5250
Xbox
-
xISO a program neve, ami neked kell, keress rá a googléban. -
jelen pillanatban nem áll rendelkezésre xbox.
szóval a cucc a pc vinyóján van. így tudok vele valamit kezdeni ,hogy kapjak egy iso fájl végeredményt és kiirhassam? -
eztismar leirtuk akkor megeccer...
sok lehetosegbol 1et irok:
qwixel felepited az xisot es utana irod amivel akarod...
ennyi
-
üdvözletem!
srácok adott egy leszedett torrent ami történetesen nem ISO fájlt tartalmaz hanem egy kibontott , néhány alkönyvtárat és sokszáz fájlt tartalmaz. ez hogyan írható ki iso fájlba hogy az működjön is majd mi ennek a módja?
-
www.apronet.hu -
SziasztoK! Valakinek nincs olcsón eladó Xbox-ja? -
egy psx romfájl oldal címe:http://www.emuparadise.org/roms/psxr/ Itt rippelt játékok is vannak és minden más rom fájl is. -
Akuma #1737 ja, fórum és?? mert nagyon nehéz lett volna privátban válaszolni, csakhát segítőkészség... inkább beszólni valami jópofát... jellemző -
Kinek milyen hangrendszere van az XBoxhoz? -
Figy. tegyél fel egy hddloader programot a boxra, az majd futtatja neked az így felmásolt programokat, és utánna az e: meghajtó hddloader könyvtárába másolhatod be a játékokat. -
Szar burkolat, zárlatos, rossz alapanyagok, stb stb -
kispoca #1733 Na jo, de akkor miért nem olvassa a TDK-t, ami azert nem egy gagyi lemez? -
Motee #1732 Ja mégvalami: aki a megmondja hogy egy tápkábelen mit lehet rosszul megcsinálni............
-
Motee #1731 Cső emberek!
Van itt valaki aki szokott psx-es játékokat játszani az x-en? Kéne egy kis eszmecsere, romokat, és emulátorokat illetően. Nem nagyon játszottam ps-en, pedig volt ps2-őm, és jó lenne ha valaki összefoglalná a legjobb ps1-es gamékat!
kösz
egy jó kis link, van itt pár iso fájl Emuparadise -
Mindenki másra esküszik. Van aki extrém lassan, van aki normális, a lemez sebességének megfelelően ír. Én pl abba a táborba tartozom akik a 8X -os lemezt is 12X - írják. Természetesen tökéletesen megy. (lehet jönni a dumával, hogy: "Most még lehet, hogy jó, de mi lesz pár év múlva?) -
kispoca #1729 Sziasztok! Milyen sebességgel írt és hányszoros sebességű írott DVD lemezt lehet xbxhoz használni? Nekem a 4x-en írt 8x-os TDK dvd-t nem ismeri fel :( (Bezzeg a 4x primco-t simán olvassa), Ja a box 1.6-os -
ZoL AMD #1728 Ez nem warez oldal,
hanem fórum. Ha tényleg érdekel a dolog, akkor olvasd végig ezt a topic-ot, és biztosan találsz a neked megfelelő oldalra mutató linket.
-
miért, tán nics igaza???? -
Akuma #1726 kösz az igen hasznos értelmes hozzászólást -
hzx #1725 "honnan tudok teljes játékot leszedni?"
A bolt polcáról, kicsi G. I. Joe! -
Akuma #1724 itt regisztáltam, de sehol sem látom, hogy lenne játék, csak valami kiegészítő kis fileok vannak... games-eknél
honnan tudok teljes játékot leszedni? -
Akuma #1723 itt nincs xbox-ról egy szó sem :( -
na. valaki árulja már el, hogy az e: meghajtó melyik könyvtárába másoljam a játékot, hogy evox-al el rudjam indítani. -
Igen részletes és kimerítő hozzászólást írtam ez előbbi 10 percben. A Mehet re nyomás után azonban nem jelent meg. Köszi SG. Ha lesz kedvem újraírom, most nincs. -
qper #1720
na mégegyszer fussunk neki a kérdésnek, mert látom a f*szozást, a dilettánsozást, idiótázást már egészen könnyen ki tudod büfögni magadból, de a konkrét kérdésre csak csúsztava (de inkább semennyire sem) válaszolsz.
Ki mondta egy szóval is, hogy szar lesz az X2??? Erre válaszolj, ne hebegjél itt nekem össze-vissza.
A " vegyél vissza" felszólítást pedig érdekes pont a te szádból hallani az #1682 után....
