Filmek, amiket már várunk!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
(mindez fullhd-ban persze :D)
All hail the double x!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Bazinga!
a kérdés az, hogy a történet szempontjából kell e hozzá az elõzõ rész v. részek (assetom hány van :D) ismerete vagy így is meg lehet majd nézni és tudni fogom hogy mi merre hány méter :D
Bazinga!
A Teaser után végre trailer. Nem kicsit hajaz a Species/Lény c. filmre. Remélhetõleg annál tartalmasabb és ötletesebb lesz.
Micmacs - theatrical trailer
Az örült francia új filmje egy fejbelõt(!) egyén különös harcáról a fegyvergyártók ellen, nem kevésbé fura "csapatával".
A szereplõgárda is eléggé "sûrû":
Jet Li, Jason Statham, Stallone, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Mickey Rourke, Bruce Willis, Schwarzenegger
Nem vagyok egy nagy akciófilm rajongó, de ezt várom :D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
készül belõle film is, vagy már kész is van, nem tudom... mindenesetre kíváncsi vagyok :)
Bazinga!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
mégha nem is Depp, de bizakodó vagyok :D Mondjuk félek a magyar szereplõk angolságától :D
Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.
All hail the double x!
És ingyen letölthetõ innen:
http://download.hellshare.hu/avatar.flv/958333
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Sajnos nem kapott egy oszkárt se, pedig megérdemlte volna ... eszméletlen jó kis animációs film, nem kifejezetten (kifejezetten nem?) gyerekeknek. Kíváncsi leszek nálunk egyáltalán bemutatják e?
yó volt...nagyon yó ))
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
Persze, láttam már jobb filmet is de nem rossz próbálkozás.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Nem túl jó minõség, de ez van meg full HD. Azt hiszem a rajzfilm rajongói elégedettek lesznek, azt viszont nem tudom, hogy másoknak miként fogják eladni.