Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
nah... jelentem egyedul felpiszkaltam minden progit az x re😊
egy bajom van. .van a media player es media center
a media center nem csinal semmi.. a media player nem lenne rossz csak nemet😞(((((( mondjuk nagynehezen megtalaltam mindent.. szal be van allitva a kepernyo.. a felirat.. meg minden... de akkor is.. ennek igy kene lennie?? sprache pontot nem talaltam
Crem
Nekem hazavágta az Msdash-t...

Ezek szerint ez is opcionális!😛😛😛

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

nekem nem cseszte el
Ez most hogy van, ha "veletlenul" egy jatekban a LIVE menupontra megyek akkor gaz van? Tehat elcseszi az MSDash-t?
Evin
Tud valaki olyan progit amivel az xmv-ket szerkeszteni/megnézni lehet?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Törölt felhasználó
Mi az a life szolgáltatás? 😛
Crem
Hi!

Box-nál ilyenekrõl nem igen halottam... Kis boltokban már eleve flash-elve árúlják!😛
Nálam egy gond volt, hogy kilöttem véletlenûl az MS dash-t a life szolgáltatással..😞

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Hi all! Valaki mondja meg:
ha az ember venne egy xboxot, akkor mire kell odafigyelni? Vanak olyan buktatók, mint a ps2-nél (nem mindegy milyen sorozat, milyen típusú fej meg ilyesmi). +ha már megvan a gép itt is ezermilliárd csipbõl lehet választani, ha másolt gaméket futtatna az ember, vagy a boxnál ez letisztultabb piac?
Van-e a boxnál olyan para, mint a ps2 fejbehalása csippelés után?
Bocs, ha láma, de a ps2 fórumok tele vannak elhalt fejekkel, meg elkurt csippeléssel, xboxról meg nem nagyon találok infot...
Köszi
AnarchoiD
olvastam hl2 -t portoljak boxra .. hat ez bebunteti a doomot

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

CSOCSO
a doom 3 maga volt a hajp... mindenki bogott elore hogy milyen zsir lesz.. utanna valoban bogtem.. hogy mekkora szar lett
JackSlater
Hype olták,de az hogy milliók megveszik az nem hype...
Killzone az hype volt,lásd EDGE magazin:Kapott 6 pontot,és "ezt nevezik Halo killernek???" ez a game volt a full hype.A Halo2 mindenhol jót kapott,ahogy én láttam.

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-õt!!!!!

JackSlater
Hypeeeeeeeeeee!!!! Még meg sem jelent már rulez????😊
Amúgy tényleg az,én is már alig várom....

JackSlater
slayer??? vagy player???
mindig a legújabb mediacenter Xbox-ra:

ftp:xbmp.uk.xbins.org
felhsz:xbins
pass:homebrew

hehe!!! kiazazigénytelen??? <#hehe>

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

CSOCSO
halo sux metroid 2 rule.z. slayersrol annyit hogy majd felrakja nekem valami lamer ember egy szerverre ..szal mindegy...
(vagod(:
minek link???
<#bee1>
találd meg!
<#eplus2>
(vágod?)
😉

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

"hype az mikor még meg sem jelenik vmi,de már istenítik,és más dolgokhoz hasonlítják"
hááát pont ezaz!!!! ez van a HALOval is...!!!!

CSOCSO
tudnatok adni linket ahhoz a slayer progihoz hogy tudjak filmezni? legujabb kene.. koszke elore is
JackSlater
Ez nem hype...hype az mikor még meg sem jelenik vmi,de már istenítik,és más dolgokhoz hasonlítják.Ez csak egy remek progi megérdemelt fogadtatása.Hidd el a FF?? bármelyik része megjelenése elõtt már ott alszanak egyes fan-ok a boltok elõtt.Ez van,a járékipar
egyre nagyobb üzlet,nincs mit tenni...

Lammer
közvetlen forrás: Hardwired.hu közvetett: Filefront

"A Microsoft bejelentette, hogy a Halo 2 címû XBOX platformra készült akciójátéka 2.4 millió példányban kelt el csak a keddi napon és ezzel 125 millió dollárt - azaz megközelítõleg 23 milliárd 750 millió forintot - hozott a Bungie és a Microsoft games konyhájára egyetlen nap alatt. Ez eddig a játéktörténelem legnagyobb 24 órán belüli értékesítésének számít. A Halo 2. megjelenésének elsõ napján több pénzt tejelt, mint amire a mozitörténelem legnagyobbjai - Spider-Man 2 (Sony), Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (W😎 és a The Matrix Reloaded (W😎- 24 óra alatt valaha is képesek voltak. A Halo 2. túlszárnyalta még az amerikában megjelent The Incredibles csak három nap alatt elért 70.5 millió dolláros bevételét is!"

