Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikor te szépen megadod az új csoportod nevét és id-jét.
alratar
Mikor fogjátok a csoportokat átírni a csapatnevek mellett?
sajtburger
Nálam jó kis csoport jött össze. Elmúlt szezonban kb. 4en voltunk pontegyenlõséggel a végén, köv. szezonban pedig mi harcolhatunk a helyekért, akik felkerültek, nem fognak sok vizet zavarni. A célom a képzeletbeli dobogó egyik foka, de pár forduló után okosabb leszek majd, ha a csapat amit elmúlt szezon vége felé kezdtem kialakítani jól tud teljesíteni, akkor megpróbálunk feljutni. A védelem adott, kp. nagyon tapasztalt játékosok alkotják és van pár jó csatárunk, így a keret adott, a szezon folyamán szeretnénk bõvíteni majd a csarnokunkat, illetve stabil anyagi helyzet biztosítani a késõbbiekre. Ha sikerült harcolni a gyõzelemért, mi harcolni fogunk. 😊)

Christian88
Nekem eggyértelmûen az osztályozós hely a cél. Jó lenne már megragadni V.-ben.Bár idén se lesz könnyû feladatom

http://www.twitch.tv/hegii

Lamps8
Ma véglegesítettem a keretet..vettem egy tapasztalt védõt..amíg nincs pénzem fiatalabbra õ is jó lesz nekem..2-3 szezon még van benne:

Mester Se » Petre Darie
Petre Darie (84112440)
34 éves és 22 napos, következõ születésnap: 2011-02-24
Forma: pocsék, erõnlét: középszerû
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata lenyûgözõ, és pocsék vezetõi képessége van.

Tulajdonos: Mester Se (2010-11-26 óta)
TSI: 700
Fizetés: 319 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Jól fejelõ
Jelenlegi képességek

Védés: katasztrofális
Védekezés: ragyogó
Játékszervezés: csapnivaló
Szélsõjáték: megfelelõ
Átadás: pocsék
Gólszerzés: középszerû
Pontrúgás: jó

pe28
Én idén megcélzom a bajnoki címet mert fel szeretnék jutni.
Az elõzõ szezonban második lettem, a holtszezonban megerõsítem a középpályám és megcélzom az elsõ helyet.Lehetõleg úgy hogy ne kelljen majd osztályozót játszanom.

alratar
Nekem is jól jönne a negyedik hely. 😊
REALista
A bentmaradás egyértelmûen.Jó lenne elcsípni egy 4 helyet hogy ne kelljen osztályozót játszani de most egy 6. helyet is aláírnék...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

dartonita
A biztos bentmaradas.Most hogy a 3kozephatvedem lenyugozo,a picik pedig mar remek/nagyszeru koruliek,igyekszunk oket is felhuzni iden hogy meg stabilabb legyen a hatso 5os alakzat.Ezen kivul talan novelunk majd stadiont is,de jelenleg nincs lovem ugyhogy ez tavlati terv.Az 5-3-2 es az 5-4-1 kozott varialunk,sajna ez tul sok helyzetet es golt nem eredmenyez,de elvileg az eroviszonyokat tekintve eleg lehet ahhoz hogy ne legyenek kiesesi gondjaink.Mas kerdes,mi lesz ha kioregszenek a kpk,csatarok,kapusok de egyelore elvagyunk 😊

matthias92
Azt azért nem hiszem. De tény, hogy lassan mindenbõl nagyszerû-kiemelkedõ játékosaim lesznek (középpálya kivétel, ott már lenyûgözõnél meg világklasszisnál járok <#kacsint>

jhetedikj
cél az elsõ helyezés, kezd összeállni a csapat az ötödik osztályra és majd ott akarom kipróbálni magam, van egy ellenfelem akit nehéz lesz megverni idén is csak tõle kaptam ki

anno 1987

Cél a tartós benn maradás a hatodban ami viszont nehéz lesz bár vannak gyengítõ elemek is(az elsõ 1 bot). A szezon biztos izgalmas lesz számomra.
Lamps8
mint amilyen most van hatodban

