4926
-
MagyaR #1114 Szntem rohadt jó :DD. Olyan marhaság. -
#1113 hát nekem az valamiért nem tetszett annyira:D -
Cicero #1112 lol azt még nem láttam :))) Mármint amikor "az öregek elgázolnak mindenkit" -
MagyaR #1111 Az új részeket (8.,9. évad) már mind láttam sajna. pedig azok naon jók.
Sznten a 6. és a 9. évad a legjobb. A 7. évadban szinte mind1 fos, kivéve, azt a részt, amikor az öregek elgázolnak mindenkit :D. -
Cicero #1110 Igen! Magyarok vagyunk vagy nem?!?!? -
#1109 Kínaú Rívsz-t -
Cicero #1108 lol most néztem meg a 904 - Best Friends For Evert-t... hát beszarás az a Kínaú Rívsz szobor -
#1107 ez ki van csukva Nagyon nagy ez a sorozat, értem? -
Cicero #1106 Jaja Szetyén Kenny! -
Vlala #1105 a második résznél épp vécén voltam. Kennyt az aranyhal ölte meg? -
Cicero #1104 Szegény Kenny... -
Cicero #1103 Jaja, tök szar hogy hétfőként Kontrát adnak :((( -
Vlala #1102 a tegnapi részek után megint befáradtam. Meat Loaf régi neve kuszkusz, subidubi rókaprém, csak azt csodálom, hogy Cartman nem csokizta el Séf bácsi adományát :-) "Ozzy Osbourne megölte Kennyt! A szemét!"
A második részben az Állattemető paródiája... komolyan, ez az egyik legértelmesebb műsor a tévében. -
Cicero #1101 Jaja, szerencsére nagyrészt hasonlít az angolra :))) -
DePreSsZYo #1100 Szerintem Cartman magyarhangja is elég jól sikerült. -
Cicero #1099 Jaja főleg Cartman hangja angolban -
#1098 nekem meg pont forditva:D a régi szinkron jo volt, az ujat már nem is nézem, annyira megszoktam angolul, meg jobban szeretem az eredeti hangokat hallani -
MagyaR #1097 Kabát nélkül. Tehát egy ilyen álarcba van. Nekem a magyar szinkronhang jobban teccik, mint az angol. Valahogy, ezek az angolok túl magashangúak. Lehet, hogy egy gyerekhez ez jobban illik, de hát akkor is a magyar az jobban hangzik.
És ott nem sípolják ki a csúnyább szavakat, mint az angolba. -
#1096 ruha nélkül? :D -
MagyaR #1095 Amúgy a 807es részben is van ruha nélkül kenny. Meg beszél is benne meg minden.
Amikor Michael Jackson szétesik. Csak fura, hogy meghal, mert ugye a 8. sorozatba csak ebben a részben hal meg. tök hülye hangja van!
Szntem sokkal állatabbul néz ki kabát nélkül. A 10. sorozatba megcsinálhatnák úgy, hogy nincs rajta kabát. -
#1094 sztem zsír lesz csak rakjatok már be valamit -
Cicero #1093 [ÉRTI] :DDD -
#1092 -
Vegas #1091 lol jóvan csak próbálkoztam..ne vágjál itt arcokat inkább csinálj! -
#1090 -
Vegas #1089 Ez nemjó?? D: Vagy vagy mien legyen??vagy esetleg ötletek?? :D
-
Shadow_THH #1088 értem [érti] -
#1087 le kéne szoknom erről a "vágod?"-ról...... kezd idegesiteni:D
télleg, ma melyik rész(ek) lesznek a Cool-on? -
#1086 nem ugy értve, hanem a 907. (kilencszázheteDIK) epizód összesen, vágod:D -
Shadow_THH #1085 ott járnak, most jön a nyári szünet :( -
Shadow_THH #1084 kinau rivsz szoborról ez a létező legjobb kép, mivel a max felbontásuból vettem ki :) és más részben nincs -
Cicero #1083 jah :DDD én azthittem hogy már a 907. epizódnál járnak -
#1082 nem nálad van a hiba:DDD egyszerűen annyi rész van egy sorozatban, amennyit látsz. szal egy évad kb 14-16 részből áll, pl: 801, 802, 803....., 814, 901, 902...... vágod:D -
Cicero #1081 [MÉG MEGPRÓBÁLJA PHOTOSHOP-BAN, DE NAGY A VALÓSZÍNŰSÉGE A HATÁS ISMÉTLŐDÉSÉNEK] -
Cicero #1080 Ha meg le akarom fényképezni, a film folytatódik a paintban... :((( -
Cicero #1079 Lenne egy kérdésem... :)))
A SP Hungarian HQ oldalon lehet letölteni epizódokat, és ott van hogy [1]..[9]-ig, de nem találom mondjuk a 9-es nél a 900. epizódot a 8-as lapnál meg csak 801-től 814-ig látom az epizódokat. Ez most IE hiba vagy nemértem? -
#1078 jaaah, ez yo lenne...... csak télleg banner-méretűre:DDD -
Cicero #1077
Erre gondoltam csak nagyobban :))) -
Cicero #1076 De úgy kéne hogy az összes szereplő rajta legyen, és ne legyen nagyon módosítva a kép, csak alá hogy SP klubb vagy valami frappánsabb, nem? :))) -
#1075 hát például:DD