-
ja, közben felment a mercenaries! e: gyökérbe:-) elsőre elindult, mert bepipáltam, hogy induljon másolás után, de ki bekapcsolás után, már semmi. hol van az evox.ini? amúgy a gamecube fórumon a kollegámmal "balhéztál" az én acc.-omat használta az okoskodásra. -
hol van az evox.ini? vagy azt nem látom ftp-n keresztül? jól beszívtam. felraktam a nexbc-t, nyomtam a halo2-t vagy 2 napig online és ez a bu.zi microsoft valahogy kiszúrta a flashelt konzolom. azóta, nem indulnak a másolt játékok dvd-ről. mivel kis vinyóm van, ezért kénytelen leszek rakni bele egy nagyobbat. újrahúzom az evoxot, bár foggalmam sincs hogy kell. például a bios verzióját hogy kell megállapítani? -
Lammer at Work #1717 figy, ez igy nehez...
eloszor is, nezd meg az evox.ini-ben mi van beallitva, hogy latszodjon, ha tallozod a jatekaidat az evox alatt... es oda
ha ez nem fontos barhova, csak legyen helyed, mert akkor Xcommanderrel, vagy xbmcvel, vagy barmilyen progival, amivel tucc inditani alkalmazast boxon, elinditod manualisan... ha kis vinyod van, akkor igen az E-re tedd.
-
közben rájöttem. xiso manager. már csak az a kérdés hova. gondolom e: meghajtó, de melyik könyvtár? -
hi. kezdő xboxos vagyok, ezért lenne pár kérdésem. ha van egy x-box iso gamem pc-n, akkor mivel csomagoljam ki, és hova, melyik meghajtó, melyik könyvtárába másoljam commanderrel? valaki leírná nekem, viszonylag részletesen? -
miért nem jó egy konzol úgy ahogy van??? :)
miért kell belepiszkálni, túrni, húzni, mindent cserélni, blabla...
(csak hangosan gondolkoztam) :) -
Srácok kéne egy kis segitség: Unlockolni akartam az eredeti Box-os winyót az EVOX-al, amikor rányomtam hogy Unlock akkor egy kis idő elteltével szépen ki is irta hogy Done, csakhogy azóta Unlock Error van a System Settings-ben. Már mindent kiprószáltam PC-n de nem hajlandó se Unlockolni se Security Disable-t megcsinálni. Már Atapwd-t is próbáltam de az sem hajlandó elfogadni semmilyen password-öt még az Evox Master Password-jét sem, ami ha jól találtam meg a neten akkor: TEAMASSEMBLY. Please help. -
Xbox? Tápkábel?
Nos, ajánlok nektek egy kis viccet ezzel kapcsolatban:
Penny Arcade...
nagyon beteg!
http://www.penny-arcade.com/view.php3?date=2005-02-18&res=l
-
Lammer at Work #1711 najo csakhogy ne szenvedjetek...
1.0-1.5ig a 3 kulon verzio...
ebbol csak 1 olvassa a CD-R(asszem SaMSUNG) a masik ketto csak CD-RW, e van...
-
Az enyém is 1.6-os és az enyém se viszi a CD-R-t.
Viszont ha ujrairhato CD-re irott dolgokat simán viszi. -
Lammer at Work #1709 azert mert talan 3 fele meghajto letezik Xboxra, es neked makod van, mert valszeg a legjobbat kaptad ki, mert csak az viszi a CD-R-t... -
Fuzion Frenzy -
Major #1707 Mi a különbség a chip és flash között?(+ár?) Hova vihetem a gépet ha veszek egyet, hogy lejátsza a másoltat?+ Lejátsza-e a dvd filmeket is az x-box? -
ZoL AMD #1706 Egy új XBox kb 40-45 ezer. Alapból nem viszi az írott játékokat, kell chip vagy Flash.
Az egyik haveromnak valamiért nem viszi a gép az írott cd-ket (mp3, DivX, képek vannak rajtuk) Ugyanazokat a lemezeket az én gépem gond nélkül viszi. Az enyém 1.4 az övé 1.6, mindkettő Flash-elt. Ötlet??? -
Ve-gyél-vissz-a.
Magyarázd már meg szerinted mi az alapja a #1681-es hihetetlenül értelmes kommentednek. Mit fog csinálni a Sony? Kíváncsi lennék, hogy képzeled ezt a gixer kihasználást, illetve, hogy miért hat rosszul ez a dolog az X2 re. Annyira érdekelne.