Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy japánban is??? <#ravasz1>#ravasz1>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Sikeres az Xbox
Új statisztikák láttak napvilágot
Major Nelson, az Xbox Live programozási vezetõje személyes blogján tette közzé a legutóbbi Xbox eladási statisztikákat. Ezek igen pozitív képet mutatnak mind a gép, mind a játékok teljesítményérõl. Nézzük sorban a dolgokat:
1. Az Xbox zsinórban tizenharmadik hónapja növelte a havi konzoleladásokból származó részesedését, ami novemberben már 41% volt.
2. 2003-hoz képest az Xbox piaci részesedése ebben az esztendõben 24%-ról 37%-ra nõtt.
3. A november havi Xbox eladások a tavaly novemberihez képest 61%-kal nõttek.
4. Idén 48%-kal több Xboxot adtak el, mint tavaly.
5. Novemberben a Microsoft Game Studios volt a legsikeresebb szoftverkiadó, az összes eladott játék 18%-át forgalmazták. A havi összbevétel 25%-a az õ konyhájukra folyt be.
6. Ebben az évben 77%-kal több játékot adtak el Xboxra, mint tavaly.
7. A játékeladásból származó bevétel 66%-kal emelkedett az egy évvel korábbihoz képest, ami triplája a játékipar 22%-os növekedésének (azonos idõszakra vonatkozóan).
bár egy plexi rájterre fáj a fogam, nem mintha mellékesen nem lennék megelégedve a mostani (peccselt fw-s) 107D-re, dehát az ember mindíg többet akar...
amúgy érdekes nézzétek meg a mostani írok melyike támogatja az 1Xes írást... asszem a plex meg a pana(mostnekössönbeleabbasenkihaesetlegtalálolyatamitud, mert az nagy valószínüséggel Pana belü,pl Teac,vagy Asusból van jópár) 😉
www.youtube.com/aabyssx
Ha az íród nem tud 4x-esnél lassabban írni, az azt jelenti, hogy azon is elfogadható pontossággal dolgozik.
www.youtube.com/aabyssx
A gyorsabb írások eredménye mindíg pontatlanság. Lehet, hogy látszólag hiba nélkül van az adat a lemezen, de azt nem látod, hogy hányszor próbálja hiba miatt újraolvasni, amíg végre sikerül.
Töltési idõben és az elektronika elhasználódásában is erõsen jelentkezik.
www.youtube.com/aabyssx
multiba :
mortalkomban - van mar ket valtozat is belole
projectgothamracing - racingisten
burnout3 - dobogos racing
top spin - teniszes - en huztam ra szam de amikor haverok 9orat toltak vele megallas nelkul akkor gyanakodni kezdtem hogy ez jo gamma lehet 😉
Halo 1-2 - ezt nem kell magyarazni, fps
rally challange championship - zsir autos
defjam fight for newyork - hehe verekedos
richard burns rally - csak ha van rallys ismeros mert elethu/bazinehez
crimson skies - ez volt pc-re is boxon multiban nagyon elvezetes
toca2 - nyami
soul calibur2 - 3ds bunyos szerintem a legszebb mozgasu mind kozul pedig jo regi mar
most nemugrik be de mintha full spectrum warrior is menne multiban (olyasmi mint a R6 csak nem fps)
ezen lista nem teljes inkabb csak par "musthave" gamet tartalmaz 😊
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
xbox365ön egy srác 8,5be hozza, ha te is tartod, akkor kell!!!!
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
kotor 2, at full single playeres, ugye?
fõleg FPS-hez ajánlott.
Ha veszek a box-hoz 1 távirányitót akkor az alkalmas az Xbox ki be kapcsolására is vagy csak a dvd funkciókat tudom vele távvezérelni ???
Nem tudjátok mivel lehet kicsomagolni az ISO-t???
bizonyos file-ra lenne szükségem az egyikbõl.
üdv
http://www.akciofigura.hu
ktor 2?
underground 2?
még miket?
LOL!!!!!!!!
Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!
na szevasz Abby!!!
a warezban osztod az észt, erre itt a kommented...
pfff <#bee1>#bee1>
Úgyis lemezeken tartsz mindent (gondolom én).
Legalábbis én igen és arról is játszok le.
www.youtube.com/aabyssx
de a 10gigáson aapból azért van annyi szabad hely, h 1-2 avit rá lehessen tenni, nem?
taviranyito szinten veheto hozza szinten 7-10k-ert
meg letezik keyboard/mouse (ps2) adapter is ... es allitolag a gamek is tamogatjak (milyen allat lehet halo2-t tolni neten kaival egerrel 😉
80as kicsit kicsinek tunik erre a celra inkabb 120 vagy 250 😉 sajna amikor vettem a winyomiat , nemgondoltam boxra , a sata driveket meg nem "eszi meg " a doboz 😉