South Park (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy hogy meik évadban van,?
vagy nincs is ilyen rész.
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
vki megtudja mondani hogy melyik epizódban énekli Butters a híres:"Kicsi nyuszi hopp hopp az erdõben ugrál egereket fogdos és fejbevágja mind.
Leszállt egy angyal és igyszólt: Kicsi nyuszi Hopp hopp nem akarom azt hogy egereket fogdoss és fejbe vágjad mind."
Asszem igy a teljes de nem biztos. Mert kell nekem az a rész... Elõre is köszönöm<#help>#help><#vigyor2>#vigyor2>
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
"something in my pocket" címû szám haláli 😊
bár a részletek, amiket leírtál nem stimmelnek, de talán ez lesz az.
volt még egy ilyesmi rész, csak lehet h nem kenny halála után, anyira emlékszem belûle h jön butters valami kis sárga öltönybe elõad valamit zenés dolgot, utánna jön wendy és õis énekel valamit, enyire emlékszek ebbõl a részbõl.
erre emlékszik valaki?
nemtudjátok meik részben van az amikor meghalt kenny és utánna uj havert keresnek kenny helyett, jönnek a jelentkezõk és mindenki elõad valami mûsort, énekelnek is meg ilyesmi.
aki tudja meik évad meik részében van az irjon, thx elõr is.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
tölthetõ az új rész
és sajna a következõ csak 159 days
20 hours
38 minutes múlva lesz 😞
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Jól hangzik. Ha Cartman és Butters benne van..... 😊
hát ebbõl sok minden nem derül ki. Majd megláttjuk 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A következõ rész tartalma:
Amíg a gyerekek egy tanulmányi kiránduláson vesznek részt egy múzeumban, Cartman ráveszi Butters-t, hogy osonjon el a múzeum mellett található vidámparkba.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
A Steven Seagal-os poén? 😊
Melyik filmbõl volt az, a "Lángoló jég"?
Szinkronos cartman beszólásokat keresnék mp3-ba. Lginkább a kabbe gyíkok leléptem.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.