Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy bajom van. .van a media player es media center
a media center nem csinal semmi.. a media player nem lenne rossz csak nemet😞(((((( mondjuk nagynehezen megtalaltam mindent.. szal be van allitva a kepernyo.. a felirat.. meg minden... de akkor is.. ennek igy kene lennie?? sprache pontot nem talaltam
Ezek szerint ez is opcionális!😛😛😛
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Box-nál ilyenekrõl nem igen halottam... Kis boltokban már eleve flash-elve árúlják!😛
Nálam egy gond volt, hogy kilöttem véletlenûl az MS dash-t a life szolgáltatással..😞
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
ha az ember venne egy xboxot, akkor mire kell odafigyelni? Vanak olyan buktatók, mint a ps2-nél (nem mindegy milyen sorozat, milyen típusú fej meg ilyesmi). +ha már megvan a gép itt is ezermilliárd csipbõl lehet választani, ha másolt gaméket futtatna az ember, vagy a boxnál ez letisztultabb piac?
Van-e a boxnál olyan para, mint a ps2 fejbehalása csippelés után?
Bocs, ha láma, de a ps2 fórumok tele vannak elhalt fejekkel, meg elkurt csippeléssel, xboxról meg nem nagyon találok infot...
Köszi
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Killzone az hype volt,lásd EDGE magazin:Kapott 6 pontot,és "ezt nevezik Halo killernek???" ez a game volt a full hype.A Halo2 mindenhol jót kapott,ahogy én láttam.
Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-õt!!!!!
Amúgy tényleg az,én is már alig várom....
mindig a legújabb mediacenter Xbox-ra:
ftp:xbmp.uk.xbins.org
felhsz:xbins
pass:homebrew
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
(vagod(:
<#bee1>#bee1>
találd meg!
<#eplus2>#eplus2>
(vágod?)
😉
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
hááát pont ezaz!!!! ez van a HALOval is...!!!!
egyre nagyobb üzlet,nincs mit tenni...
"A Microsoft bejelentette, hogy a Halo 2 címû XBOX platformra készült akciójátéka 2.4 millió példányban kelt el csak a keddi napon és ezzel 125 millió dollárt - azaz megközelítõleg 23 milliárd 750 millió forintot - hozott a Bungie és a Microsoft games konyhájára egyetlen nap alatt. Ez eddig a játéktörténelem legnagyobb 24 órán belüli értékesítésének számít. A Halo 2. megjelenésének elsõ napján több pénzt tejelt, mint amire a mozitörténelem legnagyobbjai - Spider-Man 2 (Sony), Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (W😎 és a The Matrix Reloaded (W😎- 24 óra alatt valaha is képesek voltak. A Halo 2. túlszárnyalta még az amerikában megjelent The Incredibles csak három nap alatt elért 70.5 millió dolláros bevételét is!"
ez beteeeeeeeg, ekkora hype-ot????? <#merges2>#merges2>
na azé tényleg szép meg jó a játék, de azé ez túlzás...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
én csak egy biztonsági õr vagyok <#sniffles>#sniffles>
AKKORIS!!! <#mf1>#mf1><#circling>#circling><#crazya>#crazya><#hehe>#hehe><#vigyor2>#vigyor2><#pardon1>#pardon1><#buck>#buck>
tudod 1 telcsi, 2 merci vágod? <#hehe>#hehe>
Ha egy kicsit beleolvasgacc a konzolos fórumokba, akkor ismerhetnél...
pl: én kezdtem el a ps2HDD õrületet, de sokan fordultak már hozzám tanácsaikért...
de most nem fényezi akarom magam, de kérdezz rá nyugodtan...
Különben meg munkidõben azért nem illik a fórumot hosszasan olvasgatni 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
BAZZZZ OLVASSS VISSZA, le vannak írva a TV-s, FPS-es, és vinyós alternatíváik, minden!
naaaah....
Én csak a videojátékok miatt vettem komolyabb tévét (Sony KV29FX66). Nálam nagyon-nagyon számít, hogy mit nézek és mit hallok.
www.youtube.com/aabyssx
Azt, hogy játékot hogyan, milyen DVD-re kell írni, azt nem tudom. Vedd meg inkább! 😊
www.youtube.com/aabyssx
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
www.youtube.com/aabyssx
BTW ez egy RGB mazzag' (amit érdemes beszerezni - kb. 4000 Ft), de a sima is scart ilyen.
> FPS irányításához is csak a gamepad van?
Nincs szükséged másra.
www.youtube.com/aabyssx
Látott valaki mostanában (max. 1 hete) üzletben vadonatúj XBOX-okat, amiket még tavaly gyártottak?
ajjir caft ceszek erosiror vagy egy olyan dekodert.. nemtom melyik az olcsobb
Alig kerül többe,mint a DDTS 100.