1656
Filmek, amiket már nagyon várunk!
  • Elusive
    háhá! megvan, köszi! :D
  • LasDen #773
    megvan...:D 1 (2009)-re kell rákeresni akkor sok találat lehet..:D vagy 1.2009.Hun.DVDRip.XviD-heart
  • LasDen #772
    meg kell keresnem mer már jó régen láttam...:D
  • Elusive
    kissé nehéz rákeresni :D milyen néven fut?
  • LasDen #770
    persze...kül nem láttam volna :D
  • Elusive
    ez a Lem cucc létezik torrenten?
  • LasDen #768
    legálisan nemtom..de a másikat igen..:DD
  • Inquisitor
    Tudod mennyi ideig hajtottam az "Ink"-et, pedig valag fesztivál díjat nyert. Vagy mást ne mondjak hol tuodm legálisan vagy akár illegálisan megnézni az '1' című magyar Stanislaw Lem adaptációt?
  • LasDen #766
    európai filmek jöhetnek még de a többi erősen kétséges...akkor van még esélyük ha fesztiválról fesztiválra dobálják nekik a díjakat....vagy ha valami nagyon nagy költségvetésű és erősen hypeolt film, pl Mongol...
    de a többinek csekélyke esélye van eljutni ide...
  • Inquisitor
    Akkor az az útvonal játszik ahogy a bármilyen "jó, de nem amerikai" filmek beszerzésére használható :(
    Legyen az kanadai, japán, vagy bármi ami kiesik a t. magyar vagy akár európai forgalmazók látás és hatásköréből.
    Mondjuk bizonyos okokból nekem tetszik az Ong Bak, de mint film eléggé hulladék még is behozták a franciák, és nálunk is lehetett kapni hivatalosan. Más tészta, hogy vagy 1-1.5 évvel elöbb láttam.
  • LasDen #764
    esetleg valami fesztiválon...amúgy esélytelen...
  • Inquisitor
    Itt meg a The Raid című indonéz(!!!) akciófilm trailere, erősen 18+ karikás! Viszont amiért érdekes, hogy akciófilm létére mire föl kapott ennyi filmes díjat? Meg az nálunk valaha játszani fogják e?
  • Inquisitor
    Mivel még is lesz nálunk mozikban, ennek örömére ...
    Tinker, Tailor, Soldier, Spy Domestic Trailer
  • REALista
    Határeset.Tényleg a rendező miatt lehet reménykedni...
  • Asselm
    Ja... trailer alapján ez nekem is tetszetős. Aztán lehet hogy valami vontatott szar lesz az is
  • Riddick21
    Hát talán ez... A rendező neve azért ad némi reményt!
  • REALista
    Cage fog még valaha jó filmben szerepelni???:S
  • Jim Morrison
    gugli translate szerint német.
  • Blasta
    Milyen nyelven van az, hogy Szólíd?
  • Jim Morrison
    ja tenyleg, szerencsed :D Nemhiaba AAA film
  • precision
    ácsi, az avatarban nincs benne Nic Cage :DDD
  • Tyler1
    +1
    első rész is már szégyen volt, de trailer alapján ez is hasonló sorson van. cgi kurva gáz, oké tűz az szép, de a többi...
  • Jim Morrison
    uur isten, te ezzel most 'lebé' kategoriaztad az avatart is, hat hogy mereszeled?
  • Asselm
    Szerintem ugyanolyan rossz lesz ez a film is mint az előző Ghost rider és a Drive angry is volt... Gagyi történet még gagyibb CGI animációval megspékelve
  • precision
    újabb "B kategóriás" Nicolas Cage film :) avagy hiába jó a látvány, a sztori akkor is fos :)
  • LasDen #749
    kvázi újra kezdik, de amúgy se történt semmi említésre méltó az elsőrészben....szar volt....
  • Guren
    ez reboot lesz, vagy kell hozzá az első rész is? mert azt kurvára nincs kedvem megnézni, ez viszont ennyi alapján bejön.
  • LasDen #747
    ahogy hulkkal úgy velem sem lehet eladni egy filmet....bukó lesz ez is....és nem cage miatt, szimplán mer szar lesz, gyenge a karakter hozzá....
  • Csaba007
  • Tyler1
    TToL aug.25.
  • safranyn
    erről pont most láttam egy trailert, nem is tudtam,. hogy pesten is forgattak.
  • safranyn
    Eltűntnek hitt Hitchcok filmet találtak http://www.gepnarancs.hu/2011/08/eltunt-hitchcock-filmre-bukkantak/
  • safranyn
    Úgy hallottam, hogy az Élet fáját elhozzák, bár nem a nagy forgalmazók.
  • Riddick21
    Előfordulhat, ahogy az Élet fája sem talált még itthon gazdára. Igaz, hogy megnyerte a Cannes-i filmfesztivált, de le van szarva, nekünk Gondozoo kell, meg Mr. Popper pingvinjei, míg az olyan címekért, mint a The Beaver (Mel Gibson új filmje) vagy a Drive (Cannes legjobb rendezés, autós akcióthrillerdrámacoolság) csak kisebb forgalmazók harcolnak, nyilván kisebb sikerrel.
    Szégyen.
  • Inquisitor
    Lehet, hogy itthon nem is lesz mozikban ...
  • Jim Morrison
    zsír, ahogy elnézem többek közt Pesten is fog játszódni. És Kálloy Molnár Péter miiatt fogom megnézni :D
  • Inquisitor
    The New Tinker, Tailor, Soldier, Spy Trailer
    Rég volt már értelmes és tartalmas kémfilm. :)
  • Inquisitor
    Battleship Trailer

Vagy picit jobb minőségben: 720p Yahoo (MOV), 1080p (MOV)
  • Jim Morrison
    zsir.
    #732: es akkor most mivan? :D
  • Inquisitor
    KNIGHTS OF BADASSDOM Comic-Con trailer

Erősen bekockult szerepjátékos csapat elmegy az ország legnagyobb szerepjátékos találkozójára, hogy megvívják a nagy csatát. Csak éppen a hülye varázslójuk visz igazi Grimoirt, így sikeresen megidéznek egy igazi démont ... szóval a nagy csata elkezdődik csak nem úgy ahogy gondolták. Horror-vígjáték