Filmek, amiket már várunk!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZilogR
Azért ha a Kern eléggé nem hihetõ hanghordozással fogja végig nyomni, akkor szomorú leszek...

Ha a végén azt írták volna, h Soha ne becsüld alá az ellenséged! Fõleg ha az ellenség te magad vagy! akkor úgy várnám mint a messiást, de ez így csak kisebb várakozási faktort vált ki belõlem... 😛

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

LasDen
Halálkeringõ....
fenntartásokkal kezelem, mert magyar (ez van 😄) de az elõzõtesbõl nézhetõnek néz ki 😄 érdekes, hogy ilyen filmet itthon bemertek vállalni...azé kiváncsi vagyok rá....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jim Morrison
Még a youtube on is hogy megy fel a nézettség 😛 (a trailerben)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LasDen
a Daybreakers 6 millával nyitott a 2. helyen 😄 az nem rossz....az 1. term az avatas 13 millával 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
érdekes lesz az biztos 😄

CONFUCIUS trailer
Minden idõk legdrágább kínai filmje, jóféle történelmi/életrajzi kosztümös film, talán még az orosz Háború és békénél is több élõ statisztával. Természetesen Konfuciusz (alias Kǒng Fū Zǐ, Kung Mester, Kung-ce, Kung Fu-Ce, Kong mester) a fõszereplõ, és egy ilyen személyt csak olyan kaliberû szinész játszhat, mint Chow Yun-Fat.

Riddick21
Na, akkor valami, ami a várólista dobogóján kezd nálam:
Brooklyn's Finest

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

KICK-ASS Trailer 1 és 2
Hát ez az új trailer odab*sz.

Jrex
Télleg,vhogy elkerülte a figyelmem.Pedig már kezdtem örülni...

Kamu. Ott van az infónál egybõl, hogy "fan made teaser", másrészt egyik hozzászólás írja, hogy ez egy pár évvel ezelõtti reklámból van, ami nekem is rémlik.

Jrex
Szerintetek ez valódi?,nekem annak tûnik:
gremlins3

pxxl
hmm ígéretesnek tûnik valóban <#eljen>

All hail the double x!

precision
persze, lehet ez is alapfilm, miért ne

amúgy szerintem az alapfilmek közös tulajdonsága az, hogy egyedülállóak, így nem igazán lehet õket összemérni, még ha a mûfajuk vagy a mondanivalójuk hasonlít egymásra 😊

btw, a matrix elég mélyre mert ásni ha a mondanivalót és a filozófiai tartalmat nézzük

Bazinga!

Inception, Trailer 1 feliratos

Ha nem szabják el, ez is lehet alapfilm. Csak úgy látom egy lépéssel mélyebbre mertek menni a nyúl üregében. 😉

precision
ejjnye no 😊 vigyázzunk azért az elhamarkodott kijelentésekkel 😊

egy trailer alapján erõs lenne ilyet mondani, fõleg a Matrix esetében... szerintem az egy alap film

Bazinga!

zaki
hát igen, ez is alapból moziban nézõs lesz 😊

Inception, Trailer 2 HD
Nem sokban tér el szerintem az elõzõ trailertõl, de hátha valaki még nem látta. Hangulata már most van, ha csak a negyedét hozza annak, amit a trailer sugal, akkor a Dark city meg a Matrix és társai mehetnek kocsikázni. 😊

zaki
Villámtolvaj érdekes lehet, avatar elõtt láttam a trailerét, nem hallottam még semmi a filmrõl, egy próbát majd talán megér...

Chris Columbus rendezi (reszkessetek betörõk, Harry Potter 1-2).

És várom a Clash of the Titanst fõleg Sam Worthington miatt, meg azért a 300at is szeressük 😊

LasDen
holnap rajtol a daybreakers 😄 várom már...

Arra én is kíváncsi vok, egy tisztességes Predator folytatásra.

Kockázat az egész élet!