Lamps8
Lehet,hogy ha feljutsz ötödbe akkor gyengébb csapatokkal kell megvívnod?

matthias92
köszi 😄D az a baj, hogy szépen erõsödnek a csapatok a ligámban. nomeg az altid szerint az egyik legkeményebb hatodban vagyok 😄D

Lamps8
Szép célok😄!<#eljen>

alratar
A cél a benn maradás.
matthias92
én szeretnék évvégén dobogós lenni ismét. és titániig akarom edzeni a mostani középpályásaimat. utána eladom õket és a szerzett pénzbõl megpróbálom megerõsíteni a csapatomat. <#eljen> (úgy, hogy feljussak)

Lamps8
Nekem is a stadiont kellene fejleszteni 30 ezresre ez a legfõbb célom a feljutás mellett

Lamps8
Számomra mindenképpen a feljutás a cél!az ifiakadémiám egyenlõre eléggé "csapnivaló" és elég gyenge játékosokat hozok föl..<#levele>Szerintem jó csapatok vannak a bajnokságomban..szóval izgalmas és jó idény elé nézünk😊Mindenkinek hajrá a következõ szezonban és a kupában!

McFrost
Cél a 3. hely.
Terv: 25 ezres fedett ülõ stadion.
6-8 védõ kinevelése.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
a új szezon.

Kinek mi az elvárása az új idényben? Ki milyen végsõ helyezést szeretne majd elérni? Ki milyen új terveket tûzött ki magának (új edzés, stadionápgréd, új edzõ ....stb.) Kinek mi a véleménye a csoportjába feljutott/kiesett csapatokról?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Magic Boy
Ha valaki most kezdené jelezze, mert van egy hely a csoportomban (6. osztály), ahova tudok meghívni és szívesen meghívok bárkit.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

alratar
És akkor egy ma reggeli:

Lajos László
17 éves és 0 napos, következõ születésnap: 2011-03-17

Forma: megfelelõ, erõnlét: gyenge
Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és sunyi.
Tapasztalata katasztrofális, és középszerû vezetõi képessége van.

Tulajdonos: Neumarkt (2010-11-25 óta (16/43), 0n)
TSI: 1 320
Fizetés: 118 eFt/hét
Specialitása: Kiszámíthatatlan

Védés: katasztrofális
Védekezés: remek
Játékszervezés: gyenge
Szélsõjáték: csapnivaló
Átadás: csapnivaló
Gólszerzés: középszerû
Pontrúgás: csapnivaló

Határidõ: 2010-11-28
Kikiáltási ár: 100 000 eFt
alratar
Miért is? 😊
McFrost
Na kabbe 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

alratar
Karl Francke
20 éves és 104 napos, következõ születésnap: 2010-12-02

Forma: megfelelõ, erõnlét: remek
Öntörvényû ember, aki lobbanékony és becsületes.
Tapasztalata csapnivaló, és középszerû vezetõi képessége van.

Tulajdonos: Neumarkt (2010-01-13 óta (3/41), 2sz 13h)
TSI: 3 320
Fizetés: 137 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 1
Specialitása: Gyors

Védéskatasztrofális
Védekezéscsapnivaló
Játékszervezésnagyszerû
Szélsõjátékgyenge
Átadásgyenge
Gólszerzésgyenge
Pontrúgásgyenge

Határidõ: 2010-11-27 20:58
(3 nap 0ó 0p)
Kikiáltási ár: 40 000 eFt
jhetedikj
Eladom õket:

anno 1987

alratar
József Orosz
19 éves és 42 napos, következõ születésnap: 2011-02-02

Forma: jó, erõnlét: jó
Szimpatikus fickó, aki higgadt és sunyi.
Tapasztalata pocsék, és megfelelõ vezetõi képessége van.

