Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
- 5 vagy 10gigas diszkel van alapban amibol 10g-s eseteben kb 4-5 gigat tudsz hasznalni
- elvileg bele (sima pc s ides diszknek van ot hely)
- konvertalni ? (inkabb formazni)
- at se kell masolni xbmc latja a windowsod altal megsahreolt diszkeket, de ha masolni akarsz hat masolj
- csak kb mint egy pc, ha nagyon fakezuvagy ezti aztis el lehet qrni elvileg sima masolas nem vaghatja tonkre.
ugyanis x-en tobb "particio" van amik kozul 2-ot hasznalhatsz / ajanlott hasznalni warez cuccaidra ha az effektive kismeretu c: -t akarod telemasolni az mar a te bajod lessz 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha szerencséd van, akkor megy.
De az esetek 99%-ában - tehát szinte mindíg - a LIVE! csaklakozáskor detektálják, hogy villantott bios, vagy bekapcsolt modchip van és letiltják az account-ot.
www.youtube.com/aabyssx
<#wow3>#wow3>
> xbox mediaplayer nagyonuber
Igaz, hihetetlenül jóra sikerült!
> ja es csipelt boxon is lehet "neten" jatszani csak legyen melle egy pc-d ami tunnel -el ;
Igen, de AZ NEM LIVE! Nincs scoreboard és a többi LIVE funkció.
Csak annyi, hogy net-en szimulálja a helyi hálóba dugott X-et, és csak azokkal a játékokkal mûködik, amik támogatják a system link-et.
www.youtube.com/aabyssx
ui: xbox mediaplayer nagyonuber mar nemcsak a pc-rol tudok filmet.zenet/kepeket nezni de netrol is mennek a streamolt radioadok + a www.apple.com/trailers -is ... es a lehetosegek hatartalanok
ui2 : ja es csipelt boxon is lehet "neten" jatszani csak legyen melle egy pc-d ami tunnel -el 😉
az alapgép az 8 gigás winyóval van? bele tudom rakni pl. a 80gigás maxtoromat? konvertálni kell, nem? mediagepnek tudom úgy használni, h a gépemrpõl másolom át a divx-eket? azt hallottam, h óvatosan kell rá másolni, mert hazavághatja a rendszert? ez igaz?
szal csipelve az a legjobb multimedia cuccer + melle meg vannak marhajo jatekok is (amik foleg multiban jonnek ki nagyon 2-4 playernel)
aki igazan teheti annak 2 xboxa van 1. live-re (netesgamma)
1. meg mediagepnek
Részemrõl nem igaz.Nálam két külön szobában van a pc és az xbox.Így jó,hogy tudok a másik szobában is mp3-at hallgatni vagy divix-es filmet nézni.Volt asztali dvd-m is (divix-es),de azzal csak a gondok voltak (felirat,codec,lemezolvasás,stb.).Xboxon meg még játszani is lehet.FPSt játszani tényleg szaar,de az autós és egyéb játékok jobbak(jobb,kényelmesebb irányítás).
Ha vki nem akar chippeltetni akkor viszont szerintem a ps2 jobb vásár.
BTW a HALO2 túl van az 5 millió eladott példányon...
www.youtube.com/aabyssx
az az egy nem tetszkik az xboxban hogy nagyon pc- stilusuak a jatekok.
pl hogy fps-t hogyan tudtak akar egyetlen egy ddarabot is eladni konzolon nem tudom felfogni
A multijáték igaz, de kit érdekel, hogy egy hangyányival szebb a játék? Nem attól lesz egy játék jobb.
Ráadásul nálunk az Xbox játékkínálat nagyon szegényes a polcokon.
BTW a memokártya ára 10 játék mellett nem tétel.
www.youtube.com/aabyssx
Mindezek mellett ha jó lesz az a rohadt GT4 kénytelen leszek egy ideig birtokolni egy PS2-t 😊 Mindössze az idegesít, hogy még a mentésekhez is külön kell venni memóriakártyát... Tetû dolog, hogy nem vágtak bele az új vékony PS2 -be legalább egy 128as memóriát.
www.youtube.com/aabyssx
/mélyen elgondolkodik
öööööööööööööööööööööööööööö
most nem ugrik be...
inkább akciósabb van...
<#idiota>#idiota>
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
detélleg...
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Leformáztam az xboxomon a vinyót, hogy lehet visszatölteni?
Vagy hol lehet megcsináltatni minnél gyorsabban ?
<#falbav>#falbav><#wow3>#wow3>
yáááy ákkker qvva sok cool stuff van rá...
én minden multiplatformos gamét(kényelmesség,szebbgraf miatt) boxon nyomom...
amikkel érdemes szerintem: Obscure,Fatal Frame 2(bár annyira azé nem jön be), NFSU2,Fable,POP:WW,Demon Stone,Metal Slug3(igen!!! szerintem QL), Bards Tale aranyos, a focit meg nem nézem ki belõled(Pro evo 4),Burnout3(pfúúj 😛)
de ugye a rég bejáratott nevek: PGR2, Rallisport 2, SegaGTOnline(nálam most újralángolt a dolog, bõszen nyomatom otthon) egykis kikapcsnak Links 2004,Ninja Gaiden ugye(sic! 😛) TOP SPIN örökzöld!!!
estébé estébé!!!

\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"
@
Magzar billentzűyet rule\'y...
de nekem nem samsung. es megis olvassa cd-r-t amire aszontak nem fogja...
de mindegy.. amugymeg bele lehet szereltetni akarmilyen dvd olvasot
Lenne 1-2 kérdésem hozzátok:
- hogyan lehet megállapítani, hogy egy Xbox melyik rev.?
- melyik a legjobb olvasó? /Phillips, Samsung, Thomson)
Olvasgattam az elõzõ oldalakat, de nem derült ki teljesen melyik a legjobb...
@
Magzar billentzűyet rule\'y...
Forza Italia OoO Forza Juventus
Felmásol, átnevez.
> fekete hatteret
Hát erre még nem volt szükségem.
www.youtube.com/aabyssx
feliratok.. csakk akkor mennek ha ugyan az a neve mint a filmnek? mert nekem a feliratok 80%anak mas a neve mint a filmnek😞
sehogy nem lehet megnyitni oket kulon? vagy fekete hatteret hogyan adhatok a feliratnak?
Talán a Surreal64-el célszerû próbálkozni. De szó szerint próbálkozni, mert nagy különbség van a beállítások között.
BTW igen, a rom-okat fel kell másolni.
www.youtube.com/aabyssx
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan