Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Valóban, nem a netes játék miatt vettem, de valami mégiscsak arra késztetett, hogy beruházzak egybe a meglévõ Pc-m mellé. Több a jó, látványos, kikapcsolódásra tökéletesen alkalmas játék, nem csak az a sok RTS (amitõl már hányok) meg a sok FPS. Konzolon verekedni szoktam, mászkálni, sportolni, lövöldözni.
ja , sztem 😊
a sima winyóra akkor már simán rá lehet pakolni pár giga filmet v ilyesmi? vagy érdemes belerakni egy 80 gigás wincsit?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Kb 40-ért flashelve megéri?

Lammer
CS Xbox az télleg LOLLER!!! hát kb...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

AnarchoiD
nem leive , hat nem 😉 de netes gamera PC valo es nem hoki konzol 😉 nagyokat derulok amikor mennek haverok x-kai -n vagy live-on hogy "megyunk CS -ezni" 😊 szanalmas kb olyan mint e-mail -t irni kontrolerrel (ami meg az sms-en edzett embereket is kihozza a sodrabol 😉)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
- nem megy rajta
- 5 vagy 10gigas diszkel van alapban amibol 10g-s eseteben kb 4-5 gigat tudsz hasznalni
- elvileg bele (sima pc s ides diszknek van ot hely)
- konvertalni ? (inkabb formazni)
- at se kell masolni xbmc latja a windowsod altal megsahreolt diszkeket, de ha masolni akarsz hat masolj
- csak kb mint egy pc, ha nagyon fakezuvagy ezti aztis el lehet qrni elvileg sima masolas nem vaghatja tonkre.

ugyanis x-en tobb "particio" van amik kozul 2-ot hasznalhatsz / ajanlott hasznalni warez cuccaidra ha az effektive kismeretu c: -t akarod telemasolni az mar a te bajod lessz 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

aabyssx
> ha falselve van, akkor nem megy rajta a live!-os multi?

Ha szerencséd van, akkor megy.
De az esetek 99%-ában - tehát szinte mindíg - a LIVE! csaklakozáskor detektálják, hogy villantott bios, vagy bekapcsolt modchip van és letiltják az account-ot.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
> alazzak a ps2-t rendesen

<#wow3>

> xbox mediaplayer nagyonuber

Igaz, hihetetlenül jóra sikerült!

> ja es csipelt boxon is lehet "neten" jatszani csak legyen melle egy pc-d ami tunnel -el ;

Igen, de AZ NEM LIVE! Nincs scoreboard és a többi LIVE funkció.
Csak annyi, hogy net-en szimulálja a helyi hálóba dugott X-et, és csak azokkal a játékokkal mûködik, amik támogatják a system link-et.

www.youtube.com/aabyssx

media playert azt hogy raktál rá? vagy az az evox része?

AnarchoiD
aztan vannak az exkluziv jatekok amik csak boxra vagy csak ps2 -re jonnek/jottek ki ... megvallom a FF szeriaertverzik a szivem , de halo1-2 es Kotor 1-2 alazzak a ps2-t rendesen (halo2 killernek kikialtott gammak ps2-re meg sorra buknak meg 😉))

ui: xbox mediaplayer nagyonuber mar nemcsak a pc-rol tudok filmet.zenet/kepeket nezni de netrol is mennek a streamolt radioadok + a www.apple.com/trailers -is ... es a lehetosegek hatartalanok

ui2 : ja es csipelt boxon is lehet "neten" jatszani csak legyen melle egy pc-d ami tunnel -el 😉

ha falselve van, akkor nem megy rajta a live!-os multi?
az alapgép az 8 gigás winyóval van? bele tudom rakni pl. a 80gigás maxtoromat? konvertálni kell, nem? mediagepnek tudom úgy használni, h a gépemrpõl másolom át a divx-eket? azt hallottam, h óvatosan kell rá másolni, mert hazavághatja a rendszert? ez igaz?

AnarchoiD
enis csak grecot tom ismetelni 😉 nalam is "masodik" pc- nek vettem a boxot .. es meg kell valjam egy ideje mar filmet senezek pc-n csak boxon (latja a windows sharekat ugyanis 😉

szal csipelve az a legjobb multimedia cuccer + melle meg vannak marhajo jatekok is (amik foleg multiban jonnek ki nagyon 2-4 playernel)

aki igazan teheti annak 2 xboxa van 1. live-re (netesgamma)

1. meg mediagepnek

Szerintem jó az xbox.De ha teheted akkor próbáld ki vkinél mert nem mindenkinek jön be.
arra gondoltam, h pc mellé

"Akinek van pécéje, annak SZVSZ nem kellenek az extra lehetõségek"

Részemrõl nem igaz.Nálam két külön szobában van a pc és az xbox.Így jó,hogy tudok a másik szobában is mp3-at hallgatni vagy divix-es filmet nézni.Volt asztali dvd-m is (divix-es),de azzal csak a gondok voltak (felirat,codec,lemezolvasás,stb.).Xboxon meg még játszani is lehet.FPSt játszani tényleg szaar,de az autós és egyéb játékok jobbak(jobb,kényelmesebb irányítás).

