South Park (TV)

← ElőzőOldal 99 / 99

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marki
DE MIÉÉÉRT???? :-'c

KoЯn

Yoghurt
Nagyon jó, és erős a humora. És olyan dolgokat tesz nevetségessé, amikről amúgy nem esne szó.

az a másik cím egyáltalán nem jön be,akárhányszor próbáltam.Valami tetete.hu/sp link,de nem mûxik.Valami más oldalon nem lehetnek fent az új epizódok?
Amugy a http://www.south-park.hu -n a bucsuzunk rov.ban van egy masik sp cim... csak marhara leterhelt:-((
Figyelj, vegigneztel mar valaha egy epizodot?
A SP korantsem gyerekeknek valo, tulajdonkeppen az emberek baromsagait figurazza ki...
Egy csomo ertelmes mondanivalo van elrejtve a bazmegelesek mogott... Pl. a Kakabelu resz, vagy a zsidos cucc... Rengeteg ertelmes dolog van benne, amit csak ok tudtak eddig megfogalmazni, mert gyokerek vagyunk ahoz, hogy beismerjuk: Igen, vannak hibaink!
Pedig van. És legfőképp nem gyerekeknek szól, hanem minimum 16 év felettieknek.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Coine
hány SP-os topic van már Istenem !

ipszilon
és akkor csodálkoznak, hogy embereket mészárolnak! hát, persze az ilyen "intelligens" rajzfilmekbôl mit is lát a gyerek kiskorától fogva: káromkodj, üss, verj!
(és senki ne próbálja nekem bemagyarázni, hogy a Soth Parknak igazi jelentése van!)

a Kennywarez is oda linkel,szóval az se mûxik
van egy warezes sp oldal.... valami kennywarez ott nézted már? a loogooson rajtavan

koszontem.

FREAK
irc, dalnet, #southpark-episodes

Riszpekk

Megszünt a www.south-park.hu.Betiltatta a HBO.Szóval nem tudtok más oldalt,ahonnan le lehetne tölteni a legújabb epizódokat?
← ElőzőOldal 99 / 99