tsi-s játékosuk van nekem meg csak 1 A másik gondom érdemes laza játékot játszani egy bot csapat ellen? Bot csapat ellen garantálva van a gyõzelem? Mert azon gondolkozok, mivel a következõ mecsen egy gyenge bot csapat ellen mennék, hogy érdemes lenne e laza játékra váltani?
Szerencsés?
Espen Seierstad (272640248)
19 éves és 54 napos, következõ születésnap: 2010-09-02
Norway
Forma: középszerû, erõnlét: jó
Kedves fickó, aki higgadt és becsületes.
Tulajdonos: Neumarkt (2010-01-12 óta)
TSI: 920
Fizetés: 98 e Ft (81 Ft) /hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
1 568 Ft /szezon
Betöltés... Betöltés...
ÁTADÓLISTÁRA TÉVE
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 2/20 pocsék
Játékszervezés: 8/20 remek
Szélsõjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
Kikiáltási ár: 20 000 eFt
Határidõ: 2010-07-09
És örülhetek, ha ennyiért elmegy.
Espen Seierstad (272640248)
19 éves és 54 napos, következõ születésnap: 2010-09-02
Norway
Forma: középszerû, erõnlét: jó
Kedves fickó, aki higgadt és becsületes.
Tulajdonos: Neumarkt (2010-01-12 óta)
TSI: 920
Fizetés: 98 e Ft (81 Ft) /hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
1 568 Ft /szezon
Betöltés... Betöltés...
ÁTADÓLISTÁRA TÉVE
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 2/20 pocsék
Szélsõjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
Kikiáltási ár: 20 000 eFt
Határidõ: 2010-07-09
És örülhetek, ha ennyiért elmegy.
Szerda délután kb.: 1-3-ig! Mert pont szombaton jár le és akkor még a mindenki a meccsre akar erõsíteni! Én ezt csináltam csak 4:30-kor tettem ki de ugyan úgy eredményes volt!
Bár ha kikap a csapat lehet szombat este igazol és akk ha szerdán 6-8 körül rakod ki lehet az se rossz!
Bár ha kikap a csapat lehet szombat este igazol és akk ha szerdán 6-8 körül rakod ki lehet az se rossz!
En meg tobb 40-60 kozotti jatekost nem tudtam eladni 20 ert sem.
Egyik elment 18-ert a masik 20-ert.
Szoval ti meg szerencsesnek mondhatjatok magatokat.
Egyik elment 18-ert a masik 20-ert.
Szoval ti meg szerencsesnek mondhatjatok magatokat.
Jah az.
Annak én is megéreztem a szelét. Az 55 millás játékost, 50-ért alig bírtam eladni!
Annak én is megéreztem a szelét. Az 55 millás játékost, 50-ért alig bírtam eladni!
hogy a következõ szezontól jelentõsen gyorsabb lesz az edzés.
érdekes, én a napokban raktam ki egy 17 éves remek ifim 50 milláért, még több mint 4 óra van a licitbõl, de már licitáltak rá.
így van, most már über brutál játékosokat kell kiedzeni, és eladni, ahhoz hogy jöjjön a pénz
Az a gaz hogy ilyen jatekosokat sok tizmillioert ellehatett adni, most meg adnak nemelyikert 15-t es kesz, de ha peches vagy es 0-ert rakod ki lehet hogy meg 4 milliot se kapsz erte.
Ennyire leamortizalta hirtelen a piacot a bejelentes.
Ennyire leamortizalta hirtelen a piacot a bejelentes.
Eladó az >>> ifim <<<, most hoztam fel, remek a védekezése.
0 Ft-ért tettem ki, szóval így év végén ár alatt is megveheti valaki
0 Ft-ért tettem ki, szóval így év végén ár alatt is megveheti valaki
Hogy ugy jojjon ki, hogy szombat este lehessen megvenni, mert akkor vannak fent a legtobben, bar most kitenni jatekost mar lenyegtelen annyira el van qrva a piac. :(
Kinek mi a tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy mikor érdemes kirakni egy játékost, hogy minél nagyobb legyen az érdeklõdés iránta?
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
értem, én is kapust edzek, tényleg csak ilyen felfogásban lehet, ahogy írod, tavaly kezdtem, egy szezon alatt (kicsit kevesebb, mert közben vettem õket) lett két nagyszerû, és felbuzdulván el is adtam õket, de az idei kettõbõl csak egyet adtam el, a másikat edzem jó sokáig, meg persze mellette az újat
Sziasztok.
Ha középen szeretnék támadásokat vezetni, milyen Spec. tulajdonság ajánlott a középpályásnak?
Technika?
Ha középen szeretnék támadásokat vezetni, milyen Spec. tulajdonság ajánlott a középpályásnak?
Technika?
itt nem is a hirtelen gazdagodás a lényeg mert olyat nem lehet.
én kapusokat edzek idötlen idök ota, 2-3 szezononként adok el 1-et, de azt 1 milliárd felett, abbol veszek helyette, és egy olyan mezönyjátékost aki 6-7 szezonig alapember a posztján, év közben pedig a jegybevételekböl 1-1 mezönyjátékost van hogy sikerül venni.
