22246
Hattrick
-
#16362 fél évvel előtted regelt, most már kétszer akkora csapata van mind neked ... szerintem jól járnál ha hallgatnál rá, mert nem mond hülyeséget. -
#16361 Nem csak szerinted, szerintem is.
Én a helyében már rég beszereztem volna egy 26-27 éves rutinos kapust és átálltam volna védőedzésre 17 éves fiatal védőkkel. -
#16360 Edzőmérkőzés eredmény:
Magic Family - Passion Flowers 4 - 0 (300803901)
Egész nap esett az eső, 2208 szurkoló mégis inkább élőben nézte a közeli Magic Family Arena stadionban megrendezendő mérkőzést.
Gólszerzőim:
1 - 0 Stefano Migliorati 10'
2 - 0 Basile Hemelsoet 14'
3 - 0 Torquato Squillante 50'
4 - 0 Maricel Vasilescu 68'
Lap és sérülés nem volt.
Azért raktam be a mérkőzést, mert bemutatkozott rajta a két új igazolásom.
Ráadásul mindketten góllal.
Remélem ez jó jel a hétvégi meccs előtt, ahol is hazai pályán fogadjuk a csoport toronymagasan legjobb csapatát.
Egy vereségük van (meglepetés volt a javából az is) és 56 - 7-es gólkülönbségük. -
#16359 Nagy fogás és nagyszerű erősítés szerintem. -
#16358 jó vételnek tűnik! -
#16357 Eladtam a ragyogó csatáromat(Ole Rødset->421 600 eFt),és kerestem is rajta,mert kiemelkedőként vettem.Gól szerzést edzem,és még van pár remek és nagyszerű támadó a tarsolyban,igaz egyik sem ragyogó.Viszont most lett az egyik kiemelkedő csatár,aki már most 15 gól-nál jár a szezonban(nagyon megy neki és remélem így is marad),szóval úgy döntöttem kapusra cserélem a legjobb képességű támadómat:
És jött helyette egy kapus:
Ára: 356 200 eFt
Alfredo Medrano (267390639)
Spain 21 éves és 31 napos, következő születésnap: 2011-01-09
Forma: jó, erőnlét: remek
Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
Tapasztalata csapnivaló, és gyenge vezetői képessége van.
Tulajdonos: GreenCastle (2010-10-18 óta)
TSI: 13 100
Fizetés: 1 082 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Betöltés... Betöltés...
Jelenlegi képességek
Védés: 10/20 kiemelkedő
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 2/20 pocsék
Szélsőjáték: 2/20 pocsék
Átadás: 2/20 pocsék
Gólszerzés: 1/20 katasztrofális
Pontrúgás: 2/20 pocsék -
#16356 Nálam pont van piacon két középpályás, ha gondolod.. :) Árról még esetleg egyeztethetünk is.. bár reális áron vannak kint. -
#16355 Értem csak jobban örültem volna, ha innen viszi el valaki a játékosaimat. -
#16354 Nem veszek játékost nem érted? A mostaniakat akarom edzeni, mind fiatal. -
#16353 Láttam, hogy kapust edzel csak azt nem értettem, hogy ennek ellenére a kapusaid miért hoznak ennyi csillagot.
Ha ki akarsz esni az más kérdés, de ÁSE ellen akkor is kötelező a győzelem.
A Hattrickban, ha van egy elmentett alapfelállásod, akkor belefér, hogy ritkábban lépj be és mégis nyerheted a mérkőzéseket.
Hogy ez jó vagy nem az már más kérdés, főleg, hogy elvileg a játék azt is díjazza, ha nézed a mérkőzést, amit éppen játszol.
Én is naponta bújom a játékot és igyekszem egyre jobb csapatot összerakni.
Amúgy azt csak halkan jegyzem meg, hogy ha a 7. ben tényleg védőket akarsz edzeni, akkor vidd el a szélső védőmet. -
#16352 Anno Geonak sokat segített egy új kapus, de igazad van egy új kapus nem oldja meg alaphelyzetben a dolgokat, de 3-4 új mezőnyjátékos igen. -
#16351 Milyen csoport és egyben játék az, ahol egy Nagyétkű favágók nevű csapat, 2 hetente belépő managerrel, 15 játékossal amiből a legfiatalabb 32 !!!! éves, 16.000 TSI-vel, sosem állított taktikával rommá ver másokat????
