Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem nagyon értek hozzá,de szerintem az erõsítõkben nem igazán van
Dolby Digital EX, DTS ES, Dolby Pro Logic II, DTS NEO 6.
Na éppen ez itt a kérdés, hogy ha van rendes asztali erõsítõ optikai csalatkozással 😉, akkor is kell-e mellé ez a ddts100 30 ruppóért?

nincs
Van rendes erõsítõd?

<#taps><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>
hey gábor!ezt KABBE!!<#mf1><#mf2><#mf3><#gunyos1><#action><#banplz><#lama><#taps><#boxer><#levele><#eplus2><#ejnye1>pöcsfejna csõõõõ

szevasztok parasztok,egjött dobrádi a discóstok

hey gábor!ezt kabbe!

HÉY GÁBOR!ezt kapd be!<#mf3><#mf1><#boxer><#banplz><#action><#unalmas><#ejnye1><#levele><#gonosz2><#mf2><#integet2><#lama><#fogmosas>

Nálam is hasonló a helyzet.Creative P580-om van és ehhez is DDTS 100
dekóder kellene.Szerintem 33e-t nem ér.Szal marad a stereo.:-(
Értetlenségemnek adnék mégegyszer hangot: tehát két lehetõségem van
1. vagy megveszem ezt a dts100-ast
2. vagy veszek egy erõsítõt
ha 5.1et akarok.
Jól látom a helyzetet?

ez xboy-on is úgy van,mint ps2,hogy neten nem tucc jáccani másolt gammával,chippel géppe?

hiába, ha nem decodert használsz stereo lesz ez nem rossz vicc tényleg így van...
ha nem hiszed L

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Ez most ugye egy rossz vicc? Erõsítõvel megoldható 5.1,vagy erõsítõvel is kell ez?

CSOCSO
szerencsere nekem kulon erositom van amire ratom dugni az x et....
Gc-nel valoban dolbyba jon szal gondolom X en is ugy fog
sajnos van egy rossz hírem, ha 5.1et akarsz...
Itt keresd ezt-> Creative Decoder DDTS 100
😞

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Guruk némi segítséget kérek! Ha veszek lejátszónak egy xboxot, akkor ott a probléma,hogy optikai kimenetes a hang. Namármost az asztali dvdm, amit váltana, az erõsítõ is egyben. A csíptetõs hangfalaimat nem tudom rácsatlakoztatni ugyebár a boxra, tehát a kérdésem az,hogy van-e valami átalakító,ami a csíptetõs kábelekt kiszolgálja az egyik oldalon, míg a másikon optikai végzõdése van? Ill milyen erõsítõt ajánlanátok, amennyiben az kell?

Basszátok ez a HAlo2 üt!!!
nem vagyok fps fan konzolon, de már szeretnék SmartjoyFrag-et!!! váááá
ezt nem bírom már!!! ááá
😉

AnarchoiD
minden vinyo kulcsa egyedi ergo a regikey nem "nyitja" az ujt a formazas alatt kerul ra uj autentikus key a regi key csak annyiban volt erdekes hogy tana akarod-e meg mondjuk pc-ben hasznalni a kiszedett vinkot ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Kicseréltem a vinyót az xboxban , CD-rõl evox util-al leformáztam, reboot:az evox menübõl lock-oltam , minde szép és jó , a kérdés: mi a fenével lockolta le az evox a vinyót? Ugyértem nem kellett volna neki az eredeti vinyó kulcsa? A kulcs gondolom egyedi, így az evox random kulcsával kihajít live-ról,nem?
Remélem valaki szinten van a témában.

AnarchoiD
en hackolva vettem, ujjonnan boltban, szal nemtom mit szenvedsz csip nincs benne , softmoddos (bios enable to write atforrasztos megoldas volt 😉)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

CSOCSO
lol.. valaszolt az odlal hol vettem a chipet.. aszondjak es a duox ketto nem headpines fajta.. .. hat faszom.. mindenhol ahol mutatjak hogyan kell osszerakni ott van a headpin szarsag.. hat akkor mijafaszom van?? mar ultrabrutalul faszom telivan az egesszel
CSOCSO
#782???????????????????
konyorgom erre valaszoljatok man... nemigaz hogy senkinek nincs chipelos ismerose...
ok.. ha nem ismeri a duox2-t de nemhiszem hogy csak ahoz kell olyan tuskes getzi
kösz
Lammer
jah és zárd le a lemezt...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

#794 ???
Vikunya
okk, thx mindent

Lammer
1. ha másolt!
dvddecrypter,nero,alcohol,recordnow,ultraiso kell még? :Ð

2. ha eredeti!
sehogy!
boxon xcommander vagy avalaunch vagy bármilyen filemanager, primitív módon rámásolod a DVD tartalmát a vinyóra majd leftp-zed az xboxrol a pcre, ott Qwixel Isot csinálsz és írhatod az 1. pontban felsoroltakkal

érthetõ?

