5250
Xbox
-
IGAZIWILLIAMS #1664 Tejószagúristen...be sem merem már kapcsolni az ekszbákszot..:D -
Vers #1663 :DDDDDDDDDDDDDDDDD
aki m$ szart vesz megérdemli
-
Fogyasztóvédelmi óvatosságból a mai napon felhívást intézett a MS, hogy ingyen kicserél 14.1 millió tápkábelt szerte a világon, mivel a régiek veszélyesek lehetnek. Az újtervezésű "borotvazsinórok" egyarán védik a fogyasztót, és a konzolt is az amúgy nagyon ritka elektromos jelenségtől ami tűzhöz is vezethet. Európában a 2004 január 13.-a előtt készült gépek igényelnek új tápkábelt. Robbie Bach elmondása szerint inkább ezt a lépést választják annak érdekében, hogy elkerüljenek bármilyen balesetet. Ezek a balesetek amúgy egytől egyig kiserejű kisülések voltak, amik a legsúlyosabb esetekben is csak minimális égési sérülést okoztak a kézfejen. Ezen balesetek előfordulási valószínűsége kevesebb mint egy a tízezerhez.
A megrendelést a www.xbox.com Power Cord Replacement for Xbox linkjén lehet leadni. A MS tanácsára ne használjuk a gépet amíg nem érkezik meg az új kábel! Szállítási időnek kettő és négy hét közötti időintervallum van megadva.
(Magyarországon nincs hivatalos MS-Xbox képviselet, így az igénylés körülményes lehet!) -
hurraaa... es nekem miert nam latja? az erdekesseg az hogy az E-n es az F en is vannak programok ( ugyan azok!)
de hiaba teszem akarmelyikne nem latja...
most az XBMC-t megoldottam hogy lassa a fomenu.. mert atmasoltam az F rol az E re. es most cool.. csak nemtom hogy most a regit vagy az ujat irtam felul:( -
Nekem csodalatosan lassa... -
most azert irok igy, mert folbasztal az N topikban...
1. olvass vissza(nem kell sokat elarulom)
2. Ha esetleg mond neked valamit az hogy Y-tap eloszto, hmmm nem esztetikus, de PCs drajvot is tucc porgetni benne: elonye-> minden masolt cuccot visz majd csont nelkul(persze amit tud a drajvot, tehat -rw+rw-r+r a tieden mulik) hatranya: Eredeti jatek nuku...
-
miert nem latja a surreal64 emu a romokat???
bemasoltam a romokat mar mindenhova de nem latja:( -
mármint a másolt játékokat. ugyarról a típusú lemezről a divx avi, meg mp3 megy. -
hi. kezdő xboxos vagyok. lenne is pár kérdésem. melyik progival lehet file-okat tölten pc-ről a konzolra és hogyan? honnan lehet tudni, hogy modchipes, vagy flashelt. szédszedtem, de semmi "idegen" anyagot nem találtam benne. Mostanában azt írja ki, mikor berakok egy game-t, hogy no disc. Ki akartam cserélni benne a dvd játszót, de láttam, hogy ennek teljesen más a tápja, mint a pc dvd-romnak. Maradt a régi. Mindent olvas csont nélkül, csak a másolt lemezeket nem. Illetve 10-böl egyszer. -
Lammer at Work #1655 dehogynem...
nevezd mar at default.xbe-re es akkor veletlen telleg el fog indulni -
Az Xcommander nem megy lemezröl . -
Lammer at Work #1653 hat akkor marad a chip, avval megy faszan minden, nem kell szenvedni a softhackkel... -
Motee #1652 Szerintetek lehetséges xbox-ra nintendo ds emulator? Csak azért mert az ugye érintőképernyős, és egér nélkül azt nehéz megoldani... Van már valami egyéb hír róla? -
Motee #1651 Nem vagyunk spúrok csak új x-be (1.6) nem tudnak flash-t tenni, liveozni meg nem akarok tehát cship se kell, és mi marad?
-
Még egy kérdésem lenne:
Hány wattos átalakító kell? -
Lammer at Work #1649 najoh csakhogy ne szenvedjetek... igen Xcommander a legjobb a fapadossaga elleneere..
eredeti jatekot 100asra csak ugy tucc lemasolni, ha belerakod a dvdt az xboxba, felmasolod xcommanderrel a stuffot a belso vinyojara...
majd pcn ftp segitsegevel, atmasolod a pcre a konyvtaradat, utana fogod a QWIX nevu progit, amivel faszan lehet Xiso-t krealni, az kesz, es maris irhatod dvddecrypterrel, vagy neroval, vagy amivel akarod...
