5250
Xbox
  • UNREG
    Mi lesz, sírva dobod el a játékot, ha meglátsz majd egy PS2 feliratot a palánkon?
  • Petya777
    Köszi, de itt nem találtam meg az ESPn játékokat! Jobban mondva az NBAt igen de nekem max 20 kval jött...
  • aabyssx
    Az Xbox-os Splinter Cell: Pandora Tomorrow-ban is Sony Ericsson cuccot használ Fisher.
  • Sephi
    Ehh :D
  • mila69en
    vajón mér
  • Bogyi007
    Nem bírom megállni szó nélkül. Olvasom az 576.hu főoldalán, hogy megjelent az Uefa Bajnokok Ligája fociprogram, XBoxra is. Na mármost, ugye egy ilyen játékban a hivatalos reklámok is kinnt vannak és a Playstation 2 is ki van rakva a meccseken. tehát az XBox verzióban Ps2 reklámok is benne lesznek ugyanúgy? Érdekes lenne...
  • Anubys
    Nem gyökerek... Sajnos a Maxtor egyre gyengébb, az első szériák mindig jók -nagyon jók!-, de a következők egyre sz*rabbak...
    Nekem is minden vincsim Maxtor (2*120+1*80), és semmi bajom nincs vele, de nem egy Maxtor-halált láttam már. Ha most Maxtort akarsz venni, akkor csak a legnagyobbat, azzal nem lesz bajod, a régebbiek már iszonyat gázosak.
  • Bogyi007
    Köszönöm az eurasia.nu linket, regeltem és megnyílt a kánaán előttem. Itt minden van ami kellhet a boxhoz! Köszönet az infóért!
  • Sephi
    A PATA? Hat ird be a gugliban a "LO" szot es majd ott keresel utana mert bisztos utalnak arra is hogy mi koze van ennek a szonak a PATA-hoz.
  • UNREG
    Ért hozzá, mi?

http://www.tomshardware.hu/storage/03q4/031219/4midclass_hds-01.html
  • Geroka16
    hi!
    mi az hogy PATA????eggyik ismerösöm sem tudja pedig ő azt mondja hogy ért hozzá......miben más mint a SATA?
  • greco
    Vip-torrents.com
    plaza
  • Sephi
    Persze! Kerdezd Geroka-at mert neki mar elarultuk!
  • Petya777
    Srácok, tudtok vmi jó kis torrentes helyet, ahonna szedhetném az XBOXos játékokat? NFL Street 2, ESPN NFL (NBA)2005 érdekelne leginkább. Jó maygar webes cím is!
  • balumaci
    rohadt gyökerek, nekem is ajánlgattak minden, csak ne maxtort, azt az egyik maxtorom, a 80 gigás már bírja vagy két éve, meg a 120-as is vagy fél éve
    egyikkel se volt még semmi baj
  • torrente
    Nekem azt mondták a Bluefish-ben, hogy ha jót akarok akkor Maxtor-t ne vegyek, mert az a legrosszabb vinyó.
  • Anubys
    bajnak nem baj, csak az melegszik a legjobban...
  • Bogyi007
    No akit érdekel, rájöttem mi volt a gond a hdloaderrel. Újraraktam akkor sem ment, utánna feltünt hogy az e meghajtón is van egy hdloader könyvtár abban volt egy txt fájl meg még egy bejegyzés, no ezt kitöröltem és utánna ment megint a loader.
  • Lammer
    jah igy mar mas...
  • Sephi
    Mijafaxert nem vagy online hogy beszejek veled?
  • Lammer
    te nem figyelsz???
    amugy neked is PATA vinyod van...
  • Lammer
    -igen barmilyen PATA vinyot(ettol a PCs kifejezestol falra megyek... ez akkora bullshit, miert szerinted MAcba meg Amigaba nem megy bele??? )
    -igen SATA nemjo
    -mittomen keress ra...
  • ZoL AMD
    Hát íny visszaolvasva elég nagy hülyeséget kérdeztem
  • Sephi
    Nemkem most egy 80-anas Maxtor van benne... baj?
  • ZoL AMD
    HE???

