5250
Xbox
-
Tudok egy pár oldalt. Elküldöm a címeket, kb egy hónapja még működtek. -
Keresnék valami jo magyar FTP-t(fizetöst)
Ha valaki tud ilyet elküldené nekem privátban? -
igy van, ezt lejebb mar leirtam...
-
greco #1901 Az mitől van,hogy egy játékot felmásolok a winyóra és az indulásnál gondja van a lemezzel(koszos,sérült)?Már két játéknál is ez volt: Forza M.,Indycar
Természetesen kiírva is ez a baja. -
Mondjuk ez nem eppen igy van :D -
Nagy gubanc nincs benne. Másold fel az XBox c vagy E meghajtójára. És indíts el a default.xbe fájlt benne. -
Akuma #1898 XBMC-t hogyan kell telepíteni??? egy magyar részletes leaírás jóljönne! vagyha valaki elmagyarázná akár privátban is az is frankó lenne... -
Stinh #1897 Van olyan masolt game xboxra aminek futtatasahoz evox flash mellett, vmilyen modchip jelenléte is szükséges ? -
Errol van szo. -
Lammer at Work #1895 ide kerio oda norton tuzfal, itt cegnel a munkahelyunket a zonealaram mentette meg(tudom lehetett volna mas progi, csak hirtelen az volt keznel, azota is maradt)... azota szimpi(blastert beszivott kollegam, es a gepemrol kifele ment es attackolt egy IP tartomanyt kemenyen(kuldtek hivatalos logot, meg enyjebenyjet...) hat csak ennyi ;)
nekem is azota fog mindent... nem szotla rendszergazda sem...
nah off vege: -
Az bisztos de nekem eddig bajt nem okozott. Ugyanugy mondjak a Linuxosok hogy Windows egy nagy szar... -
Mihail #1893 nem mondtam tutira, h zone a okozza, de az tuti, h a zone az egy rakás xar. mint mondtam már több konfignál kijött nekem az említett hibája, és bizony egy uninstallt nem lehet elrontani. a true vector enginet meg minden hivatalos fórumon úgy szidják, h ihaj. egyébként meg nem véletlen, h dc-sek mindig kiabálják, h zone alarmot SOHA NE TEGYÉL FEL -
Felrebeszelsz :D
A Zon alarmal is ugyanaz van mint a Windows-al. Csak annak csinal bajt aki nem tudgya hasznalni.
Kiderult en voutam a hulye mert atalitottam valamit :D -
Mihail #1891 jó csak tényleg vigyázz a zona alarm uninstalljánál, mert 1000%, hogy a regisrtyből azt is kitörli amit nem kéne. hátha létezik hozzá vmi korrekt uninstalláló utility, én a helyedben körülnéznék google-en, meg külföldi fórumokon. -
Hat nalam ez a pc ujrainstal dolog nem fog menni. Max ltelepitem es felrakom a regit amivel ment... -
Mihail #1889 hát lehetséges h zone alarm csínálja, de nem értem, hogy a zone alarm miért népszerű amikor az egyik legszarabb tűzfal a piacon! többször is pórul jártam már vele, az egész proginak a legrosszabb része az a bizonyos true vector engine, ami beleintagrálja magát a rendszerbe. több konfigon is az a "kellemes" tapasztalat ért, h a zone alarm eltávolítása után, a rendszerből olyan alapvető hálózati eszközöket távolít el, amelyek pl. az internet kapcsolathoz nélkülözhetetlenek. úgyhogy gyorsan zone alarm le, pc ujrainstallál, és akkor jó lesz -
Erre reagaljon mar valaki. -
Nos, csak egy VIVO -s kárya kell, vagy egy TV tuner.
Az eredmény egy nagy hányadék lesz, szerintem jobb ha nem látod, csak kiábrándítanád magad. Nem monitorra csinálták ezeket. -
Lehet hogy überláma kérdés lesz. :(
Olyan megoldás nincs még aminek segítségével az Xboxo-t a monitorra dugom és azon játszok? -
Az Xbox-om egy HUB-on keresztul van rakotve a PC-re. Tegnap este bekapcsoltam a hubor majd a x-et es a Total Commander neveztu Pc-es progival felcsatlakoztam FTP-en keresztul az X-re es fel akartam masolni par filmet de kemeny 100KB -os sebbesegel ment ami ugye kurva lassu mert meg azelott par oraval ment siman 800KB-vel.