én kapusokat edzek idötlen idök ota, 2-3 szezononként adok el 1-et, de azt 1 milliárd felett, abbol veszek helyette, és egy olyan mezönyjátékost aki 6-7 szezonig alapember a posztján, év közben pedig a jegybevételekböl 1-1 mezönyjátékost van hogy sikerül venni.
Most eladtam a remek kapusomat 140 000-ért, és a szezont kihúzom egy megfelelõ portással, aztán csak akkor veszek újat, ha találok nagyon olcsón egy legalább 4 csillagosat.
AZ én tervem, hogy megragadok a 6. ligában és felhagyok ezzel a kp edzéssel, mert az agyamra megy, hogy semmi lóvét nem látok belõle. A kapusedzés fizet a legjobban. Nekem az szimpatikus.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Akkor ezt kihagyom, nem valami bíztató.. Gólszerzés és kapus edzés lépett elõ most a lehetséges edzések közül a második helyre, mivel kezdenek kiöregedni a csatárok a csapatban és a kapusom sem az igazi.. Az elsõ az, hogy edzek még egy szezont jsz-re és csak utána váltok, de akkor tényleg kell a frissítés a fiatalokkal, és csak a legjobbak maradnak, aztán ezek árából próbálok majd védõket venni, és utána mehet az edzésváltás. Játékszervezés edzés tényleg hozza az eredményeket, rövid idõn belül is akár, de ott a hátránya is, az alacsony eladási árak, mivel tele van velük a piac. De ha már van egy komolyabb alaptõkéd mindenképp érdemes arra váltanod szerintem.
A védõedzés iszonyat lassú, én azt edzem jó ideje, az edzés gyorsítása még nem tudom, hogy mennyire jelent majd elõrelépést.
Én éppen azon gondolkoztam, hogy átálljak-e játékszervezésre, mert 3-5-2ben lehetne igazán eredményes a csapat, a védõedzés inkább pénzgyûjtögetésre jó, de bosszantó tud lenni, amikor egy 20 éves játékos 10 hét után lép szintet, szóval azonnali gazdagodást ne várj...
Én éppen azon gondolkoztam, hogy átálljak-e játékszervezésre, mert 3-5-2ben lehetne igazán eredményes a csapat, a védõedzés inkább pénzgyûjtögetésre jó, de bosszantó tud lenni, amikor egy 20 éves játékos 10 hét után lép szintet, szóval azonnali gazdagodást ne várj...
Jiraiya 0 - 8 Rottyantott
0 - 1 Timo Endler 27'
0 - 2 Ninni Migliaccio 34'
0 - 3 Spiridon Apostolescu 38'
0 - 4 Vyktor Ursul 39'
0 - 5 Károly Tamás 64'
0 - 6 Przemys³aw Szwagierek 79'
0 - 7 Przemys³aw Szwagierek 80'
0 - 8 Przemys³aw Szwagierek 84
és a friss igazolás (Spiridon) is betalált :)
11/11, 76-5-ös gólkülönbség, 6 pont elõny :)
0 - 1 Timo Endler 27'
0 - 2 Ninni Migliaccio 34'
0 - 3 Spiridon Apostolescu 38'
0 - 4 Vyktor Ursul 39'
0 - 5 Károly Tamás 64'
0 - 6 Przemys³aw Szwagierek 79'
0 - 7 Przemys³aw Szwagierek 80'
0 - 8 Przemys³aw Szwagierek 84
és a friss igazolás (Spiridon) is betalált :)
11/11, 76-5-ös gólkülönbség, 6 pont elõny :)
7-ed, 8-ad osztályba kiváló játékos! <#eljen>#eljen>
ma este 10-kor jár le, ha érdekel valakit:
Saner Kadir (242252738)
23 éves és 87 napos
TSI: 2 180
Kikiáltási ár: 25 000 eFt
Határidõ: 2010-07-04 22:04
legjobb teljesítménye 4 csillag, ezt egy ideig meccseken át hozta, legrosszabb teljesítménye is 3,5 csillag.
23 éves és 87 napos
TSI: 2 180
Kikiáltási ár: 25 000 eFt
Határidõ: 2010-07-04 22:04
legjobb teljesítménye 4 csillag, ezt egy ideig meccseken át hozta, legrosszabb teljesítménye is 3,5 csillag.
Viola Stoners United - Szuszika Fc 2 - 2
1 - 0 Paul Albutt 3'
1 - 1 Jesus Camboim 13'
1 - 2 László Martin 55'
2 - 2 Spektras Grebenkovas 65'
Nem sikerült a várt gyõzelem, az újonc ellen, pedig fél órát emberelõnyben is játszottam. Bár látva a Gyömöre-Solymi meccset már semmin se lepõdök meg, kész röhej, nem pozitív értelemben.. Jövõ héten valószínûleg eldõl a harmadik hely sorsa az aktuális rangadón. Fontolóra vettem, hogy edzést váltok a következõ szezontól, ebben a kp. edzésben semmi pénz nincs már. Még nem tudom hogy csatár vagy védekezõ lenne e a jobb, esetleg kapus az eredmények szempontjából se mindegy, és az is fontos hogy késõbb jól jövedelmezzen.. kinek mi vált be, melyiket javasolnátok inkább?
