511
Megszűnik a 150,-Ft-os kedvezmény július 1-től
  • rage
    Ez jó:))

Mondjuk kedvezményes 500 Ft / óra, amennyiben a Matávnál fizetsz elő, s legalább 150 órát netezel havonta :))
    Gondolom, valami ilyesmit fognak kitalálni..
  • artschi
    Most mondta a rádió, hogy lesz vmi kedvezmény a 150-eshez hasonlóan, viszont se neve, se összege nincs még.
  • mikike

a matávpontban úgyis azt mondták, hogy szeptembertől lesz ADSL, csak "regisztrálni kell magad bent, hogy arra is kedvezményt kapj"

bárcsak én is így tudnék hazudozni, menő vállalkozó lehetnék
  • mikike
    hú de kemények vagytok én is majd jl megrendelem és jól beijednek és direkt ezért bekötik tapolcára is nyomban

most akkor mégsincs vége?
    én nem értem ezt a mocskos matávot
    úgy reméltem, hogy jól be lehet perelni őket
    de remélem a kormány nem ad nekik egy fillért sem
  • KeKKSZike
    Én nem szórakáztam, ADSLt megrendeltem, mostmár jön 1000-el a cuccos, és xarok rá, hogy van-e 150 FT vagy nincs...
  • CSOCSO
    nembaj .. ma rendeltem meg a kábelt..
  • Dikkma
    na meg erről stb...
  • Dikkma
    erről más hallott?
  • mikike
    na akkor sárcok elmondom nekem mit írtak
    01.tól megszűnik a mindenkinek ill. a 150ftos kedvezmény
    kivéve ha legalább 1 hónappal előbb nem kaptál erről írásos tájékoztatást a matávtól
    ha nem kaptál ajánlott levelet, akkor később szűnik meg neked, de max. aug.01től

ha pedig le akarod mondani, ill. visszatérni az analóg vonalhoz, kérelmet kell írni a matávnak [email protected], név, cím, tel., üszám és akkor a címedre küldenek egy papírt amivel le lehet mondani
    azt kell visszaküldeni és így lehet lemondani az ISDNt
  • artschi
    Jó kérdés. Egy biztos, én elsejével lemondom az ISDN-t, az tuti.
  • Imremagdi
    Éppen ezt akartam megkérdezni, mert azt hallottam hogy a mindenkinet csak julius 10.-én szünik meg , akkor ez igaz ?
  • mikike
    az 1.-től lemondó papírok pedig csak 1,-től érkeznek be a matávpontba
    a mocskos matáv...

van aki itt Vnet alatt nyomul?
    arra gondoltam áttérek oda playernek, de azt halottam macerás a behívó szám meg szakad a kapcsolat
    van valakinek Vnetes tapasztalata?
  • CSOCSO
    http://pohly.adatpark.hu/cgi-bin/forum/viewthread.php?tid=109&repi=3

mindenkinek ajánlom figyelmébe!!!
  • CSOCSO
    kaptam nyár közepéig haladékot:)))))))))
  • FrezeR
    hát srácok.elvették minden kedvem és reményem mikor ma felhivak hogy nálam sajnos nem épithető ki az adsl..fasza..csak azt nem tudom mit csináljak ezután?? semmi lehetőség szinte!!
  • atee
    nalam van isdn ... adsl megse lehet optikai halozaton nem csinalnak...
  • Willy
    Az ISDN-t a digitális központ szolgáltatja. Az hogy az ADSL csatlakozás feltételei adottak-e az axelero részéről hamar el lehet dönteni. Nézd meg a / https://www.axelero.hu/ oldalon a térképet. Ha rajta van a városod és a piros területen belülre esel akkor mniden feltétel adott.
  • FrezeR
    Nos tudjátok nekem azt mondták kell egy alközpont hogy legyen a közelben, aztán ha azt mondod (Willy), hogy ha isdn megy akkor adsl-nek is mennie kell az biztató. De én legutóbb mikor megkérdeztem azt mondta igaz nem egy illetékest kérdezrem hanem csak egy "sima számitástechnikai bolti eladót" és azt mondta, hogy ne nagyon reménykedjek abban hogy a matáv egy 10 millió ft-os készüléket csak a kedvemért telepiteni fog hogy én adsl-en nyomuljak...most akkor mi a fene van?
  • Willy
    Ha axelero ADSL-t akarsz hagyd a fenébe a MATÁV nevü agyalágyult bandát. Lépjél fel az axelero honlapjára töltsd le és ki a megrendelő lapot és add fel. A MATÁV csak munkavégző és összevissza beszél. Nekem is csak hablatyoltak. Berágtam, letöltöttem, kitöltöttem, elküldtem 3 hét múlva jöttek beszerelték és azóta működöik hiba nélkül.
  • Willy
    Az ISDN vonalat a digitális központ szolgálltatja. Ha ISDN vonalad van az jó mert azt jelenti, hogy az ADSL követelményeknek megfelelsz. Ugyanaz a paraméteri előírás mint a kettőre.
  • FrezeR
    digitális központ..aha nos én nem tudom ez hogy nézki meg ilyenek mert soha nem foglalkoztam vele. De ha isdn megy nekem akkor az azt jelenti hogy az adsl is menne vagy teljesen más "központ" kell neki?
  • Punker
    re=ről
  • Punker
    valaki tud mondani valamit az enternetes adsl-re?
  • Willy
    Digitális központ a lakásodtól 1 km-en belül. A kábelhálózat megfelelő minősége, amit méréssel állapítanak meg.
  • Punker
    ez a válasz a kérdésedre
  • FrezeR
    valaki tudja hogy mik a feltételek az ADSL beköttetéséhez? Mert amennyi helyen megkérdeztem annyi verzió állt elő...
  • artschi
    Igen, ez igaz. Ma érdeklődtem a Matáv-pontnál egy kamu dumával, az ügyintéző betelefonált a központba és ott mondták. Asszem ezt én is ki fogom használni.
  • mikike
    ez igaz?
    porbálta már valaki?
  • Alexease
    „Békés tömegdemonstráció!
    Május 25.-én, délután 3 órai kezdettel békés tömegdemonstrációt szervezünk a Kriszinta körúti Matáv-székházzal szemben lévő parkba (Vérmező). A pontos cím: 1013 Bp., Krisztina körút 55. Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Kérünk mindenkit, aki teheti, hozzon magával egy egeret (számítógéphez valót), a nyakába akasztva, ezzel is felhívván a figyelmet a demonstrációra. A helyszínen ezeket az (természetesen nem működő) egereket «eltemetjük».”
    Netért
    www.netert.nyoc.hu
  • atee
    Tisztelt Ügyfelünk!

