Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aabyssx
De.

www.youtube.com/aabyssx

Banyapapa
hmmm, novemberi emelkedés.
Nem a HALO2 miatt vannak azok??

Lammer
linket,linket!!!
amúgy japánban is??? <#ravasz1>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Törölt felhasználó
Nah, mik vannak!

Sikeres az Xbox
Új statisztikák láttak napvilágot
Major Nelson, az Xbox Live programozási vezetõje személyes blogján tette közzé a legutóbbi Xbox eladási statisztikákat. Ezek igen pozitív képet mutatnak mind a gép, mind a játékok teljesítményérõl. Nézzük sorban a dolgokat:

1. Az Xbox zsinórban tizenharmadik hónapja növelte a havi konzoleladásokból származó részesedését, ami novemberben már 41% volt.

2. 2003-hoz képest az Xbox piaci részesedése ebben az esztendõben 24%-ról 37%-ra nõtt.

3. A november havi Xbox eladások a tavaly novemberihez képest 61%-kal nõttek.

4. Idén 48%-kal több Xboxot adtak el, mint tavaly.

5. Novemberben a Microsoft Game Studios volt a legsikeresebb szoftverkiadó, az összes eladott játék 18%-át forgalmazták. A havi összbevétel 25%-a az õ konyhájukra folyt be.

6. Ebben az évben 77%-kal több játékot adtak el Xboxra, mint tavaly.

7. A játékeladásból származó bevétel 66%-kal emelkedett az egy évvel korábbihoz képest, ami triplája a játékipar 22%-os növekedésének (azonos idõszakra vonatkozóan).
smartjoy frag-es érdeklõdõk: mailto: [email protected]
Lammer
ez így van...
bár egy plexi rájterre fáj a fogam, nem mintha mellékesen nem lennék megelégedve a mostani (peccselt fw-s) 107D-re, dehát az ember mindíg többet akar...
amúgy érdekes nézzétek meg a mostani írok melyike támogatja az 1Xes írást... asszem a plex meg a pana(mostnekössönbeleabbasenkihaesetlegtalálolyatamitud, mert az nagy valószínüséggel Pana belü,pl Teac,vagy Asusból van jópár) 😉

aabyssx
BTW hozzá kell tenni, hogy a "házi" írók soha sem szokták azt a pontosságot hozni, mint a gyári, "nyomott" lemezek.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Értelem szerûen minden író a leglassabb sebességén adja a legpontosabb eredményt.
Ha az íród nem tud 4x-esnél lassabban írni, az azt jelenti, hogy azon is elfogadható pontossággal dolgozik.

www.youtube.com/aabyssx

Szerintem manapság már a 8x-os írás számítgyorsnak.A 4x-es nem.Na de mindegy.Mindenki úgy írja ahogy akarja.
aabyssx
Vagy csak nem veszed észre.
A gyorsabb írások eredménye mindíg pontatlanság. Lehet, hogy látszólag hiba nélkül van az adat a lemezen, de azt nem látod, hogy hányszor próbálja hiba miatt újraolvasni, amíg végre sikerül.
Töltési idõben és az elektronika elhasználódásában is erõsen jelentkezik.

www.youtube.com/aabyssx

1-2 év múlva visszatérünk rá...<#zavart1>
Lammer
jah ezeke 4Xes, meg 8xos írások, olyan jók, de olyan jók!!! majd 1-2 év múlva ha nosztalgiázni akar az ember és olvasná vissza, mond..d..o...m olvasná vissza... <#hehe>

Törölt felhasználó
8x is tökéletes...
Én is 4x-esen írom és semmi baja.
Csak 8x Verbatim lemezt kaptam, az íróm csak min. 4x- en írta. Neroval próbáltam, de az Alcohollal is ezt tapasztaltam. Tudsz valami jobb megoldást a drivecserénél? Esetleg valami jó író progi?

Lammer
mi a f*szért írod 4xesen??? max 2x ... <#zavart2>

AnarchoiD
kotor adventure ... 😉

multiba :

mortalkomban - van mar ket valtozat is belole

projectgothamracing - racingisten

burnout3 - dobogos racing

top spin - teniszes - en huztam ra szam de amikor haverok 9orat toltak vele megallas nelkul akkor gyanakodni kezdtem hogy ez jo gamma lehet 😉

Halo 1-2 - ezt nem kell magyarazni, fps

rally challange championship - zsir autos

defjam fight for newyork - hehe verekedos

richard burns rally - csak ha van rallys ismeros mert elethu/bazinehez

crimson skies - ez volt pc-re is boxon multiban nagyon elvezetes

toca2 - nyami

soul calibur2 - 3ds bunyos szerintem a legszebb mozgasu mind kozul pedig jo regi mar

most nemugrik be de mintha full spectrum warrior is menne multiban (olyasmi mint a R6 csak nem fps)

ezen lista nem teljes inkabb csak par "musthave" gamet tartalmaz 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
driveot cserelni 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

A DVD- lejátszó nem játsza le a 4X-en írt lemezeket. Mit lehet vele csinálni? Firmware- frissítés segít rajta?