AZERT irtam DIREKT xcommandert, mert pont tegnap kaptam egy baratomtol meg az NFSHP2-PAL verziojat... es avalaunch(leguccso)-ban a filmanagerben, atmasolva, majd onnan jatszva fagyott a game... utana megismeteltem a masolast az xcommanderrel es frankon ment, teszt kedveert, megeccer avalaunch es megint nem ment... erdekes...
natehat ennyi...
jo szenvedest...
jah igen, amugy egy flasht, vagy egy chipet mindenkepp meger a moka, ennyire ne legyetek mar spurok... -
greco #1648 Akkor javaslom az XCommander-t (lemezre kiírva).Bár én még nem próbáltam... -
Zozo76 #1647 Maskepp kozelitem meg a kerdest:
Tegyuk fel (de tenyleg csak elmeleti szinten) hogy van egy original XBOX-om, amiben -mivel origi- nincs modositva (se chip se flash). Erre jon ez a softmod vagy mi, es hirtelen elindul a "biztonsagi okbol otthon elkeszitett, eredeti jatek masodpeldanya". :) -
Csak nekem nincs fenn XBMC.
Csak a 4 alapmenü(-Memory, -Musik, -Xbox live,-settings) van a gépen.
Ebböl kellene kiindulnom.
-
greco #1645 Benne van a XBMC-ben. -
Hogy lehet valami fájlkezelőt rakni az XBOX-ra hogy tudjak egy-két dogot felrakni a gépre?
-
Köszi -
player1 #1642 How to Rip Original With Evolution-X Dashboard
Remélem ez segít! -
jaja, Anubys jól mondja...
-
Ne szopasd már szegényt... :)
Csak DOS-ra van, ahhoz meg kell DOS emulátor (DOSBox-nak hívják), de az sajnos nem tökéletes, így kicsit bugos lesz a játék (hiányzó poligonok, meg itt-ott kicsit belassul), vagy szerzel egy 486-ost, amire felraksz egy DOS-t, de annak meg az a hátránya, hogy nagyon kevés DVD-olvasó kompatibilis a 486-ossal, arról nem is beszélve, hogy elég lassú szegény... :( -
Nincs csak Win95-re. -
balukaa #1638 Sziasztok van xp alá müködö xbox emulátor ha igen honann lehet letölteni és hogy kell használni? -
greco #1637 sevx2.6
-
Mármint a kitömöritéshez. -
A SlaYers_EvoX_Auto-Installer_v2.6_FINAL.exe-hez PASWORD-OT tud valaki? -
Nocsak ilyen meg nem volt :D -
turirita #1633 Persze dvd-re írásre gondoltam. -
turirita #1632 sziasztok szeretném saját x-box játékom arhiválni de nem sikerül, valaki aki csinált már elmondaná milyen progival kell és hogyan? -
Motee #1631 Sziasztok!
Na akkor elmondom: minden progi fut softmoddal, sőt nem gyári vinyóra is lehet softmodot rakni, csak más exploit kell hozzá. -
ZoL AMD #1630 Nekem is az eredeti vinyóm van. Az emu, meg a programok nem attól függnek, hogy mi van a gépben, hanem hogy felteszed-e őket az EvoX-ra (hú ezt de szépen megfogalmaztam:), Szóval ha már olvassa a "biztonsági másolatokat", akkor az EvoX "biztonsági másolatát" is olvassa, és ha ezt felteszed, akkor a többi jön magától 
Szerintem... -
"Tehat hogy muszaj az eredeti vinyot hasznalni? Gondolom ugrik akkor a HDDLoader meg minden mas is mi? Emulatorok stb."
Miért is? nálam is az eredeti vincsi van benne, és megy rendesen az emu rajta... :) -
Zozo76 #1628 Mi van ezzel a softmoddal? Nem kell se chip se flash (1.6-osnal mar csak chip, igaz?) es mennek a biztonsagi masolatok is? Annyi hatrannyal hogy nem lehet vinyocsere? Tehat hogy muszaj az eredeti vinyot hasznalni? Gondolom ugrik akkor a HDDLoader meg minden mas is mi? Emulatorok stb. -
thx -
Ahogy néha benézeik ide, inkább EvoX logo kellene. >:D -
Pár ezer forint. SZVSZ bármelyik elektro-kütyükkel foglalkozó üzletben megtalálod (csak telefonálj oda, hogy van-e).
Ezt dobta ki a gugli elsőnek:
http://www.d-audio.hu/product_296/product_info.html