Ügyfélszolgálatunknál tett észrevétele alapján szeretnénk Önt
    tájékoztatni, hogy a 150 Ft-os kedvezmény és a Mindenkinek csomag
    megszűnésének bejelentése óta az internetszolgáltatók több olyan
    ajánlattal jelentek meg a piacon, amelyek igénybevételével továbbra is
    kedvezményesen internetezhet.

Amennyiben Ön internetezésre is használja ISDN-vonalát, ám a piacon
    lévő ajánlatok közül nem talált az igényeinek megfelelő
    szolgáltatást, a Matáv biztosítja, hogy a határozott idejű ISDN2
    szerződésben vállalt kötelezettségei alól 2002. július 1. és 2002.
    augusztus 1. között mentesíti Önt, és ezen időszak alatt
    következmények nélkül kérheti szerződése felmondását, vagy
    visszatérhet a korábbi, egy vonal használatát biztosító határozatlan
    idejű szerződéséhez.

Kérjük, döntése előtt feltétlenül tekintse át a közeljövőben
    megjelenő ajánlatokat is, melyekről a Matáv és az
    internetszolgáltatók folyamatosan tájékoztatják. Bízunk benne, hogy
    megtalálja az Ön számára kedvező megoldást.

Budapest, 2002.május.21.

Tisztelettel:

Matáv Ügyfélszolgálat

igy lehet lemondani szerintem ezt mindenkinek lehet.
  • Totya000
    neeeem!
    honnan veszed ezt a keptelenseget?
    hogy szunne mar meg?
    höhö
  • Scooter
    Most akkor tényleg megszűnik a 150Ft-os kedvezmény?
  • Dikkma
    ???????
  • mikike
    hogy lehet lemondani
  • atee
    Na lemondani le lehet mar vegere az ISDN-t :)
    Mar csak valami jobb konekt kelene a hazunkba:(
  • atee
    hova?
  • CSOCSO
    IDE JERTEK!!!!!!!! PLEASE!!!!!!!!!!!
  • mikike
    megkérdeztem a mocskos matávot le tudnám-e mondani 2 éven belül az ISDNt, de még az internetelfőzietést se engedik, mert hogy az is kedvezményes volt

még jó, hogy a beadványom már ott fetreng a GVHnál
  • Ams
    1.attól függ hány géped van otthon. ha 1 akkor nem kell. 2.szerintem 4-5-6k-ért lehet h kártyát venni. sz.-tem ne spórolj 2-3k-n ha van türelmed legalább 1 hetet várni míg kijönnek. : -)

Sir ams
  • Totya000
    Szasztok!

Most probalom kitolteni a szerzodest a datanet fele es ket kerdes merult fel:

1.home384 tavaszi csomagra fizetek elo es nem tudom, hogy mi az a Router es hogy kell-e az nekem?

2.Szerintetek erdemes toluk venni a halozati kartyat vagy szerezzem be en?
    8000 ft-os telepitest kicsit soknak tartom.
    Meg tudom en azt oldani egyedul?

valaszokat koszonom elore is