Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Mert inkabb veszek magamnak egyet minstemhogy fel evig kinlodjak a kurva PC-en a kompatibilitasokkal es a kulonfele baromsagokkal.

Foleg hogy a konzol (lasd Xbox vagy Ps2) jatekokat en nem fogom billentyuzeten jaccani.

De meg van 1001 ok hogy miert nincs Xbox es Ps2 emulator csak azok mar software es hardware dolgok a nagyresze.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

én nem tudom a választ elmagyaráznátok hogy miért nincs X-box emu?
balumaci
Szerintem Te is tudod a választ <#ravasz1>

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Sephi
Nagyra nojje' vele 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PS3
Mé nincs XBOX emu??? Pedig abba csak 733 megahercess proci van, nekem meg 4gigaherces pénégy!!! <#nyes>

balumaci
nm

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

ok köszi
balumaci
ok <#vigyor0>
nem létezik mûködõ xbox emulátor, még mûködésképtelen se nagyon <#nevetes1>
Ha ki szeretnél próbálni pár játékot nézz be a hozzád legközelebb lévõ konzolos boltba, biztos megengedik, hogy kipróbálj 1-2 gamezt <#papakacsint>

mit?miért ne gondolnám komolyan
balumaci
ha meg igen, akkor szólj

balumaci
remélem ezt most nem komolyan kérdezted <#falbav>

Lammer
hát a vinyót nem kézzel rakod bele? <#idiota>
amúgy a sléjersz kit egész jó, tucc vele formálni, meg komplett renccert felrakni(amit én utána egybõl átkonfigolom)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

sziasztok valaki tudna ajánlani egy mûködõ xbox emulátor programot?
ki szeretnék próbálni pár xbox játékot,mert fontolgatom egy xbox beszerzését
Sephi
Na megvolt. Sikerult ugy felraknom ra egy jatekot hogy nem kellet kirrni isoba es aztan ramasolni 😄 Hanem geprol direkte 😄

Sephi
Tankson! 😄

Kenoby
Xiso-val tudod megnyitni és belenézni.

Sephi
Megvan adva egy .iso file. Ez egy jatek.

Na ezt en mivlyen Windows progival nyitom meg hogy lassam mivan benne?

Mert en mar mindenel probaltam de nem lat semmit ha megnyitom. De rohely hogy ha neroval DVD COPY -t adok akkor lemasoja es kiirja.

Help?

Petyus_
Lammer bácsi segíts! TSOP hackelt box-ba lehet nagy vinyót rakni, láma módon, Szléjörsz ótóinstallal? =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Akit érdekel smartjoy Frag , xbox -> keyboard,mouse csati az
az [email protected] -n tudja lebeszélni a dolgot , ha pesti vagy, egy napon belül nálad landolhat a cucc.
Anubys
most olvasom csak... Az osztálytársadnak külön van karja? De ennek mi köze az xboxhoz? <#conf>

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Ezt a karos dolgot nem értem , de nálam van egy gyári fölös xbox -> PC átalakító kábel kontrollerhez, ha épp erre lenne szükséged.
Sephi
😄DDDDDDDDD

Lammer
Hüü te <#lama>, hát az elején elmondtam, hogy tökmind1, mit adsz meg, a lényeg, hogy a PC amibe bedugog annak az IPje legyen a boxon a GATEWAY!!!! DE EZT EL IS MONDTAM AZ ELEJÉN ÉN CSAK PÉLDÁLOZTAM ÉS TE VALSZEG FÉLREÜTÖTTEDDD TE <#lama>(káromkodás)!!!!!!
<#mf3>
<#taps>

Sephi
Te tyutye 😄 Nekem rosz Ip-et mondtal. Ha az X-nek az IP-je az 192.168.1.200 akkor miert is klelelt volna a Pc-nel 192.168.1.1 legen ?😄DD Beraktam Pc-nek hogy 192.168.1.201 es azzonal mukodott a kapcsolat 😄D

Lammer
tegnap levezényeltem neki a beállításokat Msn-en, a kábel asszondta jó, nincs közbeiktatás... mindenesetre érdekes...

guardian hero
Szia, van ilyen, bár nem tudom Mo-n lehet-e kapni. Talán a Konzolstúdióban.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Sephi
Tapasztalat?

Törölt felhasználó
Azért lehet, mert nem patch, hanem crosslink kábellel kell összekötni, hacsak nem hub, vagy switch van közbeiktatva.
Aztán ott van még a beállítások sokasága, szóval lehet, hogy nem a gépben van a hiba.
Sephi
Tud valaki valamit arrol hogy a 2004 juliusaban keszult modeleknek ne menne a NETWORK ADAPTER-juk??? Egyik ismerosom is ra akarta koteteni a Pc-re de nem is erzekelyte a masik gepet 😞

hát nem érted???
szerintem arra célzott, hogy szegény haverjának lecsatolható karja van(gyk:mûkar)
bírná: olyan nehéz, hogy szegényke egyedül nem bírná el...
MOST MIÉRT VAGY ILYEN KEKEC???? <#idiota>
<#hehe>

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Törölt felhasználó
Mi az, hogy "bírná"? Mi az, hogy "karját"?