Panzermeyer
Amikor elõször hallottam a karate kölyök feldolgozásról, meg, hogy Will Smith fia fog játszani benne (aki elég fiatal) azt hittem ennél szarabb filmet aligha lehet majd csinálni. Megnéztem a trailert és úgy néz ki nem is lesz annyira gagyi!

The Karate Kid

Egyet azért a kedves készítõk figyelmébe ajánlanék. Kínában nem karate van... Szokásos amerikai tájékozatlanság.

mov ah,4ch int 21h end

Doddy a düdő
nekem nem tûnik elszúrtnak

angelslie
Annak alapján készül, bár szerintem ezt is elszúrják..

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

szucsy89
a perzsia hercege c. filmnek van valami köze a pop játékokhoz?
precision
fuh, én is néztem ironman2 trailert... nagyon várós 😄
meg is szerzem gyorsan az elsõ részt éjcs dí -ben és meglesem jól 😄

Bazinga!

pxxl
jóféle lett 😊 igaz mozis változatot néztem csak. remélem lesz belõle 1080p is hamarosan <#ravasz1>

All hail the double x!

Amiket legjobban várok 2010-ben:
Legion
Farkasember
Viharsziget
Alice Csodaországban
Titánok harca
Vasember 2
Robin Hood
Predators
Inception
Harry Potter 7 pt.1
Tron 2
X-Men: First Class

Amiket kevésbé, de egyszer majd biztos megnézem:
Shrek 4
Narnia 3
Daybreakers
The Book of Eli
Edge of Darkness
The Crazies
Kick-Ass
Rémálom az Elm utcában
Perzsia hercege
Salt
Fûrész 7

Elsõsorban a Hobbit megfilmesítésére várok. 😊

Egyébként meg:
Shutter Island

Clash of the Titans

PSN ID: Lord_Mortanius

precision
sztem rohadt jó lesz én várom
ez a Sherlock nem bunkó lesz hanem szemtelen és zseni egyszerre 😄

Robert Downey Jr. és Jude Law pedig oda fogja magát pakolni

Bazinga!

Jim Morrison
Szerintem nem lesz rossz, bejönnek Guy Richie filmjei.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LasDen
ma az Avatar elõtt volt Sherlock elõzetes....de nekem ez nem tetszik....ez a Sherlock nem olyan, mint a könyvekben....inkább tûnik egy tahó bunkónak....

Jim Morrison
új shrek is jön

Jim Morrison
Baromi jó a trailerje 😄

Doddy a düdő
LasDen
nem baj....majd a predatorsszal megmutatja 😄

precision
no, milyen jó kis színészeket kapott... 😊
Jean Reno, Lawrence Fishburne... reméljük nézhetõ múvi lesz, de valóban klisé sztorinak és a Kontrollhoz képest visszalépésnek érzem

Bazinga!

LasDen
Antal Nimród legújabb filmje 4-én a mozikban 😄 a sztori eléggé klisésnek tûnik, de majd meglátjuk mit hozott ki belõle....

Jrex
Pedig volt már ezen kívül is 1,de az tényleg gagyi 1 kicsit😊
Ben10 Race against time

precision
bár az a 4.6 pont az imdb -n aggasztó 😄

Bazinga!

precision
höhh, omnitrix in real life? 😊
én se tudtam h van ilyen benten élõszereplõs múvi 😊 trailer nem rossz annyira

Bazinga!

LasDen
má ilyen is van??? érdekes 😄
nem néz ki valami vérgagyi szarnak 😄

Jrex
én ezt várom😄
dec.9.én a tvben: ben 10 alien swarm

szucsy89
:o bejövõs
Jim Morrison
A vége durva 😮

Doddy a düdő
ez nekem most bejön

szucsy89
errõl jut eszembe...ezen behaltam😄
precision
én is remélem hogy nem kúrják el
eddig nagyon kevés normális vámpíros filmet láttam, ennek meg jó az alaptörténete

Bazinga!

LasDen
nem kell bocsánatot kérni 😄 csak jeleztem, hogy ott van 😄 remélem jó lesz...

precision
nem láttam bocs 😄

Bazinga!

LasDen
#498 😄 én is várom 😄