Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Akkor a HO-ban, hogy hogy gyengébb a középpálya 3 belsõ középpályással nálad?
Vagy valamit félre értettem?<#smile>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

gabber_saviola
Jól tudod Misi.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Magic Boy
Elvileg a 3-5-2-ben vagy a 4-5-1-ben a legerõsebb a középpálya vagy rosszul tudom?

gabber_saviola
csak annyi, hogy gyenge középpályát ad HO-ben.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Magic Boy
Erre egy mini interjú keretében válaszolnék:

A Magic Family managerét kereste föl újságírónk a 6. osztály 775-ös csoportjának csapatait bemutató sorozatunkban egy rovid interjú erejéig a szezon elõtt:
- Mi az elvárása az új idényben?
- Legyen harcban a csapat a bajnoki címért.
- Milyen végsõ helyezést szeretne majd elérni a csapattal?
- Minimum 3. hely minimális hátránnyal az elsõhöz képest.
- Milyen új terveket tûzött ki magának?
- Bõvíteni akarom a stadiont, folyamatosan erõsíteni a keretet és lehet, hogy egy új edzõre is szükség lesz.
- Mi a véleménye a csoportjába feljutott/kiesett csapatokról?
- Felkerült 2 gyengébb csapat és egy olyan amelyiknek kiváló a védelme és a középpályája és a bajnoki címre is esélyes és kiesett egy szintén jó védelmû, de jelenleg manager nélküli csapat, de õk hamarosan meggyengülnek az információim szerint. Ugyanakkor viszont sajnos manager nélkül maradt az elõzõ idényben éppen hogy bennmaradó csapat.
- Köszönjük az interjút!
- Én köszönöm, hogy érdeklõdtek a csapatom iránt és bármikor állok a rendelkezésükre.

green6k
Nem sértõdtem meg.Kicsit off kérdés..Valaki vásárolt már ebay-rõl?

jhetedikj
jól van, remélem nem sértõdtél meg csak mondtam 😊

ha még egy jó tanácsot adhatok laza játékot állítsa be mindenki honapra aki még nem tette meg<#ravasz1>

most már mûködik amugy a piac, nekem az árak tetszenek mert vásárolni akarok

anno 1987

green6k
Amúgy a piaccal tele a tököm.Borzalmas lett.Akiket fél éve vettem fele annyiba kerülnek most.

green6k
Miért?😊Van esetleg rossz tapasztalat?Mesélj😊

green6k
Köszi hogy válaszoltál a kérdésre csak nem az enyémre.<#law><#hamm>

jhetedikj
védekezõ csatárnak magas játékszervezésre van szüksége, nekem is van egy ilyen csak már kiöregedett így inkább csak a cserepad jut neki

nektek megy az átigazolási piac?

anno 1987

gabber_saviola
én személy szerint félek a 3 középpályás felállástól.

green6k
Van valakinek fasza támadó szélsõ hátvédje?5 csillagosra értem.Mik a tulajdonságai?

green6k
De most hogy így leírtam lehet meg kéne valósítanom mert tetszik.A mai korhû csapatfelállásokat tükrözné.

green6k
Ha 3 középsõ kp-val játszanám,akkor a középsõ kp-m védekezõ lenne,a két szélsõ hátvédem meg támadó.De akkor le kéne cserélnem a fél keretet.A szélsõk helyett kkp, a szélsõ hátvédek helyett meg támadó szélsõ hátvéd.

green6k
Egy belsõ kp és két szélsõ.Nem akarom a középpályát annyira tömöríteni.Oda húzódnak vissza a csatárok.

Christian88
Én, mivel kapusokat edzek, igazából úgy állok fel, ahogy akarok.Ezért is kezdtem el kapust edzeni, hogy legyen egy kis taktikai szabadságom.
Általában persze maradok a 3-5-2-nél, mert a birtoklás nagyon fontos ha nincs jó védelmed.Nálam pedig eléggé átjáróház attól félek.

4-4-2 szerintem igazából semmire se jó, nem is tudom miért álltam fel így osztályozómon.

http://www.twitch.tv/hegii

JimKirk
En kerek elnezest!<#love12>
Christian88
Jól van akkor, ha 5 védõvel állsz fel. Ezekszerint csak félre értettelek/tük téged/egymást.