<#zavart2>
Sziasztok esetleg valaki nem-e tudja véletlenül hogyan lehet XBOX-ra feltelepíteni az Xbox Media Center, hogyan lehet installálni ha lehet minél elöbb elöreis köszi

[email protected]
gkeeper
Sziasztok!Bírna valaki abban segíteni nekem , hogy az osztálytársamnak XBOX-a van és el szeretné hozni a karját, hogy a PC-n a Fifával játszunk.VAn olyan átalakító ami lehetõvé teszi hogy az XBOX kart a PC-re kössük??Köszi

neozed
Ok, THX

Kenoby
Legjobb tudomásom szerint - ha csak azóta ki nem talált valaki valami okosságot - nem tudud megoldani, mert az egész vinyót leformázza Fat-X formátumra, és fel is particionálja úgy, ahogy a gyári elõírás, csak az F partició nem 5 gigsz lesz, hanem 75.

Kenoby
A gyári menüt elindíthatod, csak az Xbox live-ra ne nagyon menj fel, mert jópár Dashboardnál pl. régebbi Evox-nál felülir jópár file-t, és onnan kezdve lehet újra csinálni az egészet. Persze nem csak a menünél, hanem a játékkoknál is kerülendõ ez a lépés.

neozed
Na megnéztem a box-ot, az égvilágon semmi baja nincs 😊
Már csak két kérdésem van:
Szabad e elindítani a gyári menü-t, vagy sem?
Miért mondták a haveromnak, hogy csak a felhasználói programok menüt használja?
Ennyi lenne.
Elõre is köszönöm<#worship>

Sephi
Tudom lehet naon hulye kerdes de... ha veszek egy 80 gigas hardot bele az X-box-ba es mondjuk ket particiot csinalok... akkor az egyik aprticiot hasznalnam X jatekokra es softokra de masikat szeretnem megtartani hogy bizonyos egyeb Pc-es filokat tartsak rajta. Ezt leheteseges? mert ugy halottam hogy nem 😞

neozed
THX
Azonban nem játék közben vannak a fél autók, hanem maga a menü olyan...
És félig meddig magyar is.
De holnap megnézem, és majd bõvebbet is írni tudok, mindenesetre köszi a segítséget.

Kenoby
A Hd loader felmásolja a játékot a vinyóra, és onnan indul a gáma, nem a lemezrõl. Ez a program két particiót lát, de a játék csa kaz egyikre fog felkúszni, mert ott van hozzá elég hely. Bár nem értem, hogy miért ír kiriksz.krakszokat, meg milyen fél autókat csinál, ha ez tényleg így van, valami nem okés az Evox-al.

neozed
Meg azt mondta nekem, hogy amikor telepít, akkor két particiót ír ki neki, egy 1-est, meg egy 6-ost.
De mostmár nagyon kiváncsi vagyok rá, hogy mi a túró van.

"Szvsz vagy hülye hozzá teljesen vagy elbaszták neki."

Szerintem inkább az elõbbi.<#idiota>
neozed
Ja, én se.
Állítólag amikor beteszi a halo cd-t, akkor telepíteni kell.
Én sem értem, azért írtam ide, nektek van box-otok nekem nincs.
Meg állítólag valami kriksz-kraksz-os menüje van valami fél autókkal, meg vmi hdd loader.
Mindegy holnap átmegyek hozzá, és megnézem mi a túró van vele.
Szvsz vagy hülye hozzá teljesen vagy elbaszták neki.

Telepíteni kell???ezt nem igazán értem....
neozed
Lenne egy kérdésem hozzátok, hátha tudtok segíteni.
Egyik kollégám vett egy xboxot, el is vitte valakihez aki flash-elte neki a biost.
Namost a srác azt mondta neki, hogy az xbox bizonyos menüibe ne állítgasson semmit, mert akkor újra kell flash-elni.
Ezt mondjuk nem vágom, hogy miért nem állítgathat a boxon be dolgokat.
A másik, hogy felrakja pl. a halo-t(ami eredeti) megy is de amikor újra játszani akar vele megint telepíteni kell.
Szóval nem vágom, hogy mitõl vannak ezek a problémák.

UNREG
"amúgy japánban is??"

Nem, ott valamiért nem. 😊)

Hardware Sales (This Week - Last Week - 2004 Total):

1. Nintendo DS - 468,883 - 468,883 - 468,883
2. PlayStation 2 - 93,829 - 108,148 - 2,292,239
3. Game Boy Advance SP - 27,313 - 31,198 - 2,211,510
4. GameCube - 5,465 - 6,107 - 533,178
5. Game Boy Advance - 822 - 785 - 191,981
6. Xbox - 621 - 669 - 35,495

Törölt felhasználó
<#felkialtas>
Vki tud müködö emulatort XBOX hoz?????? ha igen akkor irjátok le a nevét és a ha van cim honan tudom leszedni akkor azt is köszi
Lammer
qrvára ne szard le...
sok játék kijövetele (sajnos) függ a japoktól, hisz õk a legnagyobb felvásárló erõ... marketing... nézd meg pár játékot cancel-elt az ms a japok érdektelensége miatt(megintcsak sajnos) suveg-es oldalon a cikk... <#shakehead>

Törölt felhasználó
Kurvára leszarom japánt.