Hányni tudnék tőle! Én meg naponta bújom órákat azt még helyzetem sincs meccsenként! Pedig már minden végig állítottam! -
#16350 Már feljutáskor kiestem....sőt ki is akadtam nem is olyan rég és azóta lazázom....
Nem igazolok senkit, kiesem, lesz új edzőm, építem a stadiont, maradok hetedben.
Következő szezonban csapat építés a hatodra, ahol biztos bennt maradást akarok, ha nem delete.... -
#16349 Egy új kapus önmagában nem menti meg a kieséstől (főleg ha védést edz). Érdemes lenne inkább mezőnybe igazolni, vagy pedig átállni olyan edzésre, ami alatt a csapategységek látványosabban fejlődnek - játékszervezés pl. -
#16348 Nézd lehet akármilyen jó a kapusod, ha kevés csillagot hoz, akkor nem ér semmit.
Legalábbis szerintem. -
#16347 28 milláért ment el. :) -
#16346 :AS:A:D:DD:DDDDDD kapust? :AS:A:D:DDD értesz hozzá..... -
#16345 Nézzük a hátralévő meccseidet.
FC Gooner ellen nincs esélyed, de Nagyétkű Favágók éa Mecseknádasd CF kis szerencsével verhető, míg ÁSE ellen kötelező a győzelem.
Mivel FC Gooner ellen esélyed sincs idegenben, így én lazáznék ellene.
Ha van pénzed akkor igazolj egy kapust,egy középpályást, egy középső védőt és egy szélső védőt. (ez szerintem a fontossági sorrend)
Ha jól igazolsz szerintem benn maradhatsz. -
#16344 Köszi már meg is nyertem az első meccsem.Egyenlőre nagyon bejön az oldal.:) -
#16343 Tudod ez a rokkant válogatott is leobatott, hiába volt minden hókuszpókusz. -
#16342 Én játszom rajta, szerintem érdemes! Gyakran vannak meccsek, fejlesztik is folyamatosan, és még csak a 2. szezon elején tartunk, tehát nem nagy a lemaradás az élmezőnnyel, ha most regisztrálsz. -
#16341 Ha van pénzed, akkor vegyél 25 év körüli ragyogó/lenyűgöző középpályásokat! Én ilyenekkel töltöttem fel a középpályámat szezon előtt, és meg is lett az eredménye. -
#16340 Nálad még a kezdőbe is beférne. :) -
#16339 Csak ha BÉ csapatba ajálLlanád boot csapat elen. -
#16338 Ha van pénzed és 5-3-2-őt akarsz játszani akkor vegyél 3-4 (ha lesérül az egyik) középpályást. -
#16337 köszi, igyekszem :)
jaja már lenyűgöző meg kiemelkedőek a védőim.
pénzem elég sok van, szval az nem jelent akadályt. akkor majd lesek 1-2t oda. -
#16336 Ha én ajánlanám neki akkor csak azért se venné meg szerintem. -
#16335 Szia!
Gondolom védőket edzel. (az 5-3-2-es felállásodból gondolom)
A középpályára a játékszervezés (minimum jó) és átadás (minimum gyenge, de inkább középszerű) tulajdonság a lényeg, de ha van pénzed és olyat vennék akinek a védekezés és a gólszerzés is minimum gyenge.
A tapasztalat se legyen pocsék alatt, de minél idősebb annál nagyobb a tapasztaltságával szembeni elvárás szerintem.
Ha kifogsz 1-2 ilyen középpályást, akkor az jelentősen erősíti a csapatodat.
Viszont mindenképpen érd el, hogy a középpályásaid hozzák a 3-3,5 csillagot, mert ilyen középpályában 6. osztályban feltörlik a csapatoddal a padlót.
Amúgy, ha nem kapkodsz és figyeled a piacot, akkor jó áron erősíthetsz, mert közeleg a szezon vége és ilyenkor esnek az árak.
