22246
Hattrick
  • gabber_saviola
    fél évvel előtted regelt, most már kétszer akkora csapata van mind neked ... szerintem jól járnál ha hallgatnál rá, mert nem mond hülyeséget.
  • gabber_saviola
    Nem csak szerinted, szerintem is.

Én a helyében már rég beszereztem volna egy 26-27 éves rutinos kapust és átálltam volna védőedzésre 17 éves fiatal védőkkel.
  • Magic Boy
    Edzőmérkőzés eredmény:
    Magic Family - Passion Flowers 4 - 0 (300803901)

Egész nap esett az eső, 2208 szurkoló mégis inkább élőben nézte a közeli Magic Family Arena stadionban megrendezendő mérkőzést.

Gólszerzőim:
    1 - 0 Stefano Migliorati 10'
    2 - 0 Basile Hemelsoet 14'
    3 - 0 Torquato Squillante 50'
    4 - 0 Maricel Vasilescu 68'

Lap és sérülés nem volt.

Azért raktam be a mérkőzést, mert bemutatkozott rajta a két új igazolásom.
    Ráadásul mindketten góllal.
    Remélem ez jó jel a hétvégi meccs előtt, ahol is hazai pályán fogadjuk a csoport toronymagasan legjobb csapatát.
    Egy vereségük van (meglepetés volt a javából az is) és 56 - 7-es gólkülönbségük.
  • Magic Boy
    Nagy fogás és nagyszerű erősítés szerintem.
  • pe28
    jó vételnek tűnik!
  • green6k
    Eladtam a ragyogó csatáromat(Ole Rødset->421 600 eFt),és kerestem is rajta,mert kiemelkedőként vettem.Gól szerzést edzem,és még van pár remek és nagyszerű támadó a tarsolyban,igaz egyik sem ragyogó.Viszont most lett az egyik kiemelkedő csatár,aki már most 15 gól-nál jár a szezonban(nagyon megy neki és remélem így is marad),szóval úgy döntöttem kapusra cserélem a legjobb képességű támadómat:

És jött helyette egy kapus:
    Ára: 356 200 eFt

Alfredo Medrano (267390639)
    Spain 21 éves és 31 napos, következő születésnap: 2011-01-09

Forma: jó, erőnlét: remek
    Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
    Tapasztalata csapnivaló, és gyenge vezetői képessége van.
    Tulajdonos: GreenCastle (2010-10-18 óta)
    TSI: 13 100
    Fizetés: 1 082 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
    Lapok: 0
    Sérülések: Egészséges
    Betöltés... Betöltés...
    Jelenlegi képességek
    Védés: 10/20 kiemelkedő
    Védekezés: 4/20 gyenge
    Játékszervezés: 2/20 pocsék
    Szélsőjáték: 2/20 pocsék
    Átadás: 2/20 pocsék
    Gólszerzés: 1/20 katasztrofális
    Pontrúgás: 2/20 pocsék
  • sajtburger
    Nálam pont van piacon két középpályás, ha gondolod.. :) Árról még esetleg egyeztethetünk is.. bár reális áron vannak kint.
  • Magic Boy
    Értem csak jobban örültem volna, ha innen viszi el valaki a játékosaimat.
  • McFrost
    Nem veszek játékost nem érted? A mostaniakat akarom edzeni, mind fiatal.
  • Magic Boy
    Láttam, hogy kapust edzel csak azt nem értettem, hogy ennek ellenére a kapusaid miért hoznak ennyi csillagot.

Ha ki akarsz esni az más kérdés, de ÁSE ellen akkor is kötelező a győzelem.

A Hattrickban, ha van egy elmentett alapfelállásod, akkor belefér, hogy ritkábban lépj be és mégis nyerheted a mérkőzéseket.
    Hogy ez jó vagy nem az már más kérdés, főleg, hogy elvileg a játék azt is díjazza, ha nézed a mérkőzést, amit éppen játszol.

Én is naponta bújom a játékot és igyekszem egyre jobb csapatot összerakni.

Amúgy azt csak halkan jegyzem meg, hogy ha a 7. ben tényleg védőket akarsz edzeni, akkor vidd el a szélső védőmet.
  • Magic Boy
    Anno Geonak sokat segített egy új kapus, de igazad van egy új kapus nem oldja meg alaphelyzetben a dolgokat, de 3-4 új mezőnyjátékos igen.
  • McFrost
    Milyen csoport és egyben játék az, ahol egy Nagyétkű favágók nevű csapat, 2 hetente belépő managerrel, 15 játékossal amiből a legfiatalabb 32 !!!! éves, 16.000 TSI-vel, sosem állított taktikával rommá ver másokat????

