1656
Filmek, amiket már nagyon várunk!
-
Inquisitor #854 An Interesting Look At The TAKEN Sequel (TAKEN2) - Antitcool
Vigyázat spoileres lehet! -
Inquisitor #853 Úgy nézd, hogy orosz film, orosz költségvetésből, "ó'có ész jó" jenki szereplőkkel. :) -
Orionk #852 Már meg is találtam, mert másik topic ban segítettek.
Ezt kerestem:
http://www.imdb.com/title/tt1093357/ -
Orionk #851 Sziasztok !
Nem tudom egy új Filmnek a címét, és utánna sem tudok keresni, mert nem tudok színészt, és a rendezőt sem belőle.
Tudtok segíteni?
Valamilyen sci-fi film, és a Föld-et megtámadja valamilyen sárgán izzó energia. Kiszívja a Földön minden elektromos forrásból az energiát, més az emberekből is.
köszi -
Csaba007 #850 -
Inquisitor #849 Nem látom be, hogy ha egy jelenségről film készül, akkor az alapból támogatója is lenne.
Ott van a Született gyilkosok, oké jelen filmtől azért annyira sokat nem lehet várni, ott ugye a fő téma miszerint bárkiből lehet "médiasztár" avagy celeb akár pont azért mert össze vissza gyilkolászik. A rút történet mögött mondani való is volt.
Erről filmről még nem lehet szerintem tudni. Az alapszitu meg az, hogy valaki bekattan és celebeket kezd el lelövöldözni. De nem lehet, hogy pont a mostanában "divatos" lövöldözős dolgok hátterével, meg a médiaszeméttel foglalkozik a történet? Akár még mondani valója is lehet, bár mondom nagy elvárásaim nincsenek felé.
Egyébként senki nem nézte meg a főszereplő, rendező és forgatókönyvíró kicsoda? Már mint az az egy személy? -
#848 nem nyalok én be semmit...
aki retardált, az retardált... nem kell itt a filmre vagy videójátékra kenni semmit
viszont tőletek azért megkérdezném, hogy az agyatokat használni szoktátok -e filmnézés közben :D
az egészben (legalábbis ami a trailerből lejön) az a baj, hogy a gyilkolást, önbíráskodást menőnek állítja be a film, ráadásul ott van a kislány is aki miután látta hogy lelövi a faterja(?) a tagot csak annyit mond, hogy "cool"
:D
de ha ez bennetek nem vált ki ellenérzést akkor én kérek elnézést :)
egy filmnek az a feladata hogy vagy szórakoztasson vagy értéket közvetítsen, "neadjisten" a kettőt együtt... számomra nem szórakoztató, hogy egy rosszul parkolót agyönlő egy retardált fasz, akinek a lánya is egy retardált fasz... és pláne nem közvetít semmilyen értéket... próbálja a trailer azt sugallni, hogy mivel szar az egész világ és az emberiség rossz irányba halad ezért ki kell irtani a bűnös embereket... ez nem normális értékrend, ez beteges
és akkor jöttök itt az ilyen "ne legyetek már idióták..." szöveggel... :)
hát ja, szánalmasnak tartjuk ezt a filmet és már idióták is vagyunk :) gg :) nekünk legalább van rendes magyarázatunk, nem ez a gagyi "de ez csak film" szöveg :) -
#847 [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1020968063&no=842]#842[/url], [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1020968063&no=843]#843[/url], [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1020968063&no=843]#84[/url]4
gondolom ti azokat a híreket is benyaljátok, amikor egy gyilkosságot valamilyen videojátékra fognak (általában GTA). -
#846 ha valaki emiatt a film miatt ragad fegyvert, azzal valami baj van. persze ilyen nem lesz, esetleg csak ráfogják, hogy miért is csinálta
ez a film egy feszültség levezető: ki nem mélázott még el azon, hogy beszól a buszsofőrnek/főnöknek/random embernek, amikor g*cizik vele. ne adj Isten egy apai pofont is kiosztanánk neki szívesen
na ez a film még jobban elrugaszkodik a valóságtól és "főhősünk" fegyvert ragad. ez csak egy elmélkedés, egy kis fekete humor, egy bokszzsák feszültséglevezetésre
persze, fel lehet rajta háborodni, akkor legalább jókat tudok derülni a felháborodottságotokon -
#845 taxisofór, hetedik, isten városa, zodiákus....mind olyan történeteket tagalal, amiben ártatlanok halnak meg stb mégis ezzel senkinek semmi baja??? oké elég laza a hangvétele ennek, de bakker a film nem valós és sosem buzdít semmire...
