5250
Xbox
-
greco #2504 Heehehehe. tényleg..bocsesz..korán kezdtem a pezsgőzést :-)
Na BÚÉK mindenkinek!!! :-)) -
A kérdés, hogy kinek ELADÓ barátom... -
greco #2502 Szerintem elég sokmindenkinek van evoxos xbox-a! -
maka2 #2501 hi
ha valakinek van evoxos Xboxa eladó,küljön már egy emilt a [email protected] emilcimre. -
turho #2500 Hát igen, mivel használnia KELL a vinyót... -
A vinyos változat kompatibilis elég sok Xbox gaméval, a vinyo nélküliben nincs meg ez az opció. -
turho #2498 Aki meg xbox darkside dolgokat szeret: www.xboxklub.hu :) -
Chabi89 #2497 Sziasztok!Aki szereti az Xboxot és a Halo-t annak itt a helye!Vannak videók,képek és még sok minden más...Jó nézgelődést! -
hat mi mast? :D
persze... a lenyeg, hogy evvel elvileg a savejeidet megkimelheted ha adatod mentesz esetleg(rgo evox torles stb) -
Bocs elcsesztem a linket. Ez a jóhttp://www.xboxmekka.atw.hu/ -
szerintem nézd meg az xboxmekka.atw.hu-n. Szerintem onnan le lehet szedni, de ez csak tipp. -
Kis Nato #2493 hali! nem tudjátok honnan tudom leszedni az xcommander progit? -
Bocsi mindenkitől asszem egy picit eltúlozram és tényleg baromságokat kérdeztem. Most már utánanéztem a dolgoknak és köszi a segítséget.
-
toza #2491 jojo... az ok...csak ha nem tugya ezt vki rakas elott akkor bukta nem!?
szoval evox rakasnal max csak mentest bukhacc mast nem:D igy?! -
ehh
btw van egy save manager amivel a menteseidet siman atlokheted a pcd lokaljaba, majd az uj evoxnal vissza... ;)
-
toza #2489 viszont felmerul a kerdes,amire en meg eddig nem lattam valaszt,de hatha tud vki..szal vissza fele konpatibilis e 360?mert h mar 90 k korul lehet kapni,jatekokat is torik ra..szoval kb megeri megvenni hamarossan,majd mikor nem csak 10 db lesz piacon...szal tugya majd xboxot emulalni?!
(evoxrol meg annyit h van par kellemes auto install os ...erdemes azzal probalkozni..letoltod,ujrairhatora dobod,berakod boxba..onnan meg tudol is valasztani jopar ezt azt amit szeretnel..de ott is rakerdez start elott h mentettel e mindent..szal ja..) -
toza #2488 ez tru???!!? szvsz rohatt szomoru lennek ha nem adnanak ki meg kb mocsok sok gamat xboxra legalabb kb 1 evig sztem...
mellesleg pc box kotes par oldallal visszabb levan irva joparszor..mellesleg tekintve h mikroszoft a xbox is...ecceruen csak az ip cimeket kell jol megadni,ftp kliensnek meg ott a total commander..vagy stb...
evoxrol meg annyit h telepites elott erdemes pc re menteni sok mindent,de ha elmarad akkor is max csak mentesek szalnak el...tobb baja nem lesz..(en ugy tom)
de errol lammert kene megkerdezni..vagy ittvagy itt utanna lehet olvasni mindennek..ucso linken szavazas elszomorito..:((sirjatok ti is..
viszont biztato h emigyenlattyak sokan!!
(ajandek vip lol) -
"Na evox már van csak azt szeretném megkérdezni, hogy ha felrakom akkor letörli-e az xbox memóriáját?????"
