Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Nálam a B csapat teljesen más, mint a kezdõ, tehát aki szombaton játszik az szerdán nem. Ezért tartok 22 játékost.

Az viszont elõfordult már többször is, hogy a szerdai teljesítménnyel bekerült valaki a hétvégi bajnokira.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

JimKirk
Peldaul en!😊
JimKirk
Misi is a maradek edzheto jatekoasit nevezi a barikra.
Amit viszont nem ertek, hogy miert nincsen az osszes tobbi posztra egy-egy jatekosa, miert a legjobbjait jatszatja?
amúgy szerintem többen vannak akik minden poszton, a szó szoros értelmében B csapattal állnak fel ilyenkor.

ami biztos, hogy eddigi ellenfeleimnek a hétvégi összeállításuk mindig sokkal erõsebb volt mint a fantasy kupára összerakott kezdõ 11, szóval szerintem mindenki maximálisan kihasználja az edzéshelyeket, és nem durvul, ahogy én sem szoktam. azt hogy a többi helyen kikkel töltik fel a csapatot azt nem tudom, ennyire nem szoktam kielemezni a szerdai ellenfelek játékoskeretét.

gabber_saviola
tarcsit azt úgy érted, hogy kezdõcsapat + edzhetõ játékosok vagy úgy, mint ahogy Misi a bécsapatát?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

JimKirk
En mar ketszer vettem reszt ilyen baratsagos kupaban es csak a legelvetemultebje jatszatja az elso csapatat, en mindig a "BÉ"-vel alltam ki!
bár nem nekem írtad, válasszolok: ahogy megfigyeltem eddig, mindenki tarcsival tolja, max a döntõket nem, szóval semmi ilyesmi. Ú-F challenge mindig a bajnoki szünetben van, szóval ott meg nem gáz. ennyi

gabber_saviola
ilyen virtuális kupákért én nem igazán áldoznám fel a heti edzést.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

jövõhéten pedig 16. Újpest-Fradi challange, értelemszerûen ott a lila drukkerek a zöld szimpatizánsokkal csapnak össze.. Újpest kupa elõdöntõjét meg most játszom, szóval én sejtettem mirõl van szó 😄
jók az ilyesmik

sajtburger
II. Kelet-Nyugat országos kihívás, látom nem olvastok sûrûn fórumot😛 lehetett jelentkezni még korábban és ma rendezik a mérkõzéseket, amelyik oldalon többen nyernek az az országrész gyõz. 😊 Amolyan barátságos kupák ezek. 😊

Jahm és 53-47 a labdabirtoklás.. 😊) Elég szoros a meccs, kár, hogy a legjobb védõm lesérült elsõ félidõben, de remélem így is meglesz a meccs, bár az ellenfél 2-5-3-as felállásban játszik..

dartonita
Okey,akkor az lesz,kosz 😊

ez meg a másik 😄
gercse
és 4% a bíróé? 😄

????
gabber_saviola
micsodán? <#beka3>

sajtburger
Valaki részt vesz a Nyugat-Kelet összecsapáson? Én Nyugat csapatához tartozok és egy hatalmas meccsben vezetek 1:2-re. Most van félidõ, 53-43-as labdabirtoklással. 😊

JimKirk
Elado fiatalember!

Matteo Romano
23 éves és 60 napos

Forma: középszerû, erõnlét: remek
Szimpatikus fickó, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata csapnivaló, és megfelelõ vezetõi képessége van.
TSI: 10 040
Fizetés: 790 eFt

Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 5/20 középszerû
Játékszervezés: 10/20 kiemelkedõ
Szélsõjáték: 6/20 megfelelõ
Átadás: 6/20 megfelelõ

Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 1/20 katasztrofális

Kikiáltási ár: 99 200 eFt

Jo lenne 160-170 millat kapni erte, ebbol lenne a stadion bovites.
Az arbecsles szerint atlag 230-ert mennek el a hasonlo kaliberu jatekosok.
JimKirk
En a helyedben az 5 legfiatalabbnak tovabbra is vedekezest nyomatnek!
pe28
Én pontrúgást edzek a kezdõ soromnak.

matthias92
Széép!
Nemrég én is vettem egy hasonlót, de õ 4 évvel idõsb volt. :$$

dartonita
Holtidenyben mit erdemes edzeni ha csak edzett poszton(vedelem)vannak fiatalok?Atadas?

gercse
Nekem õt sikerült nem rég megkaparintani, 234 200e-be fájt, így már van egy másik normális csatárom is

Jakuza001
Kivancsi vagyok kinek kell ennyiert 😄

matthias92
Az eladott játékosokból talán lesz keret arra, hogy vegyek még egy pár játékost.

kovacsgeri
sajtburger
Korábban is meg akartam kérdezni, melyik ez a program amit telepítettél, ami kiírja a skillek számait, fizetést stb.. ?😊

ez esetben: #16853
JimKirk
Ezt beneztem!😊
kovacsgeri
Majd ha játékost veszel a fizetésükre figyelj, mert két hasonló játékos fizetése között is lehet nagy különbség, és hosszútávon nem mindegy.

pe28
Szélsõket edzek 😄

Köszi a válaszokat, én is hasonlókat gondoltam. Az egyik szélsõmet el is adom, a pénzbõl vennék két világklasszis középpályást.