Tulajdonos: Neumarkt (2010-04-30 óta (2/42), 1sz 13h 5n)
TSI: 2 910
Fizetés: 162 eFt/hét
Specialitása: Jól fejelõ

Védéskatasztrofális
Védekezéscsapnivaló
Játékszervezésnagyszerû
Szélsõjátékpocsék
Átadásgyenge
Gólszerzésgyenge
Pontrúgáspocsék

Határidõ: 2010-11-27 20:33
(3 nap 0ó 0p)
Kikiáltási ár: 43 000 eFt
R.I.P.
Nyugodjék békében!

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

kazai21
R.I.P

Mi equipo favorito: Real Madrid

Tono34
RIP, Nyugodjék Békében.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

JimKirk
R.I.P.
kovacsgeri
Szörnyû hír, nyugodjon békében!

jhetedikj
Nyugodjon békében.<#sir>

anno 1987

gabber_saviola
részvétem 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Magic Boy
R.I.P

Magic Boy
Nem akarok beleszólni és az észt se akarom osztani senkinek se.
Csak felvázolta, hogy mit akar csinálni és ahhoz ez a csoport ideális, hiszen nem lesz igai ellenfele így gyakorolhat, edzhet, fejlõdhet, gyûjtheti a pénzt, stb...

Isten nyugosztalja! Annál is inkább, mivel egy itteni topiklakóról van szó.

gabber_saviola
Szerintem Misi, segítsél neki megtalálni az eredményességre vezetõ utat. Tudom, hogy elsõre nem fog neki tetszeni az ötlet, de szüksége van rád.

Magic Boy
Nekem is hasonlók a terveim.
És a csapatom ereje is hasonló, bár én az elsõ helyre is esélyes lehetek, de feljutni semmi képen se karok.

Magic Boy
Jó csoportba kerültél.
Nyugodtan edzhetsz és gyakorolhatsz, mert feljutsz, hiszen csak az Újpesti Elit lehet ellenfeled.

Sok sikert.<#eljen>

dartonita
Megmondom oszinten nem csinaltam meg sosem edzot,de ha azt mondjatok ez a srac alkalmas ra,annak csak orulok.Osszegyult ev vegere 250kk korul,es gondoltam valamelyik poszton fiatalitok.Vermes remenyeim nincsenek,se feljebb se lejjebb nem nagyon lephetunk a jelenlegi 3-5.hely kozt fogunk ingazni szezonokon at,szal szorgosan edzem a vedoket tovabb.2ideny mulva aztan megint egy nagy kiarusitas,es akkor talan lesz $ jobban erositeni.

gercse
gondolom edzõt akarsz majd csinálni belõle, így talán megérte, hisz egy darabig biztosan jól teljesít, akár 2 szezont is, utána meg edzõ lehet, bár az sem lesz olcsó mulatság

McFrost
Egy darabig itt leszek:
Csoport: VII.308 (205497)

matthias92
biztos megérte, de én max 29 és egy-két napos/hetes játékosokat veszek...

dartonita
Edgar Gathuessi (114796386)
Belgium 31 éves és 105 napos, következõ születésnap: 2010-11-29
Forma: középszerû, erõnlét: jó
Szimpatikus fickó, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata nagyszerû, és megfelelõ vezetõi képessége van.
Specialitása: Gyors

Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 2/20 pocsék
Játékszervezés: 13/20 világklasszis
Szélsõjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 10/20 kiemelkedõ
Gólszerzés: 1/20 katasztrofális
Pontrúgás: 10/20 kiemelkedõ

Megert 180-at?(1evre vettem,fiatalabb mint az egyik kozeppalyasom aki ezennel listara kerult)

kazai21
13 új szurkoló csatlakozott a klubhoz, a befizetett tagdíj összege 78 eFt.

Szurkolói klub: 1 000 tag

<#vigyor3>

Mi equipo favorito: Real Madrid

jhetedikj
az is szép Grat!

anno 1987