Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Friss xbox tulajként egy kérdésem lenne! Mit kell csinálni az XBE kiterjesztésû fájl-al? Pontosabban hogyan kell vele megpeccselni az iso-t, ha egyáltalán azt kell vele megpeccselni?
Köszi a segitséget!
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
deha okosan akarod... 😉
megfogod amit leszedtél NTSC release-t...
kicsomagolod isoba, nah utána fox egy progit(Xfer,Qwix stbstb...) avval kimásolod a vinyódra az isoban lévõ adatokat...
ahova kimásoltad ott felüliratod a Fixben lévõ default.xbe-vel azt a könyvtárat, meg visszaISOzod QWIX-xel...
az új isot, meg kiírod amivel akarod...
ennyi...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Enigmah Videomode Switchdisc kell, nyomasd fel a vinyódra, vagy egy CD-RW-re, és az átváltja neked NTSC-re a Boxot.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Szal azt hogy írjam ki cd-re hogy menjen?
Nekem csak SNES emum van, N64 kollekció van egy teljes DVD.. DC++-on biztos megtalálod. Engem meg leginkább az OOT érdekel, de az megvan GC-re hála Sephinek. =)
A Mortal Combat nem indul el! Van egy fix fájl hozzá amivel megy PAL Xboxokon is de azt hogy írom fel hogy az xbox lássa???
Ha amatõrnek tûnik a kérdés ne lepjen meg senkit de még csak most kezdtem a szakmát 😊
Nagyon kéne a segítségetek!
THX
2004-10-14 Halo 2 (c) Bungie Studios *DVD9* *PAL* *XBOXDVD* DIFFUSION 61x50 MB

Egyedûl a Princo-val szívtam...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
max 2X de én preferálom az 1Xes írást...ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Pár napja van boxom, pár kérdésem lenne! Letöltöttem egy-két iso játékot hozzá, eddig 1-et írtam meg Verbatim DVD-R lemezre 4szeresen Nero-val, de nem olvassa. Kiírja a formaszöveget, hogy sérült vagy piszkos lemez. A srác akitõl vettem azt mondta, a Verbatim lemezeket nem nagyon komálja. Szóval a kérdéseim: Milyen alapanyagra írjak, amivel biztos mûködni fog? Mekkora sebességgel?
Nem a standard xbox képernyõ jön be indításkor, hanem egy magyar nyelvû shell, ezt hívják evox-nak? Ha beüzemelem az ftp kapcsolatot (ezt megtaláltam a fórumban lejjebb), elég az iso fájlt feltenni a box vinyójára és máris lehet indítani? A magyar nyelvû menüben van egy ilyen pont, hogy "játék indítása vinyóról".
Köszi szépen!
amugy par ezer ft... aztan csipeltetni kell hogy lejatsza a hazai dvd ket is.. gondolom warezolni fox.. ha nem akkor is csipeltetni kell..
majd chipeltetni vagy mas modon rabirni hogy lejatsza a PAL cuccokat is..
ha MSNen vagy, küldöm!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ha valaki látta valahol ezt a filet, kérem szóljon, fontos lenne, hiszen enélkül nem megy nálam a játék 😞
Köszi!
bár terjeng egy Urbánus legenda, hogy lehet szoftveresen is, ennek moncca utána kéne járni...
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Megvan már valakinek az új Mortal? Nekem igen de nem hajlandó winyóról futni, másnak is van ilyen gondja?
Mellesleg a Bios-t hopgy lehet flash-elni az M8-biosra mert amikor a Slayer's Evox alól Flash-elném akkor kiirja hogy a Bios nem flash-elhetõ.
Please help me.
THX
ezért nyomok rá mindent hálózaton...
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Az enyém Philips drive, ha jól tudom, a mostani Electroworld akcióban is ilyenek vannak.
amugy ha usaban vagy en 2xboxot vennek, kiszoritanam ra a penzt 1.et xbox live0re gamolni 1. pedig multimediazni (a 2. ertelemszeruen legyen hasznalt 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
masik forumban azt irtak nem fontos a csip.. bios modositasal is menni fog a divx
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.