5250
Xbox
-
Mé? -
Ez egy elég hülye kérdés volt -.- No offense. -
Nem tudja valaki, hogy i értelme volt kitalálni a XBOX360-t azon kívül, hogy legyen egy még drágább konzol? Úgy értem miben jobb mint a sima XBOX azon kívül, hogy több rajta a hely és (szerintem) jó ronda? -
greco #2541 Xbox játékaim nagy részétől megválnék,lehetőleg egyben.Olcsón adom. Részletek privátban, ha valakit érdekel. -
toza #2540 ittakkor kb ezt irjak?!:((( a fene...
-
turho #2539 Legjobb esetben is c válasz... -
toza #2538 ((keresem a Falcone: Into the Maelstrom,es a Mace Griffin Bounty Hunter
fps/space sim jatekokat..ha meg van vkinek es "kolcson tudna adni" azt megkoszonnem..)) -
toza #2537 xbox360 ra akor most torik egyebkent a jatekokat..szal ki irva dvd re megy?!vagy hdd re masolva?vagy csak beszerezheto a biztonsagi masolat verzio,hogy lehessen piszkalgatni hatha tud vki hozza torest krealni?!?!vagy mivan?! -
toza #2536 ezt mint pozitivumot montad vagy beszolas volt?!csak mert sztem min 10k s jatek arak mellett sztem ez igen is h viccesen jo ajanlat ha nincs jo neted vagy megfelelo forrasod..szvsz..
KILLER2 - rpg jatek keszito prog van..mennyel vmejik jatek kiadohoz es maris elorrebb vagy az ugyben...mellesleg beirod googleba "rpg xbox" es maris tudod mit kell beszerezni ha ijen jatekokra van szukseged vagy pedig megnezed itt ...
xbox jatek keszites otthon lol.....emulatort nem tuttak csinalni pc re,nem h jatek fejlesztes otthoni barkacsolassal...:D
(bar quake 3 pl van ala..szoval akkor megiscsak tevettem kicsit..bocs..akkor sok sikert!) -
Jah, bármhogy van módosítva a boxod, vinni fogja az NTSC-t. -
Van régiókód, de chippel futnak (nemtom, hogy az összes chippel jó-e, arról majd valaki más felvilágosít :)) -
Xbox és xbox360 játékoknál is ugyanúgy van régiókód, mint a pS2 játékoknál vagy egy Európában vásáolt gépen futnak amerikai játékok is? -
Ja. -
Többe kerül a postaköltség
-
Bodnar82 #2530 Email! -
CSak egy pár játék vagy ami csak van? Milyen DVD-n jón vagy szaron tokkal meg borítóval vagy nem? Hogy küldöd el mennyi itő alatt ér ide? Sok a kérdés. -
Bodnar82 #2528 Ha érdekelnek valakit XBOX játékok 450 Ft/db-ért, akkor dobjatok egy emailt!
[email protected] -
Azt már tudom, hogy nincs, de azt megkérdezném, hogy van-e rá valami játékszerkesztő program? -
XBOX-ra van rpg maker? -
Áhhá! Értem már! -
turho #2524 A box saját biosa felülírva az a flash, az olyan mint ha chipelnéd majdnem, csak ha bedöglik valami akkor újraflash vagy csere. Softmod meg mint6 a nevében is van, csak file-hack a vinyón, és mint olyan elég ingatag, továbbá azzal a vinyóval és azon a box-alaplapon megy amin készült... -
Chip nélküli haxor. Szerintem így is úgy is nevezik, van különbség? -
turho #2522 Miért is? -
Ugyanaz. -
turho #2520 Lehet hogy softmodos az a flashes gép. -
szabzol #2519 Sziasztok!
Van egy kis gondom. Vinyót szeretnék cserélni a flash-es gépemben. A gondok ott kezdődnek, hogy elükészítem a vinyót, beteszem a boxba és bármilyen lemezről próbálok boot-olni, nem sikerül, kiírja hogy szervíz, blablabla. Valaki cserélt már flash-es gépben vinyót? Jól jönne néhány jótanács a dologgal kapcsolatban.
Köszi! -
toza #2518 ja egybekent van mar topikja -
toza #2517 (nemazer de vki nezze mar meg xboxra a BLACK cimu gamat!!ki hiszi el h ezek utan fel ev mulva nem jon ki semmi!!!nagyon durva.....) -
keke23 #2516 köszi!! -
Itt van majdnem 200 Xbox játék ;) -
gamerpro fizetős -
keke23 #2513 sziasztok! nemtud vki olyan oldalt mondani ahonnan le lehet tölteni xboxra játékokat? elöre is köszi! -
vazz, nem vagyok másnapos! :D A valós okát kérdeztem. -
Derapo #2511 Jaja:)
-
masnap... -
Az miért lehet hogy nekem 100 Hz-es a Tv-m és megvan az Advanced kábel, de ha jól megnézem a képernyőt akkor az olyan mintha hullámozna? -
Derapo #2508 Ma lusta vagyok:)
De holnap elviszem. -
turho #2507 Igen, a PAL felbontása nagyobb (lehet, de az is), viszont 25 frame/50 field. A színei szebbek, a kép élesebb. NTSC-nél a képbontás rosszabb, a színek xarabbak, a framerate több. Mondjuk 60 hz-es tv kell hozzá.
Én összességében ha lehet a PAL-t preferálom....
Dérapó: ma vagy holnap el tudod vinni a motyót? :) -
Derapo #2506 Az ntsc a japáni és amerikai szabvány,ami azt jelenti,hogy a pal az 50 fél képet mutat másodpercenként az ntsc az pedig 60-at.Ez által az ntsc az folyamatosabb képet mutat.Szerintem viszont a pal az élesebb.Ha pedig játékról beszélünk sokszor van olyan,hogy egy játék európai( pal ) és japáni vagy amerikai ( ntsc ) verziói között történetbéli és megjelenítési különbségek vannak.Gondolok itt az erősebb európai cenzúrára. -
maka2 #2505 Hy!
Egy játékban melyik a jobb , ha Ntsc vagy ha Pal ??