Hányni tudnék tőle! Én meg naponta bújom órákat azt még helyzetem sincs meccsenként! Pedig már minden végig állítottam!
  • McFrost
    Már feljutáskor kiestem....sőt ki is akadtam nem is olyan rég és azóta lazázom....
    Nem igazolok senkit, kiesem, lesz új edzőm, építem a stadiont, maradok hetedben.
    Következő szezonban csapat építés a hatodra, ahol biztos bennt maradást akarok, ha nem delete....
  • kovacsgeri
    Egy új kapus önmagában nem menti meg a kieséstől (főleg ha védést edz). Érdemes lenne inkább mezőnybe igazolni, vagy pedig átállni olyan edzésre, ami alatt a csapategységek látványosabban fejlődnek - játékszervezés pl.
  • Magic Boy
    Nézd lehet akármilyen jó a kapusod, ha kevés csillagot hoz, akkor nem ér semmit.
    Legalábbis szerintem.
  • banok
    28 milláért ment el. :)
  • McFrost
    :AS:A:D:DD:DDDDDD kapust? :AS:A:D:DDD értesz hozzá.....
  • Magic Boy
    Nézzük a hátralévő meccseidet.

FC Gooner ellen nincs esélyed, de Nagyétkű Favágók éa Mecseknádasd CF kis szerencsével verhető, míg ÁSE ellen kötelező a győzelem.

Mivel FC Gooner ellen esélyed sincs idegenben, így én lazáznék ellene.

Ha van pénzed akkor igazolj egy kapust,egy középpályást, egy középső védőt és egy szélső védőt. (ez szerintem a fontossági sorrend)

Ha jól igazolsz szerintem benn maradhatsz.
  • REALista
    Köszi már meg is nyertem az első meccsem.Egyenlőre nagyon bejön az oldal.:)
  • McFrost
    Tudod ez a rokkant válogatott is leobatott, hiába volt minden hókuszpókusz.
  • kovacsgeri
    Én játszom rajta, szerintem érdemes! Gyakran vannak meccsek, fejlesztik is folyamatosan, és még csak a 2. szezon elején tartunk, tehát nem nagy a lemaradás az élmezőnnyel, ha most regisztrálsz.
  • kovacsgeri
    Ha van pénzed, akkor vegyél 25 év körüli ragyogó/lenyűgöző középpályásokat! Én ilyenekkel töltöttem fel a középpályámat szezon előtt, és meg is lett az eredménye.
  • Magic Boy
    Nálad még a kezdőbe is beférne. :)
  • McFrost
    Csak ha BÉ csapatba ajálLlanád boot csapat elen.
  • Magic Boy
    Ha van pénzed és 5-3-2-őt akarsz játszani akkor vegyél 3-4 (ha lesérül az egyik) középpályást.
  • Burdi
    köszi, igyekszem :)
    jaja már lenyűgöző meg kiemelkedőek a védőim.
    pénzem elég sok van, szval az nem jelent akadályt. akkor majd lesek 1-2t oda.
  • Magic Boy
    Ha én ajánlanám neki akkor csak azért se venné meg szerintem.
  • Magic Boy
    Szia!

Gondolom védőket edzel. (az 5-3-2-es felállásodból gondolom)

A középpályára a játékszervezés (minimum jó) és átadás (minimum gyenge, de inkább középszerű) tulajdonság a lényeg, de ha van pénzed és olyat vennék akinek a védekezés és a gólszerzés is minimum gyenge.
    A tapasztalat se legyen pocsék alatt, de minél idősebb annál nagyobb a tapasztaltságával szembeni elvárás szerintem.

Ha kifogsz 1-2 ilyen középpályást, akkor az jelentősen erősíti a csapatodat.

Viszont mindenképpen érd el, hogy a középpályásaid hozzák a 3-3,5 csillagot, mert ilyen középpályában 6. osztályban feltörlik a csapatoddal a padlót.

Amúgy, ha nem kapkodsz és figyeled a piacot, akkor jó áron erősíthetsz, mert közeleg a szezon vége és ilyenkor esnek az árak.

