Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephy: kerdezhetek valamit?

?tekehctap zeh-enyardoolB a zsduT

<#nyes><#buck><#idiota><#vigyor2><#nevetes1><#awink>
Sephi
www.megagames.com es ne faraszal.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bogyi007
Ezt hogy érted?

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Sephi
En olyat tudok hogy ha felrakod akkor le kell venni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bogyi007
Valaki tud Bloodrayne-hez patcheket?

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Oh, hello! 😊

Gulity Spark 360 vagy mi?
Eladó Mortal Kombat Deadly Alliance 3500Ftér Fóliás, Csak Ps2-m van! 😊) kaptam!
Valaki ismeri a HALO címû játékot?????<#buck> Na és??? Gondolom ismerõs ez az "X 360😊)) Vagy talán kell még bele kék világítás, meg lebegés, meg hülye dúdolás<#nevetes1>

Amúgy szerintem is kamu.
DanielT
100% semmi valóságalapja a képnek, sõt a 360 is elég hülyén hangzik, szerintem köze nem lesz hozzá a végleges névnek.
deep
Iszonyat ocsmányul néz ki, szerencse, hogy nem ilyen lesz😊
Duddits
Azért jó lett volna ha valódi. Nekem rohadtúl teccik.

Duddits
Azta gec....<#wow1>

Remelem azert valami video-format kap tovabbra is.
Kenoby
Ez tutira fake, ez egy sima ray-trace kép. Nézzétek meg hogy a felsõ és az oldalsó panel a tranzisztorokkal ugyanaz csak az inverze.

Sephi
Hat ez baxotul ronda. Ha igy nez majd aki akkor letakarom...

CHEAPBOY
Xbox 360. Ugy nez ki ez lesz a masina vegleges neve (nem X2, next vagy Xenon).

Ez meg egy kep hogy vagy ilyen lesz, vagy ismet csak egy fake concept art.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Sephi
Ez micsoda?

CHEAPBOY
Ide is: X 360?

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Duddits
Aramir
Minek mondjak ellent? A srác azt hiszi, hogy az xISO egy xboxon futó program, erre ítam, hogy a googléban keressen rá, töltse le, próbálja ki 😊

Anubys
www.gamefaqs.com immáron ezredszerre... :p

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Hi!Xboxos játékokhoz kódokat honnan lehe szerezni???A Fifa streethez kéne kód....kösz
Bogyi007
http://www.xbox365.hu/report.php?reportid=98143

Az RPG király Hironobu Sakaguchi csatlakozott a Microsoft Game Studioshoz, és a következõ generációs X konzolra rpg-ket fog teremteni.

Bogyi007
Skacok, nem akarom a Bloodrayne topicot piszkálni, meg hát az XBox verzióról lenne szó: Nincs hozzá véletlenül nude patch. És ne a google-t adjátok be!

😊
Lammer
vlki gy rhdt ftpt kldhtn prvb, hl frss knzls jtkk vnnk...
😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Bogyi007
XBMC

Sziasztok! Xbox-hoz létezik FTP kliens? (Vagyis az Xboxrol szeretnek Ftp-n keresztül egy PC-t bongeszni)
Lammer
temegrittigmondjalellent... 😛

Lammer

Aramir
xISO a program neve, ami neked kell, keress rá a googléban.

kergeegér
jelen pillanatban nem áll rendelkezésre xbox.
szóval a cucc a pc vinyóján van. így tudok vele valamit kezdeni ,hogy kapjak egy iso fájl végeredményt és kiirhassam?

Lammer
eztismar leirtuk akkor megeccer...
sok lehetosegbol 1et irok:
qwixel felepited az xisot es utana irod amivel akarod...
ennyi

kergeegér
üdvözletem!
srácok adott egy leszedett torrent ami történetesen nem ISO fájlt tartalmaz hanem egy kibontott , néhány alkönyvtárat és sokszáz fájlt tartalmaz. ez hogyan írható ki iso fájlba hogy az mûködjön is majd mi ennek a módja?

DanielT
www.apronet.hu
Duddits
SziasztoK! Valakinek nincs olcsón eladó Xbox-ja?

Bogyi007
egy psx romfájl oldal címe:http://www.emuparadise.org/roms/psxr/ Itt rippelt játékok is vannak és minden más rom fájl is.

ja, fórum és?? mert nagyon nehéz lett volna privátban válaszolni, csakhát segítõkészség... inkább beszólni valami jópofát... jellemzõ

Bogyi007
Kinek milyen hangrendszere van az XBoxhoz?

Bogyi007
Figy. tegyél fel egy hddloader programot a boxra, az majd futtatja neked az így felmásolt programokat, és utánna az e: meghajtó hddloader könyvtárába másolhatod be a játékokat.

Aramir
Szar burkolat, zárlatos, rossz alapanyagok, stb stb

Na jo, de akkor miért nem olvassa a TDK-t, ami azert nem egy gagyi lemez?
Ja mégvalami: aki a megmondja hogy egy tápkábelen mit lehet rosszul megcsinálni............<#taps>

Csõ emberek!
Van itt valaki aki szokott psx-es játékokat játszani az x-en? Kéne egy kis eszmecsere, romokat, és emulátorokat illetõen. Nem nagyon játszottam ps-en, pedig volt ps2-õm, és jó lenne ha valaki összefoglalná a legjobb ps1-es gamékat!
kösz

egy jó kis link, van itt pár iso fájl Emuparadise

DanielT
Mindenki másra esküszik. Van aki extrém lassan, van aki normális, a lemez sebességének megfelelõen ír. Én pl abba a táborba tartozom akik a 8X -os lemezt is 12X - írják. Természetesen tökéletesen megy. (lehet jönni a dumával, hogy: "Most még lehet, hogy jó, de mi lesz pár év múlva?)
Sziasztok! Milyen sebességgel írt és hányszoros sebességû írott DVD lemezt lehet xbxhoz használni? Nekem a 4x-en írt 8x-os TDK dvd-t nem ismeri fel 😞 (Bezzeg a 4x primco-t simán olvassa), Ja a box 1.6-os
Ez nem warez oldal,<#felkialtas> hanem fórum. Ha tényleg érdekel a dolog, akkor olvasd végig ezt a topic-ot, és biztosan találsz a neked megfelelõ oldalra mutató linket.
Oldern the 1st
miért, tán nics igaza????

kösz az igen hasznos értelmes hozzászólást

"honnan tudok teljes játékot leszedni?"

A bolt polcáról, kicsi G. I. Joe!

.hzx