4926
  • SoDI---
    907- Jimmynek rá kell jönnie, hogyan szedheti össze magát a nagy tehetségkutató műsor előtt.

Minden gyerekek a Nagy South Park-i Tehetségkutató Műsorra készül, így Jimmynek sem kell sokáig várnia, hogy bemutathassa az új humoros előadását. De késöbb, akárcsak az előtte való nemzedékek fiúi, Jimmy is észreveszi, hogy testrészei egyikének saját tudata van. Miközben tudja, hogy nem léphet fel az egész iskola előtt ilyen igatott állapotban, Jimmynek rá kell jönnie, hogy irányíthatja tomboló hormonjait.

(szabad fordítás, nem tudok angolul :-))
  • Dead

Ez jobban sikerült..
  • Dead

• Dead
    [IMG]C:\Documents and Settings\Bacso\Dokumentumok\Képek\South Park[/IMG]

Mégegyszer...
  • Dead
    Hát nem tom, hogy ti hogy vagytok vele, de én nem látom a képet, amit beraktam:(
  • Dead
    [IMG]C:\Documents and Settings\Bacso\Dokumentumok\Képek[/IMG]
  • Shadow_THH
    lehet venni olyan billentyűzetet amin van print screen gomb, azzal lehet! csak drága nagyon :(
  • Dead
    Hogy lehet elmenteni as képet, ha már kész?
  • Shadow_THH

azt hittem ez
  • R9
  • Cicero

Ez volnák én :D
    Ezt ismeritek?
  • Herr Lehrer
    thx
  • Deqwator
    http://sp.hck.hu
    Innen is lehet letölteni és lehet hogy szinkronos!!!
  • Herr Lehrer
    de neke magyarul kéne,vagy van hozzá felirat?
  • Herr Lehrer
    thx
  • SoDI---
    ha megnéznéd előtte áll..szal..

Na jó, akkor viszont lejjebb kellett volna rakni...
  • KG21
    én az újakat innen szedem http://btefnet.net/
  • andriska
    looooooooooooooooool :DD
  • Herr Lehrer
    Hi
    Nem tudjátok honnan tudnék letölteni South Park részeket?
  • Vegas
    Örülni kéne legalább hogy leszinkronizálják..ennyi ha meg nemteccik nenézd te faszláma geci kurva...
  • Bandew
    Sztem meg zseniális a szinkron. Lehet, hogy a fordítás nem jó (de akkor azt szídd), de a szinkron sztem isteni. Komolyan mondom, hogy az esetek többségében a szinkrokon derülök, mert annyira jók. Kb 10 éve voltak utoljára ennyire jó szinkronok.
  • Vegas
    ha megnéznéd előtte áll..szal..
  • SoDI---
    cseppet el vannak tévesztve az arányok... oszlop ugye...
  • bodesz
    melegítő...
  • bodesz
    kis stuff :)
  • Verseghy
  • Shadow_THH
    ráknépség ráknépség
  • desigo
  • akyyy
    de ez még arégi szinkron a cool tv ujat csinált, bár kicsit furcsa vlt pl mr garrison hangja.. de szódával elment
  • Marko002
    Akkor nem kell nézni, ilyen egyszerű....
  • TheBerzerker
    de engem ez a szoveg akkor is irritalt amikor divat volt.mondjuk en anno jo par eve lattam eloszor south park-ot itthon meg se hire se hanva nem volt.egy cikboram haverja aki az usabvan el o kuldott haza kazettan.szoval en az elso 3 sorozatot meg angolul lattam.
    azert ha nizitek oket eredeti hanggal iszonyatosan latszik a kulonbseg.a magyar szinkron egyszeruen SZAR!!
  • SoDI---
    örüljetek inkább, hogy van 906-os rész, amit nézhettek :)
  • akyyy
    akkor nézd az angolt! vannak feliratosan is részek.. most nem azért de most nem tom hány emberből neked meg esetleg pár embernek nem tetszik ez aféle szinkron!

szerintem ezeken is van hogy lehet röhögni jókat, arról már nem sokan tehetnek, hogy a "Gerappás" rész már ősrégi, és akkoriban ez volt a 'divat'. főleg Mo.-n ezért ez illet bele...
  • TheBerzerker
    nem.elarulom hogy tok mas.ez olyan szintu felreforditas amilyet meg egy ovodas se csinal.
  • Vlala #880
    a végén asszem elmondják, ki fordította... a "Gerrappa"-t én sem értettem, hogy miért is pont ezt mondta, amikor Cartman hátsójából kinézett az implant... asszem az eredetiben ez "Wasszup" lenne.
  • TheBerzerker
    most ett vege a south park-nak...ez a magyar szinkron egy OKADEK!!!!
    az egesz sorozat zsneialitasanak kb az 50-60%-a az angol eredeti szinkronban van.ez a magyar ez fos!!!!

big gay al ilyet szol "jol koszike a kerdes".menjenek mar a kurva anyjukba!!!meg ilyen szoveg van benne hogy "gerappa"?????milyen infantilis idiota forditotta ezt az okadekot??????
  • bodesz
    nemá cool on ujrakezdék south parkot... :( 103.rész megy :(
  • Verseghy
    Elnézzük:D
    Nah, szörcsölök DC-n akkor:)
  • wizy
    leszinkronizálták? komolyan?? akkor sry, én vagyok a hülye:DDDD
  • Bandew
    De igen, nekem meg is volt, csak le lett törölve. :-)