Szólj Geo-nak, hogy frissítse a fejlécedet.
  • gabber_saviola
    Azért kérdeztem, mert ő valszeg megy vissza a hetedbe és ha védőket fog edzeni, akkor az a védőcsóka neki faszás lenne. Írj neki.
  • Burdi
    középpályára milyen tulajdonságokat kell néznem?
    illetve ha most vennék, hány csillag, kor? :P
  • Magic Boy
    Nem ajánlom külön senkinek se, hiszen mindenki tudja, hogy milyen a csapata és milyen irányba akarja fejleszteni éppen.

Kiraktam őket átadóra, mert igazoltam jobbakat és hiszem, hogy lesz olyan, akinek a nagy erősítést jelentenek.
  • gabber_saviola
    Mcfrostnak ajánlottad már?
  • REALista
    Valaki játszik a powerplaymanager nevű oldalon?érdemes regisztrálni?
  • Magic Boy
    Szerintetek elviszik őket jó áron?
  • Magic Boy
    Igazoltam két új játékost (mindketten bemutatkoznak holnap az edzőmérkőzésen, így átadólistára került 2 játékosom:

Védekező szélső védő:

Stefan Paulsson (278442348)
    19 éves és 103 napos, következő születésnap: 2010-10-28 Sweden

Forma: megfelelő, erőnlét: jó
    Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
    Tapasztalata pocsék, és gyenge vezetői képessége van.
    Tulajdonos: Magic Family (2010-04-07 óta (15/41), 1sz 11h 6n)
    TSI: 670
    Fizetés: 89 eFt (74 eFt) /hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
    1 424 eFt /szezon
    Specialitása: Jól fejelő

ÁTADÓLISTÁRA TÉVE

Határidő: 2010-10-21 13:27 (2 nap 1ó 28p)

Kikiáltási ár: 0 eFt

Jelenlegi képességek
    Védés: 1/20 katasztrofális
    Védekezés: 7/20 jó
    Játékszervezés: 2/20 pocsék
    Szélsőjáték: 4/20 gyenge
    Átadás: 4/20 gyenge
    Gólszerzés: 4/20 gyenge
    Pontrúgás: 3/20 csapnivaló

Csatár:

Florentino Aroso (278931915)
    21 éves és 36 napos, következő születésnap: 2011-01-03 Portugal

Forma: jó, erőnlét: remek
    Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és igazságos.
    Tapasztalata pocsék, és gyenge vezetői képessége van.
    Tulajdonos: Magic Family (2010-03-17 óta (12/41), 1sz 14h 6n)
    TSI: 1 720
    Fizetés: 103 eFt (85 eFt) /hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
    1 648 eFt /szezon

ÁTADÓLISTÁRA TÉVE

Határidő: 2010-10-22 11:51 (2 nap 23ó 49p)

Kikiáltási ár: 16 000 eFt

Jelenlegi képességek
    Védés: 1/20 katasztrofális
    Védekezés: 3/20 csapnivaló
    Játékszervezés: 6/20 megfelelő
    Szélsőjáték: 5/20 középszerű
    Átadás: 4/20 gyenge
    Gólszerzés: 7/20 jó
    Pontrúgás: 2/20 pocsék

Mivel egyikük se drága így ajánlom őket a figyelmetekbe!
  • Magic Boy
    Kíváncsian várom az új középpályád bemutatkozását és sok sikert.

Bár a csoportodat elnézve nem lesznek kiesési gondjaid, így nyugodtan erősíthetsz és kísérletezhetsz.
  • Magic Boy
    Az Biztos, hogy a HO-ban vannak még bőven kiaknázatlan lehetőségek, de a Foxtrickel (Firefox kiegészítés) kiegészítve így is nagy segítség a HO szerintem!
  • JimKirk
    En is azt hasznalom, de azert tobbet is kihozhatnanak belole a tisztelt programozo kisiparosok!
  • JimKirk
    Maganak igaza van!
  • sajtburger
    Tudom, amikor még leigazoltam sokkal jobb játékos volt, de valahogy belefásult a szerepébe. Most úgy láttam, hogy a kp.-t mindenképpen meg kell erősítenem, mert ott igen aggasztó volt a helyzet, meccsek 99%-a ott ment el, de most már sokkal biztosabbnak érzem, remélem minimum 2 szezont kibírnak az új játékosok ott, a védelem pedig adott. Így ahogy mondtad, a következő fogás egy kapus lesz majd, ahogy telik rá, egy talán nagyszerűt, vagy kiemelkedőt szeretnék majd venni, attól függ mennyi lesz a piaci ára. Középpályáshoz hozzátéve, mind a két játékost áron alul vettem, nem is kicsit, korához képest igen jók szerintem. :)