5250
Xbox
-
M@niac #1704 Hello!
Tudtok ajanlani valami jo partyjatekot Boxra? <omdjuk mint a Mario party Nintendora? -
Major #1703 Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy mennyibe kerül mostanság egy alap gép. És még azt szeretném megtudni, hogy másolt játékokat is lejátszaik alapból, vagy chipeltetni kell ezt is mint mondjuk a ps-t? -
Köszi -
greco #1701 BOXTORRENT -
Persze: www.pdroms.de
Jó töltögetést! :) -
Akuma #1699 címet tud valaki mondani, ahonnan le lehet szedni ingyen játékot? torrentől is akár -
greco #1698 Itt nézz körül. -
XBOX játék magyaritásokrol tud valaki?
És ha igen hol lehet találni? -
Zozo76 #1696 10000 konzol VS 30 konzol
De jo lenne ha 10000 PlayStation2 konzolbol csak 30 nak menne szarra az olvasofeje...
Akkor nem lennenek tele a forumok a "mi a fenet csinaljak mert nem olvassa a lemezt a gep" szovegel. -
Zozo76 #1695 Tegnap voltam egy munkatarsamnal hogy jol "kiPS2zuk" magunkat. Inditana a jatekot de csak animacio, nem tolti be. Aszongya a "kurva anyadat tegnap meg jo voltal, most mi a fasz van?"... Kozel 2 ora tokolodes utan amibe beletartozott a gep ki/bekapcsolasa rengeteg reseteles, a vegen mar az utogetese, razasa valahogy elindult. Es utana mar beolvasott minden lemezt. Nyomtunk rajta mindent amit csak lehetett ugyhogy jol szorakoztunk. De ma reggel iszonyatos fej/szemfajasra ebredtem. Persze tudom mitol van: a 72-es 50Hz-es televiziokeszuleketol. Mivel en is XBOX-ra hajtok meg jo hogy 2 eve 100Hz-es tvt vettem itthonra. :)
Amugy is a tapkebel aki ert hozza hazilag is kicserelheti, a masik meg inkabb ez dogoljon be mint a DVD olvaso ami amugy is a legmegbizhatatlanabb hattertarolo mind a ket platformon (konzol/pc). -
"Erős a gyanum, hogy más konzoloknál is ugyanígy vannak hibás alkatrészek"
Na ja, lásd péeskettő olvasófej... :D
Szétsül, mint tengerimalac a mikróban... :p -
ZoL AMD #1693 Nem értem mi a f*szt veszekedtek ilyen hülyeségen. És azt sem, hogy minek jön ide az elvakult PS2-es. Talán beszélhetünk arról a "jelentéktelen" hibáról is, hogy a slim PS2, vagy másnéven PSTwo olvasófeje mennyire bírja a gyűrődést a chip mellett. Na ez mekkora reklám a PS3-nak? Emellett egy 200 forintos kábel... Érzed a különbséget?
De minek is fárasztom itt magam? A két konzol egyszerűen nincs egy súlycsoportban. A PS-t megfelelő szoftver hiányában nem lehet igazán kihasználni. Ez van.
Lehet anyázni
-
qper #1692 Tündérbogár!
Gyorsan keresd ki légyszíves azt a hsz-t, amelyikben valaki is azt állította volna, hogy szar lesz az X2? Ha lehet ne habozz ennyire, ne flame-elj, ne csúsztass mert a végén még Te magad is úgy égsz be mint a Doboz tápkábele. -
qper #1691 Tündérbogár!
Gyorsan keresd ki légyszíves azt a hsz-t, amelyikben valaki is azt állította volna, hogy szar lesz az X2? Ha lehet ne habozz ennyire, ne flame-elj, ne csúsztass mert a végén még Te magad is úgy égsz be mint a Doboz tápkábele. -
ugyanmindegy mit mondanak magasról szarik az ember rájuk had verjék csak a nyálukat! most legalább lesz xbox a szervízekben a magasan tornyosuló ps2-k mellett!! ;o) -
persze, fel van fújva, a sok gyökér véresszájó PS2-es most erre hivatkozik, hogy most éppen pont ezért szar az x... -
Az Xboxom közelében max én szoktam ilyesmit csinálni, meg a sok kocsi egy kiadós Double Impact után a Burnout 3-ban. -
30 ilyen eset történt a 20,000,000 ból. Valszeg ezért nem. -
Már nem azért, de ismer valaki is a baráti körében olyan személyt akinek a fentebb említett hibák előfordultak (füstölés, égés,stb.)? Kicsit fel van fújva, nem? -
Persze hogy vannak, már az is baj hogy szólnak? Korrekt cégek ezt így teszik és mint olvashatjátok ingyen teszik! -
-
Erős a gyanum, hogy más konzoloknál is ugyanígy vannak hibás alkatrészek, csak épp ott lekakilják ezt a gyártók. A Microsoft legalább odafigyel és javítja a meg se nagyon történt hibát. -
Ne haragudjatok, de mégis mi a faszomról beszéltek? Azért, mert egy kábelgyártó szar kábelt szállított be, már szar lesz az X2? Dilettáns idióták.