"... ha a te egyik családtagodat lövi le valami ámokfutó. Akkor mit gondolnál egy ilyen filmről?"
mi a faszt?? a kettőnek semmi köze egymáshoz...nem azér tenné mer a film azt mondta...
a cold caseben is volt egy rész, ami iskolai lövöldözéssel foglalkozott, de nem olvastam hogy fúúj tilcsák be...
viszont ez az egész felhajtás jó kis reklám a filmnek...én megnézem, mert érdekel. és nem a norvég tagról készült film bemutatva mekkora király is volt igazából. nem értem a hányinger okát... -
TDantes #844 Nincs köze? És az a pécsi diák aki halomra lőtte csoporttársait? És a norvég úriember aki halomra lőtt egy rakás embert? De lehetne rengeteg esetet felsorolni.
Ez a valóság, ilyen őrültek szaladgálnak odakint.
És a legborzasztóbb ha már a filmnél tartunk, hogy ha valaki helyesel hozzá. Amikor ilyen véleményeket olvasok, hallok, hogy hát igen a bunkókat, tahókat nálunk is lelehetne lőni...óh milyen jópofa.
Nem akarok durva lenni, de gondolj bele , ha a te egyik családtagodat lövi le valami ámokfutó. Akkor mit gondolnál egy ilyen filmről?
A Horror filmek rohadtul nem ilyenek, mert azt mindenki tudja, hogy nincsenek szörnyek. Nem kell ki az Alien a hasomból. Nincsenek szellemek, meg Freddy meg ilyen hülyeségek. És bár sorozat gyilkosok mint teszem azt Hannibal Lechter vannak, azért egy sorozat gyilkosról szóló film, se jópofa dologként, szimpatikusként mutatja be a gyilkost, hogy jé de cool, de fasza, nőket darabol baltával...
Én rohadt liberális vagyok meg minden. De ezt a filmet én nem engedném.
A sok idióta kattant marha miatt. Azon felül hogy ténylegesen hányinger keltő egy ilyen film, a témája miatt a legtöbb embernek nem való, mert nem képes normálisan feldolgozni a témát. Sajnos ilyen a társadalmunk, a legtöbb ember hülye.
-
#843 és kit érdekel, hogy nincs köze a valósághoz? attól még az _üzenet_ és _mondanivaló_ amit közvetít, az hányingerkeltő... -
#842 "fogjátok már fel hogy ez egy film és semmi köze a valósághoz...."
Épp ezt írtam, hogy sajnos túl sok koze van a valósághoz. Lentebb taglalták mások is (iskolai mészárosok, neonáci tomeggyilkosok) és ezen ráadásul még a film viccelni is akar, illetve "kurva cool"-ként akarja bemutatni (nem tudom, elképzelhetö, hogy a film uzenete nem ez lesz, de a trailer nagyon is ezt uzeni).
Artatlanokat gyilkolni csak azért mert olyanunk van NEM MENO, nem fasza, nem cool.
És ha egy film ezt így ábrázolja, akkor az szerintem igenis KURVA GÁZ. -
#841 fogjátok már fel hogy ez egy film és semmi köze a valósághoz....
horror filmek tucatjaiban mészároltak le rengeteg ártatlant vagy sok más filmben.
ne legyetek már idióták... -
TDantes #840 És attól ,hogy valaki így parkol meg érdemli a halált? Azért ne már. -
TDantes #839 Egyetértek. A hírekben már hány őrült, őrjöngő mészárost láttunk. Iskolai lövöldöző volt nálunk is, Magyarországon.
Erre egy filmben még ezt olyan jópofa dologként mutatják be. Vagyis, aki kattant, fogjon egy fegyvert és kezdjen lelövöldözni mindenkit aki nem tetszik neki.
Ártatlan emberek lelövése ok nélkül, tényleg nagyon remek... -
#838 ez egy film gyerekeke FILM....nem értem mit kell ezen kiakadni... -
Inquisitor #837 A teljes filmről még nehéz lenne nyilatkozni. Ámde idehaza ilyen őrült ámokfutása után erősen csökkenne a kigyúrt, kopasz "merdzsó" és BMW (terepjáró) tulajok száma, pláne ha a mozgássérült parkolókat is beleszámolná az őrült. A busz, troli, villamos előtt keresztbeparkoló elmebetegekről nem szólva ... -
#836 hát ja... így trailer alapján eléggé hányinger kategória...
