1656
Filmek, amiket már nagyon várunk!
-
#774 háhá! megvan, köszi! :D -
#773 megvan...:D 1 (2009)-re kell rákeresni akkor sok találat lehet..:D vagy 1.2009.Hun.DVDRip.XviD-heart -
#772 meg kell keresnem mer már jó régen láttam...:D -
#771 kissé nehéz rákeresni :D milyen néven fut? -
#770 persze...kül nem láttam volna :D -
#769 ez a Lem cucc létezik torrenten?
-
#768 legálisan nemtom..de a másikat igen..:DD -
Inquisitor #767 Tudod mennyi ideig hajtottam az "Ink"-et, pedig valag fesztivál díjat nyert. Vagy mást ne mondjak hol tuodm legálisan vagy akár illegálisan megnézni az '1' című magyar Stanislaw Lem adaptációt? -
#766 európai filmek jöhetnek még de a többi erősen kétséges...akkor van még esélyük ha fesztiválról fesztiválra dobálják nekik a díjakat....vagy ha valami nagyon nagy költségvetésű és erősen hypeolt film, pl Mongol...
de a többinek csekélyke esélye van eljutni ide... -
Inquisitor #765 Akkor az az útvonal játszik ahogy a bármilyen "jó, de nem amerikai" filmek beszerzésére használható :(
Legyen az kanadai, japán, vagy bármi ami kiesik a t. magyar vagy akár európai forgalmazók látás és hatásköréből.
Mondjuk bizonyos okokból nekem tetszik az Ong Bak, de mint film eléggé hulladék még is behozták a franciák, és nálunk is lehetett kapni hivatalosan. Más tészta, hogy vagy 1-1.5 évvel elöbb láttam. -
#764 esetleg valami fesztiválon...amúgy esélytelen... -
Inquisitor #763 Itt meg a The Raid című indonéz(!!!) akciófilm trailere, erősen 18+ karikás! Viszont amiért érdekes, hogy akciófilm létére mire föl kapott ennyi filmes díjat? Meg az nálunk valaha játszani fogják e?
-
Inquisitor #762 Mivel még is lesz nálunk mozikban, ennek örömére ...
Tinker, Tailor, Soldier, Spy Domestic Trailer
-
#761 Határeset.Tényleg a rendező miatt lehet reménykedni... -
#760 Ja... trailer alapján ez nekem is tetszetős. Aztán lehet hogy valami vontatott szar lesz az is -
#759 Hát talán ez... A rendező neve azért ad némi reményt! -
#758 Cage fog még valaha jó filmben szerepelni???:S -
#757 gugli translate szerint német. -
#756 Milyen nyelven van az, hogy Szólíd? -
#755 ja tenyleg, szerencsed :D Nemhiaba AAA film -
#754 ácsi, az avatarban nincs benne Nic Cage :DDD -
#753 +1
első rész is már szégyen volt, de trailer alapján ez is hasonló sorson van. cgi kurva gáz, oké tűz az szép, de a többi... -
#752 uur isten, te ezzel most 'lebé' kategoriaztad az avatart is, hat hogy mereszeled? -
#751 Szerintem ugyanolyan rossz lesz ez a film is mint az előző Ghost rider és a Drive angry is volt... Gagyi történet még gagyibb CGI animációval megspékelve -
#750 újabb "B kategóriás" Nicolas Cage film :) avagy hiába jó a látvány, a sztori akkor is fos :) -
#749 kvázi újra kezdik, de amúgy se történt semmi említésre méltó az elsőrészben....szar volt.... -
#748 ez reboot lesz, vagy kell hozzá az első rész is? mert azt kurvára nincs kedvem megnézni, ez viszont ennyi alapján bejön. -
#747 ahogy hulkkal úgy velem sem lehet eladni egy filmet....bukó lesz ez is....és nem cage miatt, szimplán mer szar lesz, gyenge a karakter hozzá.... -
Csaba007 #746 -
#745 TToL aug.25. -
safranyn #744 erről pont most láttam egy trailert, nem is tudtam,. hogy pesten is forgattak. -
safranyn #743 Eltűntnek hitt Hitchcok filmet találtak http://www.gepnarancs.hu/2011/08/eltunt-hitchcock-filmre-bukkantak/ -
safranyn #742 Úgy hallottam, hogy az Élet fáját elhozzák, bár nem a nagy forgalmazók. -
#741 Előfordulhat, ahogy az Élet fája sem talált még itthon gazdára. Igaz, hogy megnyerte a Cannes-i filmfesztivált, de le van szarva, nekünk Gondozoo kell, meg Mr. Popper pingvinjei, míg az olyan címekért, mint a The Beaver (Mel Gibson új filmje) vagy a Drive (Cannes legjobb rendezés, autós akcióthrillerdrámacoolság) csak kisebb forgalmazók harcolnak, nyilván kisebb sikerrel.
Szégyen. -
Inquisitor #740 Lehet, hogy itthon nem is lesz mozikban ... -
#739 zsír, ahogy elnézem többek közt Pesten is fog játszódni. És Kálloy Molnár Péter miiatt fogom megnézni :D -
Inquisitor #738 The New Tinker, Tailor, Soldier, Spy Trailer
Rég volt már értelmes és tartalmas kémfilm. :) -
Inquisitor #737 Battleship Trailer
Vagy picit jobb minőségben: 720p Yahoo (MOV), 1080p (MOV) -
#736 zsir.
#732: es akkor most mivan? :D -
Inquisitor #735 KNIGHTS OF BADASSDOM Comic-Con trailer
Erősen bekockult szerepjátékos csapat elmegy az ország legnagyobb szerepjátékos találkozójára, hogy megvívják a nagy csatát. Csak éppen a hülye varázslójuk visz igazi Grimoirt, így sikeresen megidéznek egy igazi démont ... szóval a nagy csata elkezdődik csak nem úgy ahogy gondolták. Horror-vígjáték