Mennyi?
hogy a viharba ne!!!
xbox365ön egy srác 8,5be hozza, ha te is tartod, akkor kell!!!!

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

ezt ált.ban csínáltatni lehet, apróneten nézzél körbe, olyan mint egy bios átírás

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

milyen copperative gamékat érdemes xboxra beszerezni?
kotor 2, at full single playeres, ugye?

megnéztem a trailerjét, ez a game kell!!!!!!

Érdekel valakit smartjoy Frag xboxhoz? (egér,bill csati xboxhoz)
fõleg FPS-hez ajánlott.
Hülye kérdés:

Ha veszek a box-hoz 1 távirányitót akkor az alkalmas az Xbox ki be kapcsolására is vagy csak a dvd funkciókat tudom vele távvezérelni ???

MoLc
És honnan tölcsem ? Vagy mi ..

Kenoby
Evox vagy bármi más dashboard kellene szerintem

MoLc
Csáó ! Ma vettem 1 boxot. Konzolstudioba , kis is lett "csippelve" de azt mondták h. csak softwaresen. Eddig oké jáccani tudok , meg dvd-zni , de mp3 at divx et stb.. nem fogad el 😞 Mi az oka ennek ?

cikasz
köszi.. idöközben találta m1 xISO nevüt is..

http://www.akciofigura.hu

\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"

cikasz
szasztok.
Nem tudjátok mivel lehet kicsomagolni az ISO-t???
bizonyos file-ra lenne szükségem az egyikbõl.
üdv

http://www.akciofigura.hu

Burnout 3 !!!
értelek, de ti már vágjátok a témát, és ezért akartam kérdezõsködni!

torrente
Ne minket kérdezz! Nézz utána ezzel foglalkozó oldalakon. Mindenkinek más az ízlése. Lehet hogy én azt mondom hogy ez meg az jó, aztán hülyének nézel, hogy ilyeneket ajánlgatok.

milyen gamékat érdemes xboxra beszerezni?
ktor 2?
underground 2?
még miket?

Banyapapa
Majdnem.
.......rossz ha nincs 😄

JackSlater
"A warez rossz"....

LOL!!!!!!!!

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

aabyssx
Ott is ott van.

www.youtube.com/aabyssx

Martin576
Most szólok, elõre, hogy NE LEGYEN FLAME.

Köszönöm.

Lammer
/ megdörzsöli a markát, mert flémet szimatol
na szevasz Abby!!!
a warezban osztod az észt, erre itt a kommented...
pfff <#bee1>

AnarchoiD
4giga hasznosithato hely 1 jo gamma vagy 3-4 apro (allt 2.5g korul vannak az atlagos gammak jobbak 3-4g)

aabyssx
Persze! Elég az a 10 gigás.
Úgyis lemezeken tartsz mindent (gondolom én).
Legalábbis én igen és arról is játszok le.

www.youtube.com/aabyssx

és még milyen gamékat érdemes rá megszerezni?

de a 10gigáson aapból azért van annyi szabad hely, h 1-2 avit rá lehessen tenni, nem?

AnarchoiD
amugymeg .. van KOTOR2 boxra marhajooooooooooooooooooooooo

AnarchoiD
8-10k -ert kell venni hozza kabelt (5.1 optikia kimenet van csak alapbol olyan kabelt adnak amin csak rca video es rca left/right van csak)

taviranyito szinten veheto hozza szinten 7-10k-ert

meg letezik keyboard/mouse (ps2) adapter is ... es allitolag a gamek is tamogatjak (milyen allat lehet halo2-t tolni neten kaival egerrel 😉

AnarchoiD
hat ha nem masolod fel a filmeket akkor igen 😉

az xbox tudja az 5.1-es hangot vagy dekóder kell hozzá?

de akkor a 10-es is elég divxezéshez, nem?

AnarchoiD
en meg nem csereltem diszket (melette megy a pc-m azon van parszaz giga ez-az 😉 de nekemisillene lecserelni hogy ne a pc-tol fuggjek 😉

80as kicsit kicsinek tunik erre a celra inkabb 120 vagy 250 😉 sajna amikor vettem a winyomiat , nemgondoltam boxra , a sata driveket meg nem "eszi meg " a doboz 😉