5250
Xbox
  • Adi
    Nem kénne ide tenni egy szép nagy X logót emberek!
    Mondjuk én nem vagyok x-es csak úgy eszembe jutott, hogy elkénee ide egy!:D
  • Adi
    AHA!
    És hol lehet és mennyi?!
  • Adi
    neeeem!:D
  • aabyssx
    > Lehet kapni átalakitott??!

Igen, feszültségátalakító is kell.
  • Banyapapa
    Simán akarja bedugni a konnektorba? ??
  • Adi
    OK!
    THX
    És még egy kérdés!
    Ügye az x-boxának ilyen amcsi szabványos a konektor bedugoja!
    Azzal mit kezdjen?!
    Lehet kapni átalakitott??!
  • aabyssx
    RGB + olyan tévé, ami támogatja az NTSC szabványt is.
    Gyakorlatilag az összes mai tévé közepesen támogatja.
  • Banyapapa
    A mostani tv-ken az NTSC kompatibilitás nem azt jelenti hogy viszi simán a NTSC játékokat/filmeket?
    Mert akkor minek amcsibol tv?
  • Adi
    HI!
    Lammer vagy akárki?!
    Akkor most, hogy oldaható meg az ntsc probléma a csávónál!?:)
    RGB-vel?!
    Probléma: egyik ismerősöm, hozzatott amcsiból egy x-et és most arra vár, hogy hozzanak neki egy ntsc tévét amcsiból is!:D
    Ezt, hogy tudná megoldani?! Úgy, hogy vesz egy rgb-t és az itthoni PAL szabványos tévével kompatibilis lesz nem!?PLS SÜRGÖS!
  • Lammer
    aznemenvoltam?
  • Anubys
    Nem supportálja a hddswap-et. Flash-eltessz rá egy újabb BIOS-t vagy vegyél bele chipet. Valaki küldött fel egy táblázatot, hogy melyik hekkelt BIOS mit tud, ott rajta volt a HDD-swap is... Keresd meg, kb. egy hónapja volt, pont a Flash VS Modchip vita kapcsán.
  • ZoL AMD
    A pc-n formáztam meg először NTFS-be, majd FAT32-be, de egyiket sem fogadta el:( Ha beteszem a vinyót a box-ba, még az evox-os dvd-ről sem boot-ol. Mindig kidob hibával. Ha visszateszem az eredeti vinyót, akkor minden OK. Bedilizek.
  • oldproximusz
    Hali

Van olyan fájlkezelő xbox-hoz ami cd-röl futtatható?
  • Motee
    Hi
    A mindenképpen slavere tedd a jumpit. Mivel formáztad meg? Win vagy xbox?
  • ZoL AMD
    VÁÁÁÁÁÁ!!

Nem jó

OK. Lenyugodtam. Szóval az van, hogy betettem kisérlet képpen a box-ba egy 10 gigás seagate vinyót, amit rack-ben használtam. Előtte megformáztam. Mikor bekapcsolom a box-ot, azt mondja vigyem szervízbe. Mi lehet a baj. Ja és master, vagy slave legyen a vinyó? Lehet hogy csak én vagyok ilyen f**z, de nekem semmi sem szokott sikerülni. Valaki tud segíteni?
  • Motee
    Aha. Pontosan csak félig, mert a tápot az x-ről kapta. Leírjam részletesen? Tegnap 9 órámba telt megcsinálni....
  • Bogyi007
    Azoknak akik elcseszék az xbox.ini fájlukat...

[Menu]

Section "Root"
    {
    Item "DVD Inditasa",ID_Launch_DVD
    Section "Jatekok HD-n"
    {
    Line "- Jatekok HD-n -",2
    AutoAddItem "E:\GAMES\"
    AutoAddItem "E:\HDLoader\"
    AutoAddItem "F:\GAMES\"
    AutoAddItem "F:\HDLoader\"
    SortAll
    }
    Item "Xbox Media Center - XBMC","e:\Apps\XBMC\XBMC\default.xbe"
    Item "Xbox Media Player - XBMP","e:\Apps\XBMP\default.xbe"
    Item "DVD Lejatszo","e:\Apps\DVDX\default.xbe"
    Section "Emulatorok"
    {
    Line "- Emulatorok HD-n -",2
    SortStart
    AutoAddItem "e:\Apps\Emulators\"
    SortEnd
    }
    Item "Jatek Csalasok",ID_trainer
    Section "Hasznos Dolgok"
    {
    Item "Hatterek",ID_Skins
    Section "Programok"
    {
    Line "- Media Es File Kezelok -",2
    Item "Mediafeltolto","e:\Apps\Dvd2Xbox\default.xbe"
    Item "Jatekfeltolto","e:\Apps\HDLoader\default.xbe"
    Item "File Kezelo","e:\Apps\boXplorer\default.xbe"
    Line "- Tovabbi Programok -",2
    SortStart
    AutoAddItem "e:\Apps\"
    SortEnd
    }
    Item "Microsoft Nyitokepernyo",ID_MS_Dash
    Item "Rendszer Beallitasok",ID_Settings
    # Section "FLASH MOD CHIP or XBOX ON-BOARD TSOP"
    # {
    Item "Futtatas","e:\Apps\Avalaunch\avalaunch.xbe"
    Item "Ujrainditas",ID_Quick_Reboot
    Item "Kikapcsolas",ID_Power_Off
    }