Én meg mindenhol azt olvasom, hogy bármilyen sima PC-s vinyó jó a box-ba. Most akkor mi van???

Samsung 120GB Serial-ATA winchester Ez ugye nem jó???

Pontosan mi a jelzése a 120-as pata-s samsung vinyóknak?
  • Lammer
    ezt is mar 600Xor leirtam: vegyel olyan vinyot, ami nem melegedik annyira, mert ott bennt nincs neki effektiv hutese: TEHAT: SAMSUNG,SEAGATE
    jahesmielott rakerdezel, NEM JO SATA, csak PATA...
    demost kapcsolok te akarsz vinyot cserelni?
    ha szeretnel meg xboxozni a jovoben, inkabb ne! vagy kuldj privit nekem...
  • Geroka16
    Ja.....x-boxba szeretnék vinyót venni.....milyet vegyek?Maxtor jó?
  • Geroka16
  • torrente
    Megbízhatatlanok ezek a bsa-ról leszedett játékok!
  • Geroka16
    kösz....látod ez sokkal jobban esik mint a "warez rossz"as topicban.....ennek ellenére beismerem hogy én voltam a hülye.....
  • Sephi
    Megeset nekem is hogy lefagyott egy jatek.... szal nem gaz nyugi.
  • Geroka16
    Hello!Na az van hogy játszottam a Call of Duty Finest Hourral és miközben másztam fel a hegyre lefagyott.....egyből kinyomtam a gépet....most mi van?Elég uj a box de eddig ilyet még nem csinált!
  • Bogyi007
    Megoldódott találtam egy jó linket: http://xbox.makii.pl/?id=apps_x Itt minden van XBMC XBMP Hddloader, minden progi ami telepítéskor jól jöhet. Nem mindig az angol oldalak a nyerők....
  • Bogyi007
    Hatalmas gondom van!!! A Larry játékot kiraktam hddloaderrel a vinyóra, majd nem indult el, beléptem később az XBMC-be és onnan akartam elindítani a vinyóról a játékot. Az eredmény az lett hogy eltünt a vinyóról a játék, és nem működik a hddloader, pedig ott van a progi látszólag a vinyón továbbra is. HELP ME! Mit tegyek honnan szerezzek be új hddloadert?
  • Motee
    Ez mind így van, de nekem azért nincs szélessávú netem mert ahol lakom ott nincs semmi ilyesmi (kivéve wdsl 100e ft-ért), és kb. 1,5 éve nyúzzuk az axelerot hogy építsen ki ide is adsl vonalat. Az volt a válasz hogy szerezzünk 20 embert és meg lesz csinálva. 20 ember megvan most azt mondják kell még 4-5. Hát ezt nekik.
    Bocs hogy egy kicsit hosszú lett csak azt akartam kifejezni hogy nem mindig a felhasználón múlik ez a dolog....

mo.-i internet szolgáltatók
  • Sephi
    Ti csak halgasatok vaze. Erdelyben 50 euro a 8K net. Szal kuss.
  • balumaci
    asszem Franciaországban a 8Mbites net olyan 25 euro körül van, úgyhogy elmehet a faszomba az összes magyar netszolgáltató
  • Lammer at Work
    nem rohogok, hanem inkabb szomorkodok, mert az telleg genya dolognak tartom, hogy egy "ultragyors" 4K-s toltesert egyaltalan penzt mernek kerni... mondjuk en konnyen beszelek, mert hazamegyek es leulok a 380 K/seces netem ele, igaz ezert 16E-t fizetek 20006dec31ig a szákszpiszi-nek... de akkoris...
  • Motee
    Cső!
    Tényleg nincs mit, és egyébként én is modemmel "zúzok", és most márc 31-ig ingyé van a net, úgyhogy ráérek leszedni.
    Találtam még vmit: Kézikönyv+dvd borító a slayers-hez
    Ja meg ha kell vkinek sok nintendo64 rom, az nézzen el
    ide! Minden van!!!!
  • Sephi
    En is en is!