Szólj Geo-nak, hogy frissítse a fejlécedet. -
#16334 Azért kérdeztem, mert ő valszeg megy vissza a hetedbe és ha védőket fog edzeni, akkor az a védőcsóka neki faszás lenne. Írj neki. -
#16333 középpályára milyen tulajdonságokat kell néznem?
illetve ha most vennék, hány csillag, kor? :P -
#16332 Nem ajánlom külön senkinek se, hiszen mindenki tudja, hogy milyen a csapata és milyen irányba akarja fejleszteni éppen.
Kiraktam őket átadóra, mert igazoltam jobbakat és hiszem, hogy lesz olyan, akinek a nagy erősítést jelentenek. -
#16331 Mcfrostnak ajánlottad már? -
#16330 Valaki játszik a powerplaymanager nevű oldalon?érdemes regisztrálni? -
#16329 Szerintetek elviszik őket jó áron? -
#16328 Igazoltam két új játékost (mindketten bemutatkoznak holnap az edzőmérkőzésen, így átadólistára került 2 játékosom:
Védekező szélső védő:
Stefan Paulsson (278442348)
19 éves és 103 napos, következő születésnap: 2010-10-28 Sweden
Forma: megfelelő, erőnlét: jó
Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
Tapasztalata pocsék, és gyenge vezetői képessége van.
Tulajdonos: Magic Family (2010-04-07 óta (15/41), 1sz 11h 6n)
TSI: 670
Fizetés: 89 eFt (74 eFt) /hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
1 424 eFt /szezon
Specialitása: Jól fejelő
ÁTADÓLISTÁRA TÉVE
Határidő: 2010-10-21 13:27 (2 nap 1ó 28p)
Kikiáltási ár: 0 eFt
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 7/20 jó
Játékszervezés: 2/20 pocsék
Szélsőjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
Csatár:
Florentino Aroso (278931915)
21 éves és 36 napos, következő születésnap: 2011-01-03 Portugal
Forma: jó, erőnlét: remek
Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és igazságos.
Tapasztalata pocsék, és gyenge vezetői képessége van.
Tulajdonos: Magic Family (2010-03-17 óta (12/41), 1sz 14h 6n)
TSI: 1 720
Fizetés: 103 eFt (85 eFt) /hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
1 648 eFt /szezon
ÁTADÓLISTÁRA TÉVE
Határidő: 2010-10-22 11:51 (2 nap 23ó 49p)
Kikiáltási ár: 16 000 eFt
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 6/20 megfelelő
Szélsőjáték: 5/20 középszerű
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 7/20 jó
Pontrúgás: 2/20 pocsék
Mivel egyikük se drága így ajánlom őket a figyelmetekbe! -
#16327 Kíváncsian várom az új középpályád bemutatkozását és sok sikert.
Bár a csoportodat elnézve nem lesznek kiesési gondjaid, így nyugodtan erősíthetsz és kísérletezhetsz. -
#16326 Az Biztos, hogy a HO-ban vannak még bőven kiaknázatlan lehetőségek, de a Foxtrickel (Firefox kiegészítés) kiegészítve így is nagy segítség a HO szerintem! -
#16325 En is azt hasznalom, de azert tobbet is kihozhatnanak belole a tisztelt programozo kisiparosok! -
#16324 Maganak igaza van! -
#16323 Tudom, amikor még leigazoltam sokkal jobb játékos volt, de valahogy belefásult a szerepébe. Most úgy láttam, hogy a kp.-t mindenképpen meg kell erősítenem, mert ott igen aggasztó volt a helyzet, meccsek 99%-a ott ment el, de most már sokkal biztosabbnak érzem, remélem minimum 2 szezont kibírnak az új játékosok ott, a védelem pedig adott. Így ahogy mondtad, a következő fogás egy kapus lesz majd, ahogy telik rá, egy talán nagyszerűt, vagy kiemelkedőt szeretnék majd venni, attól függ mennyi lesz a piaci ára. Középpályáshoz hozzátéve, mind a két játékost áron alul vettem, nem is kicsit, korához képest igen jók szerintem. :)