5250
Xbox
    na latom ovodaba nincs napkozi.....
  • Bogyi007
    Köszönet a Torrent címekért. Akár törölhetitek is. én lementettem magamnak.
  • DanielT
    Szemléletesebben:

• DanielT
    STFU újreg.
    vagy = volt
    ez aztan ertelmes beszolas vagy, majd kapsz erte csontot....
  • DanielT
    Képzeld, van aki meg chip és flash nélkül vette 180,000 ért.

Megy le az ára mindennek.
    hoppá tegnap voltam ilyen air flow gamepadért konzoneba es 43er volt flashelt 47 chipelt új gép. én még 46ér vettem flasheltet :/
  • CSOCSO
    nah megoldottam!!!:)
    sima neroval kiirva faszan megy a jatek
  • CSOCSO
    Ha leszedtem egy isot siman irjam ki neroval?? esetleg ha azzal nem megy akkor decrypter?
  • Jackson
    Ntsc-s x-box játékot mivel írtok ki?Mert nekem nem indul el egy játék sem.Amivel próbáltam eddig alcohol és dvd decrypter de nem jött össze.
  • Mihail
    torrent oldalakról a teljes játékot is leszedheted, pl. piratebay.org
  • DanielT
    Torrent oldalakról általában lehet, a nevesebb játékok demóit, pl Forza. Ha már ott vagy, akkor a fullt is leszedheted.

www.torrentspy.com
  • Anubys
    xbox-hoz? Sok szerencsét... :D
  • Bogyi007
    Tud valaki olyan oldalakat ahonnan demó játékokat lehet letölteni?
  • ffxi
    Vennék megbizható flashgelt vagy chipezett Xboxot. [email protected] vagy privit
  • ffxi
    Ez eddig nem is tudtam, hogy ennyire számít az írásisebb.!
  • aquatom
    Szeressem a ritek g04-et pl. Jok a TDK lemezek is de a mediakodot figyelni kell mert nemelyik silanyabb mint barmelyik sz*r.
    En szeretem a verbatim-ot is meg a philips-et is, de annyira nem valogatok, csak ne 8x-esen irott noname legyen.
  • ffxi
    Mik a jó lemezek?
  • aquatom
    írtam már írtam :)
  • aquatom
    jááj má megin privát üzenet. :)))))

vááá írok már írok.
  • Gábor
    Aquatom, ne felejts el válaszolni kérlek! :)
  • aquatom
    Van angolul is egy halom összehasonlító táblázat. De ebből csak a szokásos derül ki. Mégpedig az, hogy box esetében nem áll fenn minőségi probléma a chipekkel, hanem tudásbeli eltérés érzékelhető, vagy többet kell szopni a szervizesnek :)
  • Mihail
    aki tud németül annak ajánlom ezt akis leírást a chipekről, jópofa :)
    http://www.chipeinbau.de/html/content/support/chipdetails_xbox.htm
  • Microcosmos
    Eggyetértek! Nekem jó lemez van mindig megírva 1x-esen és semmi gond a fejjel!
  • OLIII
    mi a különbség a chip és a flash között...??? külföldi forumon olyat olvastam hogy ha flashelve van akkor csak másolt cuccot játszik le de az eredetit nem .. igaz ez?
  • aquatom
    ps2-nél sem :)))) Nem az a gond ps2-nél, hogy chip, hanem hogy milyen chip.
    De a box esetében is ugyanaz a szitu csak nem jön elő oly észrevehetően. Ugye mindegyik esetben dvd meghajtó fejmeghibásodásáról van szó amikor azt mondják hogy lerövidíti az élettartamot. De ez számos esetben a princo meg a hájtek lemezek miatt történik amit cd esetében 98 szorosan dvd-nél meg 40 szeresen írnak a magyarok :))) Szal ha jó chiped van ps2-nél és jó lemezt is használsz akkor nem lesz rövidebb a gép élete. BOX esetében egyszerűbb kicsit a dolog, mert ott semmi köze nincs a fejhez a chipnek még annyi sem mint a ps esetében. Max az írott lemezek amortizálhatják a gépedet amit eddig nem használtál benne. De szó nincs rövidítésről...
  • Mihail
    xboxnál a chip nem rövidíti az élettartamot mint pl. ps2nél?
  • aquatom
    Jovo het elejetol (kedd) barmikor jo.
  • aquatom
    Hozzad ha van kedved.
    Flash 4.500.- (TSOP FLASH, EvoX, XBMC)
    Chip 10.500.- (AladdinXT+ chip, EvoX, XBMC)

