South Park (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kemszi2
arra gondolsz mikor "hitlerezik" Buttersel?az a 6 sézria 3.része-South Park-i sítúra-
bauer15
hello valaki megtudná mondani mi a címe annak a résznek mikor Cartmen bekeni Butters száját szarral?
vagy hogy meik évadban van,?
vagy nincs is ilyen rész.

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Narxis
<#eplus2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

hali
vki megtudja mondani hogy melyik epizódban énekli Butters a híres:"Kicsi nyuszi hopp hopp az erdõben ugrál egereket fogdos és fejbevágja mind.
Leszállt egy angyal és igyszólt: Kicsi nyuszi Hopp hopp nem akarom azt hogy egereket fogdoss és fejbe vágjad mind."
Asszem igy a teljes de nem biztos. Mert kell nekem az a rész... Elõre is köszönöm<#help><#vigyor2>
tommyg
port.hu

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

kemszi2
az mtv hogy is adja le a 11. szériát?igazából az érdekel hogy volt e már a 2. rész
kemszi2
bazzeg cartman mekkora a 11/1-ben 😄
desigo
én csak két részre emlékszem, amikor butters táncolt. egyik az új évadban volt, másik meg a 8. évad 5. részében.
"something in my pocket" címû szám haláli 😊
bár a részletek, amiket leírtál nem stimmelnek, de talán ez lesz az.

vigyori14
köszi, ez télleg jó rész, de én nemerre gondoltam,
volt még egy ilyesmi rész, csak lehet h nem kenny halála után, anyira emlékszem belûle h jön butters valami kis sárga öltönybe elõad valamit zenés dolgot, utánna jön wendy és õis énekel valamit, enyire emlékszek ebbõl a részbõl.
erre emlékszik valaki?

Narxis
Nekem is!

desigo
nekem nagyon tetszett!
kemszi2
mekkora réstz az is istenem XD
desigo
606 - Professor Chaos
vigyori14
üdv.
nemtudjátok meik részben van az amikor meghalt kenny és utánna uj havert keresnek kenny helyett, jönnek a jelentkezõk és mindenki elõad valami mûsort, énekelnek is meg ilyesmi.
aki tudja meik évad meik részében van az irjon, thx elõr is.

desigo
van felirat már az újhoz...
Klemice

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Serpa
május 2-tõl kezdik adni a 11. évadot mtv-n?

kemszi2
szereti ha büdös a picsa...egy kicsit
kemszi2
kenny kenny 😄
desigo
Garrisons önfeláldozása az király<#nyes>

kemszi2
szerintem is jó rész volt.az elõzõnél sokkal jobban tetszett,és tényleg volt benne egy kis régi feeling😊
Szerintem geci jó rész volt😄😄 Nagyon ott volt!!😄 Bár egy picit tényleg lehetett érezni rajta, hogy kifogytak az ötletekbõl, de azért jó😄
Narxis
Nem viccelek. 😛

Kmarha
ne viccelj! 😊 Szerintem egész jól visszajött e résszel a régi feeling 😊 Én élveztem minden beteg percét 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Narxis
Ez rém gyenge volt, voltak jó poénok benne, meg a vége is jól sikerült, de már látszik, hogy kifogytak az ötletekbõl. <#szomoru1>

desigo
1207 - Super Fun Time

tölthetõ az új rész

és sajna a következõ csak 159 days
20 hours
38 minutes múlva lesz 😞
nyami
szerintem igen 2X hetet szoktak adni

zeli
A 1207 után hány rész jön még? Vagy az lesz az utolsó? (úgy értem most egyhuzamban)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Ja mint a 1102😄😄 Az mekkora rész volt😄😄
kemszi2
kicsit hasonlít így A PlaneÁrium-os részre 😊

Jól hangzik. Ha Cartman és Butters benne van..... 😊

Kmarha
<#conf>

hát ebbõl sok minden nem derül ki. Majd megláttjuk 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Narxis
12x07 - Super Fun Time
A következõ rész tartalma:

Amíg a gyerekek egy tanulmányi kiránduláson vesznek részt egy múzeumban, Cartman ráveszi Butters-t, hogy osonjon el a múzeum mellett található vidámparkba.

zeli
jah, azon a szimulátoron annyit röhögtem 😄D

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Kmarha
szerintem nagyon is.. elõször kifigurázzák az emberi tehetetlenséget az internet hiányában, aztán egy kis zombifilm feeling mely átvált aranyásós régi film stilussá.. aztán meg az a tábor 😄 hatalmas ötletek voltak benne. szerintem

zeli
Megnéztem tegnap ezt az internetes részt. szvsz voltak benne azért jó poénok.

Narxis
Fasza.

PrisonMan
Milyen eddig a 12. évad? Sok vegyes kritikát olvastam már a részek minõségérõl. A 10-11. évadhoz képest milyen?

S08E09

Melyik a "wallmartos"?

kemszi2
sztem a wallmartos jó volt😊
Ez az internetes rész nemvolt valami jó szerintem. Olyan mint a Wallmartos.
soma22
nemtudom már, de nagyon ült😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

A Steven Seagal-os poén? 😊
Melyik filmbõl volt az, a "Lángoló jég"?

Csacsi
Sziasztok.

Szinkronos cartman beszólásokat keresnék mp3-ba. Lginkább a kabbe gyíkok leléptem.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

soma22
csatlakozom, fõleg a vége lett nagyon eltalálva😄

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

REALista
Szerintem geci jó rész volt!😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!