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Vikunya
Hello!
Lenne még egy kérdésem!
ISO fájlba mivel lehetne leszedni az XBOX DVD-rõl, kell valami extra hozzá vagy elég ha képet készítek róla?

Thx

CSOCSO
mar soha nem fogok valaszt kapni a kerdeseimre..?
Xbox játék iso-k felírásánál kell vmit állítgatni a Nero-ban,vagy csak simán mehet a burn image?
Sziasztok!

Van egy kis problémám, hátha más is szembesült már ezzel és tud rá megoldást.
Arról van szó, hogy jópár NTSC-s játékban (függetlenül attól, hogy DVD-rõl vagy winyóról futtatom) elcsúszik az átvezetõ videókban a hang és a kép szinkronja egymáshoz képest, vagyis a hang "siet" a képhez viszonyítva.
Sok játéknál elõfordul ez (pl. Silent Hill 4, Bloodrayne 2, Otogi 2, Bard's Tale), viszont vannak olyan NTSC-s játékok is, amelyeknél nem jelentkezik semmi hasonló probléma (pl. Chronicles Of Riddick, Fable, Psi Ops, Fatal Frame).
Lehet ezen valahogy segíteni?
CSOCSO
uberfasza.. senki nem valaszolt... nekem meg menni kene.. vagy 30 kilometeres utra ha nem 40 ... most nemtom hogy elinduljak e mer a fakken masik forumon se valaszoltak ahonnan vettem ezt a szart...
CSOCSO
azot amar megvan a cuccos.. penteken chipeltetem a boxot
JackSlater
Mirc-->EFNET-->xbins szoba...ott minden infot megtalálsz.

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

CSOCSO
?? nekem most oda komolyan regelnem kene penzer??????//
hany mega ez a cuccos? nincs meg valakinek?
abban a mediaplayer már régi...
azt gyorsba frissítsd fel a legujabbra.

gyorsabb, de inkább megbízhatóbb ha kicsumizod meg vissza, legalább látom mit csinálok...

Miskolcon hol és mennyiért chippelnek xboxot?
CSOCSO
meglesz!😊
Aramir
Szedd le a suprnova.org-ról a "SlaYers EvoX Auto-Installer v2 6 FINAL"-t majd egy bittorrent klienssel letudod tölteni.
Ezzel tudsz telepíteni a gépre mediaplayert, dvd playert és egyéb progikat.

Aramir
Használj xISO-t, azzal betudod szúrni, illetve letudod cserélni a fájlokat az isoban. Nem kell szétkapni, majd visszakonvertálni isoba a cuccot, ezért jóval gyorsabb.

CSOCSO
megvan az xbox.. megvan a duox 2 chip. . jovoheten beszerelik nekem... valamelyik kedves es onfelaldozo boy segithetne nekem...
milyen progikat tegyek fel hogyan meg stb...(filmet akarok lesni)
szal valaki olyan kene aki tudja hogy mit hogyan kell feltenni.. no meg lesznek olyan kerdeseim is hogy jatekot hogyan kell kiirni vagy mizu van...
Knox
kössssszentõ!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

ridata minuszos az tökéletes, de ne hamisítványt... a korong közepén kicsivel van a sorszám ami látszik mind2 oldalt, az guut

Knox
Mondjatok légyszi pár dvd márkát, amit általában olvasnak a boxok, mert most irtam ki a Mortalt egy GigaMaster-dvdre és nem olvassa a drága!
Most akkor milyet érdemes venni?
kösz!

Vikunya
Okk, thx mindent és a hangszórót is!

right!

nyertél egy buzipiros hangszorót...
😉

Vikunya
Csak hogy jól érteme-e! Konkrétan megfogom a Mortal DVD-t kimásolom a fájlokkat a Qwix-el, ott felülírom a xbe fájlt, majd visszakonvertálom a Qwix-el isoba? Remélem jól értelmeztem! 😊

Knox
Bocs, gondoltam errõl nem esett szo mostanában! tévedtem!

csak 2öt kellene visszaolvasnod...