"Két parkolóhelyet foglaltál el az autóddal? "Aha, mé'?" "*Boom Heashot*"
kibaszottul értelmes és mély mondanivalója van a megromlott világról...
szerintem is szánalmas! -
#835 Nem tudom, csak nekem fordult fel a gyomrom ettol a trailertol?
Meg ha uber ironikusan es viccesen is probaljak eloadni, azert amit ebben a trailerben latunk szinte semmiben sem kulonbozik a norveg meszaros tortenetetol.
Es ti ezt a sztorit varjatok es vett meg kilora??? Hat bazmeg... -
IXEMGabeo #834 azta mindenit Sigourney is, hogy megöregedett:S:S, szédületes, hogy megy az idő... -
#833 ilyen színészekkel muszáj megnézni, akkor is ha szar. -
Inquisitor #832 Red Lights Trailer (HD) (Robert De Niro, Sigourney Weaver)
Ez most vagy nagyon jó vagy nagyon gagyi lesz. :D
-
#831 kíváncsi vagyok, hány helyen lesz betiltva. -
Inquisitor #830 God Bless America - Official RED BAND Trailer (2012) - Nem viccből RED BAND!!!
Frank éppen halálára készül, mikor realizálódik benne, hogy a szenny és mocsok nem csak a médiát öntötte el, de vele együtt az embereket. Hát gondolja "rendet tesz" picit így hamarosan fegyverrel osztja az áldást.
Egy szarrá lőtt valóságshow-al engem megvettek, lehet megnézem a moziban. :) -
Inquisitor #829 Ja igen, Iron Sky nem svéd, finn.
-
Inquisitor #828 Lockout - Trailer
Picit többet mutat mint a teaser. Ez is alacsony költségvetésű, de annyira nem mint az Iron Sky azzal a 7-8 millió euróval. -
#827 kösz. Na most már nálam is, valamiért nem akart eddig bejönni... Magát a filmet meg már várom, biztos jó lesz. Ha másnak nem, délutáni kikapcsolódásnak. -
#826 nálam ok -
#825 nektek betölti valamelyik vidit?
megvan-az-ev-akciofilmje-the-raid -
#824 Én csak eljátszottam a gondolattal, hogy mégis mi mindent lehetne kihozni egy ilyen alapra építő filmből, ha lenne hozzá komoly hozzáállás. Nekem kifejezetten tetszene. A nagypapi nem volt tagja az SS-nek :D -
#823 vígjáték lesz...ahogy már a korábbi filmjük a Star Wreck in the pirkinning is volt...én várom, nagy állatság lesz :D -
#822 Nem tudom mi lesz, de én vígjátéknak gondolom, aki ezt komolyan veszi az kissé zizzent vagy nagyon bízik a nagypapiban
motor és porlasztó.... ööö, izééé, na igen... lehet fejlesztettek rajta azóta, csak a forma maradt, elvégre 45-ben már felmentek a hold túlsó oldalára...
Megnéztem a másik két teaser-ét és hangulatban meg zenében nagyon ott vannak... pláne a második... majd meglátjuk mi lesz belőle ha egyszer végre kijön. -
dzsagon #821 elképesztő faszság az egész, de vígjátéknak talán jó lesz -
#820 És akkor ez most mi lesz? Komolyan kell venni, mint sci-fit, vagy ez valami olyan lesz, mint az Űrgolyhók? Csak mert a vége az eléggé kifigurázósra sikerült. Kár, hogy full CGI az egész.
Más kérdés... Egy alapvetően benzines motornál mégis hogyan állítja elő a porlasztó a benzin-levegő keveréket? :) Nem kell válaszolni, csak így magamban elgondolkodtam... -
Inquisitor #819 Állítólag ezt a filmet már évek óta igérik, hogy mindjárt kész. és talán már volt is itt. Ha elkészül megnézzük mit raktak össze a svédek :) -
#818 Ez érdekes lesz
Iron Sky link -
Inquisitor #817 Prometheus Trailer - Official TRUE HD (kamu, ez még mindig a Teaser
Ha beágyazás tiltás okán nem menne: LINK -
Inquisitor #816 Prometheus - Teaser
Óóóó basszus. -
Inquisitor #815 [b]Végjáték[/bg c. sci-fi film szereplő gárdája (nem teljes), a film 2013-ban jön ...