South Park (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Azért kérdem, mert elkezdtem letölteni azokat az évadokat, amik nincsenek meg dualban. A 11.-nél pedig a feléig, kb. a 8. részig HUN-t írnak...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
http://www.youtube.com/watch?v=loNU4fVpO8E
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Valaki tudna segíteni?! Annak a zenének az elõadój és számcíme kellene, amivel az MTV most reklámozza a South Park 11. évadot. De ha valaki megmondja honnan töltsem le nagyon megköszönöm!!
magayrul nem jelent meg a dvd csak angolul ergo ott maradt az eredeti hang ahol új tartalommal bõvült a rész
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Kicsit ideges voltam este, ezért bocsánat mégegyszer.
gibson9:<#levele>#levele>
MTV-n csak a szombati rész van a 11. évadból? Mert minden nap van rajta SP.
ez elég szar jelenet volt a fábryban
Cartman-t megnéztem volna, az õ hangjára lettem volna a legkiváncsibb élõben 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
MTV-rõl veszem fel és csinálom az sp 11.évad rlseket, és lenne egy kérdésem.
A mai részben (S11E11), nektek is feltûnt hogy elején mikor butters "felkel", olyan mintha csúszna a hang? mert akkor nem nálam van a hiba, szinkront csinálták meg szarul. Ma tv-ben is megnéztem hogy csak én vettem fel szarul vagy valóban ilyen, és úgy láttam valóban elég furcsa.
ÖRÖK HÁLA KÖSZÖNÖM<#worship>#worship><#szeret>#szeret>