JimKirk
Ez igy viszont nem tunik rossznak. Egy belso KP es ket szelso, vagy inkabb 3 belso KP?
JimKirk
Bot ellen 5 vedovel allok ki, igy mindenki megkapja a heti edzest de ha a kesobbiekben erosebb elenfelt kapok, akkor egy valakit majd fel kell aldoznom.

Sajnos egy vedom sem tud atadni, ezert altalaban az alap taktikat hasznalom.Ez butasag? Szerinted/szerintetek 4-4-2-hoz mi illene a legjobban?
green6k
4 védõ
3 középpályás
3 csatár (ebbõl kettõ visszavont védekezõ)

JimKirk
Valoban az a legjobb felallas, sokaig en is igy jatszottam annak ellenere, hogy en is vedoket edzettem mint te!😊
jhetedikj
4-3-2-1?

Ezt hogyan állítod fel? 😄

anno 1987

Christian88
Ebbõl nekem az jön le, hogy bot ellen se fog mindenki edzést kapni.

Csoportelsõ ellen, jó lehet az ellentámadás ha védõket edzel és átadásuk is van hozzá, már ha biztos vagy benne, hogy nem tudod lebirtokolni vagy egál környékére hozni.

JimKirk
nem is a bot-rol beszeltem.
green6k
Most egy új felállással próbálkozom ebben a szezonban,ehhez mérten igazítottam a játékoskereten,remélem beválik majd.4-3-2-1.Amolyan karácsonyfa kinézetû.

REALista
Egyértelmû szerintem is hogy az a legjobb felállás.Barátságoson mindegy lényeg hogy 5 védõvel játszom az edzés miatt...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

dartonita
5-4-1 bajnokin,5-3-2 barin,kupaban.

jhetedikj
Eddigi legdrágább igazolásom, több mint 400 milliót fizettem érte, most játékszervezés edzést kap majd szélen:

anno 1987

banok
én a 3-5-2-re esküszöm.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

gabber_saviola
5-4-1, a középsõ belsõ védõ támadóra állítva.

A gyõzelem lehetséges mivel a másik feljutó csapat ellen játszom. Remélem jó bemutatkozás lesz.
Christian88
de egy bot csapat ellen nem kell megfelelõ kp. elég egy pocsék vagy gyenge 😄

JimKirk
Igen! En felaldozok egy helyet a vedelembol, hogy potensebb legyen a csapatom tamado jateka.
Az erosebb kozeppalya remenyeben akartam 5 kozeppalyassal jatszani de meg igy sem erem el a megfelelo szintet, igy maradok a 4-4-2-nel.
Christian88
Általában a felállás edzéstõl függ.

JimKirk
Maradok a 4-4-2-nel.

Szerdan idegenbe bot ellen, szombaton szinten idegenben a csoport legerosebb csapata ellen, az X a minimum.

Ti hogy kezdtek?
JimKirk
Szerintetek 4-4-2 egy vedekezo csatarral, vagy sima 4-5-1?
sajtburger
Nekem már a 2.-t figyelik, bár állítólag õ tényleg nagy reménység lehet..

Az enyémre is de sajnos nem lett válogatott.
pe28
Jupii az egyik ifijátékosomra felfigyelt egy U-20-as szakértõ 😄

Christian88
Játszatok osztályozóra, akkor egy meccsel több van 😄

JimKirk
A legjobb az lenne, ha ilyenkor is 2 meccset jatszhatnank hetente es az eronlet dupla sebesseggel fejlodne.
matthias92
széép! gratulálok 😊

jhetedikj
elkeltek

Készpénz: 119 522 eFt (877 861 eFt)<#vigyor2>

anno 1987

sapkafej
utálom a szünetet, fos hogy nem lehet edzeni rendesen ilyenkor, meg unalmas is
kezdõdhetne már a szezon!

György

sajtburger
Mutassatok egy csapatot aki ennyi meccset játszott a szezon elõtti felkészülés alatt.. ááá.. Miért nem lehet legalább ebbe a pár hétbe 3 naponta meccset játszani, vagy legalább most hétvégén?

alratar
Köszönöm szépen.
meg is van
alratar
Ja, ok.

Csoportom: VI.457
ID:72248