22246
Hattrick
  • kazai21
    +1
  • matthias92
    +1
  • sapkafej
    +1
  • geo91
    srácok! ki szeretné, hogy Magic Boy visszajöjjön? ha támogatnátok "szavazataitokkal", meggondolná a visszatérést a topikba.
  • dartonita
    Azt a mindenit,szep :O
    Hozzam most jott egy 15eves ifi aki max jo vedekezesu lehet mire felhuzom,de ennek is orulok.At is alltunk az 5-4-1re az ifiknel is,vedo/szelsojatekot edzve.
    Az elso sajat nevelesem lesz aki a nagycsapatban is szerephez juthat.
  • sajtburger
    Igen, de volt egy 14 vagy 17 ezres TSI-s is. Sztem kb. ugyan olyan hátvéd lehetett mint az én védőm.. :/

Amúgy nekem 2 játékosom is figyelik, de én nem veszem komolyan..
  • sapkafej
    ifiben a szélsőjátéka ki lesz maxolva, felnőttben még nem tudom, fog-e kapni. kapjon?
    eladni majd 20-21 éves korában akarom csak :)
  • sapkafej
    nekem írtak pl nemrég az előbb betett védő miatt. bár nem tudom, abból mi lesz, még sose volt ilyen
  • JimKirk
    Pont tegnap neztem azt, hogy 40-50 ezer TSI-s hatvedek vannak az U20-as csapatban.
    Durva jatekosok lehetnek az biztos!
  • sajtburger
    Srácok, nem tudjátok, hogy egy u20-as válogatott védőnek milyen képességei vannak? A képessége mellett gondolom a tapasztalata nagyon számottevő még. Csak ahogy nézem az elmúlt meccset, az én védőm is simán ott lehetett volna, de gondolom nem ő van egyedül ezen a listán.. :)
  • Sysfox
    Mit meg nem adnék egy ilyenért!
  • JimKirk
    Remelem adod neki ezerrel a szelsojatekot!
    Ha kirakod piacra, szolj!
  • geo91
  • gabber_saviola
    ejha :O

gratulálok
  • McFrost
  • jhetedikj
    szép példány :)
  • sapkafej

• green6k
    Vissza vettem a vezetést a csoportomban.Lazázva nyertünk simán,a csoportelső meg kikapott otthon.Remélem innen már nem kúrjuk el a szezont.
  • Jakuza001
    Most megkaptad. :D
  • McFrost
    B@zdmeg, ezt a szmájlit kerestem :D
  • JimKirk
  • McFrost
  • matthias92
    Gratulálok minden győztesnek (:
  • JimKirk
  • McFrost
    Egyelőre :)
  • gabber_saviola
    Egy pont elonyod van, szep!:)
  • gabber_saviola
    Sajna csak mák, de remélem az év végén azért sikerul az elso 3 hely valamelyike.
  • McFrost
    Öt pont elonyod van, szep!:)
  • JimKirk
    Öt pont elonyod van, szep!:)
  • gabber_saviola
    Gratulálok mindenkinek!
  • REALista
    El sem hiszem tegnap idegenben lazázva nyertem 2:3-ra.:)))
    Valamit nagyon tud a csapatom mert elvileg a gyengébbek között van a csoportban de jelenleg akár a 2. helyre is odaérhetek...
  • McFrost
    Frissítsd át a csatársorod! Hiába jók, ha gólképtelenek. Vegyél olyat aki gólt is lő.
  • JimKirk
    Ezt neked kell eldontened! Szerintem, ha sikeres akarsz lenni egy ilyen vedekezo feallassal, akkor penge jatekosok kellenek elore. Mondjuk ezt mar sokszor leirtam:)
  • sapkafej
    van átadás, kivéve az egyik szélsőhátvédet

eddig nem tudtam volna elképzelni, hogy feláldozok helyet, de lehet hogy nem hülyeség. úgyis van egy fiatal védő akinek nem érdekel az edzése
    de amíg felhozom normális szintre mondjuk a 4-4-2-t... át kell gondolni.

kösz a tippet!
  • JimKirk
    Ellentamadashoz atadni tudo hatvedek kellenek, ha vannak ilyenek, akkor nem szoltam!:)

Akar meg elkovetheted azt a szentsegtorest is, hogy felaldozol egy helyet a vedelmben, es egy tamadobb felallassal probalkozol!:)
    Nekem eddig bevalt.
  • sapkafej
    mindig a védelmem a legerősebb, mert azt edzem, és így adott az 5 védős felállás. ellentámadás edzve van, de meccsen még nem mertem bevetni

kérdés, lehet hülyeség: maximum hány éves játékost lehet/érdemes edzővé alakítani? vagy tök mindegy, lehet akár 40 éves is?
    csak mert mostanában nézelődök a piacon
  • Jakuza001
    Szerintem most meginkabb mervado a kozeppalya, mint volt.
    Ha megfelelo elonyt tudsz szerezni a kozeppalyan az mar fel gyozelem.
    55% folott mar eleg sok tamadasvezetest elvon az ellenfeltol es minnel kevesebb a tamadasa annal kevesebb a lehetoseg, hogy golt kapj.

Persze ettol meg a taktikara oda kell figyelni. Ugy tunik meg mindig az 5 kozeppalyas felallasok a legsikeresebbek, ahogy eszrevettem.
    Ha viszont tudod, hogy nem nagy mertekben bukod a kozeppalyat erdemesebb eros hatvedsorral felallni es ellentamasban gondolkozni, persze ehhez kiemelkedo taktikai edzettseg is szukseges.
    Nem art az ellenfel felallasat is a merkozes elott megfigyelni, sokan azonos taktikakkal allnak fel sokszor meglehet oszpontositott szelso ill kozepso tamadasokkal, jo eredmenyt lehet elerni, ha ott gyengebb.

Amugy figyeljetek oda, mert nekem irtak, hogy mostanaban elofordul egy olyan bug a jatekban, ha idegenben lazaztok egy gyenge csapat ellen, akit siman vernetek kellene,bar mekkora erofoleny eseteben is, akkor az nagyon sokszor visszauthet es pontvesztest okoz.
  • sapkafej
    engem megint kiszopattak. de már kezdek hozzászokni.
    hiába kapok viszonylag kevés gólt, szinte képtelen gólt lőni a csapatom

pedig a labdabirtoklás ma is egyenlően oszlott meg. nem tudom mi lesz így, 6. helyre azért van esély, de nem örülök hogy ennyire necces
    röviden: faszkivan

Adjatok tanácsot!

• JimKirk
    Helyes!
  • McFrost
    Da :D