Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
Chippet mennyiért csinálják meg?
Engem érdekelne, csak sajnos most nincs annyim...

Lammer
Heppibörszdéj BOGYI!!!<#integet2>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sziasztok. Van egy eladó boxom, esetleg ha érdekel valakit. Teljesen uj masina, dobozában papírokkal, minden gyári kegészítõvel. 30.000.-
Termeszetesen chip nincs benne ennyiert. 😊

XBOX, és Playstation szervíz garanciával.

Törölt felhasználó
azert mert FatX es azt win nem ismeri alapbol, egyebkent erosem ketlem, hogy lenne mukodo emulator.
hello nem tudja valaki hogy miért nem olvassa ba a pc az xbox lemezt!
vagy azt hogy hogyan olvastassam be mert szedtem le egy emulátort és ki szeretném próbálni!
oldproximusz
Már szedhetõ a DOOM3 torrentel.

Törölt felhasználó
en toluk vettem a gepem http://www.konzone.hu es nagyon megvoltam/vagyok elegedve.
Bogyi007
Nagyon elcsendesedett ez a topic. Mit szóltok az új Unreal Championship 2 játékhoz? Április 20 a megjelenési dátum....

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Bogyi007
Állítólag megvan az elsõ Burnout 4 sreennshoot. Õszre van egy megjelenés is írva...

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Bogyi007
No de ellaposodott ez a fórum.

Bogyi007
Akkor azt talán a telepítõ progija lesz...

CSOCSO
helo pls!!! van nekem slayer progim de az egesz egy db exe!!!
Duddits
DanielT
Ez volt a kérdés amire válaszoltam ugye? ...
Duddits
Azok csippelt gépek?

DanielT
Cheapboy -nál. Megtalálod itt több topikban.

www.cheapboy.hu
En par hete nyomtam a havernal a PS2-t egy Panasonic 72-es 50hz-es TVn. Kb 2 orat de en olyan szem es fejfajassal jottem haza hogy az valami eszmeletlen. Itthon egy 19" Flatron-t bamulok meg egy Philips 100Hz-es TV-t. Szoval baromira zavart az 50Hz.
SziasztoK!

Azt szeretnem kerdezni Toletek, hogy hol erdemes Xboxot vasarolni Budapesten, ahol "megchippelik" es garanciat is vallalnak ra. Na meg persze megbizhatoak.

Illetve erdekelne, hogy lehet-e egy "kikapcsolhato chippel" (Van ilyen?) es egy eredeti jatekkal Live-ozni?

Koszonettel,
SingvogeL

Seth
asszem a thomson csinált egy 55-ös 100Hz-est 😊

PSN ID.: Beegabor

A lenyeg az hogy katodsugarcsoves TV-bol csak 100Hz-est szabad venni ha mar 72 korul gondolkodik az ember. Mert ekkora kepfeluletnel mar nagyon zavaro az 50Hz. Kissebb 51-55-osnel meg szerintem el megy az 50Hz meg abbol asszem nincs is 100Hz-es.
Lammer
levelben elkuldtem!

hasznald egeszseggel!

Ma2ska
100 centis képátló felett érdemes 16:9 est amugy 4:3.

Bogyi007
Maximálisan egyettértek, ha meg jó tévét veszel, akkor a 16:9-et ki is nagyíthatod vagy szélesítheted teljes képernyõre...

DanielT
4:3 szerintem, mert ha abból csinálsz 16:9-et, kevésbé hülyén néz ki mint fordítva. Az összes tv adás 4:3, a játékok 99% -a is, egyedül a dvd film 16:9, de ezért én nem vennék.
Bogyi007
Megtaláltad a patchet?

Bogyi007
Hát ez jó kérdés, nekem otthon egy 72 centis 100 Hz van Virtual Dolbyval /nem használom, a hang a Pro Logicos rendszerre van kötve/ ez 4:3-as de tud elviekben 16:9-et is.

Holnap megyek TV-t venni. Az már biztos, hogy 72 centi, DE 4:3 vagy 16:9??? Szerintetek???
Bogyi007
Köszi! Majd valahogy meghálálom, nekem az Ntsc verzió van meg...

DanielT
Khm.... Link? Keresgessem? 😊
Lammer
majd este megkeresem...

Bogyi007
Stop! Errõl a winhexrõl még nem hallotam. Nem lehetne esetleg megbotolni, azt hogy a patchet megkapjam tõled?

CHEAPBOY
Nagyon kiralyul fog kinezni az uj X interfésze, az Xbox.comon Hi-res kepeket is lehet rola nezni, nagyon ossze lesz mar integrálva a Liveval, s a Box2 is a Ps3hoz hasonloan 1 terraflops felett fog operalni.😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

baszki hasznalj winhex-et...
amugy az NTSC-s Larrynel volt tobb nude patch... nekem otthon a jo van meg... 😛

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Duddits
nem tudom. Nekem Xboxom sincs. Sajnos.

Bogyi007
Két problémám lenne. Van-e valamilyen szövegeditor az Xboxra, meg megvan a Larry Ntsc változat, feltettem a vinyóra de amint felteszem a nude patchet, nem akar indulni az evoxból, ha viszámásolom rá a default fájlt a lemezrõl, akkor megint megy. Mit csinálhatok rosszul, vagy rossz a patch? Az európai változat az nem censored feliratos a lényegesebb részeknél?

És ez mi???
Duddits
Egy uj cucc torrent-en.
Xbox-Hq.BIOS.CD.Pack.v2.0
itt

Bogyi007
Találtam mentéseket az http://www.xbox-saves.com oldalon ezeket hova kell pontosan bemásolni?

oldproximusz
http://gr.bolt.com/

Sephi
Persze!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bogyi007
A megagames.com oldalon kívül van még oldal ahol minden gépre de fõként konzolokra vannak patchek?

Sephi
Oksa! 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Befejeztem. <#worship><#worship><#worship><#worship>
Sephi
?dezevle et tze dnoM

.meN
oldproximusz
Állitolag megjelent az Xiso-nak valami tört magyar változata.
Nem tudtok linket hozzá?

Bogyi007
sajna ott sincs semmi a boxos Bloodrayne-hez
létezik hozzá nude patch?

Sephi
?ygav e izuB

Banyapapa
Halo.

A crystal xbox melyik verzioju?

Mármint 1.4----1.6 stb.

Bogyi007
Köszi, de nem vághatom minden témát olyan pengén, ha F1-rõl kérdeznél, abban nem lenne kérdésem.