Ok. Nem nézlek baromnak. Sok sikert, remélem rengetegen rohannak majd segíteni. -
Naygon jól tudom miről beszélek amúgy meg nem a te feladatod, hogy kioktass. Ne nézz ennyire baromnak. Nem feltétlen beszélek olyan dolgokról amiról semmit sem tudok szóval szakadj le rólam. -
Figyelj, azt sem tudod miről beszélsz, mondtuk már, hogy nem fogunk a számítástechnika alapjaitól kezdve kioktatni. Kérj meg valakit, hogy csinálja meg. -
Na evox már van csak azt szeretném megkérdezni, hogy ha felrakom akkor letörli-e az xbox memóriáját????? Kérem sürgőssen válaszoljatok, mert sürgős! -
Honnan lehet evox-ot szerezni? -
Kis Nato #2482 Miért lehet az hogy a Box vinyójáról ( E:\games\Forza)nem tom letörölni a játékot? A másikat leszedte ezt meg nem ,és nem reagála törlés parancsra Ftp-n keresztül probáltam! Segitségeteket elöre is köszi!
Üdv.: Csaba!
-
Sztem fogd vissza magad egy kicsit. Ez a viselkedési forma nem nyerő.
Egyébként nézz utánna kicsit neten és ha 1-2 dolgot nem értesz, akkor kérdezd azt meg. Tegnap én is választ kaptam a "bunyuta" kérdéseimre. :) -
ha kozelben SEM vagy a temaban, akkor minek erolkodsz? inkabb neznel utana Pcn egyaltalan mit takar az szo, hogy FTP, ftp szerver, ftp kliens es hasonlok, ha az alapokkal tisztaban vagy, akkor a tobbi mar gyerekjatek...
jah es plz ne csezd szet a topikot... -
mint leirtam, egy exploiton alapul... -
És ahoz nem kell semmi progi, hogy az xbox érzékelje a pc-t? És amúgy azzal mit érek el? -
ja csak ki????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? -
Én nem vállalom be, hogy elmagyarázzam. Nagyon hossú lenne, mert úgy tűnik nem nagyon vágod a témát. Reméljük lesz valaki aki türelmesebb. -
mert kéne és eddig senki nem tudott normális választ adni (igaz eddig asszem csak te válaszoltál) -
Mintha ma már megkérdezted volna...
ma 10:55 | Privát | Galéria | Válasz | #2425
Nem tudja valaki, hogy ha összekötöm az XBOX-om a pc-el akkor milyen progi kell ahozz, hogy az érzékelje?? -
Milyen progi kell egy xbox és egy pc összekötéséhez?? -
Az 1.6 os gépek softmodja hogy néz ki pontosan? Mit kell berhelni vele? -
3 fajta lehetoseg van:
- chip (egeszen a gagyi klonoktol es olcso chipektol(Alladin)a puccos LCDt xbmcn kozvetlen tamogato, flashelheto Xecuter3ig,Xeniumig stb) gepek: 1.0-1.6ig altalaban
- Biosflash: 1.0-1.5ig erheto el ez a mutatvany(az uj 1.6os gepeket mar chippelni kell, vagy softmod[broaf]
-Softmod: 1.6os gepeken most divat, ami egy felmegoldas, pancserek atvagasa konzolboltkoban, eleg csak egyszer a Liveal elnyomni a softmodot, lehet visszavinni a boltba, (vagy otthon varialni az eredeti jatek+memkartya exploittal) :PPPP szal gany... :P -
nem minden modellben van ugyanolyan vinyo, van 8Gb meg 10Gbos is, (seagate, WD is stb) :P -
Ok, csak azért kérdeztem mert a virtuális meghatjóba beraktam, de nem látta a cuccost :) DE most néztem meg egy Xbox iso reader-el és az már látta a tartalmát.
-
Simán kiírod. -
Na lent van egy game. Az ISO fájlt itt is simán kiírom DVD-re mint a PC-s játékoknál? vagy kell valami spéci progi? -
Oké, nem félek.
Amugysem nekem lesz xD
-
Van. Rendben lesz, ne félj :)