1 - 0 Paul Albutt 3'
1 - 1 Jesus Camboim 13'
1 - 2 László Martin 55'
2 - 2 Spektras Grebenkovas 65'
Nem sikerült a várt gyõzelem, az újonc ellen, pedig fél órát emberelõnyben is játszottam. Bár látva a Gyömöre-Solymi meccset már semmin se lepõdök meg, kész röhej, nem pozitív értelemben.. Jövõ héten valószínûleg eldõl a harmadik hely sorsa az aktuális rangadón. Fontolóra vettem, hogy edzést váltok a következõ szezontól, ebben a kp. edzésben semmi pénz nincs már. Még nem tudom hogy csatár vagy védekezõ lenne e a jobb, esetleg kapus az eredmények szempontjából se mindegy, és az is fontos hogy késõbb jól jövedelmezzen.. kinek mi vált be, melyiket javasolnátok inkább?
Megrendelted a stadionod felújítását, és a kivitelezõknek kifizettél 86 867 eFt-ot.
Készül a 20500 férõhelyes stadion, ideje volt már bõvíteni, mert esõben is telt ház volt.
Készül a 20500 férõhelyes stadion, ideje volt már bõvíteni, mert esõben is telt ház volt.
anno 1987
A meccs elõtt az edzõcsere plusz a új fiatal véddõk és a fizetések (ami van 5000 eFt körül) -501 eFt-om volt szerdán 4:30 körül kiraktam 3 védõmet!
A meccsen kerestem 11 594 eFt-ot+ a 3 játékosom elment
- 4 370 eFt
-12 160 eFt
-14 250 eFt-ért és most van 36 667 eFt-om

A meccsen kerestem 11 594 eFt-ot+ a 3 játékosom elment
- 4 370 eFt
-12 160 eFt
-14 250 eFt-ért és most van 36 667 eFt-om

En ev elejen 3-4vedo kivetelevel mindenkit el fogok adni,es szeretnek egy nb6ban is eros kozepcsapatot osszehozni.Szal nem palya az egyel kevesebb ember edzese semmikepp.
Megprobalhatnal csak 9 vedot edzeni es akkor egybol lenne 2 tamadobb taktikad. En most ezt fogom csinalni mivel most adtam el 4 hatvedemet osszesen 850 millioert. Az uj szezontol pedig igazolok illetve felhozok az utanpotlasbol jatekosokat es kiedzek egy uj garniturat!:)
Készpénz: 637 786 eFt (1 505 038 eFt) <#zavart2>#zavart2>
Készpénz: 637 786 eFt (1 505 038 eFt) <#zavart2>#zavart2>
Elõzõ 2 szezonban 5-4-1ben játszottam, és mindig megkaptam a fórumon is, hogy 1 csatárral nem lehetek eredményes.
5-3-2 jobb a tapasztalataim szerint, és a keretem ehhez passzol (1 hete el is adtam az egyik idõsödõ szélsõmet 100 000-ért).
4-4-2re pedig nem állok át még, mert fontos a 10 védõ edzése, és még nem akarok feljutni.
5-3-2 jobb a tapasztalataim szerint, és a keretem ehhez passzol (1 hete el is adtam az egyik idõsödõ szélsõmet 100 000-ért).
4-4-2re pedig nem állok át még, mert fontos a 10 védõ edzése, és még nem akarok feljutni.
Hmmm okey,akkor az lesz.Koszi az eszrevetelt,nem tudtam hogy ennyire sebezheto ez a taktika.
5-4-1et kell jatszani ennyi es ha hatranyba kerulsz atterni tamadobb jatekra, de 3 kozeppalyassal jatszani ameg a nem komoly merkozeseken is veszelyt jelent, hat meg komolyabb csapatok ellen.
Ja es meg valami 33 a tamadas egy 1,5K es egy 6K TSI-s jatekossal ?
Nalam 42 a tamadas ugyanugy ket tamadoval aki egyik csak 3k a mask 4.5k raadasul az egyik hatrebb van vonva.
Tehat egyertelmuen keves az a tamadojatek.
Nalam 42 a tamadas ugyanugy ket tamadoval aki egyik csak 3k a mask 4.5k raadasul az egyik hatrebb van vonva.
Tehat egyertelmuen keves az a tamadojatek.
Mi a baj az 5-3-2vel?En azzal jatszom miota regisztraltam,neha 5-4-1.
Van jobb otleted is 10vedot edzeni?
Van jobb otleted is 10vedot edzeni?
Akkor is gyenge a kozeppalya es gyenge a csatarsor is, igy nehez golt loni es az eros vedelem semmit nem er, mert akar ugy is lohet golt az ellenfel, ha csak egyharmad a tamadoerteke a vedelmi ertekhez kepest.
Akkor inkabb jatszana 4-4-2-t,az sokkal kiegyensulyozottabb, na de 5-3-2 ?
Akkor inkabb jatszana 4-4-2-t,az sokkal kiegyensulyozottabb, na de 5-3-2 ?