Filmek, amiket már várunk!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

birdo

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

Hát ez az elõzetes kb. úgy néz ki (meg annyira komoly is), mint a Tarantino által készített ál-elõzetesek...
ZilogR
EZT meg kell szereznem, de azonnal!!!!!!!!!! Tarantino bisztos látta ezt!!! 1965-ben ilyen jó kis csöcsös bunyós filmeket nyomtak, hát ez hihetetlen!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Jim Morrison
szerintem meg baromi hulyen mozognak benne a zombik :D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

pxxl
<#hehe> hát van baja mindegyik résznek :D

All hail the double x!

Nálam a 3. részben a zombi madarak kivágták a biztosítékot<#szomoru1> A 2. film meg egész trilógiából a kedvencem :)

pxxl
sztem jó az elsõ rész is. a második kicsit gagyi, a harmadik jó :)
(mindez fullhd-ban persze :D)

All hail the double x!

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
csak az egyet lattam, van egy umbrella ceg es onnan indult a virus. Nem hiszem, hogy lenyeges lenne, azota ket resz is volt. (ez nem jelenti feltetlenul azt, hogy nem kapcsolodhatnak egymashoz, de ennel nem hiszem)

precision
sztori szempontjából sem lesz lényeges? annyit tudok az egészrõl hogy van vmi fertõzés vagy vírus v. mi és szörnyekké (?) változnak az emberek :) a játékokkal sem játszottam :)

Bazinga!

Jim Morrison
1et ne is nezd meg :D

precision
Eddig nem láttam egyik Resident Evil -t sem, de ezt lehet, hogy meg fogom nézni...

http://www.youtube.com/watch/v/IDta2kxeOVQ

a kérdés az, hogy a történet szempontjából kell e hozzá az elõzõ rész v. részek (assetom hány van :D) ismerete vagy így is meg lehet majd nézni és tudni fogom hogy mi merre hány méter :D

Bazinga!

precision
azért a szereposztás nem gyenge:D

Bazinga!

Splice - movie-trailer
A Teaser után végre trailer. Nem kicsit hajaz a Species/Lény c. filmre. Remélhetõleg annál tartalmasabb és ötletesebb lesz.

Micmacs - theatrical trailer
Az örült francia új filmje egy fejbelõt(!) egyén különös harcáról a fegyvergyártók ellen, nem kevésbé fura "csapatával".

Elég ütõs kis akciófilmnek ígérkezik Stallone új filmje

A szereplõgárda is eléggé "sûrû":
Jet Li, Jason Statham, Stallone, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Mickey Rourke, Bruce Willis, Schwarzenegger

Nem vagyok egy nagy akciófilm rajongó, de ezt várom :D
Jim Morrison
:D majd hanggal megnézem :D

Despicable Me

Nagyon tetszenek ezek a kis sárga bugyuta izék:
TV Spot 1

TV Spot 2

Egy kis masírozás
Bolondok napján lesz a bemutatója!
LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jrex
LasDen
nekem nincs bajom egyik résszel sem....lekötöttek....látványos volt és élvezetes....:D szerintem megéri....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Doddy a düdõ
igen

precision
én elsõ részt láttam a Karib -ból csak :)
érdemes megnézni a másik kettõt?

Bazinga!

LasDen
õ is partot fogott...

Csacsi
És mi lesz William Turnerrel?

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

REALista
A 3. rész után nem sokat várok tõle...

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
jah....legalább lesz mit nézni...:D

Penelope Cruz váltja "deszka kisasszonyt"?
pxxl

All hail the double x!

Jim Morrison

LasDen

precision
most nézem épp a Nickelodeon féle Avatar: The Last Airbender -t, avagy az Utolsó Léghajlító
készül belõle film is, vagy már kész is van, nem tudom... mindenesetre kíváncsi vagyok :)

http://www.youtube.com/watch/v/9W1dhqc-JBs&hd=1

Bazinga!

sz4bolcs
Iron Sky xDDD

Így szavazások elõtt.....

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

LasDen
Tárt karokkal várom a filmet....

mégha nem is Depp, de bizakodó vagyok :D Mondjuk félek a magyar szereplõk angolságától :D

Jim Morrison
omg xD

doniie darko & donnie brasco

Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.

pxxl
"AVATÁR eddigi legjobb mozis verziója" <#banplz><#szomoru1><#szomoru1>

All hail the double x!

zaki
pf, no comment

Na hali itt az AVATÁR eddigi legjobb mozis verziója, jó a kép a hang pedig szinte kiválló.
És ingyen letölthetõ innen:
http://download.hellshare.hu/avatar.flv/958333
ZilogR
OMG! Ezt nem is tudnám hová tenni... Közelében sincs egy Jankovics Marcellnak, de übereli a Disney gagyi fost rendesen... A kettõ közt pont jó lenne már egy ilyesmi...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

The Secret Of Kells - Promotional Trailer
Sajnos nem kapott egy oszkárt se, pedig megérdemlte volna ... eszméletlen jó kis animációs film, nem kifejezetten (kifejezetten nem?) gyerekeknek. Kíváncsi leszek nálunk egyáltalán bemutatják e?

birdo
Sherlock Holmes.. Kaposvár Palace
yó volt...nagyon yó ))

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

vizes
Ma néztem meg a Mom parkban. Szerintem nem olyan rossz mint amennyire a kritikák lehúzták.
Persze, láttam már jobb filmet is de nem rossz próbálkozás.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

The Last Airbender Super Bowl TV Spot **OFFICIAL**
Nem túl jó minõség, de ez van meg full HD. Azt hiszem a rajzfilm rajongói elégedettek lesznek, azt viszont nem tudom, hogy másoknak miként fogják eladni.

ZilogR
háát, ez nem valami sok, inkább csak kíváncsivá tesz (jajj, mi lesz most, megszólal a kislény , h "Én vagyok az apád" vagy tövig bekapja a nõ karját, vagy a csávó elgázosít, csaj kinyiffan, de mivel a csávó már beszippantott maszk nélkül, hamarosan agyevõ zombivá válik), de semmi koncepció arról, mi is ez... keresek más trailert, de thnx az info-t

Na ezt én is nagyon várom! Csak ne kelljen nagyot csalódnom a "Kocka rendezõjében", és remélem hogy hozza azta fajta agymenést, amiket ott mûvelt!
Doddy a düdõ
ez érdekesnek tûn

http://www.youtube.com/v/eN_PCFfYbRk&hl=en_US&fs=1&hd=1

én erre leszek kíváncsi, ritka az ilyen film. Volt a Flyboys, de azelõtt sztem jó rég készült hasonló Red Baron trailer
zaki
clash of the titanst én most a legjobban.

ZilogR
EZT ma este.