Ha vki nem akar chippeltetni akkor viszont szerintem a ps2 jobb vásár.
aabyssx
Én sem értem. De hát én pécén sem értem. 😉
BTW a HALO2 túl van az 5 millió eladott példányon...

www.youtube.com/aabyssx

magus
ahogy nezegettem, nagy az atfedes a jatekok kozott, de ps2-re sokkal tob bes jobb exkluziv nev jon ki.

az az egy nem tetszkik az xboxban hogy nagyon pc- stilusuak a jatekok.

pl hogy fps-t hogyan tudtak akar egyetlen egy ddarabot is eladni konzolon nem tudom felfogni

aabyssx
Akinek van pécéje, annak SZVSZ nem kellenek az extra lehetõségek.
A multijáték igaz, de kit érdekel, hogy egy hangyányival szebb a játék? Nem attól lesz egy játék jobb.
Ráadásul nálunk az Xbox játékkínálat nagyon szegényes a polcokon.
BTW a memokártya ára 10 játék mellett nem tétel.

www.youtube.com/aabyssx

Törölt felhasználó
Nem biztos, bár valóban van pár olyan játék ami nem jelenik meg csak PS2 -re, ha valakinek pont az a 2-3 kell (GT3-4,Tekken, meg mittomén) akkor vegyen azt. Ami viszont kicsit ellene szól, az az, hogy azért az igazán nagy nevek mindkét konzolra megjelennek és Xboxon azért szebbek + rengeteg lehetõség van a gépben (DVD/DIVX/MP3/Multiplay neten, ingyen,olcsóbb csippelés stb) plusz azért akad "pár" nagy név a csak box ra megjelenõ játékok között is.

Mindezek mellett ha jó lesz az a rohadt GT4 kénytelen leszek egy ideig birtokolni egy PS2-t 😊 Mindössze az idegesít, hogy még a mentésekhez is külön kell venni memóriakártyát... Tetû dolog, hogy nem vágtak bele az új vékony PS2 -be legalább egy 128as memóriát.
aabyssx
PC mellé inkább mást értdemes, mivel az Xbox-on és PC-n egyarán megjelenõ játékok metszete a legnagyobb.

www.youtube.com/aabyssx

Én is próbáltam váltani pc-rõl xboxra, de aztán rájöttem, hogy nem lehet.Viszont ha pc mellé veszed, úgy tökéletes. :-))
Sziasztok én pc-vel nyomom. De gondolkozok, h váltsak-e. Szerintetetek megéri-e, és ha igen miért? Mitõl elõnyösebb egy konzol? Milyen árban lehet, most kapni 1 xboxot, és mennyi kb a chipelése?

Hali! Keresek boxra használt, de normális állapotú karaoke set-et. köszi, [email protected]
magus
kiraly, tesomnak olyan xboxa van amit elore megcsippelt, belerakott egy 200 gigas vinyot tele jatekkal, eshazakuldi karacsonykor😊

ööööööööööööööööööööööööööö
/mélyen elgondolkodik
öööööööööööööööööööööööööööö
most nem ugrik be...
inkább akciósabb van...
<#idiota>

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

magus
es gondolom olyan japan jatek nincs ra mint pl a ff szeria ps2-re

szeva...
detélleg...

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Segítség Segítség ! 😊
Leformáztam az xboxomon a vinyót, hogy lehet visszatölteni?
Vagy hol lehet megcsináltatni minnél gyorsabban ?