Chipre 1 ev gar van termeszetesen, es egyeb extra dolgok rendelhetok hozza. LCD, HDD-LED stb.
  • Mihail
    meg tudod 1-2 webcímet ahol érdemes utánnaérdeklődni..
  • Mihail
    haverom nagy xboxos, ő a gazdagréti lakótelepen csínáltatta(chippet, de úgy tudom h most már flasheltetés is van), és nagyon meg van vele elégedve. ha kell priviben elküldöm ennek a srácnak a számát aki csínálta neki.
    ha meg spórolni akarsz, és tudsz angolul, akkor sztem netről szedjél flashelő csomagot(superdisc 3.7, stb) tudok 1-2 torrentes oldalat agol biztos találsz. és azzal kompletten mindent meg tudsz elvileg csínálni, van jó kis leírás meg minden. ha van időd, éd kedced, akkor do it yourself :)
  • OLIII
    Hello..
    télleg nem akarok senkit sem idegesíteni, de akkor úgy tenném fel a kérdést hogy mondjatok nekem egy olyan helyet ahol ti is flassheltettétek v. chippeltettétek az xboxotokat... egy olyat ami nektek bejött és nem is oly drága!
    majdnem elolvastam az egész topicot úgyhogy informált vagyok...
    1.6os gepbe chip nelkul nem igen cserelsz HDDt pl.
  • aquatom
    Jah és a pl. aladdin xt egyéb jóságai in inglis.

"Hardware features:
    Three boot modes; Off-On-WriteProtect
    4-bit parallel LCD interface
    Onboard trim pot for LCD brightness
    Additional D0 bridge point
    Socket for flash
    Can be flashed (upgraded)
    Open tool design
    Play online
    Compatible with XBOX v1.0 - v1.6 "

• aquatom
    azért az hogy fölösleges chippeltetni az nem egészen igaz, de ami igaz, hogy nem minden esetben érdemes. Viszont szvsz megéri.
  • aquatom
    Softmod-ot is lehet jah csinálni bár a chip-nek is megvannak az előnyei. A softmod-hoz kell pl. egy 007 vagy splinter cell asszem. De ha simán flash-elteti akkor is az esetek egy részében nem ilyen kókány készül, hanem gép megbont okos chip berak TSOp flash, és chip kivesz. Ezek után is jó a masinéria. Nem olyan bazi kutyulós mint a softmod. Amúgy egy jó kis fullos EVoX meg XBMC meg egyéb okosságok telepítése jah olyan 5-8 között van valahol. Chip-el pedig 12 rugó mondjuk. Viszont azért a chip buli sem rossz dolog egy két esetben. Sőt az én véleményem, hogy azért jobb megoldás ha bennemarad a gépben mondjuk egy aladdin XT+ vagy egy smartXX. Ha szereti valaki az extrákat mint pl. LCD és egyebek akkor meg mindenképpen kell.
  • Mihail
    fölösleges chippeltetni, amikor sokkal egyszerübb flasheltetni(átírják a szoftverét), és kb. 5-8ezer ft-ból megvan, attól függ hol csínákltatod, lesz media playered, meg file managered, szóval nem rossz.
    de egyébként ha kicsit beleáspd magad, akkor a legüjabb evox meg minden ilyen softwareek fent vannak neten(torrentes oldalakon érdemes keresni) és simán leszedheted, leírja hogyan tedd fel, stb.
  • ffxi
    Bocsi a buta kérdésemért, de létezik chip Xbox-ra? Ha igen hány típusba és mennyi a tarifája? Köszi előre!
  • Bogyi007
    Köszönöm a jókivánságot. :D