4926
-
#3761 thx -
#3760 10. évad talán utolsó rész
stanley kupája -
#3759 Stan hazaér, apja igy fogadja:
- hol voltál, anyád halálra izgulta magát... én meg a tv-t néztem :P
ez melyik részben volt ?
elöre is kösz -
#3758 Ja ok. :D -
#3757 Zsír. :D -
#3756 Utólag már leesett, hogy kijött egy új rész :) -
stupido #3755 A "látod már" jelenet a Vörös Sárkány c. filmre utal, bár abban a részben a kedvencem a mentális csata...:D -
Verseghy #3754 Én is:) -
#3753 Ki melyik részről beszél? :D Me én ma néztem meg a 10-ediket. Arra írtam, hogy jó lett. :D -
gotchaaa #3752 OMG :D ellopták az ötletemet :D egyszer osztálytársam megkérdezte tőlem, hogy mit csinálnék a suliban, ha fel akarnám hívni magamra a figyelmet. Mondom neki, rász*rnék a tanári asztalra. :D:D -
Verseghy #3751 Van benne Cloverfield is:D -
Verseghy #3750 Beteg rész volt baszki:DDD -
#3748 Ez mekkora LOL rész volt. Beszarás. :D -
gta04 #3747 Igen arra rájöttem nyugi, csak egyik filmnél valamiért mégis csak angol nyelv volt nekem :( pedig dualdub-os volt. -
#3746 omájgádnessz
DUALDUB = Angolul és magyarul is beszél -
gta04 #3745 Sziasztok!
Leszedtem a dualdub-os részeket az sp.hoff.hu-ról, de most jutottam el addig, hogy kiírjam :S De valamiért nem írja ki jól, valaki megtudja mondani, hogy mivel, hogy írjam ki? És kiírásnál valamit be kell állítani, hogy magyar nyelven szóljon miután kiírtam? -
#3744 Megnéztem az új részt. Szerintem nem olyan rossz. Nincs benne olyan sok poén, de pl amikor Cartman kimentette magát büntetéssel, azon jót röhögtem :D -
#3743 Tudja valaki honnan lehet letölteni az összes részt? Nem kell szinkronosan. A sp.hoff.hu már nagyon régóta nem működik, csak torrenten találtam, de ott sem mindet és lassú is. Ötlet? -
#3742 Teljesen jó volt ez a rész is.
A végén pl szakadtam a verés utáni jelenetekkor... -
#3741 legjobb
"kellesz mint a só, Jééézuuuus" -
sylerka #3740 Kössz a gyors választ!
-
#3739 keresztény rock -
sylerka #3738 Hali mindenkinek
Szerintem ez az utolsó rész király volt,viszont nekem Cartmen kicsit furának tűnt.
valaki megtudná mondani melyik az a rész amelyikben zenét töltenek le és a nyomozó megmutatja nekik hogy ennek mi a következménye:(Britney kisebb repülője,stb)?
-
#3737 Az nem lehet.
.
.
.
Ugye nem? Ilyen nincs ugye? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
#3736 csak kiégett a vicc reléd? -
#3735 Egyetértek! :)Látom vegyesek a vélemények. De szerintem is barom jó rész volt, én ezt vártam! Cartman az Isten! xD -
#3734 Ehh, én majdnem elaludtam rajta. -
#3733 qrvára jó volt ez :)
a vége viszont a szokásosnál is no commentebb volt, de így a jó ez. -
#3732 szerintem nem volt olyan rossz,volt rosszabb rész is a szezonban már -
#3731 Én nem bírtam nevetni, nem azért mert megsajnáltam hanem egyszerűen nem volt vicces. :( -
mate317 #3730 És amikor a végén kifolyt Cartman vére? Azon még mindig nevetek:D -
#3729 Jaja, akkor röhögtem csak. Pedig Cartmanes részekből ki lehetne hozni többet szerintem. -
Tmac #3728 Szerintem sem volt valami nagy...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Talán az volt egyedül jó mikor Cartman Garrison asztalára szart amúgy egy sima átlagos rész volt :S -
#3727 7. évad 14. epizódja -
mate317 #3726 az melyik részben van, hogy "Wendi, büdös *****! Token, ló**** a seggedbe!"? -
#3725 Ez nagyon gyenge rész volt... -
#3724 7 Hours 42 Minutes ... -
#3723 nem ma lesz új részünk? vagy miko? -
#3722 Tönkrement. -
#3721 hogy mivel mi van? [nemérti]