ez beteeeeeeeg, ekkora hype-ot????? <#merges2>
na azé tényleg szép meg jó a játék, de azé ez túlzás...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

ok. te vidámkodhatsz, megvan rá az okod...<#nyes><#mf1><#beka3>
Lammer
tudom, tudom <#sniffles>
én csak egy biztonsági õr vagyok <#sniffles>
AKKORIS!!! <#mf1><#circling><#crazya><#hehe><#vigyor2><#pardon1><#buck>

de beszóóóóóólok !!! Te meg ne grimaszkodjáááá ! Tudod, te csak egy .... vagy ! :-)
Lammer
neszóóóóójjjjbe vazzzzzzee <#awink>
tudod 1 telcsi, 2 merci vágod? <#hehe>

mi van vazzzzeeee ? Itt lopod a napot ?
Lammer
pfffffffff
Ha egy kicsit beleolvasgacc a konzolos fórumokba, akkor ismerhetnél...
pl: én kezdtem el a ps2HDD õrületet, de sokan fordultak már hozzám tanácsaikért...
de most nem fényezi akarom magam, de kérdezz rá nyugodtan...

Shep
Nem haragszom, nem is ismerlek 😊
Különben meg munkidõben azért nem illik a fórumot hosszasan olvasgatni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lammer
ne haragudj Shep, most rajtad fogom kitölteni haragom, mert mindenki bejön és nem bír visszaolvasni egy picit sem...
BAZZZZ OLVASSS VISSZA, le vannak írva a TV-s, FPS-es, és vinyós alternatíváik, minden!
naaaah....

aabyssx
komolyabb = komolyabb, még megvehetõ áron

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Hát, nemtom'.
Én csak a videojátékok miatt vettem komolyabb tévét (Sony KV29FX66). Nálam nagyon-nagyon számít, hogy mit nézek és mit hallok.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Sokan játszanak X-en is FPS-t is.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Ehhez nem értek. Max. annyihoz, hogy kis hülye programokat (pl. Media Center) felmásolok a HD-re és onnan indítom.
Azt, hogy játékot hogyan, milyen DVD-re kell írni, azt nem tudom. Vedd meg inkább! 😊

www.youtube.com/aabyssx

Shep
Majd el felejtettem, milyen TV ajánlott hozzá? Kis TV elég neki 54 es képátló alatti.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Még vmi, rengeteg xbox dvd van a neten, ezt leszedem, kiírom a dvd-t akkor tudom majd nyomni a boxon?/természetesen chipelve van/ milyen dvd-re kell írni stb.

Shep
Hát azt hiszem akkor, ha veszek ily cuccot, akkor fps-t inkább PCn játszom továbbra is, erre meg jó lesz a ninja gaiden és társai azokkal csak elboldogulok valahogy 😊

aabyssx
Általában a hüvelykujjak 2 analóg karon, jobb mutatóujj a trigger-en. Bal oldali kar általában a mozgás, a jobb pedig célzás. Meg kell szokni. Egér után elõször ultra-béna leszel, de aztán bele lehet jönni.

www.youtube.com/aabyssx

Shep
Thx, de el nem tudom képzelni hogy lehet irányítani gombokkal fps-t.

aabyssx
> milyen csatlakozónak kell lennie a TV-n, hogy rá tudjam kötni

BTW ez egy RGB mazzag' (amit érdemes beszerezni - kb. 4000 Ft), de a sima is scart ilyen.

> FPS irányításához is csak a gamepad van?

Nincs szükséged másra.

www.youtube.com/aabyssx

Shep
Egy amatõr kérdés, megveszem a boxot, milyen csatlakozónak kell lennie a TV-n, hogy rá tudjam kötni, valamint monitorra nem köthetõ? FPS irányításához is csak a gamepad van?

Nincs optikaim sajna...A ddts-100on meg nincs csíptetõ a hangfalakhoz, így egy új erõsítõ marad az egyetlen alternatíva.

Sziasztok!

Látott valaki mostanában (max. 1 hete) üzletben vadonatúj XBOX-okat, amiket még tavaly gyártottak?
CSOCSO
a dvd-s eorisot cuccodon meg nincs bemenet mi??😞

ajjir caft ceszek erosiror vagy egy olyan dekodert.. nemtom melyik az olcsobb
Csá! Eléggé kezdõ vagyok a témában, valaki segítsen lécci. Elvileg bele kell szereltetni egy csippet a boxba, hogy menjenek rajta a másolt játékok. Ilyen chipekbõl több fajta van? Most ha letöltök egy játékot és megírom, akkor az milyen chipen fog mûködni?

Ha nincs optikai bemenet,akkor nincs 5.1.
A prob ott van,hogy 5.1 hangfal szettem van, csak egy olyan dvd lejátszóval párosítva,ami erõsítõ is egyben. Csakhogy nincs optikai bemenete.

Amúgy a legegyszerûbb ha veszel egy ilyet:SP305E - Screenbeat SoundStation 5.1
Alig kerül többe,mint a DDTS 100.
OK!mondtam,hogy nem értek hozzá.De akkor hol itt a probléma?
Nekifutottam a pana honlapjának, ajánlom figyelmedbe. Az általad említett szabványokhoz beépített dekóderrel rendelkeznek az erõsítõk.

<#fejvakaras>

Beépített Dolby Digital és DTS dekóder kell...