1683
Filmek, amiket már nagyon várunk!
  • LasDen #841
    fogjátok már fel hogy ez egy film és semmi köze a valósághoz....
    horror filmek tucatjaiban mészároltak le rengeteg ártatlant vagy sok más filmben.
    ne legyetek már idióták...
  • TDantes
    És attól ,hogy valaki így parkol meg érdemli a halált? Azért ne már.
  • TDantes
    Egyetértek. A hírekben már hány őrült, őrjöngő mészárost láttunk. Iskolai lövöldöző volt nálunk is, Magyarországon.

Erre egy filmben még ezt olyan jópofa dologként mutatják be. Vagyis, aki kattant, fogjon egy fegyvert és kezdjen lelövöldözni mindenkit aki nem tetszik neki.

Ártatlan emberek lelövése ok nélkül, tényleg nagyon remek...
  • LasDen #838
    ez egy film gyerekeke FILM....nem értem mit kell ezen kiakadni...
  • Inquisitor
    A teljes filmről még nehéz lenne nyilatkozni. Ámde idehaza ilyen őrült ámokfutása után erősen csökkenne a kigyúrt, kopasz "merdzsó" és BMW (terepjáró) tulajok száma, pláne ha a mozgássérült parkolókat is beleszámolná az őrült. A busz, troli, villamos előtt keresztbeparkoló elmebetegekről nem szólva ...
  • precision
    hát ja... így trailer alapján eléggé hányinger kategória...

"Két parkolóhelyet foglaltál el az autóddal? "Aha, mé'?" "*Boom Heashot*"

kibaszottul értelmes és mély mondanivalója van a megromlott világról...

szerintem is szánalmas!
  • Blasta
    Nem tudom, csak nekem fordult fel a gyomrom ettol a trailertol?
    Meg ha uber ironikusan es viccesen is probaljak eloadni, azert amit ebben a trailerben latunk szinte semmiben sem kulonbozik a norveg meszaros tortenetetol.

Es ti ezt a sztorit varjatok es vett meg kilora??? Hat bazmeg...
  • IXEMGabeo
    azta mindenit Sigourney is, hogy megöregedett:S:S, szédületes, hogy megy az idő...
  • Guren
    ilyen színészekkel muszáj megnézni, akkor is ha szar.
  • Inquisitor
    Red Lights Trailer (HD) (Robert De Niro, Sigourney Weaver)
    Ez most vagy nagyon jó vagy nagyon gagyi lesz. :D
  • Guren
    kíváncsi vagyok, hány helyen lesz betiltva.
  • Inquisitor
    God Bless America - Official RED BAND Trailer (2012) - Nem viccből RED BAND!!!

Frank éppen halálára készül, mikor realizálódik benne, hogy a szenny és mocsok nem csak a médiát öntötte el, de vele együtt az embereket. Hát gondolja "rendet tesz" picit így hamarosan fegyverrel osztja az áldást.
    Egy szarrá lőtt valóságshow-al engem megvettek, lehet megnézem a moziban. :)
  • Inquisitor
    Ja igen, Iron Sky nem svéd, finn.
  • Inquisitor
    Lockout - Trailer
    Picit többet mutat mint a teaser. Ez is alacsony költségvetésű, de annyira nem mint az Iron Sky azzal a 7-8 millió euróval.
  • Jim Morrison
    kösz. Na most már nálam is, valamiért nem akart eddig bejönni... Magát a filmet meg már várom, biztos jó lesz. Ha másnak nem, délutáni kikapcsolódásnak.
  • Guren
    nálam ok
  • Jim Morrison
    nektek betölti valamelyik vidit?

megvan-az-ev-akciofilmje-the-raid
  • Panzermeyer
    Én csak eljátszottam a gondolattal, hogy mégis mi mindent lehetne kihozni egy ilyen alapra építő filmből, ha lenne hozzá komoly hozzáállás. Nekem kifejezetten tetszene. A nagypapi nem volt tagja az SS-nek :D
  • LasDen #823
    vígjáték lesz...ahogy már a korábbi filmjük a Star Wreck in the pirkinning is volt...én várom, nagy állatság lesz :D
  • öregharcsa
    Nem tudom mi lesz, de én vígjátéknak gondolom, aki ezt komolyan veszi az kissé zizzent vagy nagyon bízik a nagypapiban

motor és porlasztó.... ööö, izééé, na igen... lehet fejlesztettek rajta azóta, csak a forma maradt, elvégre 45-ben már felmentek a hold túlsó oldalára...

Megnéztem a másik két teaser-ét és hangulatban meg zenében nagyon ott vannak... pláne a második... majd meglátjuk mi lesz belőle ha egyszer végre kijön.
  • dzsagon
    elképesztő faszság az egész, de vígjátéknak talán jó lesz
  • Panzermeyer
    És akkor ez most mi lesz? Komolyan kell venni, mint sci-fit, vagy ez valami olyan lesz, mint az Űrgolyhók? Csak mert a vége az eléggé kifigurázósra sikerült. Kár, hogy full CGI az egész.

Más kérdés... Egy alapvetően benzines motornál mégis hogyan állítja elő a porlasztó a benzin-levegő keveréket? :) Nem kell válaszolni, csak így magamban elgondolkodtam...
  • Inquisitor
    Állítólag ezt a filmet már évek óta igérik, hogy mindjárt kész. és talán már volt is itt. Ha elkészül megnézzük mit raktak össze a svédek :)
  • öregharcsa
    Ez érdekes lesz

Iron Sky link
  • Inquisitor
    Prometheus Trailer - Official TRUE HD (kamu, ez még mindig a Teaser

Ha beágyazás tiltás okán nem menne: LINK
  • Inquisitor
    Prometheus - Teaser
    Óóóó basszus.
  • Inquisitor
    [b]Végjáték[/bg c. sci-fi film szereplő gárdája (nem teljes), a film 2013-ban jön ...
  • Guren
    még egy év ;_;
  • Inquisitor
    The Hobbit: An Unexpected Journey - Announcement Trailer (HD)

Ha nem menne, direkt link: LINK
  • Inquisitor
    Lockout Trailer - Az előző teaser után, most éppen francia feliratozással: LINK

Hoppá, kis címváltozás is volt:
    Previously titled "Lock-Out," the new international trailer for EuropaCorp's MS One: Maximum Security is now officially online and can be viewed below.
  • Jim Morrison
    gondolom most kicsit többet költenek rá. A végén meg én is... már mindent elvállal ?:o
  • Guren
    remélem nem lesz olyan fos, mint az első része. a végén kicsit meglepődtem :3

• Inquisitor
    Nem engedi video linkként, hát akkor itt van simában a trailer: LINK
  • Inquisitor
    Lockout - Avagy Snake Plissken űrbéli reinkarnációja :D
    SD felbontás, spanyol feliratozás.
  • birdo #807
    Állati...jövőre is mehetünk moziba ))
  • Inquisitor
    Battleship trailer 2 - szerb felirattal, SD felbontásban :D
  • Guren
  • Lipi1980
    Hát ebből a Red Lights-ból még akármi is ezen trailer alapján...
  • kanduhr
  • Inquisitor
    Na igen :)
    Persze sokakban felmerülhet, hogy sok részlet ismerős máshonnan ... nos, a filmkészítőknek 1912 óta volt elég idejük ezt a sztorit párszor elolvasniuk.