South Park (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spread De Love!
Na lényeg, hogy véleményem szerint többet is ki lehetett volna belõle hozni mert az alapötlet nagyon ottvan de nem elég south parkos a megvalósítás.
A türelem rozsdát terem.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
:D
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A türelem rozsdát terem.
A türelem rozsdát terem.
Ismét internetes epizód következik:
Egyik nap, mikor South Park lakói felébrednek azt veszik észre, hogy az internet eltûnt. Amikor Randy meghallja, hogy talán még maradt egy kis internet Californiában, "összepakolja" a családját és nyugatnak veszi az irányt.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
1205 - Eek, A Penis!
Egyébbként a kommentek jók :D " Im not your guy, friend! " :D
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Spread De Love!
bár tõlük valahogy jobban hangzik. Nekik be is raknám :D! : http://www.youtube.com/watch?v=7sYEgufLutI&feature=related
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.