Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Knox
sziasztok!

Friss xbox tulajként egy kérdésem lenne! Mit kell csinálni az XBE kiterjesztésû fájl-al? Pontosabban hogyan kell vele megpeccselni az iso-t, ha egyáltalán azt kell vele megpeccselni?
Köszi a segitséget!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Hibátlan,1 évesnél nem régebbi,használt Xbox-ot vennék.
Lammer
kolléga jól szolt, enigmah switchdisk, bár nagyon randa lesz a kép, de legalább tucc majd jáccani...
deha okosan akarod... 😉
megfogod amit leszedtél NTSC release-t...
kicsomagolod isoba, nah utána fox egy progit(Xfer,Qwix stbstb...) avval kimásolod a vinyódra az isoban lévõ adatokat...
ahova kimásoltad ott felüliratod a Fixben lévõ default.xbe-vel azt a könyvtárat, meg visszaISOzod QWIX-xel...
az új isot, meg kiírod amivel akarod...
ennyi...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

CSOCSO
most hogy mondod😊 dekiraly lesz uj conkerom..
Petyus_
BTW honnan a nicked? =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Hát ja, Lammer biztos jobban tud segíteni. =)

Enigmah Videomode Switchdisc kell, nyomasd fel a vinyódra, vagy egy CD-RW-re, és az átváltja neked NTSC-re a Boxot.

Petyus_
Korábbi témához: van egy ócsó DVD-R, Arita, háromból három Philips drive tökéletesen olvasa!

Vikunya
Nah igen de nem lehet! Szal valahogy ezt a fájlt kell felmásolnom!
Szal azt hogy írjam ki cd-re hogy menjen?

Petyus_
Egyszerûbb átállítani a Boxot NTSC-re. EvoX/Settings, vagy Enigmah Videomode Switchdisk.

Petyus_
Akkor nem egyszerûbb megvárni a Conker Live and Reloadedot?

Nekem csak SNES emum van, N64 kollekció van egy teljes DVD.. DC++-on biztos megtalálod. Engem meg leginkább az OOT érdekel, de az megvan GC-re hála Sephinek. =)

Vikunya
Hello!

A Mortal Combat nem indul el! Van egy fix fájl hozzá amivel megy PAL Xboxokon is de azt hogy írom fel hogy az xbox lássa???
Ha amatõrnek tûnik a kérdés ne lepjen meg senkit de még csak most kezdtem a szakmát 😊
Nagyon kéne a segítségetek!
THX

CSOCSO
ez engem is erdekelne.. ha jol tom van n64 emulator... honnan lehet leszedni hogyan kell futtatni?? jatekaim azok vannak.. bar legunkabb ugyis csak a conker erdekel😊

ha komolyan érdekelnek a gamék akkor írj a [email protected] -ra
fishBNS
En inkabb azt kerdeznem: Van olyan Xbox emulator ami mukodik? 😉

Hali! Van olyan x-box emulátor PC-re , amely müködik alcohol120%-ba mount-olt iso file-val?
Törölt felhasználó
Jaja, már kiderült. 😞
toMpEr
ja, csak szar francia

Törölt felhasználó
Nemtom érdekel -e valakit...

2004-10-14 Halo 2 (c) Bungie Studios *DVD9* *PAL* *XBOXDVD* DIFFUSION 61x50 MB

CSOCSO
kiiiraly.. ingyen osszerakja nekem a srac a chipet meg az xboxot.. neha magyarok rulez..
CSOCSO
oke.. chippelve lesz a cuccos.. jatekokat honnan szedtek le?
CSOCSO
edes baratom varexfijam.. nem tudnal nekem segiteni?????????? xbox forrasztas ugyben?
Crem
Én 8x írom Verbatim DvD+R lemezre és semmi gondom nem volt idáig...
Egyedûl a Princo-val szívtam...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Lammer
bazz 4Xes írás!!! max 2X de én preferálom az 1Xes írást...

Sziasztok!

Pár napja van boxom, pár kérdésem lenne! Letöltöttem egy-két iso játékot hozzá, eddig 1-et írtam meg Verbatim DVD-R lemezre 4szeresen Nero-val, de nem olvassa. Kiírja a formaszöveget, hogy sérült vagy piszkos lemez. A srác akitõl vettem azt mondta, a Verbatim lemezeket nem nagyon komálja. Szóval a kérdéseim: Milyen alapanyagra írjak, amivel biztos mûködni fog? Mekkora sebességgel?

Nem a standard xbox képernyõ jön be indításkor, hanem egy magyar nyelvû shell, ezt hívják evox-nak? Ha beüzemelem az ftp kapcsolatot (ezt megtaláltam a fórumban lejjebb), elég az iso fájlt feltenni a box vinyójára és máris lehet indítani? A magyar nyelvû menüben van egy ilyen pont, hogy "játék indítása vinyóról".

