4926
-
#3841 kva nagy mikor kartmen megy a tvkel:D -
#3840 Láttátok a gyémánt nevét? Nem akarok spoilerezni, de az lenne a lényeg. :) Azért nem semmi, és sajnos közel áll a valósághoz. -
#3839 Ez igaz. Csak annak a gyémántnak az elrablása nem tűnt olyan nagy dolognak, ahhoz képest amilyen összeesküvést véghezvittek érte. De értem a lényegét természetesen. Én azt vártam, hogy a végén kiderül, hogy nem is emberek, ők a Ráknépség vagy valami más lesz. :)
Ja, és Cartman kár, hogy nem szerepelt benne többet. Azért most is kihasználta a helyzetet a TV rablással. :D -
Seten #3838
"rablós történet nekem nem tűnt annyira fontos dolognak"
Pedig pont ez a lényeg az egészben!
A vezető politikusok - bárhol a világban - nem mások mint rablók gyülekezete akik megvezetik a tömegeket, saját céljaik eléréséhez.
-
#3837 Nekem még nincs meg...letöltöm ma, azt megnézem vmikor. -
#3836 mindenki elmélkedik még rajta xD -
#3835 Perelik őket, elég sokszor. Volt olyan rész amit le se adtak. Asszem a Tom Cruise és a szcientológia egyház kapcsolatáról, gúnyolásáról szólt. -
#3834 Kemény rész volt valóban, nagy itt is a csönd, pedig nagy pangás szokott lenni a részek után. :) Én nem egészen erre számítottam, ez a rablós történet nekem nem tűnt annyira fontos dolognak, hogy ezért képesek legyenek eljátszani az egészet, talán jobb lett volna valami másik összeesküvős történet. De ettől függetlenül jó volt. A nagymamát beletenni talán tényleg erős volt, azon a ponton én is meglepődtem. Viszont azt már eddig is tudtuk, hogy a készítők nem sok tabut ismernek. :) Engem idegesített már ez a választás, a valóságban is színjátéknak tartom ezt az egészet, örülök, hogy megkapták a magukét, ezt érdemlik. :DD -
gabeszg #3833 Én amit sose értettem ebben a sorozatban, miért nem perelik be őket?(amúgy szerintem is nagy rész volt:) ) -
Seten #3832
Valami hihetetlen nagy rész.
Komolyan mondom, én itt Magyarországon mindenkivel megnézetném, főműsoridőben (hisz nem csak az USA-ra de ránk is illik a sztori),
hogy az emberek térjenek észhez, mekkora birka, megvezetett társadalomban élnek.
-
ba32107 #3831 Hát kicsit erősre sikeredett....:/ Nemtom ezt hogy merték leadni. Főleg az öreganyós rész volt kemény. De azért tetszett^^ -
Verseghy #3830 Jaaaaaa -
#3829 -
#3828 8 és fél óra múlva nézhető ne ríjjatok xD -
#3827 jah :-c
akkor sry, ezt nem tudtam...
Hát akkor várhatunk holnapig... -
#3826 így van. -
#3825 a számítógépeden beállított időhöz viszonyít az oldal visszaszámlálója- ami amerikában működik-, viszont helyi idő szerint holnap hajnali 4-kor kezdik el sugározni. -
#3824 Igen, mivel 3 és fél óra múlva (már csak negyed) lesz 10 óra :D -
Verseghy #3823 Vagy Európai idő szerint megy. Mert az van oda írva, hogy 3 és fél óra múlva leadják, és alatta: WED 10 PM. -
#3822 3 és fél óra múlva adják le kb.
Elvileg a választásról fog szólni. -
Verseghy #3821 Tudtommal a Comedy Central oldal az időzónához igazodik. De lehet hogy nem :o -
#3820 helyi idő szerint tudtommal nem ma lesz. -
#3819 nekem valahogy kimaradt a super fun time rész
hát az évad második feléhez képest felüdülés volt :D -
Verseghy #3818 Ma 10kor-.-
De holnap lesz letölthető jaja:P -
#3817 Zsír. -
#3816 holnap :W -
Verseghy #3815 Mikor lesz új rész? -
#3814 naa, amikor kívülről mutatják, randyt, AHOGY kamerázik, az is nagy volt :) -
#3813 megláttam a tengerimalacokat és szakadtam :) -
Igazamvan #3812 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pandemic 2 egész jó volt altatónak. A kézikamerás részeket a valódi (és ezért bénán kinéző) tengerimalacok rontották el, a másik szálat pedig Craig unalmas kioktató szövegei és a többi srác gyenge színvonalú dumái (már ha voltak egyáltalán). -
#3811 megtaláltam... köszi de nem abban, hanem a 409-es részben :P -
#3810 bakker ez nem ugrik be :D
tengeri genyós részben volt király de nemtom -
#3809 ez melyik részben volt?
cartman álmodik vmiröl, és közben mondja: ááá király vagyok, király
felébred: áá 1 senki vagyok bassza meg
:P -
#3808 kenny legjobb szerepe amiko cicc-pisitöl betépett, qrwayo wolt !!! -
#3807 Sztem jó rész volt. Ott baszták el szvsz, hogy az alap tengerimalacok még jók voltak, de ezea plüssruhákat ráadtak, az nagyon fos sztem :D:d Inkább rajzolták volna pl a T-rex malacot :D -
#3806 elment.az első része jobban tetszett nekem -
#3805 Szerintem jó rész volt ez, nem atomdurva de jó! -
#3804 Reméljük jut neki majd. :/ -
#3803 szegény Kennynek nem sok szerep jut mostanában :/ -
#3802 xD áttudtam volna írni ezt a rész Craig helyett Buttersre xD