JimKirk
Dartonitaval ertek egyet.En eloszor a kozeppalyat erositenem meg minimum 20K TSI-s, lenyugozo fotulajdonsagu jatekosokkal.
Jol latom, hogy vedoket edzel?
JimKirk
Jo formaval es eronlettel kb. 25K TSI-s lesz, nem rossz fogas, oco, naon oco!<#eljen><#worship>
REALista
Eladó a múltheti ifim:

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

bagóért vetted <#wow2> szép fogás
kovacsgeri

230 000e Ft, ha a formája rendbe jön, szerintem sokkal többért el is lehet majd adni.

dartonita
Hat lenyugozo++ foskill alatt mar nem szabad nem edzett posztra igazolni ha komolyan foglalkoztat a feljutas.Bar ahogy nezem a ti csoportotokban ennel kevesebb is eleg lehet.Mindenesetre olyat kerdezz aki nb5os hogy mik a minimum kriteriumok,nekem csak elkepzeleseim vannak.

Christian88
Hát az enyémnek, most csak a plussz edzés az elõnye. Csak a szerencsében bízhatok.

http://www.twitch.tv/hegii

Magic Boy
Az osztályozónak az az elõnye, hogy látod milyen csoportba kerülnél és eldöntheted, hogy abba a csoportba akarsz-e kerülni.

Majd én is osztályozóra fogok játszani, ha megérik a csapat az 5. osztályra.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

pe28
Hello!
Grat mindenkinek a szezonhoz!
Nekem sikerült a 2.helyen zárnom a szezont. 😊
A következõ szezonban szeretnék még egy helyet javítani és esetleg feljutni az 5.csoportba. Ehhez lenne szükségem tanácsokra, hogy milyen posztokra kellene erõsíteni ill mi kell ahhoz hogy sikeresen helyt álljak a magasabb osztályban is.

eladó:

Lõrinc Küsmödi (304805937)
17 éves és 20 napos
Szélsõjáték:
Kikiáltási ár: 0 eFt
REALista
Most nézem hogy nem kell osztályozót játszanom úgyhogy rettegj IV. osztály...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

banok
szinte nem is fejlõdik...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kovacsgeri
11.13., szombat
• A szezon utolsó bajnokija
• Gólkirályi díjak kiosztása (2.000 eFt)
• Az osztályozó meccsek kiírása (ha nem látszana, akkor meg tudod nézni itt: (http://alltid.org), elvileg szombat este 8 óra felé már látszani fog, de valószínû a szerver túl lesz terhelve, és csak nehezen fog beengedni.)

11.17., szerda
• Barátságos meccsek

11.20., szombat
• Osztályozó mérkõzések
• Helyezésért járó (esetleges feljutásért járó) díjak (/Help/Rules/SeriesSystem.aspx) oldal alján
• A szurkolók befizetik az éves tagdíjat (6 eFt/szurkoló)
• Feljutások/kiesések megjelennek a tabellán
• 10% szurkoló érkezik a feljutott csapatokhoz
• 10% szurkoló távozik a kiesett csapatoktól
• Megjelennek az érmek (csak a támogatóknál látszik, csak a bajnoki címért jár érem)

11.22., hétfõ
• Mérkõzésszünet az ifibajnokságokban (11.28.-ig)

11.24., szerda
• Barátságos meccsek
• Az elsõ kupaforduló párosítása (az utolsó bajnoki után 8 körül láthatod itt: (http://alltid.org), de készülj fel hogy túlterhelt lehet a szerver)
A 35 496 vagy több csapatos országban 32 768 csapat lehet a kupában.

11.27., szombat
• Visszaáll középértékre a(z):
- Csapatszellem (hûvös, 4,5)
- Önbizalom
- Szponzorok hangulata (elégedett),(hacsak nem jutottál fel, ne lepõdj meg, emiatt csökkenni fog a szponzori pénzed, nem is keveset…😉
• A szurkolói hangulat elmozdul a középérték felé (nem áll vissza középértékre!)
• A játékosok formája/erõnléte nem módosul
• Nincsenek bajnoki meccsek!

11.29., hétfõ
• A sárga és a piros lapok eltûnnek
• A szezon bajnoki meccseinek párosítása, az elõzõ szezon eredményei alapján (eltarthat egy ideig)

12.01., szerda
• Az elsõ kupaforduló
• Akik nem vehetnek részt a Nemzeti kupában, azoknak barátságos meccs.

12.04., szombat
• Az elsõ bajnoki mérkõzés

kovacsgeri
Köszi, egyenes ágon jutottam fel. Alltid egy erõs V. csoportot ír ki nekem, de remélem még változik.

JimKirk
JimKirk
Hajjá 0 - 2 C Bucks

0 - 1 Carlos Custódio 10'
0 - 2 Ronny Bach Lauritsen 63'

Ezzel az eredmennyel megoriztem a masodik helyemet. Az egyik csatarom a csoport golkiralya lett!<#pias>

Ez a csapat esik ki hozzam... Jovore is kemeny dio lenne kiharcolnom a feljutast.
JimKirk
Nagy grat!<#worship>
Egyenes agon jutottal fel, vagy osztalyzot kell majd jatszanod?

Gratulalok mindenkinek!
Sajnos csak második lettem, de legalább feljutok.(Rem. ki nem esek)
Egyértelmû vereség volt ( 1-0 )
( 1-1 )
( 2-1 )
( 2-2 )
( 2-3 )
Great Hungary FC - BMSE 2 - 3

Grat mindenkinek aki feljutott!

jhetedikj
Szintén gratulálok az összes feljutónak és helytállónak!

Pinnyéd CF 3 - 2 Raczy

0 - 1 Szabolcs Vasas 7'
1 - 1 Killian Brasier 8'
2 - 1 Gusztáv Simon 29'
3 - 1 Killian Brasier 32'
3 - 2 Tamás Bánk 60'

Másodiknak zártam a szezon 31 ponttal. Jövõre még a feljutás is meglehet, csak erõsítenem kell. 😊

anno 1987