Köszi szépen!
CSOCSO
😊 jofej vagy😊 heheheh
amugy par ezer ft... aztan csipeltetni kell hogy lejatsza a hazai dvd ket is.. gondolom warezolni fox.. ha nem akkor is csipeltetni kell..
Seth
2500,- ért láttam egy mûszaki boltba

PSN ID.: Beegabor

magus
aha, és azt hogy kell? Vagy mennyibe kerül? Lehet hazacipelem tesom xboxat ha kimegyek karacsonykor😊

CSOCSO
kell venni egy aram atalakitot
majd chipeltetni vagy mas modon rabirni hogy lejatsza a PAL cuccokat is..
Lammer
megvan a FIX!
ha MSNen vagy, küldöm!

magus
te, ha egy amcsiban vett xboxto hazahozok, mitt tudok ezdeni vele?

CSOCSO
nah valakim egkeresne mar forrasztas ugyben.. mert a csipeles ujabb nem keves mani... es nincs kedvem 250 et kolteni azert hogy a nappaliba filmezhessek...
Törölt felhasználó
Mortal.Kombat.Deception.PalFIX.READNFO.XBOX-WpR

Ha valaki látta valahol ezt a filet, kérem szóljon, fontos lenne, hiszen enélkül nem megy nálam a játék 😞
Köszi!
ha tucc forrasztani, akkor meg tudod csinálni...
bár terjeng egy Urbánus legenda, hogy lehet szoftveresen is, ennek moncca utána kéne járni...

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™

lehet hüle kérdés.de...interneten hogy lehet jáccani?

Kenoby
Csá skacok !
Megvan már valakinek az új Mortal? Nekem igen de nem hajlandó winyóról futni, másnak is van ilyen gondja?
Mellesleg a Bios-t hopgy lehet flash-elni az M8-biosra mert amikor a Slayer's Evox alól Flash-elném akkor kiirja hogy a Bios nem flash-elhetõ.
Please help me.
THX

csak a DVDfej
ezért nyomok rá mindent hálózaton...

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™

CSOCSO
okesz koszike. .es a boxok nem hajlamosak az elhalasra?
CSOCSO
van mani ket boxra is de nem arra gyujtok.. szal nem szivesen dobnek ki manit ket boxra.. pc-n se jatszom igazan neten.. pedig lehetne...
Elusive
köszönöm mindenkinek az infókat

Petyus_
CSOCS ha USÁban veszed, használtat vegyél inkább, a nem használt az elvileg az Anarchoid által említett 1.6 (?) széria lesz, amit nem lehet a gyári BIOS-csippel okosítani.

Petyus_
CD-RW-t nagyon jól. CD-R-t Samsung igen, Philips abszolút nem. DVD-RW-t az enyém tökéletesen, DVD-R-t is tökéletesen, csak nem minden típust olvas. DVD+RW-t nyögvenyelõsen, de olvas, DVD+R márkafüggõ, de mindeképp rosszabb, mint a DVD-R.

Az enyém Philips drive, ha jól tudom, a mostani Electroworld akcióban is ilyenek vannak.

AnarchoiD
csak ahoz is kell HW beavatkozas, pakaval megerinteni egy pontot a nyakon (bios write enabled) DE SIESS mert mar olyan boxokat arulnak , kb 1-2 hete amikben nincs ilyen ficsor azokat csak csipelni, valami friss csippel lehet ...

amugy ha usaban vagy en 2xboxot vennek, kiszoritanam ra a penzt 1.et xbox live0re gamolni 1. pedig multimediazni (a 2. ertelemszeruen legyen hasznalt 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Elvileg kell neki az összeset.

Elusive
csipelt xbox milyen írott lemezeket olvas (+-os, -os, rw)?

CSOCSO
csipeltet kene venni.. ja.. de csipeltet nem arulnak..es olyat se tudok aki csipeltet😞(((( amcsiban vagyok .. szal... nemtom.. a kerdes az hogy alapbol vehetek hasznaltat? vagy x nel nem gaz ha hasznatat veszek? mert 30 dolcsi is 30 dolcsi.. abbol talan megvan a csipeltetes...
masik forumban azt irtak nem fontos a csip.. bios modositasal is menni fog a divx
AnarchoiD
5. lehetoseg : csipeltetvegyel 😉 (nemcsak dvd-re jo, hanem divx , xvid meg minden mas

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
jah a SNES emu jol megy , amigaemu mar kicsit akadozik neha

Xboxra van emulator ami jó meg mûködik is??