5250
Xbox
  • DanielT
    Fogalmam sincs, indítsd újra és próbáld meg.
  • alph4
    Igen az! Mert, van valami tapasztalat?
  • Dzson
    Az xbox gyártását leállította a microsoft igy új program is maximum fél évig lesz még rá utána kalap kabát... Elég nagy hülyeség most venni ilyet, pláne, hogy már kint van az utódja és jövö nyár végén jön a PlayStation3 is.
  • Kis Nato
    Miért lehet az hogy a Box vinyójáról ( E:\games\Forza)nem tom letörölni a játékot? A másikat leszedte ezt meg nem ,és nem reagála törlés parancsra Ftp-n keresztül probáltam! Segitségeteket elöre is köszi!
    Üdv.: Csaba!
  • DanielT
    Ilyenkor mindenki vérszemet kap és feltolja az árakat, így is megveszik.
  • Kis Nato
    43.000 Ft-ért vettem!
  • DanielT
    Ez a telefonszáma első 4 számjegye? 30/4900***

Ha igen, akkor jó gépet fogsz kapni, jól telepítve.
  • alph4
    Na rendeltem egy Xbox-ot :)

Az átalakított gép mely magában foglalja a magyar nyelvű Evox menüt,
    mediacentert (dvd, divx, mp3, jpg, stb. lejátszást) és egyéb programokat,
    13db játékdemoval postai utánvétes csomagban 44.900Ft+ postaköltség-be kerül.
    Újjonan, fél év garanciával. 1db Controllerel, gyári tartozékokkal.

Jövőhéten hozzák is, karácsony előtt már nem bírják kihozni :(

Szerintetek megérte? Mert aproneten néztem 40körül csak azok nem voltak ujjak.
  • DanielT
    Ha nem akarsz neten játszani a Live! szolgáltatással, akkor érdemes chipelni, mivel az kikapcsolható így nem érzékeli az MS, hogy módosított géped van. A Flash-el nem érdemes próbálkozni a netes játékkal, de ha az nem hiányzik akkor tökéletesen elegendő. A chip minimum duplájába kerül egyébként.
  • lacoo
    Mia kettő között a különbség ?(chip-flash)
  • DanielT
    Ahhoz, hogy másolt játékokat is olvasson a gép, illetve a rengeteg plusz funkciót tudja először is hardveresen módosítani kell (chipelni, vagy flashelni) és a módosítás után kerül rá az Evox (fogd fel egyfajta operációs rendszernek) amivel kezelni tudod a dolgokat.
  • alph4
    Az az EVOX menü az micsoda? mert több helyen írták hogy van hozzá...
  • DanielT
    Persze, támogatja.
  • alph4
    Alapból 1 controllert adnak hozzá? Mert ha igen akkor veszek mellé még 1et, hogy lehessen néha 2.n nyomulni. Gondolom a játékok többsége támogatja, nem?
  • DanielT
    Ha a tv-d tudja (ha 10 évesnél fiatalabb akkor tudja) akkor nem lesz gond :)
  • alph4
    Gépen évente 3x nézek meg avi filmet, mivel az összes többit DVDn töltöm le és írom azonnal ki ;)
  • alph4
    Elkezdtem tölteni egy játékot (Prince_Of_Persia_Two_Thrones_XBOX-ProjectX) Ez NTSC formátumú. Nem gond hogy nálunk PAL a szabvány? Van valami külömbség?
  • DanielT
    Hehe, 1 hét és a filmeket is boxról fogod nyomatni :)) Nálam úgy van megoldva, hogy a pc-vel van összekötve a box hálókábellel és a pc vinyójáról olvassa a filmet a box amit a tvn jelenít meg.
  • alph4
    Akkor jó, mert winyóra semmiképp nem fogok rakni cuccost. Arra ott a Pc, filmnézéshez meg a DVD lejátszó :)
  • DanielT
    Nem telepít fel az ég adta világon semmit.
  • alph4
    De egyébként telepít fel fájlokat a winyóra ha berakom a lemezt? Mert akkor gondolom a 10GB nem elég
  • DanielT
    10 giga van benne, amiből 4 et használhatsz fel szabadon, de lehet bele nagyobbat is rakni utólag, az enyémben pl 120 gigás van, lemezről nem is játszok semmit. Filmeket természetesen lejátszik, minden létező formátumot.
  • alph4
    Aha, és ez mekkora? Lehet rárakni filmet és lejátszani?
  • DanielT
    Van benne vinyó, de ebből csak annyit veszel észre, hogy nem kell hozzá memóriakártyát venned ha menteni akarsz, lehet egy csomó dolgot rakni rá, emulátorokat(Super Nintendo, Gameboy, Megadrive, játéktermi gépek, Playstation1) stb. A játékot pedig csak berakod DVD-n és megy.
  • alph4
    Kösz a tippet. És xboxban van alapból winyó? Illetve kell hogy fusson a game? Vagy csak berakom a DVDt és megy? mert még nem volt dolgom konzollal...
  • DanielT
    Nos, akkor egyértelműen Xbox. FPS -ek főleg erre vannak, a Most Wanted szebben néz ki rajta, Far Cry szintén csak Xboxra van, Prince of Persia szintén szebb rajta.
  • KILLER2
    Szerintem az XBOX sokkal jobb.
  • alph4
    FPS és TPS főleg, amit kedvel. Prince of persia, Far Cry...esetleg még a Most Wanted mint autós.
  • DanielT
    Mivel szeretnél játszani? Milyen stílus érdekel?
  • alph4
    Szerintetek mit érdemes venni? Xboxot vagy PS2-t? Mármint melyik a jobb... (öcsémnek kellene 1)
  • KILLER2
    Nem engedi a cd-ről áttölteni. nem tudod mi lehet az oka?
  • DanielT
    Lehet zip ben, lehet kitömörítve, ahogy tetszik.
  • KILLER2
    CD-ről lehet gba játékokat xbox-ra tölteni? (van rajta emulátor) Milyen formátumban legyenek? Legyenek zip-ben?
  • KILLER2
    Jó. Azért kösz a segítséget.
  • DanielT
    Ha van egy hub od vagy switch ed, akkor elég a sima UTP kábel, ha nincs akkor kell egy crosslink kábel a hálókártya és a box közé. Ftp klienssel tudsz a gépre kapcsolódni miután mindent beállítottál a box menüjében. Mindazonáltal semmi esélyt nem látok rá, hogy egyedül megcsinálod. Honnan vannak a játékok? Milyen formátumban? Tudod, hogy hogy kell rárakni? Stb... szerintem kérj meg valakit aki megcsinálja neked.
  • KILLER2
    ja. Amúgy tegnap vettem használtan és nincs rá game és ezért zseretném valahogy összekötni a pcvel
  • DanielT
    Chippelt a boxod?
  • KILLER2
    Pontosan. Kéne valami pontosabb válasz. Pl.: milyen progival (név szerint) hogyan?? Amúgy érdekelne, hogy pontosan milyen kábel kell hozzá (én úgy tudom utp cross link azaz sima telefonkábel)
  • DanielT
    Bármilyen ftp kliens. Viszont kérdésedből ítélve ez még nem ad meg minden választ...
  • KILLER2
    Nem tudja valaki, hogy ha összekötöm az XBOX-om a pc-el akkor milyen progi kell ahozz, hogy az érzékelje??