22246
Hattrick
-
#18003 A kezdoben csak 4 jatekosodnak volt valamilyen specialitasa, erre te kreativ jatekot jatszol.
Are you on drugs? -
#18002 Engem elvertek 3 db szabadrúgással :D
Miska pedig éppen zabot hegyez Iszapszentgilisztáson. Láttam -
#18001 Maganak is!
Misi'baval mi a hekyzet? Irtam ma neki HT-n, de meg nem valaszolt pedig 27.-en belepett! -
#18000 Azt azert ne felejtsuk el, hogy az 5-3-2 nem eppen egy tamado felallas. Szerintem egy eleg komoly tamado szekcio kell ahhoz, hogy ezzel a felallasal sikeres legyen az ember. Aztan lehet, hogy rosszul ertelmezem az egesz jatekot!
A kozeppalyad valamivel, a vedelmed pedig sokkal jobb volt, viszont tamdasban felulmult teged.
Sajnalom, hogy nem sikerult nyerned:( -
#17999 Gratulálok mindenkinek! -
#17998 Fc. Catalunya - csakkispest 0:0
Ha múlt héten nem adtam volna fel az egész küzdelmet, akkor most olyan ideges lennék h biztos olyant csinálnák h azonnal kitiltanának a csapatot meg a szelektív hulladékgyűjtőbe dobálgatnák..
Nulla ez az egész, jó, hogy 5 védő, de 60, 61%-os labdabirtoklás, világklasszis és kiemelkedő kp.-m, az igaz, hogy a támadó szekció megfogyatkozott egy eladással, de akkor is győzni kellett volna, 70. perctől meg emberelőnyben játszottunk.. tényleg vicc ez az egész már.
Olyan igazolások kellenek mint JimKirk amilyeneket végrehajt, minimum világklasszis.. és 20 én. körüliek.
Olyan csapat ellen döntetleneztünk, ahol egy durva csatár van, többi leves meg hónapok óta vagy mióta be se lépett.. vicc..
2 kapufa + 1 helyzet = nulla gól. -
#17997 Taktikailag oriasi lehetosegek rejlenek ebben a sracban, ha kitolom szelre maris jo az egyik oldalon a tamadasom!
Remelem 28 ev felett nem fog rohamosan esni a TSI-je! -
#17996 HO szerint ha mindket csatarom vedekezik, akkor megvan a megfelelo kozeppalya, es a jo kozepso tamdas!:) -
#17995 Az uj csatarom:
-
adenin2 #17994 Ma sem kaptam gólt. Így már 4 mecs óta nem kaptam gólt. Na és ma a taktikám most már földöntúli szinten van.
Az első, döntetlent játszott így a 3. helyről előre mentem a 2. helyre. Még nagyobb esélyem van az első hely megszerzésére, bár még sok van hátra.
Kicsit sajnálom az elsőt, mert döntetlent játszott. Azon a mecsen 70% fölötti labdabirtoklással nem tudott gólt lőni. Pont ez ellen fogok következőleg játszani, remélem én már tudok neki gólt lőni.
Kb 400 000 eFt-om van év végén veszek majd egy fiatal csatárt. Szerintetek hány évest vegyek majd? Szintben biztos kiemelkedő felettit veszek majd, mert nincs igazán jó csatárom. -
hapeti #17993 Kovika Utd. - Real CSEPEL 4-0 PIC-elve
Stabilan maradtam ötödik igaz 1 pontra vagyok a kiesőzónától. Nálam a szezon vége izgalmas lesz. -
eladom, mert van helyette másik fiatal védőm, aki jobb -
#17991 Gratulálok mindenkinek! -
geo91 #17990 asszem az év meccs volt ez a mai!
Nagyvisnyó 2 - 2 hungeo
1 - 0 Emeterio Eleizamendi 10'
2 - 0 Marco Garbin 44'
2 - 1 Juan Brenes 54'
2 - 2 Oronzo Gleria 68' -
#17989 Sima 4-0ra hoztuk a hazai meccset.
A csapat lejátszott egy mérkőzést. A jegyeladásból befolyt összeg 53 531 eFt.
Készpénz: 272 909 eFt (311 230 eFt) Lehet hogy stadiont kene huzni?
Asszem most jonnek azok a meccsek amelyeket le kell lazaznom nehogy elsokent vegezzek.Tul jok vagyunk iden,az okat nem tudom,ugyanaz a keret mint tavaly szinte.
