22246
Hattrick
-
#18123 Igen, ez a hiány engem is zavar, de így önmagába világklasszis gólszerzéssel? 6,5 csillagot hozna, mondjuk tapasztalata semmi, de idővel.. pontrúgása is nagyon jól jönne, csapatba a legjobb középszerű. :S -
#18122 Szerintem valami atadasa azert legyen a csatarnak! -
#18121 Egy szóval: überbrutáldurvaatyaég.. :D
Én pedig 2 játékos között vacillálok, hamarosan lejár a licitjük, mind a kettő jöhetne, de egyikre van zsé.. :S
Pasquale Cipriani
valami az súgja, ha lehet a csatár kellene.. de nehogy felhúzzák.. :S
Raphaal Eibel -
#18120 Az jo lenne!
Lehet kirakom a masik vilagklasszis KP-t is 0 eFt-s kezdovel, hatha elviszik 400 000 eFt-ert. Hatszaz millioert akar titanit vagy jobbat is lehetne venni, annyit meg pont ki tudnek gazdalkodni.
-
geo91 #18119 -
#18118 Nem gyenge! Biztos sok pontrúgás gólod lesz! -
#18117 -
#18116 Vehettem volna akar titanit, vagy jobbat, de nem tudtam a termesztfeletti pontrugasnak ellenallni!:) Ha azok a szabadrugasok, vagy 11-esek bemennek, akkor mar jol jartam vele!
-
Jól felvitték! -
#18114 Vegul 388 400 eFt-ert vittek el a kozeppalyasomat!
Most van a bankban 800 milliom, ebbol meg ma megprobalok igazolni egy jobb KP.-t. -
#18113 ugyanezt mondtam, baszod -
#18112 Ezek a formán belüli értékek, amiket csak körülbelül lehet tudni, mert megfelelő, jó, remeken stb.. belül is több szint létezik.
Gyuri te meg ha nem tudod, legalább hülyeséget ne mondj. -
#18111 Fel 8-kor jar le a licit!
鄭 (Zheng) 耐群 (Naiqun)
-
#18110 megnézed milyen a formája és azt a sort nézed. az a mostani szintje -
#18109 megvan!
Playmaking [Form=High]=14.05
Playmaking [Form=Average]=14.15
Playmaking [Form=Low]=14.31
Playmaking [Form=High]=11.09
Playmaking [Form=Average]=11.24
Playmaking [Form=Low]=11.4
ezek mitet jelentenek?:$ -
#18108 olyan, mint a foxtrick egy kiegészítő a mozilla böngészőben lehet feltelepíteni -
#18107 Azert ne add fel, probald meg az uj verziokat, hatha azokban mar jo. -
#18106 Koszi!Kar h nekem osszeakad masik scripttel es le kellett szedni. -
#18105 FoxTrick -
#18104 Ezeket milyen util irkalja? -
#18103 Amugy olyan CHPP nincs ami tarolja, hogy az adott jatekosok, milyen edzettek egy fo tulajdonsagbol es hany het van meg hatra szintlepesig ezen adatok alapjan ?
Nem olyanra gondolok, hogy kezzel kell minden heten megadni mit edzettek, hanem a heti adatokbol sajat maga mutatja, hogy pl jatekszervezesbol 20%-on all es a maradek 80% meg 6 het.
A HO-ban van egy plugin, de az nagyon korulmenyes es ha egy hetet nem jol adsz meg mar fals adatot kozol. -
#18102 Kiraly heti edzes volt :D
Egy képesség növekedett! Miros³aw Berezowski
A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Átadás képessége középszerű szintről megfelelő szintre fejlődött.
Egy képesség növekedett! Thyago Silva Lima
A játékos Átadás képessége gyenge szintről középszerű szintre fejlődött.
Egy képesség növekedett! Tim van Bonn
A játékos Átadás képessége gyenge szintről középszerű szintre emelkedett.
Egy képesség növekedett! Olli-Pekka Weberstetter
A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Átadás képessége gyenge szintről középszerű szintre fejlődött.
Egy képesség növekedett! Seran Corts
A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Átadás képessége gyenge szintről középszerű szintre fejlődött.
Egy képesség növekedett! Ottó Eisenhoffer
A játékos Átadás képessége katasztrofális szintről pocsék szintre emelkedett.
Egy képesség növekedett! Sándor Bussy
A játékos Átadás képessége középszerű szintről megfelelő szintre emelkedett.
-
#18101 az hol-merre van? :$ -
#18100 Elment egy védőm 250 milláért, picit sajnálom, mert sokkal többet ér, de 26 éves, gondolom ez is benne van.
Van jó 450 millióm, szerintetek vegyek egy világklasszis játékszervezésű kp. megfelelő átadással, és talán egy jó kis pontrúgás képességgel. -
#18099 Psicho TSI -
geo91 #18098 hajrá! -
#18097 Nekem 3 rangadom lesz! -
#18096 Tobb mint masfel irl evig edzettem oket,szal tuti h ez ala nem megyek akkor inkabb tolem mennek nyugdijba :D -
#18095 Átnéztem a csoportomat, hogy még ki-kivel játszik.
Kemény lesz a végjáték! -
#18094 Nem hiszem, hogy elviszik oket 450-es kezdovel, de egy probat meger!:)
En kedden kiraktam 0 forintos kezdovel egy lenyugozo kozeppalyasomat es mar most 200 millanal jar a licit, mert 3-4 jatekos folyamatosan felullicitalja egymast.:) -
#18093 Na ket vedom is vilagklasszis lett ma,megprobalom oket fix 450-es aron ertekesiteni,hatha :) -
#18092 Ezt benezted! -
#18091 Melyik? -
#18090 help!!
azt szeretném tudni, hogy mikor lép szintet a játékosom, de már nem tudom, hogy mikor lépett utoljára szintet :s -
#18089 -
#18088 Te velem vagy! :D -
#18087 :AS:A:DDDDD -
#18086 B@mmeg, viszlát -
#18085 El fogok pirulni! -
#18084 Azert ne essunk tulzasokba!
Nem en voltam a fökeci!