<#falbav><#wow3>
HALO2, Chronicles of Riddick, Unreal 2 <#idiota>
yáááy ákkker qvva sok cool stuff van rá...
én minden multiplatformos gamét(kényelmesség,szebbgraf miatt) boxon nyomom...
amikkel érdemes szerintem: Obscure,Fatal Frame 2(bár annyira azé nem jön be), NFSU2,Fable,POP:WW,Demon Stone,Metal Slug3(igen!!! szerintem QL), Bards Tale aranyos, a focit meg nem nézem ki belõled(Pro evo 4),Burnout3(pfúúj 😛)
de ugye a rég bejáratott nevek: PGR2, Rallisport 2, SegaGTOnline(nálam most újralángolt a dolog, bõszen nyomatom otthon) egykis kikapcsnak Links 2004,Ninja Gaiden ugye(sic! 😛) TOP SPIN örökzöld!!!
estébé estébé!!!

igen evvel már én is szemeztem... nagyon roxx! bár a ps2fan haverom(most a slimjére veri magát<#idiota>) így is le AKAI videozza a cuccot, hátmég ha meglátná ezt... <#idiota>

Érdekes :-)
aabyssx
Ninja Gaiden 😉

...meg valami Fable-t szoktak említgetni.

www.youtube.com/aabyssx

magus
van vmi jo jatek xboxra?

ami mondjuk nem fps...

CSOCSO
tudom.. epp most vettem uj vinyot a gepembe.. ezert van a 40giga.. es az a 40 giga is csak azert kene ha veletlen elmennek haverokhoz, akkor fel tudjak tenni 1-2 jatekot es 1-2 filmet..
40 giga eh. Ha mar bele raksz akkor inkabb egy 120-ast. Nekem az van benne igy orult sok hely van a jatekoknak es egyeb dolgoknak. Egy 40-es gyorsan be tud am telni...

\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"

CSOCSO
nahja.. bele kene tenni a 40 g vincsit.. csak nincs torx csavarhuzom.. meg igy is orulok hogy fel sikerult instalalnom mindent..
Nekem haversrác azt mondta, csak másoljam át a cuccost UTP-n a számítógéprõl a boxra egy könyvtárba... A box, restartja után látni fogja az újonann felmásolt cuccokat...

@

Magzar billentzűyet rule\'y...

CSOCSO
ez engem is erdekelne.. szomszednak mar megvan a halo 2.. hogy lehet atmasolni? ja.. es jovoheten jon a duplaretegu dvd irom
CSOCSO
aszem a samsung.. es onnan hogy ket karika van a dvd talcan...
de nekem nem samsung. es megis olvassa cd-r-t amire aszontak nem fogja...
de mindegy.. amugymeg bele lehet szereltetni akarmilyen dvd olvasot
CSOCSO
nekem viszont neha igen.. mert alapbol van felirat az anime-t.. es azert kene a feka cuccos.. az meg hulyen nez ki hogy 4-5 sor felirat van egymas alatt😞((((((((
Hi.

Lenne 1-2 kérdésem hozzátok:
- hogyan lehet megállapítani, hogy egy Xbox melyik rev.?
- melyik a legjobb olvasó? /Phillips, Samsung, Thomson)

Olvasgattam az elõzõ oldalakat, de nem derült ki teljesen melyik a legjobb...

@

Magzar billentzűyet rule\'y...

tepi5
eredeti xbox játékot melyik progival tudnék átirni vagy hogy an tudna valaki ebbe segiteni?

Forza Italia OoO Forza Juventus

aabyssx
> mas a neve mint a filmnek

Felmásol, átnevez.

> fekete hatteret

Hát erre még nem volt szükségem.

www.youtube.com/aabyssx

CSOCSO
masik kerdes:
feliratok.. csakk akkor mennek ha ugyan az a neve mint a filmnek? mert nekem a feliratok 80%anak mas a neve mint a filmnek😞
sehogy nem lehet megnyitni oket kulon? vagy fekete hatteret hogyan adhatok a feliratnak?
aabyssx
Elég sz*rul mennek azok Xbox-on.
Talán a Surreal64-el célszerû próbálkozni. De szó szerint próbálkozni, mert nagy különbség van a beállítások között.
BTW igen, a rom-okat fel kell másolni.

www.youtube.com/aabyssx

CSOCSO
most azt modnja el valaki hogyan lehet csapatni az N64 jatekokat X en.. mert a 64 emu nem csinal semmitse...gepre kene masolni a jatekokat vagy mi?
Lammer
okkk, bár tudod a tegnapi napom nem volt valami fényes,,, de ezt megdumáltuk már tegnap... 😞

CSOCSO
jajaja😊 egyedul is ment.. KOSZIKE a segitsegeeeet!! most viszont az xbmc is mukodik!! magyarra allitottam ..igaz egy egyik skinnel nem akart mukodni a kalibracio de a masik skinnel sikerult kalibralnom a kepet.. ki erti ezt?😊 nah mindgey.. a lenyeg hogy MUXIK!!! TOK ZSIIIRRRR>> HEHEHE
Lammer
khmmm nem is jeleztél vissza...
és khhhmmm egyedûl... 😉