Gratula a mai gyozteseknek es pontszerzoknek :) -
#17988 Pinnyéd CF - Komáromi VSE 3 - 0
1 - 0 Henny Rademakers 13'
2 - 0 Anders Schæfer 33'
3 - 0 Roland Andrejcsik 64'
Lazázva elvertük a tökutolsót. -
#17987 A vege 11:0 lazazva. -
#17986 Banok FC - Perkáta Patkó Büfé SE 0 - 0
28965 néző -
#17985 C Bucks 4 - 0 Bonito
40000 néző(78 782 eFt)
1 - 0 Baykal Ferah 17'
2 - 0 Juho Mikkola 25'
3 - 0 Baykal Ferah 31'
4 - 0 György Keszthelyi 72'
Lazava hoztuk a kotelezot! -
#17984 7-0
Márics 1 gól
Passaro 1 gól
Renborn 1 gól
Soares 2 gól
Meurice 2 gól
79-82%-os labdabirtoklással
PIC-elve :DD -
#17983 Álmos - Foxtrotty 2:0 a 87. percben. Mondjuk azért baromi jó, hogy három szabadrúgás eventet kapott az Álmos! (Mondjuk én meg vagy három ellentámadást, nem is szólok, de ezek kimaradt)
Jobb csapat nálam, megérdemelten fog győzni. Majd két hét múlva az FC Hungary United otthonában is lazázok, az utolsó három meccsen remélem segít a magasabb csapatszellem.
Az a baj, hogy pocsékra esett vissza az edzőm vezetői képessége, így gyorsabban tér vissza a hűvösre a TS sajnos. -
#17982 A +2 jatekos jo otletnek tunik! -
#17981 én 33410 fős teltháznak örvendhetek botcsapat ellen :D
jelenleg 5-0 (3-0 vt félidőben 79%-os labdabirtoklással) -
#17980 Lehet akkor meg kellene vinni a palyara az ellenfelnek +2 jatekost, hogy megtobb golt lojjek nekik ?
Esetleg zalaegerszegrol kellene igazolniuk ? Bar ott nem emlekszem hogy 2en kevesebben lettekk volna es "golzuhatagot" vagtak volna az MUnak 8 emberrel. -
#17979 Nem a legjobb hasonlat, de tegnap kettos emberhatranybol dobtak golt a kezis fiuk!:)
-
#17978 Valoszinuelg a palyan levo 8 mezonyjatekos doppingolhatott a meccs elott!
A nyugat-nemetek sem voltak tisztak az 54-es dontoben. -
#17977 Hm, el sem kezdodott a masodik felido es 8:0 teljes csapat ellen, nem 8 mezonyjatekos ellen. -
#17976 Valoszinuleg 2001 szeptembereben Fergusson is ezen morfondirozott! -
#17975 De erdekes, hogy ugyanaz a bot csapat aki 100 TSI-s jatekosaival 2 emberrel kevesebbel 3 hettel ezelott 3:3-t jatszottam a 5000-20000-es jatekosaimmal, ugyanazzal a csapattal lazazva 6:0-ra vezetek a felidoben.
Biztos minden rendben van jah. -
#17974 Nyerned kell! -
#17973 Akkor bocs.. :D Bár én ebben a szezonban kezdtem igazán foglalkozni a stadionnal, remélem hamar beindul a biznisz. :)
Első félidőben volt 2 ordító kapufánk, 60%-ban birtokoljuk a labdát, jó lenne győzni, mivel az első helyezettet alázzák, de szerintem inkább ő lazázza a meccset.. -
#17972 Nalam 40 ezres telthaz van! -
#17971 Bármi is lesz, egy nagy pozitívum 23626 nézőszám a mai meccsen, ami eddigi rekordunk. Csütörtökre épült meg a +10000-es állóhely a stadionba, nah ebből lesz bevétel már végre. :)
Amúgy ahogy nézem, egy "kieső" csapatnál simán 24-25 ezres a nézőszám.. érdekes.. :/
CSAK A GYŐZELEM!!! :) -
#17970 Hat 3 belso kozeppalyassal mostanaban nem nagyon fogok kiallni, akkor inkabb csatart veszek.
Most oket neztem ki magamnak:
Bernd Pachner
Pep Estadella
Viktor Ivanov
Jean-Francois Chaput -
#17969 Ha 3 belső középpályással játszol, és van egy természetfeletti KP, akkor szerintem már megfelelő szinten lesz kb.
Nekem akkor jött össze a megfelelő KP, amikor MOST-oltam, az ugye emeli is valamennyit. -
#17968 Rajuk gondoltam:
Endre Káplár
Gábor Bocsa -
#17967 Szerintetek egy 25 eves(50-60K TSI) termeszetfeletti KP, jo atadassal meger 600 milliot? Kb. mennyit adna hozza a kozeppalyamhoz? Jelenleg lenyugozo, es vilagklasszis a ket belso Kp-m, igy viszont csak kozepszeru(5.20) szintet erek el veluk. Minimm megfelelot szeretnek.
Egy normalis ragyogo/lenyugozo csatar, remek/nagyszeru atadassal is kb. ennyibe kerulne! -
#17966 Jol teszed, hogy ma lazazol! Valoszinuleg MOTS-szal is kikapnal az Almostol! -
#17965 Én kitartottam, és idén azt hiszem, nagyon jól szerepelek - eddig -. Remélem ki is tart szezon végéig ez a sikerszéria. -
#17964 Olyan nehéz döntés, amikor szándékosan feladok egy meccset a laza játékkal annak reményében, hogy utána több meccsen is segíthet a magasabb csapatszellem.
Ez annyira nem én vagyok! Minden meccsen küzdeni szeretek a győzelemért, de ez az "eleve feltartott kézzel lépünk a pályára" taktika nem annyira jön be. De most ez kell, a helyzet ezt kívánja.