Nos en meg delutan felraktam az uj Zone Alarmot ... lehet hogy amiatt van? Micsinajak ?:((( -
hmmm most elmerengtem egy csoppet... tok jo lenne M8ra atflesselni a boxot, ki vallalna el?
(sajnos 137Gb barrieres M7 evoxom van, es allandoan torolgetni kell a gamekat, jo lenne beledobni egy 250es HDDt)
-
wrz725 #1883 Nem tud valaki olyan oldalt ahol xbox és ps2 összheasonlítások vannak vagy külön-külöm róluk info? Előre is köszi!! -
Zozo76 #1882 PCre :) -
Kösz! És Hova kell tenni az Xboxconnect programot? -
Sziasztok!
Szerintetek kérjk ballagásomra Xbox-ot? Mert nem sokára itt a 2. Csak az meg jó drága lesz. -
Add meg az evo-x ben gateway-nek a router ip-jét,és akkor
"kilát" az X a netre...ennyi. -
Senkisem tud/vagy akar válaszolni? -
Jackson #1877 Igen próbáltam átállítva is de nem indul el. -
Lenne egy kérdésem. Adva van egy XBox és pl 5 hálózatba kötött Pc, egy közös routeren, amibe belemegy az adsl kábele is. Hogyan tudok ilyenkor én is netet hasznáni? Xbox Live, Xbox Connect /főleg ez érdekelne/, valamint az XBMC online része, pl tv adások nézése?
Valamint van egy XBMC ONline könyvtáram /ami különféle tv csatornák online elérhetőségét tartalmazza/ ezt hova kell másolni? -
Nem is kell mindenkinek softmod
,az nagyon csúnya dolog!
De komolyan, szivesen leírom, csak ne itt a "nagy nyilvánosság" előtt. -
#1874 Nem mindenkinek van 2 xboxa meg egy total folosleges memokartyaja. Egyebkent az eredeti jatek nelkul hogy inditod a savegamet ? -
Átállítottad a biosban NTSC-re a boxot? -
Jackson #1872 Ntsc-s x-box játékot mivel írtok ki?Mert nekem nem indul el egy játék sem.Amivel próbáltam eddig alcohol és dvd decrypter de nem jött össze -
Mármint a savegame-et. -
Azt memókártyára kell felmásolni egy másik gépben. -
#1869 1. Lehet softmoddal hddt cserelni csak 1.6os gepbe nem. Mostanaba meg nem igen kapsz mast.
2. Ebben a leirasba az van irva hogy load evox up your 007 savegame hack, ezt eredeti jaték nélkül hogy teszed meg ?
3. Nem minden ember tud hotswapolni, meg ugye van aki nem mer.
-
nadesanyi #1868 Hol tudnék chip-peltetni, vagy flash-eltetni Xbox-ot? -
Hö, mirosszat tettem? :) Sír, hogy 3 ezerrel drágábban vette. Naés? Lement az ára, más olcsóbb, stb, ezer oka lehet és egyik sem közérdekű, főleg segíteni nem tudunk.
Maximum ennyit: "Hinnye, de sajnálom."
Na písz :)
-
Motee #1866 Sziasztok!
Bocs hogy így beleszólok de hagy szolgáltassak némi infót softmodos témákról, látom erről is volt szó itt. Tehát: lehet softmoddal is hdd-t cserélni, és lehet otthon is softmodolni, eredeti(!) game nélkül
1 HDD csere softmoddal
2 Amikor én kb. 4 hónapja megvettem az xboxom (39e volt original, chip, flash minden nélkül), akkor még életemben nem láttam ilyet, legfeljebb fényképről, de azért fogtam magam, és a friss gépet szétszedtem, hotswappel fölraktam a vinyóra a softmod fájlokat és láss csodát! Minden működött, evox, xbmc, bármi, csakhát gari ugrott....Egyébként mindez kb. 20 óra alatt. jó mi? Ha valakit érdekel elmondom részletesen hogy lehet ezt megcsinálni.
aviszontlátásra -
Lammer at Work #1865 oo izekebigyoka, DanielT-t meg kell szokni o ilyen amugy joarc a srac!!!