Filmek, amiket már várunk!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a végén azt írták volna, h Soha ne becsüld alá az ellenséged! Fõleg ha az ellenség te magad vagy! akkor úgy várnám mint a messiást, de ez így csak kisebb várakozási faktort vált ki belõlem... 😛
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
fenntartásokkal kezelem, mert magyar (ez van 😄) de az elõzõtesbõl nézhetõnek néz ki 😄 érdekes, hogy ilyen filmet itthon bemertek vállalni...azé kiváncsi vagyok rá....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Minden idõk legdrágább kínai filmje, jóféle történelmi/életrajzi kosztümös film, talán még az orosz Háború és békénél is több élõ statisztával. Természetesen Konfuciusz (alias Kǒng Fū Zǐ, Kung Mester, Kung-ce, Kung Fu-Ce, Kong mester) a fõszereplõ, és egy ilyen személyt csak olyan kaliberû szinész játszhat, mint Chow Yun-Fat.
Brooklyn's Finest
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Hát ez az új trailer odab*sz.
gremlins3
amúgy szerintem az alapfilmek közös tulajdonsága az, hogy egyedülállóak, így nem igazán lehet õket összemérni, még ha a mûfajuk vagy a mondanivalójuk hasonlít egymásra 😊
btw, a matrix elég mélyre mert ásni ha a mondanivalót és a filozófiai tartalmat nézzük
Bazinga!
Ha nem szabják el, ez is lehet alapfilm. Csak úgy látom egy lépéssel mélyebbre mertek menni a nyúl üregében. 😉
egy trailer alapján erõs lenne ilyet mondani, fõleg a Matrix esetében... szerintem az egy alap film
Bazinga!
Nem sokban tér el szerintem az elõzõ trailertõl, de hátha valaki még nem látta. Hangulata már most van, ha csak a negyedét hozza annak, amit a trailer sugal, akkor a Dark city meg a Matrix és társai mehetnek kocsikázni. 😊
Chris Columbus rendezi (reszkessetek betörõk, Harry Potter 1-2).
És várom a Clash of the Titanst fõleg Sam Worthington miatt, meg azért a 300at is szeressük 😊
Kockázat az egész élet!
The Karate Kid
Egyet azért a kedves készítõk figyelmébe ajánlanék. Kínában nem karate van... Szokásos amerikai tájékozatlanság.
mov ah,4ch int 21h end
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
meg is szerzem gyorsan az elsõ részt éjcs dí -ben és meglesem jól 😄
Bazinga!
All hail the double x!
Legion
Farkasember
Viharsziget
Alice Csodaországban
Titánok harca
Vasember 2
Robin Hood
Predators
Inception
Harry Potter 7 pt.1
Tron 2
X-Men: First Class
Amiket kevésbé, de egyszer majd biztos megnézem:
Shrek 4
Narnia 3
Daybreakers
The Book of Eli
Edge of Darkness
The Crazies
Kick-Ass
Rémálom az Elm utcában
Perzsia hercege
Salt
Fûrész 7
PSN ID: Lord_Mortanius
ez a Sherlock nem bunkó lesz hanem szemtelen és zseni egyszerre 😄
Robert Downey Jr. és Jude Law pedig oda fogja magát pakolni
Bazinga!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Jean Reno, Lawrence Fishburne... reméljük nézhetõ múvi lesz, de valóban klisé sztorinak és a Kontrollhoz képest visszalépésnek érzem
Bazinga!
Ben10 Race against time
én se tudtam h van ilyen benten élõszereplõs múvi 😊 trailer nem rossz annyira
Bazinga!
nem néz ki valami vérgagyi szarnak 😄
dec.9.én a tvben: ben 10 alien swarm
eddig nagyon kevés normális vámpíros filmet láttam, ennek meg jó az alaptörténete
Bazinga!