Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Foleg hogy a konzol (lasd Xbox vagy Ps2) jatekokat en nem fogom billentyuzeten jaccani.
De meg van 1001 ok hogy miert nincs Xbox es Ps2 emulator csak azok mar software es hardware dolgok a nagyresze.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
nem létezik mûködõ xbox emulátor, még mûködésképtelen se nagyon <#nevetes1>#nevetes1>
Ha ki szeretnél próbálni pár játékot nézz be a hozzád legközelebb lévõ konzolos boltba, biztos megengedik, hogy kipróbálj 1-2 gamezt <#papakacsint>#papakacsint>
amúgy a sléjersz kit egész jó, tucc vele formálni, meg komplett renccert felrakni(amit én utána egybõl átkonfigolom)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
ki szeretnék próbálni pár xbox játékot,mert fontolgatom egy xbox beszerzését
Na ezt en mivlyen Windows progival nyitom meg hogy lassam mivan benne?
Mert en mar mindenel probaltam de nem lat semmit ha megnyitom. De rohely hogy ha neroval DVD COPY -t adok akkor lemasoja es kiirja.
Help?
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
az [email protected] -n tudja lebeszélni a dolgot , ha pesti vagy, egy napon belül nálad landolhat a cucc.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
<#mf3>#mf3>
<#taps>#taps>
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Aztán ott van még a beállítások sokasága, szóval lehet, hogy nem a gépben van a hiba.
szerintem arra célzott, hogy szegény haverjának lecsatolható karja van(gyk:mûkar)
bírná: olyan nehéz, hogy szegényke egyedül nem bírná el...
MOST MIÉRT VAGY ILYEN KEKEC???? <#idiota>#idiota>
<#hehe>#hehe>
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
<#zavart2>#zavart2>
[email protected]
Már csak két kérdésem van:
Szabad e elindítani a gyári menü-t, vagy sem?
Miért mondták a haveromnak, hogy csak a felhasználói programok menüt használja?
Ennyi lenne.
Elõre is köszönöm<#worship>#worship>
Azonban nem játék közben vannak a fél autók, hanem maga a menü olyan...
És félig meddig magyar is.
De holnap megnézem, és majd bõvebbet is írni tudok, mindenesetre köszi a segítséget.
De mostmár nagyon kiváncsi vagyok rá, hogy mi a túró van.
Szerintem inkább az elõbbi.<#idiota>#idiota>
Állítólag amikor beteszi a halo cd-t, akkor telepíteni kell.
Én sem értem, azért írtam ide, nektek van box-otok nekem nincs.
Meg állítólag valami kriksz-kraksz-os menüje van valami fél autókkal, meg vmi hdd loader.
Mindegy holnap átmegyek hozzá, és megnézem mi a túró van vele.
Szvsz vagy hülye hozzá teljesen vagy elbaszták neki.
Egyik kollégám vett egy xboxot, el is vitte valakihez aki flash-elte neki a biost.
Namost a srác azt mondta neki, hogy az xbox bizonyos menüibe ne állítgasson semmit, mert akkor újra kell flash-elni.
Ezt mondjuk nem vágom, hogy miért nem állítgathat a boxon be dolgokat.
A másik, hogy felrakja pl. a halo-t(ami eredeti) megy is de amikor újra játszani akar vele megint telepíteni kell.
Szóval nem vágom, hogy mitõl vannak ezek a problémák.
Nem, ott valamiért nem. 😊)
Hardware Sales (This Week - Last Week - 2004 Total):
1. Nintendo DS - 468,883 - 468,883 - 468,883
2. PlayStation 2 - 93,829 - 108,148 - 2,292,239
3. Game Boy Advance SP - 27,313 - 31,198 - 2,211,510
4. GameCube - 5,465 - 6,107 - 533,178
5. Game Boy Advance - 822 - 785 - 191,981
6. Xbox - 621 - 669 - 35,495
sok játék kijövetele (sajnos) függ a japoktól, hisz õk a legnagyobb felvásárló erõ... marketing... nézd meg pár játékot cancel-elt az ms a japok érdektelensége miatt(megintcsak sajnos) suveg-es oldalon a cikk... <#shakehead>#shakehead>