Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Ebben a leirasba az van irva hogy load evox up your 007 savegame hack, ezt eredeti jaték nélkül hogy teszed meg ?
3. Nem minden ember tud hotswapolni, meg ugye van aki nem mer.
Maximum ennyit: "Hinnye, de sajnálom."
Na písz 😊
Bocs hogy így beleszólok de hagy szolgáltassak némi infót softmodos témákról, látom errõl is volt szó itt. Tehát: lehet softmoddal is hdd-t cserélni, és lehet otthon is softmodolni, eredeti(!) game nélkül
1 HDD csere softmoddal
2 Amikor én kb. 4 hónapja megvettem az xboxom (39e volt original, chip, flash minden nélkül), akkor még életemben nem láttam ilyet, legfeljebb fényképrõl, de azért fogtam magam, és a friss gépet szétszedtem, hotswappel fölraktam a vinyóra a softmod fájlokat és láss csodát! Minden mûködött, evox, xbmc, bármi, csakhát gari ugrott....Egyébként mindez kb. 20 óra alatt. jó mi? Ha valakit érdekel elmondom részletesen hogy lehet ezt megcsinálni.
aviszontlátásra
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
www.torrentspy.com
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Fákjúal!
En szeretem a verbatim-ot is meg a philips-et is, de annyira nem valogatok, csak ne 8x-esen irott noname legyen.
XBOX, és Playstation szervíz garanciával.
vááá írok már írok.
http://www.chipeinbau.de/html/content/support/chipdetails_xbox.htm
Ill be back !!!!
De a box esetében is ugyanaz a szitu csak nem jön elõ oly észrevehetõen. Ugye mindegyik esetben dvd meghajtó fejmeghibásodásáról van szó amikor azt mondják hogy lerövidíti az élettartamot. De ez számos esetben a princo meg a hájtek lemezek miatt történik amit cd esetében 98 szorosan dvd-nél meg 40 szeresen írnak a magyarok 😊)) Szal ha jó chiped van ps2-nél és jó lemezt is használsz akkor nem lesz rövidebb a gép élete. BOX esetében egyszerûbb kicsit a dolog, mert ott semmi köze nincs a fejhez a chipnek még annyi sem mint a ps esetében. Max az írott lemezek amortizálhatják a gépedet amit eddig nem használtál benne. De szó nincs rövidítésrõl...<#nezze>#nezze>
Flash 4.500.- (TSOP FLASH, EvoX, XBMC)
Chip 10.500.- (AladdinXT+ chip, EvoX, XBMC)
Chipre 1 ev gar van termeszetesen, es egyeb extra dolgok rendelhetok hozza. LCD, HDD-LED stb.
ha meg spórolni akarsz, és tudsz angolul, akkor sztem netrõl szedjél flashelõ csomagot(superdisc 3.7, stb) tudok 1-2 torrentes oldalat agol biztos találsz. és azzal kompletten mindent meg tudsz elvileg csínálni, van jó kis leírás meg minden. ha van idõd, éd kedced, akkor do it yourself 😊
télleg nem akarok senkit sem idegesíteni, de akkor úgy tenném fel a kérdést hogy mondjatok nekem egy olyan helyet ahol ti is flassheltettétek v. chippeltettétek az xboxotokat... egy olyat ami nektek bejött és nem is oly drága!
majdnem elolvastam az egész topicot úgyhogy informált vagyok...
Ill be back !!!!
"Hardware features:
Three boot modes; Off-On-WriteProtect
4-bit parallel LCD interface
Onboard trim pot for LCD brightness
Additional D0 bridge point
Socket for flash
Can be flashed (upgraded)
Open tool design
Play online
Compatible with XBOX v1.0 - v1.6 "
de egyébként ha kicsit beleáspd magad, akkor a legüjabb evox meg minden ilyen softwareek fent vannak neten(torrentes oldalakon érdemes keresni) és simán leszedheted, leírja hogyan tedd fel, stb.
Fákjúal!