Bocs, de nem bírom már amit itt művel a sok vérpistike. -
qper #1681 jó kis reklám az X2-nek :( Nem hinném, hogy a Sony a PS3 promójakor ezt a MS gixert ne használná ki valami fantáziadús reklámmal :) -
qper #1680 égő :D -
ui:az eddig eladott 20millióból ez azért nem semmi ;o) -
most egy másik cikkben meg már azt olvastam valahol hogy egy darab tényleges kár sem volt csak hát amerika az amerika ott mindent lehet állítani és perelni mindenért. mindenesetre mivel nincs hivalatos xbox képviselet hazánkban így nem fogunk sokra menni az egésszel :o) -
Tizennégymillió Xbox-ot hívnak vissza
2005. február 18., péntek 12:06
A Microsoft több mint 14 millió Xbox játékkonzol áramkábelét hívja vissza biztonsági okokból, ugyanis kiderült, hogy bizonyos gyártmányok megégethetik a felhasználót vagy a bútorokat. A magyar felhasználók lassaban juthatnak pótalkatrészhez.
Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerosének!Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerõsének!
Nyomtatható változatNyomtatható változat
hirdetés
A Microsoft bevallása szerint tízezer áramkábelből legfeljebb egy lehet hibás, és eddig csupán harminc bejelentés érkezett a vállalathoz kisebb sérülésekről vagy károkozásról, mégis megteszik ezt a megelőző lépést. A visszahívás az összes eladott Xbox háromnegyedét érinti; Európában a 2004. január 13-a előtt legyártottakat, Európán kívül a 2003. október 23-a előtt legyártottakat.
Égő
A Microsoft jelentése szerint általában csak a konzol hibásodott meg a kábelek miatt, vagy az áramkábel konzol felőli vége. A BBC szerint hét esetben kisebb égési sérülésekről, huszonhárom esetben pedig felszálló füstről, illetve más tárgyak és eszközök sérüléséről számoltak be az ügyfelek.
Idő
A felhasználók a rendelés leadása után normális esetben 2-4 héten belül megkapja az ingyenes csereterméket, de Magyarországon a Microsoft hivatalosan nem forgalmazza a konzolt, tehát a felhasználóknak ahhoz a kereskedőhöz kell fordulniuk, akinél vásároltak, tudtuk meg a Microsoft hazai leányvállalatának a sajtósától.
Kissé lelassíthatja a cserealkatrész beszerzését, hogy a forgalmazók valószínűleg Németországból vagy más országból szerezték be az Xbox-ot, ami azért is kínos, mert a Microsoft nem javasolja a hibás konzol használatát. -
Majd ha tönkremegy. Addig pont annyit fizetek amennyit eddig. Semennyit... -
ugy kell neked fizess csak
-
burn baby burn
dumadumaduma -
1.Te égtél be, mert az utolsó 20 hozzászólás már erről szól.
2.Szar a tápkábel? Leszarom 200Ft-os alkatrész, sőt azt is leszarom, ha a Box meg gallyra. Van még belőle a boltokban nem? Ennyit erről.
-
Xiso ? -
http://index.hu/tech/hardver/firebox0218/
Beégett a GixBox :D
-
Tudom már egyszer volt kérdésben, de nem találom a választ. Melyik progival tudom megnézni pc-n, hogy mit írtam ki a lemezre? Mert alapból a pc nem ismeri fel az xbox játékot. Kösz előre is. -
Nálam tévé állvány + parketta van. Mindkettő fa.
ÓMÁJGÁD VIRÓLGONADÁJ!!! -
IGAZIWILLIAMS #1668 Sőt,még az is kimaradt,hogy a ház meg a kerületet és íg tovább:D -
Vers #1667 a magyar forditásbol kimaradt hogy a box zsinorja begyujtja a szönyeget, az meg a házat :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
ide is:
Ja! Már meg sem merem közelíteni a dobozomat.
Egy bot darabkával kapcsolom ki és be.
/ reméli, hogy azé' nem robban fel a sajátja -
Nem ijedek be egy ilyen hírtől. Meg különben is ne mond hogy a többi konzolnál nem volt valamilyen alkatrész visszahívás.