8. Ha az apps könyvtár a C: meghajtón van és az új program mappáját mondjuk ÚJ-nak nevezzük akkor elvileg ezt a sort kell beszúrnod:
    Item "Ide írod be a program nevét","c:\Apps\ÚJ\default.xbe"
    A lényeg, hogy az első idézőjel közé azt a nevet írd, amit szertnél hogy megjelenjen a menüben, a második közé pedig az elérési utat, aminek általába a default.xbe filera kell mutatnia!
    9. Ha megvagy vele visszatöltöd a módosított evox.ini filet (felülírod az eredetit)
    10. Újraindítod a boxot, és már választható is a menüből!
    Sok sikert!
  • ZoL AMD
    Le tudnád írni pontosan, hogy most mi van? Mert nem igazán értem. Betetted a box vinyóját a gépbe, és úgy csináltad meg, vagy máshogyan?
  • Sephi
    Ez erdekes.
  • Motee
    EZAZZZZZ!
    Megcsináltam. Sikerült softmodolni a másfél hetes xboxomat. Ujra minden a régi. Ja és a softmod a létező összes xboxhoz jó.
  • Motee
    Figyi, ha valóban flashes a gép akkor működik a vinyócsere, ha softmodos akkor nem(a régi működik ha ahhoz nem nyúlsz, uhogy szerintem egy próbát megér). Majd megírom sikerült-e, most egy dll-t keresek a hdd driver-hez.
  • ZoL AMD
    Na most elbizonytalanítottál!

Én is most akartam vinyót cserélni a box-ban, de (elvileg) nekem is Flash-es a gép. Azért majd szólj, hogy mire jutottál.
  • Bogyi007
    Fasza, hát akkor sok sikert!
  • Motee
    Hali.
    A gép nem chipes, sőt nem is flashes. A cuccot úgy hívják hogy softmod (exploit). Felrak a vinyóra pár fájlt és az xbox visz mindent. Persze addig amíg valaki le nem formázza a hdd-t, mert azt hiszi hogy a gép flashelve van. Na én pont így jártam. Utánanéztem a neten és most egy bizonyos hdd swapel próbálkozok amivel vissza tudnám másolni a régi c meghajtóm tartalmát.

Hát ennyi. De legalább azt is megtudtam hogy az 1.6os xboxot nem lehet flashelni......
  • Bogyi007
    mert ha chippes akkor ezt nem volna szabad csinálnia....
  • Bogyi007
    Hát nem tudom hogy mi lehet a hiba pontosan, mert én is kezdő vagyok még, de milyen volt a géped? Chippes vagy Flashelt?
  • Motee
    Aki tud bármit erről az légysi írjon!

Ha kiveszem a vinyót belőle és a pcmen felrakom rá a mentésemet a c és e meghajtóról akkor fog műxeni? Vagy ezt csak szervízbe tudják megcsinálni?
  • Motee
    Sziasztok!

Atom nagy barom vagyok. Leszedtem a netről a slayers evox 2.6-ot és elkezdtem felrakni az xboxomra. A probléma az hogy miután leformázta, feltelepítette, újraindítottam és bejött az eredeti xbox dash és nem olvas semmilyen másolt lemezt. Mi ilyenkor a teendő? 1.6 os a gép.

Plíz valaki segítsen!!!
  • Bogyi007
    azért mondtam, hogy legalább az Uefa CH. L. a Fifa szintjét üsse meg.
  • mila69en
    dehogynem foci jöhet ezerre csak fifa 2005 be azé csalódnom kellet mintha má lattam vona vhol
  • Bogyi007
    Nem szeretitek a focit? Vagy csak szórakoztok? Úgy értem, hogy rendes kidolgozott fociprogi legyen, ne csak egy név álljon mögötte és kész.
  • mila69en
    olasmi mint fifa 2004:)
  • Sephi
    Miert a Fifa 2005 milyen szintu?
  • Bogyi007
    Dehogy fogom eldobni a játékot.., csak akkor ha nem lesz legalább egy Fifa 2005 szintű / Pro evot már nem is írok..../
  • Sephi
    Ehh :D
  • mila69en
    akko ezt hivják a vevők +tévesztésének:)) egymásnak fizet a két cég és akinek boxa van az fut ps2-t venni akinek+ps2-je az fut boxér mindenki joljár:))
  • Lammer at Work
    ez inkabb az hogy a Multiplatform hatranya... bar akkor sem ertem, hogy turi az M$ a sony tenykedeset a jatekokban... ehhh jo kerdes... vagy tejelnek ezert?
  • balumaci
    direktbe biztosan nem :)
  • mila69en
    akkor az nem lehet hogy a két konzol oriás egymásnak csinálja a hírnevet mer ps2-s versioba meg boxos reklámot láttam?:)
  • UNREG
    Én továbbmegyek, az X-es Toca Race Driverben van egy kék Audi DTM, körben hatalmas Playstation2 feliratokkal. :))