Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
boxot vennek filmezesre... 4 lehetoseg van:
1)origi.. 150 dolcsi
2)valami factory reconditioned 130 ert
3)hasznalt 120 ert jatekkal
4)dvd kittel.extra joy 200 ert (free shipping ami a tovvihez nincs)

+1) 130 as factory okossagos +30 a dvd kit
az 160...extra kontroller nem fontos szamomra
Törölt felhasználó
Én ezen már meg sem lepõdöm. Olvass el innen néhányat: http://www.anetforums.com/posts.aspx?ThreadIndex=6789

Azóta egyébként megvan a cucc 2003/12/02 gyártás, flesselve, mindent olvas gyönyörûen eddig. A fenti topicból kiderül, hogy ez csak ideiglenes állapot 😞((
Atcom
Pffff. Elég bosszantó! Csak azt nem értem, miként mennek át ezek a darabok a minõségellenõrzésen! Nem akarom elhinni, hogy nem lehet kiszûrni a hibás olvasókat, még beépítés elõtt!
Törölt felhasználó
Ehh, ugyanez mint velem 😊 Többet kipróbáltattam, 2 fajta volt: November 16 és 17 gyártás. Mindkettõ ugyanolyan szar. Budaörsön ez is.
Sürgõsen eladó egy alig használti eredeti állapotú XBOX! 2 eredeti játékkal 35-37ezerért! Ha érdekel vkit, írjon: [email protected]
Atcom
Velem is hasonló történt...
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9047994
fishBNS
http://xbox.uw.hu/

Törölt felhasználó
Na, megjöttem az Electroworld -bõl, próbáltam kicserétetni az Xboxot, amirõl lentebb írtam. Nos, nem sikerült, mert 5 dbot próbáltunk végig és mind rossz volt. Pénz vissza és miattam lett kivonva a teljes készlet a polcokról 😛 Bocs, aki venni akart akcióban!
Törölt felhasználó
...
CSOCSO
aki tudja hogyan lehet filmet lesni az xboz media centerrel az latogasson el a topikba es segitsen!!! koszonom!!!!
Lammer
jáccál vinyóról 😛

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Törölt felhasználó
Sehol nem kellene divatnak lennie, de jó, hogy néhány helyen még van 😊
A cserét el tudom intézni szerintem, most az érdekelne, hogy hasonló elõ szokott -e fordulni.
Seth
Hát én mûszaki üzletben,szervízben dolgozom és nálunk és a hozzánk tartozó készülékeknél még él és virul a 3 napos cseregar.Az electro world-be úgylátszik már nem divat...

PSN ID.: Beegabor

Törölt felhasználó
Ez a 3 napos téma sajnos uniós csatlakozásunk óta nem létezik, de nem is emiatt kérdezem itt, hanem például a #686 ban pont az én esetem fordul elõ, ebbõl gondoltam hátha van valami széria hiba.
Seth
Akkor még van 3 napod hogy visszavidd(a boltnak kötelessége 3 napon belül kicserélni)
Nemárt ha kipróbáltatod ott a helyszínen...csak erõsködjél hogy demostaztánirgumburgum tessék kipróbálni,mert néha nem veszik a lapot

PSN ID.: Beegabor

Törölt felhasználó
Sziasztok, ma vettem egy Boxot, és nem olvassa, a hozzá adott PGR2 lemezt... a Top Spint minden gond nélkül viszi. A PGR2 is megy egy másik (feltört) gépben. Az Electro World ben vettem.
Hasonló probléma volt már?
HI!Nem tudom ki mennyire foglalkozott avval,hogy az xbox vincsijerol az elmenteseket leszedje a pcre!En most kezdtem el,mert nagyobb vincsit akarok bele tetetni es az elmentesek feltetlenul kellenenek nekem!!Nos eljutottam odaig,hogy osszekotottem a pcvel es elkezdtem letolteni az elmenteseket(Flashfxpvel es total commanderrel) es van olyan elmentes amit valamiert nem vesz at(vagy 15db) azt szeretnem megkerdezni,hogy tudja,e valaki, miert van ez?Talaltam egy olyan progit xbox saves manager de az is ugyan azt csinalja!!
Xboxra rá lehet kötni egy Creative P580-as hangfalszettet,úgy hogy 5.1-ben szóljon?
Davidus
Maradjunk annyiban hogy PS2-re jön ki elsõnek. Az tuti hogy PC-s verzió csak jövõre lesz. Szerintem a boxos is átcsúszik 2005-re.

V9ykn8_TZL0

hol?mongy egy oldalcímet...

Davidus
Nézd mennyivel jött ki boxra a ps2 megjelenés után a GTA3 meg a VC és megkapod a választ😉

V9ykn8_TZL0

konkrétan?

Davidus
Amikor a Fable PS2-re😉

V9ykn8_TZL0

hi
a GTA:San.... az mikor jelenik meg???xboxra...

Viszont a Commodore Vilag-al es a PlayZone-nal lehet valami parhuzamot vonni. Ugyanis ilyen Tipphalmaz+vegigjatszas ujsag a CoV ota nem volt. Igaz hogy azt elerni nem is fogja egyikse sose... 😊
Szerintem magyar ami csak XBOX-al foglalkozik az nincs.
Lehet kapni valami xboxos ujságot?

Lammer
húúbasszameg lejött a Fable is, most melyiket

Lammer
obscure rulzik... 😮

oké!a Silent hill az jójáték??

Lammer
próbáld meg beISO-zni PCn, ha sikerül, nagy %, hogy jó a lemez, ha nem akkor ugye fizikai hiba van...

hát skitõl kértem kölcsön annak ment...majd kipróbáljuk.

Atcom
És más Xbox-ban ez a lemez megy rendesen?
nem csak ennél a játéknál..de olyan fura mert semmi baja nincs a diszknek...

Atcom
Más eredti játékokkal is kapsz ilyen üzenetet? Ha igen, akkor elképzelhetõ, hogy az olvasó gyengélkedik.
nem..ez már rég megvan,csak nem az enyém hanem tesómé!de én is akarok venni..

Atcom
És az Xbox-ot a mostani EW-ös akció keretében vetted?
nem ez kölcsön kért játék...

Atcom
Most vetted az Xbox-ot, és a hozzá adott játék nem megy?
De semmi karc ninc rajta

Petyus_
Ha gyári a lemez, akkor az, amit kiír.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Lammer
megsérült a lemezed...

Hali,
Nem tudjátok mi lehet a baj??ezt irja ki: There's a problem with the disc you're using it may de dirty or damaged.Press A to continue.
ezt a HALO-játéknál irja ki..
kösz.

Petyus_
Minden számtech boltban.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

mb66
Most nemrég láttam az Electro World ben 39900 ért, 2játékkal: Top Spin, PGR2.
Ha most lenne ennyi lóvém, nem haboznék....

www.hordamusic.hu

azon gondolkodám érdemese venni X-boxot....mennyi most egy box???...

sztotyinka???de hol lehet kapni??

Az elsõ méter 200 sztotyinka az azt követõ minden méter 100.
Kb...Ha szereltet veszel
AnarchoiD
ranezela kepre es tudod 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.